Bende de var malesef. Doktorum eskiden bunun icin normal dogumdan vazgeciliodu ama artk bunun sadece dogum kanalinda bebege bulasmadigi rahim agzindan da gecebildigi kanitlandi o yuzden normal dogum yaptiriliyo son yillarda dedi. Doktorum beni korkutmadi yani. Doguma kadar bisi yapmayalim asil sorun zaten bu degil bunun kansere sebep olan turu var o mu degil mi onu bilmek ve her yil duzenli smear vermek gerekli dedi. Asilari falan var biraz arastirdim ama onu sormayi unutmusum.Günaydın hanımlar, bugun kontrolum vardı bebeğim cok iyi çok sukur, 963 gram olmus haftasıyla uyumlu, şeker yüklemesi yaptılar su an kan vermeyi bekliyorum. Buraya ladar hersey güzel ama vajinamın oralarda 4 5 küçük bişey cıkmıstı doktora soyledim HPV virüsüymüş smear aldı hemen, sıkıntılı bir durum dedi büyüyecek mi kontrol edeceğiz buyurse yakacagız dedi. İnternet batağından baktığım kadarıyla bebeğe gecme durumu varmıs normal doguma engel teskil edebiliyormus bebekte ses tellerinde sorun cıkarabiliyomus, anneden babaya vs bulasabiliyormus vs vs, psikolojik olarak çöktüm, tam hersey düzeldi derken baska bir sorun cıkıyor, hiç hpv olan dogum yapan var mı aramızda
Gecmis olsun, küçük bsey çıktı dediğin nedir? Kızarıklık? Beze? Sivilce?Günaydın hanımlar, bugun kontrolum vardı bebeğim cok iyi çok sukur, 963 gram olmus haftasıyla uyumlu, şeker yüklemesi yaptılar su an kan vermeyi bekliyorum. Buraya ladar hersey güzel ama vajinamın oralarda 4 5 küçük bişey cıkmıstı doktora soyledim HPV virüsüymüş smear aldı hemen, sıkıntılı bir durum dedi büyüyecek mi kontrol edeceğiz buyurse yakacagız dedi. İnternet batağından baktığım kadarıyla bebeğe gecme durumu varmıs normal doguma engel teskil edebiliyormus bebekte ses tellerinde sorun cıkarabiliyomus, anneden babaya vs bulasabiliyormus vs vs, psikolojik olarak çöktüm, tam hersey düzeldi derken baska bir sorun cıkıyor, hiç hpv olan dogum yapan var mı aramızda
Benim doktorum su an kontrolleri yapalım dedi, tuvaletlerden vs de gecmis olabilir dedi, eşimde bişey yok bilemiyorum nereden gectiyse de hic zamanı değildi. En cok korkutan bebepe gecmesi sezeryan umrumda değil gecmesin de sezeryan olsunBenim arkadaşımda çıkmıştı hamileyken, sezeryan yaptı doktoru bebeğe geçmesin diye.
Büyümeden kendiliğinden de geçebilir, büyüyüp cogalabilirde. Umarım kendiliğinden geçer.
Sana eşinden de geçmiş olabilir, her zaman hemen gün yüzüne çıkmaz. Ümmin sistem zayifladiginda ortaya çıkar genelde. Su an hamile olduğun icin çıkmış olabilir, hamilelikten sonra vücudun güçlenince yok olabilir. Genellikle cinsel yolla bulaşır , ama ağdacı salonları gibi yerlerden geçme ihtimali de olabilir ( düşük olsada)
Ben 15 sene ilac firmasında mümessillik yaptım ve bunun ilacını çalıştım o yüzden biliyorum.
Endişelenme olur mu, kendine de iyi bak geçer gider
Yok siğil belli zaten siğil oldugu beyaz kucucuk siğiller 4 5 tane, doktor direk hpv dedi bakalım 10 güne smear cıkacakGecmis olsun, küçük bsey çıktı dediğin nedir? Kızarıklık? Beze? Sivilce?
Bir de rutin smear testi yaptırdım miyor muydun cnm?
Sira almak degil kiz o randevunu onayliyor yoksa fis almasan adin yazmiyo o zman bekle babam bekle olursunAradık randevuya gerek yokmuş direk barkod alıp kan veriliyormuş. Tmmdr burda hem randevu alıyorsun hem gidip sıra alıyorsunbekle babam bekle
Yok siğil belli zaten siğil oldugu beyaz kucucuk siğiller 4 5 tane, doktor direk hpv dedi bakalım 10 güne smear cıkacak
İnşallah 6 ila 10 gün arası dedilerHimm, test sonucu gelsin bakalım. Geçen sene haziranda yaptırdım 1 hafta sürmedi smear testi, 1 hafta sürmez ya
Fazla cikmis doktorunuzla gorusmediniz mi ?Merhabalar kızlar bugün gebelik şekerime baktırdım açlık şekerim 174 çıktı 70-110 aralığında olması gerekiyormuş
50 mg şeker yüklemesi yapıldı 70-140 aralığında olması gerekiyormuş benim 130 çıktı nasıl sizce sonuçlar ben anlayamadım
Açlık dediginiz açken değil gibi. Yemek mi yemiştiniz oncesinde? Tokluk 130la referans degerinde çıkmış sorun etmezler ama açlık niye oyle çıkmış anlamadım. Bir yanlışlık var gibi.Merhabalar kızlar bugün gebelik şekerime baktırdım açlık şekerim 174 çıktı 70-110 aralığında olması gerekiyormuş
50 mg şeker yüklemesi yapıldı 70-140 aralığında olması gerekiyormuş benim 130 çıktı nasıl sizce sonuçlar ben anlayamadım
Evet bende sizin gibiyim. Bende 52 gün sonra cıkarım izine büyük ihtimalKesinlikle ayni fikirdeyim. Sabah cok dinc uyaniyorum ama gun icinde agrim kasilmam oluyor. Sadece bilgisayar basinda da otursam zorluyor demek ki. Uzandigim an tum agrilarim geciyor. Keske hepimizin boyle bi sansi olsa calismasak dinlensek ne guzel olurdu. Gun sayiyorum ben valla. 1.5 ay kaldi dogum iznine.
CanıM çok değişik bişey istemiyorsan. Çarşıdan al 25 lira civarı fileler. Kullanacağımız ay kısıtlı boşuna para vermiş olmazsın. Hem daha sonra yer kaplamadan saklarsınBen bunu favorilere eklediğimde 70küsürdü fiyatıŞimdi uçmuş. Fileyi unutmuşum tamamen
Merak etme doktor gerek görürse sezeryan yapar bebeğe geçmez.Benim doktorum su an kontrolleri yapalım dedi, tuvaletlerden vs de gecmis olabilir dedi, eşimde bişey yok bilemiyorum nereden gectiyse de hic zamanı değildi. En cok korkutan bebepe gecmesi sezeryan umrumda değil gecmesin de sezeryan olsun
Bizim yol uzun gibi geliyorHaziran grubuna baktimda ne guzel doguruyolar yaa bende o haftalarda dogursam hemen nolur sanki
Bol su iç . Doktor Bana bol bol su iç demişti. Onun dışında salatalıkta da su miktarı fazla onu da yiyebilirsin. Diğer kontrolde herşey yolunda dediSağlıklı hamilelikler dilerim kızlar.
Ben de 26. haftamdayım, doktorum bebeğin suyunda azalma var dedi. su miktarını arttır dedi. havuç suyu çok şekerli önermiyorum dedi
Çok endişelendim, başına gelen önerisi olan var mı
Açlık şekeri çok yüksek, tokluk şekeri için de yüksek bu değer. Tokluk şekerine max sinir 140 olarak baz aliyordu doktorum. Doktorunla en kısa zamanda görüş canım. Ek olarak açlık yüksek çıktığı için hemoglobin a1c (hba1c) son 3 ay seker ortalaması değerini isteyebilir, istemez ise de sen talep et. Anlık yükselme mi? Son 3 ayda genel olarak mı yüksek glikoz buna bakılıyor.Merhabalar kızlar bugün gebelik şekerime baktırdım açlık şekerim 174 çıktı 70-110 aralığında olması gerekiyormuş
Yok anam biz doguramayiz catimiz budumuzda kalmazsa dahaBizim yol uzun gibi geliyordu bende bakım azıcık Hazirana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?