2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkini görse direk yaptırırdım galiba neyi yüksek bulmuş ki referans aralıkları mı farklı diyecem
Aclık referans 70-105 miş 96 cıkmıs. 1. Saat 120-170 miş 137 cıkmıs, 2. Saat 70-120 miş 126 cıkmıs, ikinci saat biraz yüksek çıkmıs sadece, buna diyete gerek var mı hamilelik şekeri denebilir mi bilmiyorum

Canım keşke bir doktoruna gitseydin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ıhlamura bal katıp içebilirsin ama fazla ıhlamur da zararlı olabilir benim doktorum günlük 2 fincan içebilirsin diyordu
Gittim canim ilac kullanamazsin dedi ihlamur nane limon bol sivi seklinde idare ediyorum saol canim

Ayy inşallah bu bebek gününde doğar benim kızım da erken doğdu ama preeklampsi nedeniyle 32. haftada erken doğan bebek çok zor oluyor şeker düşüklüğü yüksekliğinden daha çok etkiliyor diye biliyorum şeker tansiyon erken doğuma neden oluyor sağlıkla kavusalim yavrularımıza inşallah canım

Bende 2.saat 70-140 yazıyor ondan seninki normal gelmişti. Burda kızlar diyordu bazı doktorlar tüm saatleri bazıları ise açlık ve 1.saati dikkate alıyor diye. Sen bence endokrin doktoruyla görüş o daha iyi bilir. Kişisel fikrim diyet değil ama az dikkatle gayet halledilebilir gibi

Canım benimde boğazları çok kötü şişmişti kulak burun bogaza gittim bir umut bana 1000mg antibiyotik verdi. Kadın dogumcuma sordum icebilirmiyim diye oda onaylardi ictim rahatladım. Size neden bişey vermediler.
Valla hic bilmiyorum ki vermediler direk test ver dedi basindan gonderdi kisacasi bogazimda sislik yok sükür ama agrisi cok fazla beyaz iltihaplar var onu gectim mide yanmasida cok baya agrimi azdirdi hayirlisi olsun bakalim

Böyle her hastanede referans değerleri değişik mi, valla napacagımızı sasırdık artık, hangi doktora gidexeğimi şasırdım su 6 ayda, bir an önce vaktim gelsin de dogurayım

İnşallah canım bizde 35te dekolman plesenta dan erken doğduk şanstan sorunsuz atlattık normalde çok sıkıntılı bir durum ama nedeni de yok gibi ihtimaller arasında en yükseği tansiyonun yükselmiş olabileceği. Artık ince eleyip sık dokuma vakti az kaldı dişimizi sıkarız napalım yeterki en az 36 yı doldursun
Şeker düşüklüğünde bana doktor mutlaka çevrendeki insanların haberi olsun demişti uzatılmış ogtt de 3.saat sonrası 50lerdeydi değerim asla hastaneye yetişemezsin diye sıkı sıkı tembih etti. Şimdi ne kadar yolunda olsa da hala oruç tutamıyorum 1-2 gün sonra hopp sıkıntılar başlıyor baş dönmeleri olduğum yerde kalmalar buna rağmen gebelikte azda olsa yüksek işte

Benim midem ağrımiyor karnımı yirtacak gibi hissediyorum gobegim ağrıyor artık
Bende hepsi var alt tarafdan bahsetmiyorum suan icin yirtilan yirtildi zaten yaa ne yag ne nemlendirici artik fayda etmiyo simdedi mide .. hem iceri hem disari cok kötü yanma var bogaz agrimi mide suyu iyice artirdi surup maden suyu hic bisey fayda etmiyo artik gelince hepsi ust uste geliyo

Herkes bebekli evlerde kedi köpek bakıyor hatta bebeklerle baya temas ediyorlar ben bişey olacağını düşünmüyorum çünkü bakanları görüyorum.
Bende öyle düşünüyorum aslında. Allahtan kedim yılışık bir kedi değil. Kendi halinde takılır hep. Ama ne bileyim ikisi içinde endişelendim Bi an
Evet doktor direk 75 yükledi
Allah Allah. Bana ilk yüklemede 50gr yüklediler. Aslında senin 75gr a göre iyi çıkmış sonuçların. Doktorlara akıl sır ermiyor gerçekten
Olsun canim saol tesekkur ederim valla bende bilmiyorum ya cocuklardan gecti yada havalardan
Hmm olabilir. Aman dikkat edin. Son aylar Bi de iyice ağırlaştığımız zamanlar. Daha zor atlatılır.

Böyle her hastanede referans değerleri değişik mi, valla napacagımızı sasırdık artık, hangi doktora gidexeğimi şasırdım su 6 ayda, bir an önce vaktim gelsin de dogurayım
Bak canım bendeki referans ve sonuçlar burda doktorum sadece az az sık sık ye ve ekmeği kes dedi. Ha bide açlığı bir kaç defa daha laboratuvar ortamında istedi.

İnşallah geçecek bugünler moralini bozma bak o herşeyin başı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır

Eklentiler

• Screenshot_20220518_193414.webp
    25 KB · Görüntüleme: 47
Kuzu bizim doktorda istemde aile öyküsünü soruyor. Eğer ailede, anne ve babada varsa direk 75 yoksa 50 yapıyorlar. Bende kızda 50 de sınır çıktıydı diye 2.kez 75lik yapmışlardı normal çıkmıştı bunda direk 75 istediler hoş o da bu bebede sınırda çıktı her gebelikte level atlıyorum

Doktora göre değişiyor demek ki ya. Her doktor aynı değil işte. Standart bir şey yok ortada.

Açlık dediginiz açken değil gibi. Yemek mi yemiştiniz oncesinde? Tokluk 130la referans degerinde çıkmış sorun etmezler ama açlık niye oyle çıkmış anlamadım. Bir yanlışlık var gibi.
Evet açtım bide gece hafif beslenmistim bende anlamadım

Senin şikayetler birden arttı acaba bir dahiliyeye mi gitsen kadin doğumcular çok önemsemiyor gebelikte her şeyi normal görüp başından atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…