- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
CanıM çok değişik bişey istemiyorsan. Çarşıdan al 25 lira civarı fileler. Kullanacağımız ay kısıtlı boşuna para vermiş olmazsın. Hem daha sonra yer kaplamadan saklarsın
Son haftalar spor falan yapıyormuydun canım? Belki o tetiklerYok anam biz doguramayiz catimiz budumuzda kalmazsa dahabak bak icin acilsin
Geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar, bugun kontrolum vardı bebeğim cok iyi çok sukur, 963 gram olmus haftasıyla uyumlu, şeker yüklemesi yaptılar su an kan vermeyi bekliyorum. Buraya ladar hersey güzel ama vajinamın oralarda 4 5 küçük bişey cıkmıstı doktora soyledim HPV virüsüymüş smear aldı hemen, sıkıntılı bir durum dedi büyüyecek mi kontrol edeceğiz buyurse yakacagız dedi. İnternet batağından baktığım kadarıyla bebeğe gecme durumu varmıs normal doguma engel teskil edebiliyormus bebekte ses tellerinde sorun cıkarabiliyomus, anneden babaya vs bulasabiliyormus vs vs, psikolojik olarak çöktüm, tam hersey düzeldi derken baska bir sorun cıkıyor, hiç hpv olan dogum yapan var mı aramızda
Mogrosta indirim oluyo hep deentlerde oraya bak icine sinmiyosaDolaptan depend almak mantıklı mıkadın 1 paket hiç açılmadık 1 paket yarım toplamda 14 adeti satıyor. Kuponla falan bana 55 tl ye gelecek. Kargo da bedava. Trendyol 2 tüm paket toplamda 20 adet 120 tl kafam karıştı
Benim yaptigim sporu kimse yapmamistir emin ol popom hic oturak gormedi diyebilirim cnimSon haftalar spor falan yapıyormuydun canım? Belki o tetiklerbenim kız bir dönsün yapıcam spor 37den sonra
iyi çıkmış gözün aydınKızlar seker aclık 96 ilk saat 137 ikinci saat 126 gelmiş 75 mg sizce nasıl
Iste hic sevmedigim sey agda yaptirdigimiz yerler ne kadar temiz olabilir ki ne kadar guvenilir hic bi gebeligimde gitmedim gitmemde normalindede gitmem dinende zaten caiz degil boyle saglik sorunlarida cikabilir en iyisi evdeki kendi imkanlarinla olmasi..Benim arkadaşımda çıkmıştı hamileyken, sezeryan yaptı doktoru bebeğe geçmesin diye.
Büyümeden kendiliğinden de geçebilir, büyüyüp cogalabilirde. Umarım kendiliğinden geçer.
Sana eşinden de geçmiş olabilir, her zaman hemen gün yüzüne çıkmaz. Ümmin sistem zayifladiginda ortaya çıkar genelde. Su an hamile olduğun icin çıkmış olabilir, hamilelikten sonra vücudun güçlenince yok olabilir. Genellikle cinsel yolla bulaşır , ama ağdacı salonları gibi yerlerden geçme ihtimali de olabilir ( düşük olsada)
Ben 15 sene ilac firmasında mümessillik yaptım ve bunun ilacını çalıştım o yüzden biliyorum.
Endişelenme olur mu, kendine de iyi bak geçer gider
ah benim de o kadar. sayılı gün geçer. napalım. hazırlıklar falan derken göz açıp kapayana kadar inşallah. o geçince zaten doğum zamanı gelmiş olacak.Evet bende sizin gibiyim. Bende 52 gün sonra cıkarım izine büyük ihtimal
Benim yaptigim sporu kimse yapmamistir emin ol popom hic oturak gormedi diyebilirim cnim
Ayy nerden geldi de beni buldu hic duymamıstım daha önce aşısı filan varmıs olurduk, hic bilinçlendirmiyorlar insanları, cahil de değiliz ama duymadım yani, önlemimizi alırdık, insallah değildir moralimi bozan bebeğe bulasma ihtimali, bu arada boynumda da bir aydır minik minik siğiller cıkmaya baslamıstı demistim kendi kendime bi cildiyeye gideyim dogumdan sonra. Megerse hpv miş hiç bilmiyorumGeçmiş olsun canımHpv’nım ştammına uygun söyleyecekler doğum türünü. Sadece siğile yol açan türse bence buna doğum engel olamaz. Ki inşa Allah öyle olur, şimdiden canını sıkma Benim kız kardeşimde sizlerden uzak türü kanserojendi malesef,ona doktor sezeryen önerdi. Ama öncesinde çok pahalı tedavi olmuştu, artık bir sorun yok demişti doktor ama yinede o şerefsiz virus bedenden çıkmıyor sinir veya başka hücrelerimizde latent kalıyor. O yüzden tercihi sezeryan
Ayy insallah daha doktorum aramadı, bari bu iyi cıksıniyi çıkmış gözün aydın
Geçmiş olsun canım ıhlamur, limonlu ışık su falan işe yaramıyor mu27+0 dan selamlar cook hastayim dun acile attim canimi sana bisey yapamam dedi bende biliyorum bisey yapamicagini bogazima bari baksaydin dedim.. test aldilar sukur negatif ama geberiyorum iyi grip olmusum.. sabah yine acı acı giren krampla uyandim deli oluyorum ansizin girince birde baya yogun sulu ve beyaz akintim oluyo 23unde baska hastaneye gidicem kendi doktorum haziranin 5i 10u arasi gel dedi özledim simdiden
Maşallah maşallah1 saat önce minik bir dondurma yedim, ne zamandır canım çekiyor, hem de dedim bakalım ne çıkacak. 120 çıktı 1. saat. Çok mutlu oluyorum şekerimin kontrol altında olduğunu görünce. Uzun zamandır değerlerim çok normal. Bünye alıştı belki de diyet yapa yapa. Bahaneyle sağlıklı beslenmiş oluyoruz. Benim midem karnımdan büyüktü, yukarıdan pörtlemiş gibiydi. Abur cubur yemeye yemeye küçüldü, hazımsızlık şişkinlik hissi de gitti. Geçen diyorum eşime aa benim karnım küçüldü gibi. Aslında küçülen midem karnım değil
Yok canım ne başıma geldi ne de duydum. Doktor bilgisinde yine en azındaniçin rahat olsun inşallah sıkıntısız da atlatırsınızGünaydın hanımlar, bugun kontrolum vardı bebeğim cok iyi çok sukur, 963 gram olmus haftasıyla uyumlu, şeker yüklemesi yaptılar su an kan vermeyi bekliyorum. Buraya ladar hersey güzel ama vajinamın oralarda 4 5 küçük bişey cıkmıstı doktora soyledim HPV virüsüymüş smear aldı hemen, sıkıntılı bir durum dedi büyüyecek mi kontrol edeceğiz buyurse yakacagız dedi. İnternet batağından baktığım kadarıyla bebeğe gecme durumu varmıs normal doguma engel teskil edebiliyormus bebekte ses tellerinde sorun cıkarabiliyomus, anneden babaya vs bulasabiliyormus vs vs, psikolojik olarak çöktüm, tam hersey düzeldi derken baska bir sorun cıkıyor, hiç hpv olan dogum yapan var mı aramızda
İnşallahYok canım ne başıma geldi ne de duydum. Doktor bilgisinde yine en azındaniçin rahat olsun inşallah sıkıntısız da atlatırsınız
Aldım bakalım. Daha uyguna geldi. 55 tl ye 1.5 paket aldım.Mogrosta indirim oluyo hep deentlerde oraya bak icine sinmiyosa
Yaa gelin sarılalım bende gecen minik bi dilim sütlü tatlı yedim ve iyi geldi şekerim o an ki mutluluğum anlatılmaz yaşanır cinstendi galiba vücudu diyetle toparlıyoruz ufak tefek kaçamaklara da tepki vermiyor öncesinde nasıl yorduysak benim toparlamam nerdeyse bir ayı aldı sanırım tanı konulalı bir ay olucak ilk başlar da ki gibi depresif değilim alıştı vücudum beslenme düzenine cok şükür1 saat önce minik bir dondurma yedim, ne zamandır canım çekiyor, hem de dedim bakalım ne çıkacak. 120 çıktı 1. saat. Çok mutlu oluyorum şekerimin kontrol altında olduğunu görünce. Uzun zamandır değerlerim çok normal. Bünye alıştı belki de diyet yapa yapa. Bahaneyle sağlıklı beslenmiş oluyoruz. Benim midem karnımdan büyüktü, yukarıdan pörtlemiş gibiydi. Abur cubur yemeye yemeye küçüldü, hazımsızlık şişkinlik hissi de gitti. Geçen diyorum eşime aa benim karnım küçüldü gibi. Aslında küçülen midem karnım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?