Hemeeen anahtari degistirÇok normal duygular. Benim de ruh hallerim hiç iyi değil yalnız olmadığım için evde görümce olduğu için kocamla baş başa kalmayı özlediğim için saplantı haline getirdim. Gitmesi için gün sayıyorum. Anahtar onda kalcakmiş benim anahtarım var diyor ben nasıl alcam şaka gibi hiç hoşlanmam bu durumdan. Gittikten sonra daha gelmesin kimse.. doğum olmasa eve kimseyi almam bir süreBebeğime bakamamaktan ziyade benim 2. Olduğu için ve 7 yaşında çocuğun rahatlığına alıştık sendromlari bitti filan bebek bakımına alışmak zor olacak gibi geliyor hayatımızda farklılıklar olacak mı çok kafa nereye biz oraya bir aileyiz. Bende stresliyim tabi neler olcak bakalım sağlık olsun da hallederiz
Gecmis olsun cnm, 14 un üzeri istenmiyor gebelikte. Doktoruna danisacaksin zaten, idrarda protein kacagina baktir hazır gitmişken.Günaydın herkeslereartık sabah kalkmak işe gelmek çok yorucu geliyor bana hatta herşey yorucu geliyor ne kadar masa başı işi olsada hiçbirsey yapasım yok böyle hep uzansam istiyorum sessizlik istiyorum hiç tahammülüm yok çocukların sesi bile çok geliyo kulağıma öyle bir ruh hali...
Tansiyonum 12-8 13-8 14-7 15-8 filan gidip geliyor sabah ölçtüm 9-6 neye göre böyle oluyor anlamadım bugün doktor kontrolü War umarım iyi şeyler söyler, daha önce gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için endişeliyim...1 ay oldu minik kızım büyüdümı diyede merak ediyorum
Aynen canım biliyorum muhtemelen doktorum da isteyecektir proteine bakmayı umarım iyi olur herşey bu haftalarda hastalanmaya başlamamıstm ilk kızımda daGecmis olsun cnm, 14 un üzeri istenmiyor gebelikte. Doktoruna danisacaksin zaten, idrarda protein kacagina baktir hazır gitmişken.
Ya onlar nasil yanaklar yandan pirt pirt çıkmış simdiden boylelerse dogunca kimbilir nasil guzel olur. Vakumlu vakumlu opesi geliyo insanin. Yenidogan bebek yuzunden opulmez ama olsun icimden gecen his buHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Geçcek geçcekSeni bu konuda çok iyi anlıyorum tek fark ben aylarca kendi evimde değilde kb ve kv ile oturdum eşimin saçmalığı yüzünden. Kafayı yemek üzereydim. İnşallah her şey sağlıkla dilediğimiz istediğimiz gibi olur.
aman olsun evde dışarıda falan çekersiniz fotoğraf. Hastane odasından daha iyi. Ben doğduktan 1 hafta sonra alcam çıkcam sahile gitcem. Foto çekeceğim bol bol
Sorma neyse tatlı bir dille dedim artık napim tatlı dil de tükendi bende hamilelikleHemeeen anahtari degistirbi yikdir yapismis yakaniza zaten daha bi de anahtarim var demio mu. Napcak anahtari acaba ne munasebet
Yaa neden 37 de aldılar gerek duyulduğu için mi ? Benimkini ne zaman alçaklar acaba özel 08 08 dedi ama devlet ne der durum ne olur bilmiyorumAhaha hiç bakma hiç bosuna heveslenmeyin benim iki kızda 37. Haftaya ayak bastığı gün alındılar açılın önümden en birinci benim
Insallah birsey cikmaz düzene girer canim dua etGünaydın herkeslereartık sabah kalkmak işe gelmek çok yorucu geliyor bana hatta herşey yorucu geliyor ne kadar masa başı işi olsada hiçbirsey yapasım yok böyle hep uzansam istiyorum sessizlik istiyorum hiç tahammülüm yok çocukların sesi bile çok geliyo kulağıma öyle bir ruh hali...
Tansiyonum 12-8 13-8 14-7 15-8 filan gidip geliyor sabah ölçtüm 9-6 neye göre böyle oluyor anlamadım bugün doktor kontrolü War umarım iyi şeyler söyler, daha önce gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için endişeliyim...1 ay oldu minik kızım büyüdümı diyede merak ediyorum
Poğaça yanakkk.masallahhHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Tahammülsüz hamişlerizGünaydın herkeslereartık sabah kalkmak işe gelmek çok yorucu geliyor bana hatta herşey yorucu geliyor ne kadar masa başı işi olsada hiçbirsey yapasım yok böyle hep uzansam istiyorum sessizlik istiyorum hiç tahammülüm yok çocukların sesi bile çok geliyo kulağıma öyle bir ruh hali...
maşallah ben baya birbirlerine benzettim .Hastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Aslinda oglum da oyle gorunuyoda ama dogdugunda cok zayifti yanagi falan yoktuYa onlar nasil yanaklar yandan pirt pirt çıkmış simdiden boylelerse dogunca kimbilir nasil guzel olur. Vakumlu vakumlu opesi geliyo insanin. Yenidogan bebek yuzunden opulmez ama olsun icimden gecen his bu
Kimde ne guzel ozellik varsa onu alsinlar en guzeli vallaPoğaça yanakkk.masallahhBenim hiç yanak yok eşimden alıyorlar neyseki onu da 2. De pofidik suratlı olcak
Fotolarda cok benzemedi ama ultrasonda hareket halindeyken ayni abisiydi. Ikisi de esimin kopyasi olcak belli kimaşallah ben baya birbirlerine benzettim .
Ahahah yazık bize bazen araba kullanırken weriyorum son sesi sonra diyorum 3 çocuk annesi olacan kızım kendine gel hamile olduğumu idrak etmekte zorlanyrmTahammülsüz hamişlerizlohusalıği da atlatırsak helal bize. Cidden bu kafayla çok yaşayamam ben hiç ben değilim çünkü.. inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah canımInsallah birsey cikmaz düzene girer canim dua et
Canım daha önce preeklampsi geçirdiğin için dikkat etmen gerekiyor aspirin ya da kan sulandırıcı kullanıyor musun tuz hiç kullanmamalısın bol su tuketmelisin kilo almamaya dikkat etmelisin ben ilk gebeliğimde geçirdim kızım 32 haftalık doğdu bu bebekte daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum çok geçmiş olsun bir daha öyle bir şey yaşamazsın inşallahGünaydın herkeslereartık sabah kalkmak işe gelmek çok yorucu geliyor bana hatta herşey yorucu geliyor ne kadar masa başı işi olsada hiçbirsey yapasım yok böyle hep uzansam istiyorum sessizlik istiyorum hiç tahammülüm yok çocukların sesi bile çok geliyo kulağıma öyle bir ruh hali...
Maaşallahh canım kocaman olmuş oğlusunHastaneden geldim. Seker yuklemesine gerek yok dedi. 2 ayda 4 kilo almisimbebek 37 cm 1300 gr olmus. Kalp atisim icin takip et devam ederse kardiyoloji dedi. Soldaki ilk oglum sagdaki de yeni bebis
Kiz ayda 2 kilo 2 ayda toplam 4 kilo almisimMaaşallahh canım kocaman olmuş oğlusunay abisine çok benziyor aynısı gibi bakalmm benim kız ne kadar olmuş merak ediyorum kiloda almamsnsn harika ben aslında zayf değil biraz balık etli hamile kaldım ahaha 7 ayda 7 kilo almışım gerisi artık ya nasippl
Canım coraspirin kullanyrm 6. Haftadan beriCanım daha önce preeklampsi geçirdiğin için dikkat etmen gerekiyor aspirin ya da kan sulandırıcı kullanıyor musun tuz hiç kullanmamalısın bol su tuketmelisin kilo almamaya dikkat etmelisin ben ilk gebeliğimde geçirdim kızım 32 haftalık doğdu bu bebekte daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum çok geçmiş olsun bir daha öyle bir şey yaşamazsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?