2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de var malesef. Doktorum eskiden bunun icin normal dogumdan vazgeciliodu ama artk bunun sadece dogum kanalinda bebege bulasmadigi rahim agzindan da gecebildigi kanitlandi o yuzden normal dogum yaptiriliyo son yillarda dedi. Doktorum beni korkutmadi yani. Doguma kadar bisi yapmayalim asil sorun zaten bu degil bunun kansere sebep olan turu var o mu degil mi onu bilmek ve her yil duzenli smear vermek gerekli dedi. Asilari falan var biraz arastirdim ama onu sormayi unutmusum.

Gecmis olsun, küçük bsey çıktı dediğin nedir? Kızarıklık? Beze? Sivilce?

Bir de rutin smear testi yaptırdım miyor muydun cnm?

Benim doktorum su an kontrolleri yapalım dedi, tuvaletlerden vs de gecmis olabilir dedi, eşimde bişey yok bilemiyorum nereden gectiyse de hic zamanı değildi. En cok korkutan bebepe gecmesi sezeryan umrumda değil gecmesin de sezeryan olsun

Ben bir sey rica edecekken doktora 1 paragraf yazi yaziyorum. Doktor tamam halledicem diye cevap atiyor

Gecmis olsun, küçük bsey çıktı dediğin nedir? Kızarıklık? Beze? Sivilce?

Bir de rutin smear testi yaptırdım miyor muydun cnm?
Yok siğil belli zaten siğil oldugu beyaz kucucuk siğiller 4 5 tane, doktor direk hpv dedi bakalım 10 güne smear cıkacak

Aradık randevuya gerek yokmuş direk barkod alıp kan veriliyormuş. Tmmdr burda hem randevu alıyorsun hem gidip sıra alıyorsun bekle babam bekle
Sira almak degil kiz o randevunu onayliyor yoksa fis almasan adin yazmiyo o zman bekle babam bekle olursun

Yok siğil belli zaten siğil oldugu beyaz kucucuk siğiller 4 5 tane, doktor direk hpv dedi bakalım 10 güne smear cıkacak

Himm, test sonucu gelsin bakalım. Geçen sene haziranda yaptırdım 1 hafta sürmedi smear testi, 1 hafta sürmez ya

Merhabalar kızlar bugün gebelik şekerime baktırdım açlık şekerim 174 çıktı 70-110 aralığında olması gerekiyormuş
50 mg şeker yüklemesi yapıldı 70-140 aralığında olması gerekiyormuş benim 130 çıktı nasıl sizce sonuçlar ben anlayamadım

Fazla cikmis doktorunuzla gorusmediniz mi ?

Açlık dediginiz açken değil gibi. Yemek mi yemiştiniz oncesinde? Tokluk 130la referans degerinde çıkmış sorun etmezler ama açlık niye oyle çıkmış anlamadım. Bir yanlışlık var gibi.

Evet bende sizin gibiyim. Bende 52 gün sonra cıkarım izine büyük ihtimal

Haziran grubuna baktimda ne guzel doguruyolar yaa bende o haftalarda dogursam hemen nolur sanki

Merak etme doktor gerek görürse sezeryan yapar bebeğe geçmez.
Bu bir tur virüs , vücudunda hemen ortaya çıkmıyor bekliyor ve immün sistem zayıflayınca ortaya çıkıyor. Esinde eğer varsa da immün sistemi iyi olduğu icin su an ortaya çıkmıyor olabilir.
Güzel beslen, kafaya takma kendiliğinden bile geçebilir

Bol su iç . Doktor Bana bol bol su iç demişti. Onun dışında salatalıkta da su miktarı fazla onu da yiyebilirsin. Diğer kontrolde herşey yolunda dedi

Açlık şekeri çok yüksek, tokluk şekeri için de yüksek bu değer. Tokluk şekerine max sinir 140 olarak baz aliyordu doktorum. Doktorunla en kısa zamanda görüş canım. Ek olarak açlık yüksek çıktığı için hemoglobin a1c (hba1c) son 3 ay seker ortalaması değerini isteyebilir, istemez ise de sen talep et. Anlık yükselme mi? Son 3 ayda genel olarak mı yüksek glikoz buna bakılıyor.

Kızlar seker aclık 96 ilk saat 137 ikinci saat 126 gelmiş 75 mg sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…