Aclık referans 70-105 miş 96 cıkmıs. 1. Saat 120-170 miş 137 cıkmıs, 2. Saat 70-120 miş 126 cıkmıs, ikinci saat biraz yüksek çıkmıs sadece, buna diyete gerek var mı hamilelik şekeri denebilir mi bilmiyorumBenimkini görse direk yaptırırdım galibaneyi yüksek bulmuş ki referans aralıkları mı farklı diyecem
Gittim canim ilac kullanamazsin dedi ihlamur nane limon bol sivi seklinde idare ediyorum saol canimCanım keşke bir doktoruna gitseydin çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahıhlamura bal katıp içebilirsin ama fazla ıhlamur da zararlı olabilir benim doktorum günlük 2 fincan içebilirsin diyordu
Olsun canim saol tesekkur ederim valla bende bilmiyorum ya cocuklardan gecti yada havalardanAaa çok geçmiş olsunşimdi gördüm yazını. Nasıl üşüttn ki böyle? Havalar çok dengesiz gerçekten tam hasta olma havası
Ayy inşallah bu bebek gününde doğar benim kızım da erken doğdu ama preeklampsi nedeniyle 32. haftada erken doğan bebek çok zor oluyor şeker düşüklüğü yüksekliğinden daha çok etkiliyor diye biliyorum şeker tansiyon erken doğuma neden oluyor sağlıkla kavusalim yavrularımıza inşallah canımHamilelikte de şartlar sınırlı canım ya doktor bile yapacak birşey yok demişacaba bir kbb uzmanına mı görünsen o belki o rahatlatıcı ilaç falan verir
Kuzum öyle yapacaktım yüklemede ama pili bitmiş gece almıştım annemden sabahta uykusuzlukla yanıma almayı unutmuşumama birkaç defa daha verecem ya aklımda bulunsun en azından arada fark var mı yok mu anlarım. Tsh için dahiliye ye gidecem o sanırım şekerle ilgili o rapor yazıyormuş bu strip falan için. Ben tam detay bilmiyorum bende üniversite zamanı kan şekeri düşüklüğü vardı sadece diyabet diyeti uygulandı bir yıla kadar epey düzene oturmuştu ama gebelikte az dikkatten başka birşey yapmadım kızda, belki diyorum bundan erken doğum oldu her konuda daha da dikkatli olayım artık biraz doktor biraz sizle gidecem
Bende 2.saat 70-140 yazıyor ondan seninki normal gelmişti. Burda kızlar diyordu bazı doktorlar tüm saatleri bazıları ise açlık ve 1.saati dikkate alıyor diye. Sen bence endokrin doktoruyla görüş o daha iyi bilir. Kişisel fikrim diyet değil ama az dikkatle gayet halledilebilir gibiAclık referans 70-105 miş 96 cıkmıs. 1. Saat 120-170 miş 137 cıkmıs, 2. Saat 70-120 miş 126 cıkmıs, ikinci saat biraz yüksek çıkmıs sadece, buna diyete gerek var mı hamilelik şekeri denebilir mi bilmiyorum
Valla hic bilmiyorum ki vermediler direk test ver dedi basindan gonderdi kisacasi bogazimda sislik yok sükür ama agrisi cok fazla beyaz iltihaplar var onu gectim mide yanmasida cok baya agrimi azdirdi hayirlisi olsun bakalimCanım benimde boğazları çok kötü şişmişti kulak burun bogaza gittim bir umut bana 1000mg antibiyotik verdi. Kadın dogumcuma sordum icebilirmiyim diye oda onaylardi ictim rahatladım. Size neden bişey vermediler.
Senin şekerin yok canım c vitamini olarak meyve tüket beslenmene dikkat et bağışıklığın guclensin biran önce iylesirsin inşallahGittim canim ilac kullanamazsin dedi ihlamur nane limon bol sivi seklinde idare ediyorum saol canim
Böyle her hastanede referans değerleri değişik mi, valla napacagımızı sasırdık artık, hangi doktora gidexeğimi şasırdım su 6 ayda, bir an önce vaktim gelsin de dogurayımBende 2.saat 70-140 yazıyor ondan seninki normal gelmişti. Burda kızlar diyordu bazı doktorlar tüm saatleri bazıları ise açlık ve 1.saati dikkate alıyor diye. Sen bence endokrin doktoruyla görüş o daha iyi bilir. Kişisel fikrim diyet değil ama az dikkatle gayet halledilebilir gibi
İnşallah canımAyy inşallah bu bebek gününde doğar benim kızım da erken doğdu ama preeklampsi nedeniyle 32. haftada erken doğan bebek çok zor oluyor şeker düşüklüğü yüksekliğinden daha çok etkiliyor diye biliyorum şeker tansiyon erken doğuma neden oluyor sağlıkla kavusalim yavrularımıza inşallah canım
Bende hepsi var alt tarafdan bahsetmiyorum suan icin yirtilan yirtildi zaten yaa ne yag ne nemlendirici artik fayda etmiyo simdedi mide .. hem iceri hem disari cok kötü yanma var bogaz agrimi mide suyu iyice artirdi surup maden suyu hic bisey fayda etmiyo artik gelince hepsi ust uste geliyoBenim midem ağrımiyor karnımı yirtacak gibi hissediyorum gobegim ağrıyor artık
Bende öyle düşünüyorum aslında. Allahtan kedim yılışık bir kedi değil. Kendi halinde takılır hep. Ama ne bileyim ikisi içinde endişelendim Bi anHerkes bebekli evlerde kedi köpek bakıyor hatta bebeklerle baya temas ediyorlar ben bişey olacağını düşünmüyorum çünkü bakanları görüyorum.
Allah Allah. Bana ilk yüklemede 50gr yüklediler. Aslında senin 75gr a göre iyi çıkmış sonuçların. Doktorlara akıl sır ermiyor gerçektenEvet doktor direk 75 yükledi
Hmm olabilir. Aman dikkat edin. Son aylar Bi de iyice ağırlaştığımız zamanlar. Daha zor atlatılır.Olsun canim saol tesekkur ederim valla bende bilmiyorum ya cocuklardan gecti yada havalardan
Bak canım bendeki referans ve sonuçlar burda doktorum sadece az az sık sık ye ve ekmeği kes dedi. Ha bide açlığı bir kaç defa daha laboratuvar ortamında istedi.Böyle her hastanede referans değerleri değişik mi, valla napacagımızı sasırdık artık, hangi doktora gidexeğimi şasırdım su 6 ayda, bir an önce vaktim gelsin de dogurayım
Niye öyle diyorsun kız ben 3.yu düşünüyorum şimdidenTobe de kiz ne digeri 4.ye yer acma simdiden kendine gelAllah isteyene versin
Kuzu bizim doktorda istemde aile öyküsünü soruyor. Eğer ailede, anne ve babada varsa direk 75 yoksa 50 yapıyorlar. Bende kızda 50 de sınır çıktıydı diye 2.kez 75lik yapmışlardı normal çıkmıştı bunda direk 75 istediler hoş o da bu bebede sınırda çıktı her gebelikte level atlıyorumBende öyle düşünüyorum aslında. Allahtan kedim yılışık bir kedi değil. Kendi halinde takılır hep. Ama ne bileyim ikisi içinde endişelendim Bi an
Allah Allah. Bana ilk yüklemede 50gr yüklediler. Aslında senin 75gr a göre iyi çıkmış sonuçların. Doktorlara akıl sır ermiyor gerçekten
Hmm olabilir. Aman dikkat edin. Son aylar Bi de iyice ağırlaştığımız zamanlar. Daha zor atlatılır.
Doktora göre değişiyor demek ki ya. Her doktor aynı değil işte. Standart bir şey yok ortada.Kuzu bizim doktorda istemde aile öyküsünü soruyor. Eğer ailede, anne ve babada varsa direk 75 yoksa 50 yapıyorlar. Bende kızda 50 de sınır çıktıydı diye 2.kez 75lik yapmışlardı normal çıkmıştı bunda direk 75 istediler hoş o da bu bebede sınırda çıktı her gebelikte level atlıyorum
Evet açtım bide gece hafif beslenmistim bende anlamadımAçlık dediginiz açken değil gibi. Yemek mi yemiştiniz oncesinde? Tokluk 130la referans degerinde çıkmış sorun etmezler ama açlık niye oyle çıkmış anlamadım. Bir yanlışlık var gibi.
Yok doktoruma gostermedim dahaFazla cikmis doktorunuzla gorusmediniz mi ?
Yok anam ortaları hangi konuda oldu kiDoktora göre değişiyor demek ki ya. Her doktor aynı değil işte. Standart bir şey yok ortada.
Senin şikayetler birden arttı acaba bir dahiliyeye mi gitsen kadin doğumcular çok önemsemiyor gebelikte her şeyi normal görüp başından atıyorBende hepsi var alt tarafdan bahsetmiyorum suan icin yirtilan yirtildi zaten yaa ne yag ne nemlendirici artik fayda etmiyo simdedi mide .. hem iceri hem disari cok kötü yanma var bogaz agrimi mide suyu iyice artirdi surup maden suyu hic bisey fayda etmiyo artik gelince hepsi ust uste geliyo
Kızlar evinde kedisi olan var mı? Benim kedim var. Bazı sebeplerden 1 yıldır kv bakıyordu. Bu sene evime getireceğim inşallah kızımı. Yani inanın bebeğim gibi kendisi. Çok seviyorum. Ama asil bir kedi. Asla kendini sevdirmek yaklaşmaz. Canı isterse bi gelir gıdıkını oynatır gider. Şimdi asıl sorum şu kızıma bi sıkıntı yaşatır mı sizce? Yani kıskanma kabullenememe gibi bir durum? Kıskanç kedi değil ama sevmediği zaman strese giriyor. Almila doğunca tanıştırıp koklatmak istiyorum. Ama zararı olur mu onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım. Kedimden aksi bir durum olmadıkça vazgeçemem (bebekte alerji ya da kedimde stres vs.) Çünkü gerçekten o da evladı gibi. Ben büyüttüm. Onun süt dişlerini bile beraber döktük.Ay kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?