2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım Hpv’nım ştammına uygun söyleyecekler doğum türünü. Sadece siğile yol açan türse bence buna doğum engel olamaz. Ki inşa Allah öyle olur, şimdiden canını sıkmaBenim kız kardeşimde sizlerden uzak türü kanserojendi malesef,ona doktor sezeryen önerdi. Ama öncesinde çok pahalı tedavi olmuştu, artık bir sorun yok demişti doktor ama yinede o şerefsiz virus bedenden çıkmıyor sinir veya başka hücrelerimizde latent kalıyor. O yüzden tercihi sezeryan

Kızlar merhaba yarın şeker yükleme. İçin doktora gidicem ama 19 mayıstan dolayı sanırım en erken saat 12 de randevu bulabildim o saate kadar geceden itibaren nasıl aç kalırım, ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilir misiniz?

Mogrosta indirim oluyo hep deentlerde oraya bak icine sinmiyosa

Iste hic sevmedigim sey agda yaptirdigimiz yerler ne kadar temiz olabilir ki ne kadar guvenilir hic bi gebeligimde gitmedim gitmemde normalindede gitmem dinende zaten caiz degil boyle saglik sorunlarida cikabilir en iyisi evdeki kendi imkanlarinla olmasi..

Evet bende sizin gibiyim. Bende 52 gün sonra cıkarım izine büyük ihtimal
ah benim de o kadar. sayılı gün geçer. napalım. hazırlıklar falan derken göz açıp kapayana kadar inşallah. o geçince zaten doğum zamanı gelmiş olacak.

Ayy nerden geldi de beni buldu hic duymamıstım daha önce aşısı filan varmıs olurduk, hic bilinçlendirmiyorlar insanları, cahil de değiliz ama duymadım yani, önlemimizi alırdık, insallah değildir moralimi bozan bebeğe bulasma ihtimali, bu arada boynumda da bir aydır minik minik siğiller cıkmaya baslamıstı demistim kendi kendime bi cildiyeye gideyim dogumdan sonra. Megerse hpv miş hiç bilmiyorum

Anneler slm...kasim annelerinden geliyorum..orda daha bu asamalara gelmedigimizden size danismak istedim..amniyosentez yaptiraniniz var mi?ikili taramam riskli cikti ve yaptirmayi dusunuyorum..

1 saat önce minik bir dondurma yedim, ne zamandır canım çekiyor, hem de dedim bakalım ne çıkacak. 120 çıktı 1. saat. Çok mutlu oluyorum şekerimin kontrol altında olduğunu görünce. Uzun zamandır değerlerim çok normal. Bünye alıştı belki de diyet yapa yapa. Bahaneyle sağlıklı beslenmiş oluyoruz. Benim midem karnımdan büyüktü, yukarıdan pörtlemiş gibiydi. Abur cubur yemeye yemeye küçüldü, hazımsızlık şişkinlik hissi de gitti. Geçen diyorum eşime aa benim karnım küçüldü gibi. Aslında küçülen midem karnım değil

Geçmiş olsun canım ıhlamur, limonlu ışık su falan işe yaramıyor mu

Maşallah maşallah kaşı bir yerlerini nazar etcen kendine

Yok canım ne başıma geldi ne de duydum. Doktor bilgisinde yine en azındaniçin rahat olsun inşallah sıkıntısız da atlatırsınız

Yaa gelin sarılalım bende gecen minik bi dilim sütlü tatlı yedim ve iyi geldi şekerim o an ki mutluluğum anlatılmaz yaşanır cinstendi galiba vücudu diyetle toparlıyoruz ufak tefek kaçamaklara da tepki vermiyor öncesinde nasıl yorduysak benim toparlamam nerdeyse bir ayı aldı sanırım tanı konulalı bir ay olucak ilk başlar da ki gibi depresif değilim alıştı vücudum beslenme düzenine cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…