2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun.
Hpv cinsel yollq bulasmiyor muydu?
Sana nasıl bulaştı ki. ?inşallah sorun olmaz

Benim şu anda sabah şekerimde sıkıntı var ünsiline rağmen 150 nim altına düşmüyor. Sebebini anlamadım. Her zaman yediklerimi yiyiorum oysaki. Ama öğlen ve akşamın maşallahı var. O yüzden akşamları dondurma ve birazcık kek yiyebiliyorum

Biz bizi anlıyoruz. gerçekten başta çok zor geliyor. ben ağlıyordum. benim de 3 hafta oldu bakalım. Kaldı 8-9 hafta.

Kızlar hastane listesi alışverişine bakarken doğum sonrası rahatlatıcı sprey, o kısmı yıkayıcı bir aparat gibi değişik şeyler gördüm. bunlar hep var mıydı yeni mi çıkmış bilmiyorum bilginiz olsun. şöyle bir şeyler. The First Years | Shop

Ah canım yaaa hızlı nabız çok fena ben EKG çektirdim normal çıktı iki doktor da hamilelikte normal dedi. İnternetten baktım kansızlık çok etkiliymiş, benim ferritin alt sınıra yakın, hemoglobin de biraz düşük. Vücudumuzdaki kan hem bize hem bebeğimize yetemeyince kalp daha fazla pompalamak için hızlanıyor demek ki. Senin tahlillerin nasıl? Belki Türkiye'de kan takviyesi falan yapıyorlardır. Bir çözümü varsa işte doktordan mutlaka. Hayat kalitesini çok etkiliyor gerçekten. Ay ne varsa gençlikte varmış valla 25 yaşındaki hamileliğimle 34 yaşındaki hamileliğim arasında dağlar kadar fark var

CipisS Oktivus bizim doğum zamanlarımız takvimde aynı. Ne kurban bayramııı, daha 36 ancak olmuyor muyuz o zaman Benim eşime kalsa Türkiye'ye bayramdan sonra gideyim. Onun planlarına kalsam kesin uçakta doğurtacak beni Ay çocuğun pasaport işlerini de sallayıp durdu sınav zamanı geldi şimdi 10 gün daha kıpırdayamıyoruz. İnşallah konsoloslukta çok uzun sürmüyordur pasaport işlemleri hep Türkiye'de yaptırmıştık hemen gelmişti ilk defa konsoloslukta yenileyeceğiz.

Geçmiş olsun canım ıhlamur, limonlu ışık su falan işe yaramıyor mu
Saol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya

Allah yardımçın olsun canım, belkide vardı eskiden bulaşmış, immunitet düşünce hemen kendini belli etmiş işte. Var aşısı evet ama en iyi aşılanma yaşı 12yaşda ilk doz ve 25yaşda tamamlanması gerekiyor 3dozun. İnşa Allah kızıma ihmal etmiyecem yaptırıcam. Dediğim belkide sorun yaratmayan bir türüdür sende inşa Allah. Doğum yapmana engel olmaz

Saol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Allah yardımçın olsun canım, hemen geçsinn Hatırlıyormusun burda Hasret diye biri vardı uzun zamandır görünmüyo qaliba

Kiz bendede var kucuk kucuk ama et beni sigil degil sadece gogusumde boynumda falan cikiyo asagilarimda yok hic sen boyle yazinca huylandim simdi

Evet aynı biz peş peşe doğuracağız inşallah ben 32. Hafta da araç ile yolculuğa çıkacağım 22 saatlik yollarda doğurmazsam daha da doğurmam herhalde. Temmuzun 20 sinden sonra istediği zaman gelsin minik kuşum valla inşallah halledebilirsin bu işlerini ben hiç anlamıyorum çünkü.

Benim hamilelikte açlık hep 100 çıkıyordu 1. saat ve 2.saat normal çıkıyordu yükleme de açlık 100 çıktı ilk saat de yüksek çıkınca dün endokrin ve diyetisyenle bugünkü açlık 92 yi geçmedi ilk saat tokluk 110 çıktı ayrıca ben kendi cihazimida hastaneye götürmüştüm hastanede yükleme öncesi açlığı cihazla olcuyorlardi benim cihazimla 100 onların ki ile 126 çıkınca kan aldılar benim cihazım doğruydu ayrıca ilk saat ve ikinci saat toklukta cihazimla laboratuvar aynı çıktı o yüzden cihazını giderken hastaneye gotur sonuçları aynı mi değerlendir istersen canim

Kizlar midemde bi agri aci sanki iceriden yırtıyolar hissi var geriliyo cildim baya bi rahatsizim ya nedense benim oglan mideye mi tirmaniyo napiyo hareketleride üstte belirmeye basladi sanki

Canım keşke bir doktoruna gitseydin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ıhlamura bal katıp içebilirsin ama fazla ıhlamur da zararlı olabilir benim doktorum günlük 2 fincan içebilirsin diyordu

Aaa çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazını. Nasıl üşüttn ki böyle? Havalar çok dengesiz gerçekten tam hasta olma havası

Kizlar midemde bi agri aci sanki iceriden yırtıyolar hissi var geriliyo cildim baya bi rahatsizim ya nedense benim oglan mideye mi tirmaniyo napiyo hareketleride üstte belirmeye basladi sanki
Benimde 3 gündür bulantım var saçma şekilde. Artık iyice yukarı çıkıyorlar o yüzden oluyor böyle şeyler herhalde.

Anladım canım dün endokrine gittim diyetisyenimle birlikte yeni bir liste hazırladı bugün açlık şekerim 92'yi geçmedi ilk saat toklukta 110 çıktı 1 haftalık sıkı bir diyetle düzeltip sonra normallestirecekler endokrin çok çok iyi oldu en azından kafam daha rahat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…