2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemeeen anahtari degistir bi yikdir yapismis yakaniza zaten daha bi de anahtarim var demio mu. Napcak anahtari acaba ne munasebet

Gecmis olsun cnm, 14 un üzeri istenmiyor gebelikte. Doktoruna danisacaksin zaten, idrarda protein kacagina baktir hazır gitmişken.

Gecmis olsun cnm, 14 un üzeri istenmiyor gebelikte. Doktoruna danisacaksin zaten, idrarda protein kacagina baktir hazır gitmişken.
Aynen canım biliyorum muhtemelen doktorum da isteyecektir proteine bakmayı umarım iyi olur herşey bu haftalarda hastalanmaya başlamamıstm ilk kızımda da iyi haberler alrm inşallah

Arkadaşlar nasipse beşik almak istiyorum artık ama arada kaldım
Benim hoşuma giden tahta sallanır anne yanı olan kademeli ..kullanan ark çocuk kafasını vuruyor atlıyor yataktan memnun kalmadım diyor
Park yataklar genelde koyu renk denk geldi ve daha hantal karar veremedim
çocuk hangi yatakta rahat eder ve kullanışlı olur

Hastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisim bebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis

Eklentiler

• IMG-20220517-WA0008.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 96
Hastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisim bebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Ya onlar nasil yanaklar yandan pirt pirt çıkmış simdiden boylelerse dogunca kimbilir nasil guzel olur. Vakumlu vakumlu opesi geliyo insanin. Yenidogan bebek yuzunden opulmez ama olsun icimden gecen his bu

Geçcek geçcekYa sabır ya selâmet.Bende bol foto cekcem ayak bacak bal dudak oy oyyyy. İçim kaynadı bakkk.

Hemeeen anahtari degistir bi yikdir yapismis yakaniza zaten daha bi de anahtarim var demio mu. Napcak anahtari acaba ne munasebet
Sorma neyse tatlı bir dille dedim artık napim tatlı dil de tükendi bende hamilelikletam bı ruh hastası oldum çıktım catacak yer arıyorum.

Ahaha hiç bakma hiç bosuna heveslenmeyin benim iki kızda 37. Haftaya ayak bastığı gün alındılar açılın önümden en birinci benim
Yaa neden 37 de aldılar gerek duyulduğu için mi ? Benimkini ne zaman alçaklar acaba özel 08 08 dedi ama devlet ne der durum ne olur bilmiyorum

Insallah birsey cikmaz düzene girer canim dua et

Poğaça yanakkk.masallahh Benim hiç yanak yok eşimden alıyorlar neyseki onu da 2. De pofidik suratlı olcak

Tahammülsüz hamişleriz lohusalıği da atlatırsak helal bize. Cidden bu kafayla çok yaşayamam ben hiç ben değilim çünkü.. inşallah güzel haberler alırsın

Ya onlar nasil yanaklar yandan pirt pirt çıkmış simdiden boylelerse dogunca kimbilir nasil guzel olur. Vakumlu vakumlu opesi geliyo insanin. Yenidogan bebek yuzunden opulmez ama olsun icimden gecen his bu
Aslinda oglum da oyle gorunuyoda ama dogdugunda cok zayifti yanagi falan yoktu buna 3 bucuk falan dogar gibi duruyo dedi ama sanmiorum ben
Poğaça yanakkk.masallahh Benim hiç yanak yok eşimden alıyorlar neyseki onu da 2. De pofidik suratlı olcak
Kimde ne guzel ozellik varsa onu alsinlar en guzeli valla
maşallah ben baya birbirlerine benzettim .
Fotolarda cok benzemedi ama ultrasonda hareket halindeyken ayni abisiydi. Ikisi de esimin kopyasi olcak belli ki

Tahammülsüz hamişleriz lohusalıği da atlatırsak helal bize. Cidden bu kafayla çok yaşayamam ben hiç ben değilim çünkü.. inşallah güzel haberler alırsın
Ahahah yazık bize bazen araba kullanırken weriyorum son sesi sonra diyorum 3 çocuk annesi olacan kızım kendine gel hamile olduğumu idrak etmekte zorlanyrm
Kafa dagatasm War aslında bu ruh hali sakinlik filan içime kapanir oldumm ondan bu baygın aygın hallerim

Canım daha önce preeklampsi geçirdiğin için dikkat etmen gerekiyor aspirin ya da kan sulandırıcı kullanıyor musun tuz hiç kullanmamalısın bol su tuketmelisin kilo almamaya dikkat etmelisin ben ilk gebeliğimde geçirdim kızım 32 haftalık doğdu bu bebekte daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum çok geçmiş olsun bir daha öyle bir şey yaşamazsın inşallah

Maaşallahh canım kocaman olmuş oğlusun ay abisine çok benziyor aynısı gibi bakalmm benim kız ne kadar olmuş merak ediyorum kiloda almamsnsn harika ben aslında zayf değil biraz balık etli hamile kaldım ahaha 7 ayda 7 kilo almışım gerisi artık ya nasippl

Kiz ayda 2 kilo 2 ayda toplam 4 kilo almisim oglumda tamaminda 5 almistim şok oldum kilomu duyunca daha nasi alcam allah bilir

Canım coraspirin kullanyrm 6. Haftadan beri suyu bu aara az içtim umarım ondandr normal yemeğin tuzu oluyor ama ekstra tuzlu şeyler özellikle yediğim bişi yok senin bendende erken gelmiş miniğin 7 ayda 7 kilo aldm bence idare eder çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…