Anladım canım dün endokrine gittim diyetisyenimle birlikte yeni bir liste hazırladı bugün açlık şekerim 92'yi geçmedi ilk saat toklukta 110 çıktı 1 haftalık sıkı bir diyetle düzeltip sonra normallestirecekler endokrin çok çok iyi oldu en azından kafam daha rahat olacak
Valla nerden nasıl bulastı bilmiyorum cinsel yolla da bulasırmıs tuvaletlerden havuzdan vs de bulaşırmıs, bulaşması için kişide aktif siğil olması lazımmıs,Gecmis olsun.
Hpv cinsel yollq bulasmiyor muydu?
Sana nasıl bulaştı ki. ?inşallah sorun olmaz
Doktor diyetisyen ve diyet dedi bi tanesi yüksek cıkmıs dediGayet iyi gelmiş gözün aydın
Benim midem ağrımiyor karnımı yirtacak gibi hissediyorum gobegim ağrıyor artıkKizlar midemde bi agri aci sanki iceriden yırtıyolar hissi var geriliyo cildim baya bi rahatsizim ya nedense benim oglan mideye mi tirmaniyo napiyo hareketleride üstte belirmeye basladi sanki
İnsallah doğum ve bebek için korkuyorum zaten, vajina içine yayılıp kanama vs yapma durumu varmıs sabahtan beri arastırıyorum riskli bir durum diyorAllah yardımçın olsun canım, belkide vardı eskiden bulaşmış, immunitet düşünce hemen kendini belli etmiş işte. Var aşısı evet ama en iyi aşılanma yaşı 12yaşda ilk doz ve 25yaşda tamamlanması gerekiyor 3dozun. İnşa Allah kızıma ihmal etmiyecem yaptırıcam. Dediğim belkide sorun yaratmayan bir türüdür sende inşa Allah. Doğum yapmana engel olmaz
Boyundakine de hpv neden oluyormus ama cogu insanın boynunda oluyor siğil benim babamda da vardı buyuktu hatta babam incir sütüyle yakmıştı. kız kardesimde de var küçük siğil. Ama benim boynumda yoktu 1 aydır oldu ve kucuk kucuk cogaldıKiz bendede var kucuk kucuk ama et beni sigil degil sadece gogusumde boynumda falan cikiyo asagilarimda yok hic sen boyle yazinca huylandim simdi
Aaa. Ama şeydir o kontrol altında tutmak içindir. Bizimki gibi değildir. Değildir demi? Ay olmasın. Sen kontrollü yap diyetini. Az da olsa yersinDoktor diyet dedi saka gibi
Bir tane değer yükske cıkmıa doktor dedi bi diyet yap 15 gün sonra tekrarlayalım ben bir seker yüklemesini yaptırmaya kırk yılda karar verdim ikinciden bahsediyor bana, bi nazar mı okutsam napsam niyr boyle olduAaa. Ama şeydir o kontrol altında tutmak içindir. Bizimki gibi değildir. Değildir demi? Ay olmasın. Sen kontrollü yap diyetini. Az da olsa yersin
Sana ilk yükleme de mi 75gr yüklediler?Bir tane değer yükske cıkmıa doktor dedi bi diyet yap 15 gün sonra tekrarlayalım ben bir seker yüklemesini yaptırmaya kırk yılda karar verdim ikinciden bahsediyor bana, bi nazar mı okutsam napsam niyr boyle oldu
Gecmis olsunBenim midem ağrımiyor karnımı yirtacak gibi hissediyorum gobegim ağrıyor artık
Bu kadar çabuk düzeleceğini bilseydim başta diyetisyenle birlikte giderdim verilen listede beni çok doyuruyor normalden daha çok yiyorumDeğerlerin iyi cnm, diyetle daha iyi olur. Yürüyüş yapmanda sak8nca yoksa yürüyüş de dusuruyor diyetle. Endokrin doktorlari çok detaylı inceliyo4lr, iyi olmuş
O et benleri benim de boynumda var hamilikte arttı bunun virüsle alakası yok için rahat olsun.Kiz bendede var kucuk kucuk ama et beni sigil degil sadece gogusumde boynumda falan cikiyo asagilarimda yok hic sen boyle yazinca huylandim simdi
Canım benimde boğazları çok kötü şişmişti kulak burun bogaza gittim bir umut bana 1000mg antibiyotik verdi. Kadın dogumcuma sordum icebilirmiyim diye oda onaylardi ictim rahatladım. Size neden bişey vermediler.Saol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Hamilelikte de şartlar sınırlı canım ya doktor bile yapacak birşey yok demişSaol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Kuzum öyle yapacaktım yüklemede ama pili bitmiş gece almıştım annemden sabahta uykusuzlukla yanıma almayı unutmuşumBenim hamilelikte açlık hep 100 çıkıyordu 1. saat ve 2.saat normal çıkıyordu yükleme de açlık 100 çıktı ilk saat de yüksek çıkınca dün endokrin ve diyetisyenle bugünkü açlık 92 yi geçmedi ilk saat tokluk 110 çıktı ayrıca ben kendi cihazimida hastaneye götürmüştüm hastanede yükleme öncesi açlığı cihazla olcuyorlardi benim cihazimla 100 onların ki ile 126 çıkınca kan aldılar benim cihazım doğruydu ayrıca ilk saat ve ikinci saat toklukta cihazimla laboratuvar aynı çıktı o yüzden cihazını giderken hastaneye gotur sonuçları aynı mi değerlendir istersen canim
Benimkini görse direk yaptırırdım galibaDoktor diyetisyen ve diyet dedi bi tanesi yüksek cıkmıs dedi
Herkes bebekli evlerde kedi köpek bakıyor hatta bebeklerle baya temas ediyorlar ben bişey olacağını düşünmüyorum çünkü bakanları görüyorum.Kızlar evinde kedisi olan var mı? Benim kedim var. Bazı sebeplerden 1 yıldır kv bakıyordu. Bu sene evime getireceğim inşallah kızımı. Yani inanın bebeğim gibi kendisi. Çok seviyorum. Ama asil bir kedi. Asla kendini sevdirmek yaklaşmaz. Canı isterse bi gelir gıdıkını oynatır gider. Şimdi asıl sorum şu kızıma bi sıkıntı yaşatır mı sizce? Yani kıskanma kabullenememe gibi bir durum? Kıskanç kedi değil ama sevmediği zaman strese giriyor. Almila doğunca tanıştırıp koklatmak istiyorum. Ama zararı olur mu onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım. Kedimden aksi bir durum olmadıkça vazgeçemem (bebekte alerji ya da kedimde stres vs.) Çünkü gerçekten o da evladı gibi. Ben büyüttüm. Onun süt dişlerini bile beraber döktük.Ay kafam çok karışık.
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun reflü de çok zor özellikle uyurken mi oluyor ? Allah kolaylık versin inşallahGecmis olsun
Umarım refluye dönmez. Reflu oksurugunden her oksurdugumde kasigima bıçak gibi batıyor, boğazımdan geçen mide asitinsen hiç bahsetmiyorum bile
Evet doktor direk 75 yüklediSana ilk yükleme de mi 75gr yüklediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?