2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok doğru tespitler bende büyük parti vs yerine aile içini severim. Ve gezmek çok daha mühim zira zamanında ne yaptın ne aldın karmış vallahi. Çikolata kapı süsü hediyelik de adının hediyenin üzerinde yazmasını saçma buluyorum dediğin gibi kişisel kullanabilecekleri bişe olmayacaksa gereksiz.

Aynen aynen. Ya bende gereksiz buluyorum ona harcayacaklar paraya ekstra ihtiyacını alırım. ayy sen buldun tabi devleti. Ben daha doktor bile bulamadım. Tam 1 ayım kaldı bu işi halledebilmem için. manavgata gider gitmez hemen araştırma içine gireceğim. Devletin de o sıkıntısı var eşleri almıyorlar ama özel oda ayarlanırsa olabilir belki. Çıkar çıkmaz çeker eşin.

Çok normal duygular. Benim de ruh hallerim hiç iyi değil yalnız olmadığım için evde görümce olduğu için kocamla baş başa kalmayı özlediğim için saplantı haline getirdim. Gitmesi için gün sayıyorum. Anahtar onda kalcakmiş benim anahtarım var diyor ben nasıl alcam şaka gibi hiç hoşlanmam bu durumdan. Gittikten sonra daha gelmesin kimse.. doğum olmasa eve kimseyi almam bir süre Bebeğime bakamamaktan ziyade benim 2. Olduğu için ve 7 yaşında çocuğun rahatlığına alıştık sendromlari bitti filan bebek bakımına alışmak zor olacak gibi geliyor hayatımızda farklılıklar olacak mı çok kafa nereye biz oraya bir aileyiz. Bende stresliyim tabi neler olcak bakalım sağlık olsun da hallederiz

Evet eşleri almıyorlar bana en çok koyan o olmuştu ilki özelde oldu doğum rahatlığına alıştım devlet biraz zorlayacak beni özel oda olursa oraya gelir tabi.

Evet eşleri almıyorlar bana en çok koyan o olmuştu ilki özelde oldu doğum rahatlığına alıştım devlet biraz zorlayacak beni özel oda olursa oraya gelir tabi.
Seni bu konuda çok iyi anlıyorum tek fark ben aylarca kendi evimde değilde kb ve kv ile oturdum eşimin saçmalığı yüzünden. Kafayı yemek üzereydim. İnşallah her şey sağlıkla dilediğimiz istediğimiz gibi olur.
aman olsun evde dışarıda falan çekersiniz fotoğraf. Hastane odasından daha iyi. Ben doğduktan 1 hafta sonra alcam çıkcam sahile gitcem. Foto çekeceğim bol bol

Ruyamda dogum yapiyordum. Suyumu ebe patlatiyordu. O an aklima 28 haftalik hamile oldugum geldi. Ama cok erken daha, neden doğumu baslattiniz diye aglamaya basladim

Yok hic fayda etmiyor yag falan kendi yediklerine dikkat et biraz sen kayisi suyu tuket

Diyecegimi dedim ben onlara canim kimin ne hali varsa gorsun gerektigi yerde ben gostericem onlara bebegin kime ait oldugunu

Ruyamda dogum yapiyordum. Suyumu ebe patlatiyordu. O an aklima 28 haftalik hamile oldugum geldi. Ama cok erken daha, neden doğumu baslattiniz diye aglamaya basladim
Ben dogurmusum bile beyaz tenli sari sacli kaslari catik surekli acikan bi bebekti asm de topuk kani vermeye gittik siringa ile cekiyolardi kani nasil canim sıkıldı bebemi aglattilar fiskilar

Arkadaslar cok sukur biz 29 haftalik olduk bugun kac aylık hamileyim suan ve doguma erken gelmesse tabi kac ayim kalmis oluyor 2 aymı

Merhaba çok geçmiş olsun.İnşallah vaktinde doğum nasip etsin Allah’ım Bende sizinle aynı durumdayım ben 22. Haftadayım daha ve dün korkudan aklım çıkıyordu. Erken doğum sancısı oldu. Serum verdiler sonra düzeldi ama tekrar olacak diye çok korkuyorum. Doktorum da hiç açıklama yapmadı neden olur bu bir daha olmaması için dikkat etmem gereken şeyler var mıdır nelerdir? Hiç açıklama yok . Bir daha olursa hemen gel dedi geçti inşallah zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı

Benimkide oyle takti resmen bende saldim aman ugrasamam

Ayy çok geçmiş olsun canım bolca uzan kalkmaya çalış hayırla zamanında gelsin inşallah

Milleti mi ekleyeceğim ya banane ben sevmiyorum yapanlar da abartiyor sade guzel olanlara lafim yok bi bebek mevludu yaparim yasin dagitirim yeter onu da vazgecmezsem tabi bi nikahimda magnet yaptirmiştim o zamanlar yeni modaydi tabi bi o yani bence gereksiz gerisi

Aa bileydim annemin tansiyon aletini alir gelirdim. Belli saatlerde olcum mu yoksa nabiz hizlandikca olcum mu istedi

Sabah uyanır uyanmaz, wc gitmeden şu icmeden ilk ölçüm. İkinci ölçüm akşam yemekten tam 1 saat sonra. Sabah akşam bunları 10 gün yazıp, periyodik tansiyon yüksekliği var mı takip et dedi

E tabi gün içinde baş ağrısı yaparsa, şüphelenirsen ölçüp onu da yazarsin, hatta o bile periyodik olabilir
Standartta Sabah akşam ölçümü bu düzende istedi

Ben dogurmusum bile beyaz tenli sari sacli kaslari catik surekli acikan bi bebekti asm de topuk kani vermeye gittik siringa ile cekiyolardi kani nasil canim sıkıldı bebemi aglattilar fiskilar
Hahah seninki epey komplike bi ruyaymis asmdeki hemsirelere bilendigin zamanlar mi olmustu eskiden?

Günaydın herkeslere artık sabah kalkmak işe gelmek çok yorucu geliyor bana hatta herşey yorucu geliyor ne kadar masa başı işi olsada hiçbirsey yapasım yok böyle hep uzansam istiyorum sessizlik istiyorum hiç tahammülüm yok çocukların sesi bile çok geliyo kulağıma öyle bir ruh hali...
Tansiyonum 12-8 13-8 14-7 15-8 filan gidip geliyor sabah ölçtüm 9-6 neye göre böyle oluyor anlamadım bugün doktor kontrolü War umarım iyi şeyler söyler, daha önce gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için endişeliyim...1 ay oldu minik kızım büyüdümı diyede merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…