2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz ayda 2 kilo 2 ayda toplam 4 kilo almisim oglumda tamaminda 5 almistim şok oldum kilomu duyunca daha nasi alcam allah bilir
Ahahah ekmek yeme hemen durur kilo alman ben sana diyimmm ben ekmek sewmiyrm yoksa ben ohooi çok çok alrdm yemek yemek bir harika

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun tekrarı gerçek doğuma kadar olmasın
Bizde ilişki yasağını ve bol dinlenmeyi döne döne söyledi. Size iğne ilaç birşey vermediler mi?

Onunbende yapacağım. Birleştirip kolaj yapacağım

Kızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru mu hadi buyrun yoruma
bence duru :) ipek koymasam duru da aklımdaydı benim çok saf bir isim

kullanış açısından bana herkes park yatak önerdi baya da övdüler. bakmaya gittiğimde estetik olarak asla beğenmedim o yüzden anne yanı sallanır beşik aldım. eğer uzun süreli bir yere gitmeyecekseniz yatağı taşımanıza gerek yok derseniz o zaman anne yanı alabilirsiniz. ayrıca onların kenarlarında koruyucuları var minder gibi o yüzden kafasını vs vuracağını sanmıyorum. ama portatiflik açısından park yatak tabii ki avantaj. toplayınca küçücük çanta kadar oluyor.

şişe açacağı mevzusuna aşırı katılıyorum ben de şık bir hastane çıkışı alırım dedim bebişe isimli olanlar hoşuma gidiyor soft renklerle olabilir anı olarak da kalır. kapı süsü ve çikolata yaptırsam yeter. fırsat olursa sonrası için yeni doğan çekimi yaptırmak istiyorum o hallerine bayılıyorum. ama milleti memnun etmekle uğraşmaya değmez asla memnun olmuyorlar çünkü

Hastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisim bebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Masallah abisine benzicek belliki saglikla gelsin

Hastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisim bebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Ay maşallah yanaklara bak. benimki nasıl oldu acaba çatlıcam meraktan

Kızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Duru hos geldi bana canim.. masal fazlasiyla var olmadi kura cekin

Duru sanki daha güzel gibi ama bilemedim eşimde Zeynep ismi ile kafayı bozdu. Ne güzel karar vermiştik

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun tekrarı gerçek doğuma kadar olmasın
Bizde ilişki yasağını ve bol dinlenmeyi döne döne söyledi. Size iğne ilaç birşey vermediler mi?
Amiiinnn inşallah hayır hiç iğne ilaç falan vermediler . Sadece nst çektirmeden önce 2 litre normal serum yani tuzlu su verildi ilaç yada şunu yapın bunu yapmayın demediler

Çok normal canım hatta doğumdan sonra da yaşayacaksın bu duyguları. Uykusuzluk, değişen hormonlar falan insna neler neler hissediyor o karışma meselesinde çok yakınlarına resti çek alışkanlık haline getirmesinler diğerlerinde duymamazlıktan gel laf anlatamıyorsun yorulduğunla kalıyorsun

Hangi hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…