2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar evinde kedisi olan var mı? Benim kedim var. Bazı sebeplerden 1 yıldır kv bakıyordu. Bu sene evime getireceğim inşallah kızımı. Yani inanın bebeğim gibi kendisi. Çok seviyorum. Ama asil bir kedi. Asla kendini sevdirmek yaklaşmaz. Canı isterse bi gelir gıdıkını oynatır gider. Şimdi asıl sorum şu kızıma bi sıkıntı yaşatır mı sizce? Yani kıskanma kabullenememe gibi bir durum? Kıskanç kedi değil ama sevmediği zaman strese giriyor. Almila doğunca tanıştırıp koklatmak istiyorum. Ama zararı olur mu onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım. Kedimden aksi bir durum olmadıkça vazgeçemem (bebekte alerji ya da kedimde stres vs.) Çünkü gerçekten o da evladı gibi. Ben büyüttüm. Onun süt dişlerini bile beraber döktük. Ay kafam çok karışık.

Değerlerin iyi cnm, diyetle daha iyi olur. Yürüyüş yapmanda sak8nca yoksa yürüyüş de dusuruyor diyetle. Endokrin doktorlari çok detaylı inceliyo4lr, iyi olmuş

Gecmis olsun.
Hpv cinsel yollq bulasmiyor muydu?
Sana nasıl bulaştı ki. ?inşallah sorun olmaz
Valla nerden nasıl bulastı bilmiyorum cinsel yolla da bulasırmıs tuvaletlerden havuzdan vs de bulaşırmıs, bulaşması için kişide aktif siğil olması lazımmıs,

İnsallah doğum ve bebek için korkuyorum zaten, vajina içine yayılıp kanama vs yapma durumu varmıs sabahtan beri arastırıyorum riskli bir durum diyor

Kiz bendede var kucuk kucuk ama et beni sigil degil sadece gogusumde boynumda falan cikiyo asagilarimda yok hic sen boyle yazinca huylandim simdi
Boyundakine de hpv neden oluyormus ama cogu insanın boynunda oluyor siğil benim babamda da vardı buyuktu hatta babam incir sütüyle yakmıştı. kız kardesimde de var küçük siğil. Ama benim boynumda yoktu 1 aydır oldu ve kucuk kucuk cogaldı

Aaa. Ama şeydir o kontrol altında tutmak içindir. Bizimki gibi değildir. Değildir demi? Ay olmasın. Sen kontrollü yap diyetini. Az da olsa yersin
Bir tane değer yükske cıkmıa doktor dedi bi diyet yap 15 gün sonra tekrarlayalım ben bir seker yüklemesini yaptırmaya kırk yılda karar verdim ikinciden bahsediyor bana, bi nazar mı okutsam napsam niyr boyle oldu

Bir tane değer yükske cıkmıa doktor dedi bi diyet yap 15 gün sonra tekrarlayalım ben bir seker yüklemesini yaptırmaya kırk yılda karar verdim ikinciden bahsediyor bana, bi nazar mı okutsam napsam niyr boyle oldu
Sana ilk yükleme de mi 75gr yüklediler?

Değerlerin iyi cnm, diyetle daha iyi olur. Yürüyüş yapmanda sak8nca yoksa yürüyüş de dusuruyor diyetle. Endokrin doktorlari çok detaylı inceliyo4lr, iyi olmuş
Bu kadar çabuk düzeleceğini bilseydim başta diyetisyenle birlikte giderdim verilen listede beni çok doyuruyor normalden daha çok yiyorum her öğünde de açlık istiyor diyetisyenim sadece sabah açlık istiyordu doktorum çok iyi birde o kadar çok soru sordu ki en küçük ayrıntıya kadar didikledi doğumdan sonra da devam edeceğim yürüyüşumde sakınca yoktur ama İstanbul'da havalar yine bozdu hava böyle olunca ben dışarı çıkamıyorum içerde de aşırı bunaliyorum

Saol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Canım benimde boğazları çok kötü şişmişti kulak burun bogaza gittim bir umut bana 1000mg antibiyotik verdi. Kadın dogumcuma sordum icebilirmiyim diye oda onaylardi ictim rahatladım. Size neden bişey vermediler.

Saol canim tesekkur ederim .. 2 gundur iciyorum canim pek faydasi yok sanki sesim iyice kısıldi bugun bogazim fena agrisi iyice asagiya inmeye basladi ne yutkunuyoruk ne öksürebiliyorum aman ne bilim ya
Hamilelikte de şartlar sınırlı canım ya doktor bile yapacak birşey yok demiş acaba bir kbb uzmanına mı görünsen o belki o rahatlatıcı ilaç falan verir
Kuzum öyle yapacaktım yüklemede ama pili bitmiş gece almıştım annemden sabahta uykusuzlukla yanıma almayı unutmuşum ama birkaç defa daha verecem ya aklımda bulunsun en azından arada fark var mı yok mu anlarım. Tsh için dahiliye ye gidecem o sanırım şekerle ilgili o rapor yazıyormuş bu strip falan için. Ben tam detay bilmiyorum bende üniversite zamanı kan şekeri düşüklüğü vardı sadece diyabet diyeti uygulandı bir yıla kadar epey düzene oturmuştu ama gebelikte az dikkatten başka birşey yapmadım kızda, belki diyorum bundan erken doğum oldu her konuda daha da dikkatli olayım artık biraz doktor biraz sizle gidecem

Herkes bebekli evlerde kedi köpek bakıyor hatta bebeklerle baya temas ediyorlar ben bişey olacağını düşünmüyorum çünkü bakanları görüyorum.

Gecmis olsun
Umarım refluye dönmez. Reflu oksurugunden her oksurdugumde kasigima bıçak gibi batıyor, boğazımdan geçen mide asitinsen hiç bahsetmiyorum bile
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun reflü de çok zor özellikle uyurken mi oluyor ? Allah kolaylık versin inşallah tüp bebek doktorum rahmin küçük demişti artık ondan kaynaklı mi bilmiyorum reflü değil sanki karnım dar geliyor derisi yirtilacak gibi bir ağrı benim bebek ters duruyor artık eliyle mi göbeğimi itiyor yoksa poposuyla mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…