- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Ahahah ekmek yeme hemen durur kilo alman ben sana diyimmm ben ekmek sewmiyrm yoksa ben ohooi çok çok alrdm yemek yemek bir harikaKiz ayda 2 kilo 2 ayda toplam 4 kilo almisimoglumda tamaminda 5 almistim şok oldum kilomu duyunca daha nasi alcam allah bilir
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun tekrarı gerçek doğuma kadar olmasınMerhaba çok geçmiş olsun.İnşallah vaktinde doğum nasip etsin Allah’ımBende sizinle aynı durumdayım ben 22. Haftadayım daha ve dün korkudan aklım çıkıyordu. Erken doğum sancısı oldu. Serum verdiler sonra düzeldi ama tekrar olacak diye çok korkuyorum. Doktorum da hiç açıklama yapmadı neden olur bu bir daha olmaması için dikkat etmem gereken şeyler var mıdır nelerdir? Hiç açıklama yok . Bir daha olursa hemen gel dedi geçti inşallah zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı
Sorma hem yaramaz hem çok hiperaktif ama bir okadar uysal bebekligi üzmedi beniEfe ler yaramaz oluyor ya
Sadece ekmek olsa keske karbonhidrat olan ne varsa yiyorumAhahah ekmek yeme hemen durur kilo alman ben sana diyimmm ben ekmek sewmiyrm yoksa ben ohooi çok çok alrdm yemek yemek bir harika
Onunbende yapacağım. Birleştirip kolaj yapacağımGeçcek geçcekYa sabır ya selâmet.Bende bol foto cekcem ayak bacak bal dudak oy oyyyy. İçim kaynadı bakkk.
Sorma neyse tatlı bir dille dedim artık napim tatlı dil de tükendi bende hamilelikletam bı ruh hastası oldum çıktım catacak yer arıyorum.
bence duru :) ipek koymasam duru da aklımdaydı benim çok saf bir isimKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Masal mı Duru muhadi buyrun yoruma
kullanış açısından bana herkes park yatak önerdi baya da övdüler. bakmaya gittiğimde estetik olarak asla beğenmedim o yüzden anne yanı sallanır beşik aldım. eğer uzun süreli bir yere gitmeyecekseniz yatağı taşımanıza gerek yok derseniz o zaman anne yanı alabilirsiniz. ayrıca onların kenarlarında koruyucuları var minder gibi o yüzden kafasını vs vuracağını sanmıyorum. ama portatiflik açısından park yatak tabii ki avantaj. toplayınca küçücük çanta kadar oluyor.Arkadaşlar nasipse beşik almak istiyorum artık ama arada kaldım
Benim hoşuma giden tahta sallanır anne yanı olan kademeli ..kullanan ark çocuk kafasını vuruyor atlıyor yataktan memnun kalmadım diyor
Park yataklar genelde koyu renk denk geldi ve daha hantal karar veremedim
çocuk hangi yatakta rahat eder ve kullanışlı olur
benim de 29+1 bugün uygulamaya göre doğuma 76 gün kalmış ve bebek mor lahana büyüklüğündeymiş :) heyecan dorukta tabiiArkadaslar cok sukur biz 29 haftalik olduk bugun kac aylık hamileyim suan ve doguma erken gelmesse tabi kac ayim kalmis oluyor 2 aymı
Olmustur illaki simdi birden gelmedi aklimaHahah seninki epey komplike bi ruyaymisasmdeki hemsirelere bilendigin zamanlar mi olmustu eskiden?
şişe açacağı mevzusuna aşırı katılıyorumAy aynı kafadayım, adı da yok çocuğun kapı süsü meselesi benim de yaş.
İlk kızımda da böyle şeylere özenmedim. Başkaları için para harcama gibi geliyor bana da, büyük doğum günleri yerine aile içinde kutlayıp, Paris’e disneyland’a gitmiştik bir doğum gününde(8 yaş), kız çocuğu olan başka arkadaşım aynı bütçeyle büyük doğum günü yapmıştı anne kız tütülü konseptli , herkese yemek vermeli. (o zamanlar döviz böyle değildi)
Hele sonrasında pandemi çıkınca dedim iyi ki gezmişiz.
Ama bir şeyi de eksik yapmak istemiyorum, çok elzem ritüeller varsa ve bilmiyorsam diye sorayım istedim. Çikolata ve kapı süsü yeter sanırım. Verilen bebek isimli hediyeleri saçma buluyorum. Tanımadığım çocukların isimleri buzdolabımda şişe açacağı olarak duruyor.
Ne yapacagi belli anahtari ama soylemicem yok sonra terbiyesiz diyolaa banaHemeeen anahtari degistirbi yikdir yapismis yakaniza zaten daha bi de anahtarim var demio mu. Napcak anahtari acaba ne munasebet
Masallah abisine benzicek belliki saglikla gelsinHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Ay maşallahHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
MaşallahHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Duru hos geldi bana canim.. masal fazlasiyla var olmadi kura cekinKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Duru sanki daha güzel gibi ama bilemedimKızlar isim olarak aslında masala karar werdim ama eşim duru dedi bende arada kaldım iksiide güzel geliyor bana ama tek isim koyacağım size sormak istiyorum
Amiiinnn inşallahTeşekkür ederim size de geçmiş olsun tekrarı gerçek doğuma kadar olmasın
Bizde ilişki yasağını ve bol dinlenmeyi döne döne söyledi. Size iğne ilaç birşey vermediler mi?
Çok normal canım hatta doğumdan sonra da yaşayacaksın bu duyguları. Uykusuzluk, değişen hormonlar falan insna neler neler hissediyorGünaydınlarr
28+0 olduk şükürçok az kaldı heycan basıyor beni şimdiden.
Dün çok ağladım durduk yere. Kızım doğduktan sonra ona iyi bakamamaktan iyi anne olamamaktan çok korkuyorum. Sanki böyle herkes her şeye müdahale edecekmiş kendimi de yetersiz hissedecekmişim gibi geliyor. İlk defa böyle Bi duygu içine girdim. Sanırım zaman yaklaşınca stresimi arttı.
Dün 2. Doz tetenoz aşımı oldum. Başka yapılıyor mu?
Ayın 25 i ya da 28 i kontrole gideceğim inşallah iyidir minik kızçem. Şeker diyeti yüzünden onunda gelişmesini endişesi yerleşti beynime.
Haftaya 58 kilo ile devam ediyorum. Toplamda 7 ayda 5 kilo almış oldum şu anda.
Doğumum da 28 temmuz da olursa dadından yenmeztam düğün günümüzde gelmiş olur minik prenses
Ahh Zeynep Asel koycaktim kizim olsaydi.. bende cok begeniyorumDuru sanki daha güzel gibi ama bilemedimeşimde Zeynep ismi ile kafayı bozdu. Ne güzel karar vermiştik
Hangi hastaneye gidiyorsun?Açlık 100 (referans 74-116)
60.dakika 171 (referans 120-170)
120.dakika 92 (referans (70-140)
Yine 1.saat sınırda bakalım ne diyecek dr
Doğum ücretini sordum 4150 dediler daha önce spinal için ayrı ücret isteniyordu artık istenmiyormuş. Hala bizim hastanede 1 gece kalınıyormuş o çok iyi oldu. Nst muayene ücretinin içinde, ekstra ücret çıkmıyor. Ama bugün muayene ücretine zam gelmiş 195ten 220ye çıkmış. Neyseki bizimki kontroldü para vermedik bugün
Şimdilik o zamana 5000 olur diye hesap edecem.
Herşey yolunda giderse haftaya gitmeyecem ya ayı doldurup gidecem. Sanki muayeneler gereksiz stres yapıyor bugün hastanede olmak bile rahatsız etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?