- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Gecmis olsun.Günaydın hanımlar, bugun kontrolum vardı bebeğim cok iyi çok sukur, 963 gram olmus haftasıyla uyumlu, şeker yüklemesi yaptılar su an kan vermeyi bekliyorum. Buraya ladar hersey güzel ama vajinamın oralarda 4 5 küçük bişey cıkmıstı doktora soyledim HPV virüsüymüş smear aldı hemen, sıkıntılı bir durum dedi büyüyecek mi kontrol edeceğiz buyurse yakacagız dedi. İnternet batağından baktığım kadarıyla bebeğe gecme durumu varmıs normal doguma engel teskil edebiliyormus bebekte ses tellerinde sorun cıkarabiliyomus, anneden babaya vs bulasabiliyormus vs vs, psikolojik olarak çöktüm, tam hersey düzeldi derken baska bir sorun cıkıyor, hiç hpv olan dogum yapan var mı aramızda
Benim şu anda sabah şekerimde sıkıntı var ünsiline rağmen 150 nim altına düşmüyor. Sebebini anlamadım. Her zaman yediklerimi yiyiorum oysaki. Ama öğlen ve akşamın maşallahı var. O yüzden akşamları dondurma ve birazcık kek yiyebiliyorum1 saat önce minik bir dondurma yedim, ne zamandır canım çekiyor, hem de dedim bakalım ne çıkacak. 120 çıktı 1. saat. Çok mutlu oluyorum şekerimin kontrol altında olduğunu görünce. Uzun zamandır değerlerim çok normal. Bünye alıştı belki de diyet yapa yapa. Bahaneyle sağlıklı beslenmiş oluyoruz. Benim midem karnımdan büyüktü, yukarıdan pörtlemiş gibiydi. Abur cubur yemeye yemeye küçüldü, hazımsızlık şişkinlik hissi de gitti. Geçen diyorum eşime aa benim karnım küçüldü gibi. Aslında küçülen midem karnım değil
Gayet iyi gelmiş gözün aydınKızlar seker aclık 96 ilk saat 137 ikinci saat 126 gelmiş 75 mg sizce nasıl
Biz bizi anlıyoruz. gerçekten başta çok zor geliyor. ben ağlıyordum. benim de 3 hafta oldu bakalım. Kaldı 8-9 hafta.Yaa gelin sarılalım bende gecen minik bi dilim sütlü tatlı yedim ve iyi geldi şekerim o an ki mutluluğum anlatılmaz yaşanır cinstendi galiba vücudu diyetle toparlıyoruz ufak tefek kaçamaklara da tepki vermiyor öncesinde nasıl yorduysak benim toparlamam nerdeyse bir ayı aldı sanırım tanı konulalı bir ay olucak ilk başlar da ki gibi depresif değilim alıştı vücudum beslenme düzenine cok şükür
Ay maşallah bizim içinde yeKızlar seker aclık 96 ilk saat 137 ikinci saat 126 gelmiş 75 mg sizce nasıl
Ah canım yaaa hızlı nabız çok fena ben EKG çektirdim normal çıktı iki doktor da hamilelikte normal dedi. İnternetten baktım kansızlık çok etkiliymiş, benim ferritin alt sınıra yakın, hemoglobin de biraz düşük. Vücudumuzdaki kan hem bize hem bebeğimize yetemeyince kalp daha fazla pompalamak için hızlanıyor demek ki. Senin tahlillerin nasıl? Belki Türkiye'de kan takviyesi falan yapıyorlardır. Bir çözümü varsa işte doktordan mutlaka. Hayat kalitesini çok etkiliyor gerçekten. Ay ne varsa gençlikte varmış valla 25 yaşındaki hamileliğimle 34 yaşındaki hamileliğim arasında dağlar kadar fark varBugun cok zorlandim. Nabzim 105 119 arasi gidip geliyo gordugum en dusuk deger yatarken 96. Sanki icimde bi at kosuyo. Sabah kan vermeye gittim asm ye hemsire kanim dustugu icin olabilecegini sonuclari doktoruma gostermem gerektigini soyledi. Yarin doktor randevum var ama sonuclarim carsamba cikcak kani gec verdigim icin. Yorgunum ama uyuyamiyorum. Yatsam da dinlenemiorum nie bole oldum ki ben
Saol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim yaGeçmiş olsun canım ıhlamur, limonlu ışık su falan işe yaramıyor mu
Allah yardımçın olsun canım, belkide vardı eskiden bulaşmış, immunitet düşünce hemen kendini belli etmiş işte. Var aşısı evet ama en iyi aşılanma yaşı 12yaşda ilk doz ve 25yaşda tamamlanması gerekiyor 3dozun. İnşa Allah kızıma ihmal etmiyecem yaptırıcam. Dediğim belkide sorun yaratmayan bir türüdür sende inşa Allah. Doğum yapmana engel olmazAyy nerden geldi de beni buldu hic duymamıstım daha önce aşısı filan varmıs olurduk, hic bilinçlendirmiyorlar insanları, cahil de değiliz ama duymadım yani, önlemimizi alırdık, insallah değildir moralimi bozan bebeğe bulasma ihtimali, bu arada boynumda da bir aydır minik minik siğiller cıkmaya baslamıstı demistim kendi kendime bi cildiyeye gideyim dogumdan sonra. Megerse hpv miş hiç bilmiyorum
Allah yardımçın olsun canım, hemen geçsinnSaol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Kiz bendede var kucuk kucuk ama et beni sigil degil sadece gogusumde boynumda falan cikiyo asagilarimda yok hic sen boyle yazinca huylandim simdiAyy nerden geldi de beni buldu hic duymamıstım daha önce aşısı filan varmıs olurduk, hic bilinçlendirmiyorlar insanları, cahil de değiliz ama duymadım yani, önlemimizi alırdık, insallah değildir moralimi bozan bebeğe bulasma ihtimali, bu arada boynumda da bir aydır minik minik siğiller cıkmaya baslamıstı demistim kendi kendime bi cildiyeye gideyim dogumdan sonra. Megerse hpv miş hiç bilmiyorum
Saol canim tesekkur ederim ..Evet özelden yazdim hatta ona ama donus yapmadi uzun zamn oldu yazmiyorAllah yardımçın olsun canım, hemen geçsinnHatırlıyormusun burda Hasret diye biri vardı uzun zamandır görünmüyo qaliba
Evet aynı biz peş peşe doğuracağız inşallahCipisS Oktivus bizim doğum zamanlarımız takvimde aynı. Ne kurban bayramııı, daha 36 ancak olmuyor muyuz o zaman Benim eşime kalsa Türkiye'ye bayramdan sonra gideyim. Onun planlarına kalsam kesin uçakta doğurtacak beni Ay çocuğun pasaport işlerini de sallayıp durdu sınav zamanı geldi şimdi 10 gün daha kıpırdayamıyoruz. İnşallah konsoloslukta çok uzun sürmüyordur pasaport işlemleri hep Türkiye'de yaptırmıştık hemen gelmişti ilk defa konsoloslukta yenileyeceğiz.
Benim hamilelikte açlık hep 100 çıkıyordu 1. saat ve 2.saat normal çıkıyordu yükleme de açlık 100 çıktı ilk saat de yüksek çıkınca dün endokrin ve diyetisyenle bugünkü açlık 92 yi geçmedi ilk saat tokluk 110 çıktı ayrıca ben kendi cihazimida hastaneye götürmüştüm hastanede yükleme öncesi açlığı cihazla olcuyorlardi benim cihazimla 100 onların ki ile 126 çıkınca kan aldılar benim cihazım doğruydu ayrıca ilk saat ve ikinci saat toklukta cihazimla laboratuvar aynı çıktı o yüzden cihazını giderken hastaneye gotur sonuçları aynı mi değerlendir istersen canimCanım bende şeker yüklemesi sonuçlarını yazdım. Kızda da bu dada hep 1.saat sınırda çıkıyor benim diğerleri normalama bu defa doktor açlığa laboratuvar ortamında birkaç kez daha bakılsın dedi. 100 çıkmıştı 100 üzeri çıkarsa haber dedi. Rahmetli babamdan kalan şeker aleti vardı onu aldım strip alıp evde de ölçümlere başlayacam baktım işler rayında gitmiyor diyetisyen beni de bekler
Canım keşke bir doktoruna gitseydin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahSaol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Aaa çok geçmiş olsunSaol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Benimde 3 gündür bulantım var saçma şekilde. Artık iyice yukarı çıkıyorlar o yüzden oluyor böyle şeyler herhalde.Kizlar midemde bi agri aci sanki iceriden yırtıyolar hissi var geriliyo cildim baya bi rahatsizim ya nedense benim oglan mideye mi tirmaniyo napiyo hareketleride üstte belirmeye basladi sanki
Anladım canım dün endokrine gittim diyetisyenimle birlikte yeni bir liste hazırladı bugün açlık şekerim 92'yi geçmedi ilk saat toklukta 110 çıktı 1 haftalık sıkı bir diyetle düzeltip sonra normallestirecekler endokrin çok çok iyi oldu en azından kafam daha rahat olacakGebelik öncesi.insulin direnci hastasıyım
Doktorum insülin direncim.oldugundan şeker yüklemesini riskli buluyor, gebelik şekerini tetikleyebilir diye şeker yüklemesi yapmıyor. Cihazla.evde takip olacak. Takip için endokriniye yönlendiriyor o yuzden. Hamilelik öncesinde de endokriniye gidiyordum.zaten cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?