HahaYok anam ortaları hangi konuda oldu kiaynı kitabı okumuyorlar herhal
Ben büyüttüm kuzumu. Gözleri bile açılmamıştı. Bebek gibi baktım. Gaz çıkardım tuvaletini yaptırdım 2 saatte bir mama verdim. Şimdi 3 yaşında. Nasıl bırakayım. Orta yolu bulmam gerekiyor. Ama endişelendim Bi an. İnşallah sorun yaşamam.Kızım kedi çok istemişti ,ben istemedim 2 yılın sonunda dayanamayıp aldık ben de çok seviyorum şimdi evin bir üyesi gibi, benim hamile olduğumu anlıyor sanki sabahları gelip yanıma oturuyor patisini karnıma koyuyor ,kafasını karnıma yaslıyor içim gidiyor öyle yapınca ,hissediyorlar hayvanlar hiçbir sorunmolmaz inanın …
Yok yaşamazsınız ama doğumdan önce getirin evinize isterseniz alışsın ev ortamınıza ,size tekrardan tabiii ya ben de bırakamam hayatta biryere onlar da bşr nevi evlat giibi oluyorlarHahaaynen öyle. Değişik bir durum. Hepsinin görüşü ayrı.
Ben büyüttüm kuzumu. Gözleri bile açılmamıştı. Bebek gibi baktım. Gaz çıkardım tuvaletini yaptırdım 2 saatte bir mama verdim. Şimdi 3 yaşında. Nasıl bırakayım. Orta yolu bulmam gerekiyor. Ama endişelendim Bi an. İnşallah sorun yaşamam.
Diyetisyenler aç bırakmıyor ki, hele ki gebelikt3 :) paket gıda, sekerden uzak tutuyor, dediğin gibi gayet doyurucu. Qy evet bugün İstanbul fırtına, ayaklarıma kadar ıslandım valla. Hsonu düzelecektir sanırım.Bu kadar çabuk düzeleceğini bilseydim başta diyetisyenle birlikte giderdim verilen listede beni çok doyuruyor normalden daha çok yiyorumher öğünde de açlık istiyor diyetisyenim sadece sabah açlık istiyordu doktorum çok iyi birde o kadar çok soru sordu ki en küçük ayrıntıya kadar didikledi doğumdan sonra da devam edeceğim yürüyüşumde sakınca yoktur ama İstanbul'da havalar yine bozdu hava böyle olunca ben dışarı çıkamıyorum içerde de aşırı bunaliyorum
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun reflü de çok zor özellikle uyurken mi oluyor ? Allah kolaylık versin inşallahtüp bebek doktorum rahmin küçük demişti artık ondan kaynaklı mi bilmiyorum reflü değil sanki karnım dar geliyor derisi yirtilacak gibi bir ağrı benim bebek ters duruyor artık eliyle mi göbeğimi itiyor yoksa poposuyla mi bilmiyorum
Getireceğim inşallah ayırmam artık yanımdan. Kızımıda koklayıp tanıştıracağım ikisini.Yok yaşamazsınız ama doğumdan önce getirin evinize isterseniz alışsın ev ortamınıza ,size tekrardan tabiii ya ben de bırakamam hayatta biryere onlar da bşr nevi evlat giibi oluyorlar
Aynen canim anca oyle toparlanicam belliki yiyorum ne bulursam isteSenin şekerin yok canım c vitamini olarak meyve tüket beslenmene dikkat et bağışıklığın guclensin biran önce iylesirsin inşallah
Ben 3.hakkimi kullandim sende kullan canimNiye öyle diyorsun kız ben 3.yu düşünüyorum şimdiden
bebek benim hep kasiktaydi canim artik mideye dogru cikiyo galiba ondan bu agri sizi hareketleride sertlesti ki canimi aliyo sanki birde gastrit oldugundan en ufak tuzlu bisey yesem midem fena oluyo şu haftalarda bitseydi biSenin şikayetler birden arttı acaba bir dahiliyeye mi gitsen kadin doğumcular çok önemsemiyor gebelikte her şeyi normal görüp başından atıyor
Bizimde kedimiz var 1 tanede yavrusu var kızım o kadar çok seviyor ki kucağına alıyor saatlerce seviyor kafasını göğsüne koyup seviyor kızım gittikçe daha duygusal oluyor kızım 2 yaşındaydi aldık şuan 29 aylık kizim kedimiz hamile olduğumu hissediyor o kadar farklı davranıyor ki anlatamam insan gibi ilgi gösteriyor birşeyler anlatmaya çalışıyor çok değişik duygular iyiki var üç kızımdaKızlar evinde kedisi olan var mı? Benim kedim var. Bazı sebeplerden 1 yıldır kv bakıyordu. Bu sene evime getireceğim inşallah kızımı. Yani inanın bebeğim gibi kendisi. Çok seviyorum. Ama asil bir kedi. Asla kendini sevdirmek yaklaşmaz. Canı isterse bi gelir gıdıkını oynatır gider. Şimdi asıl sorum şu kızıma bi sıkıntı yaşatır mı sizce? Yani kıskanma kabullenememe gibi bir durum? Kıskanç kedi değil ama sevmediği zaman strese giriyor. Almila doğunca tanıştırıp koklatmak istiyorum. Ama zararı olur mu onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım. Kedimden aksi bir durum olmadıkça vazgeçemem (bebekte alerji ya da kedimde stres vs.) Çünkü gerçekten o da evladı gibi. Ben büyüttüm. Onun süt dişlerini bile beraber döktük.Ay kafam çok karışık.
Ayyy ne güzel. Benim kızım da özlemiştir beni. Görmeye gittiğimde nasıl dolanıyor bacaklarıma anlatamam. Bakalım kızıma ne yapacak doğunca.Bizimde kedimiz var 1 tanede yavrusu var kızım o kadar çok seviyor ki kucağına alıyor saatlerce seviyor kafasını göğsüne koyup seviyor kızım gittikçe daha duygusal oluyor kızım 2 yaşındaydi aldık şuan 29 aylık kizim kedimiz hamile olduğumu hissediyor o kadar farklı davranıyor ki anlatamam insan gibi ilgi gösteriyor birşeyler anlatmaya çalışıyor çok değişik duygular iyiki var üç kızımda
Aslında paket gıda 5 yıldır hiç tüketmiyoruz, şekeri de hamilelikte bıraktım, tatlı hiç yemiyorum bayramda birazcık böreği fazla kaçırdım galiba herşey yolunda diyeDiyetisyenler aç bırakmıyor ki, hele ki gebelikt3 :) paket gıda, sekerden uzak tutuyor, dediğin gibi gayet doyurucu. Qy evet bugün İstanbul fırtına, ayaklarıma kadar ıslandım valla. Hsonu düzelecektir sanırım.
Benim reflu aştı kendini, master oldugece zaten kötü, gündüz de oksuruyorum olduk oturduğum halde.
Bebenin pozisyonu daha oturmadigi için her yerden tekme atabilir. Doktora gittiğimde rahme baskı vardedim, benim.minnos ultrasonda makat geliş ayakları ile beni tepiyorduSayılı zamanlar, geçecek insallah
Sadece hamurisi yani, senin diyeet cok kolay olmusturAslında paket gıda 5 yıldır hiç tüketmiyoruz, şekeri de hamilelikte bıraktım, tatlı hiç yemiyorum bayramda birazcık böreği fazla kaçırdım galiba herşey yolunda diye
Reflü neden bu kadar artıyor hamileligin öncesinde mi vardı
İnşallah sağlıkla gününde gelsinler de az kaldı zaten
Hadi ya. Çok dikkatli olmak lazım .Valla nerden nasıl bulastı bilmiyorum cinsel yolla da bulasırmıs tuvaletlerden havuzdan vs de bulaşırmıs, bulaşması için kişide aktif siğil olması lazımmıs,
Allah'ın hakkı üçtür canim yeterBen 3.hakkimi kullandim sende kullan canim4.yu diyo yetmez mi bana
Ay tam ben yazcaktim resmen karnımı kazıyor sanki bu nasıl sert hareketlerrrr.bebek benim hep kasiktaydi canim artik mideye dogru cikiyo galiba ondan bu agri sizi hareketleride sertlesti ki canimi aliyo sanki birde gastrit oldugundan en ufak tuzlu bisey yesem midem fena oluyo şu haftalarda bitseydi bi
Diyette hiç zorlanmiyorum çok şükür sadece karnım fazla doyuyor bu sefer aşırı hareketli bir evlat kendini gösteriyorSadece hamurisi yani, senin diyeet cok kolay olmustur
Reflu daha önceki gebeligimde de vardı ama oksuruge hiç donmemisti. Her gebelik ayrı bir yolculuk ayrı bir macera. Kimi yaz mevsimi yaşıyor kimi de benim gibi kara kış fırtına
Bi de olmazsa 15 güne tekrarlarız diyor kime neye güveneceğimizi şaşırdıkBende öyle düşünüyorum aslında. Allahtan kedim yılışık bir kedi değil. Kendi halinde takılır hep. Ama ne bileyim ikisi içinde endişelendim Bi an
Allah Allah. Bana ilk yüklemede 50gr yüklediler. Aslında senin 75gr a göre iyi çıkmış sonuçların. Doktorlara akıl sır ermiyor gerçekten
Hmm olabilir. Aman dikkat edin. Son aylar Bi de iyice ağırlaştığımız zamanlar. Daha zor atlatılır.
Aaa senin referans aralıga göre benim sonuclar gayer normal 2. Saat 126 çokmuş benim doktora göre aslında değiştirecem coktan da bu zamana kadar geldik baska doktora tüm derdimi anlatana kadar dogururum herhalde. Tesekkğr ederim güzel dileklerin için sağolasımBak canım bendeki referans ve sonuçlar burda doktorum sadece az az sık sık ye ve ekmeği kes dedi. Ha bide açlığı bir kaç defa daha laboratuvar ortamında istedi.
İnşallah geçecek bugünler moralini bozma bak o herşeyin başıyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır
Evet aklınızda bulunsun, ben de yeni öğrendim, bir de bunun aşısı varmış cocuklarımıza mutlaka yaptıralım.Hadi ya. Çok dikkatli olmak lazım .
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?