2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım kedi çok istemişti ,ben istemedim 2 yılın sonunda dayanamayıp aldık ben de çok seviyorum şimdi evin bir üyesi gibi, benim hamile olduğumu anlıyor sanki sabahları gelip yanıma oturuyor patisini karnıma koyuyor ,kafasını karnıma yaslıyor içim gidiyor öyle yapınca ,hissediyorlar hayvanlar hiçbir sorunmolmaz inanın …

Yok anam ortaları hangi konuda oldu ki aynı kitabı okumuyorlar herhal
Haha aynen öyle. Değişik bir durum. Hepsinin görüşü ayrı.
Ben büyüttüm kuzumu. Gözleri bile açılmamıştı. Bebek gibi baktım. Gaz çıkardım tuvaletini yaptırdım 2 saatte bir mama verdim. Şimdi 3 yaşında. Nasıl bırakayım. Orta yolu bulmam gerekiyor. Ama endişelendim Bi an. İnşallah sorun yaşamam.

Yok yaşamazsınız ama doğumdan önce getirin evinize isterseniz alışsın ev ortamınıza ,size tekrardan tabiii ya ben de bırakamam hayatta biryere onlar da bşr nevi evlat giibi oluyorlar

Diyetisyenler aç bırakmıyor ki, hele ki gebelikt3 :) paket gıda, sekerden uzak tutuyor, dediğin gibi gayet doyurucu. Qy evet bugün İstanbul fırtına, ayaklarıma kadar ıslandım valla. Hsonu düzelecektir sanırım.

Benim reflu aştı kendini, master oldu gece zaten kötü, gündüz de oksuruyorum olduk oturduğum halde.

Bebenin pozisyonu daha oturmadigi için her yerden tekme atabilir. Doktora gittiğimde rahme baskı vardedim, benim.minnos ultrasonda makat geliş ayakları ile beni tepiyordu Sayılı zamanlar, geçecek insallah

Yok yaşamazsınız ama doğumdan önce getirin evinize isterseniz alışsın ev ortamınıza ,size tekrardan tabiii ya ben de bırakamam hayatta biryere onlar da bşr nevi evlat giibi oluyorlar
Getireceğim inşallah ayırmam artık yanımdan. Kızımıda koklayıp tanıştıracağım ikisini. heyecanlandırıyor beni bu durum

Reactions: fsp
Senin şikayetler birden arttı acaba bir dahiliyeye mi gitsen kadin doğumcular çok önemsemiyor gebelikte her şeyi normal görüp başından atıyor
bebek benim hep kasiktaydi canim artik mideye dogru cikiyo galiba ondan bu agri sizi hareketleride sertlesti ki canimi aliyo sanki birde gastrit oldugundan en ufak tuzlu bisey yesem midem fena oluyo şu haftalarda bitseydi bi

Bizimde kedimiz var 1 tanede yavrusu var kızım o kadar çok seviyor ki kucağına alıyor saatlerce seviyor kafasını göğsüne koyup seviyor kızım gittikçe daha duygusal oluyor kızım 2 yaşındaydi aldık şuan 29 aylık kizim kedimiz hamile olduğumu hissediyor o kadar farklı davranıyor ki anlatamam insan gibi ilgi gösteriyor birşeyler anlatmaya çalışıyor çok değişik duygular iyiki var üç kızımda

Ayyy ne güzel. Benim kızım da özlemiştir beni. Görmeye gittiğimde nasıl dolanıyor bacaklarıma anlatamam. Bakalım kızıma ne yapacak doğunca.

Aslında paket gıda 5 yıldır hiç tüketmiyoruz, şekeri de hamilelikte bıraktım, tatlı hiç yemiyorum bayramda birazcık böreği fazla kaçırdım galiba herşey yolunda diye

Reflü neden bu kadar artıyor hamileligin öncesinde mi vardı

İnşallah sağlıkla gününde gelsinler de az kaldı zaten

Sadece hamurisi yani, senin diyeet cok kolay olmustur

Reflu daha önceki gebeligimde de vardı ama oksuruge hiç donmemisti. Her gebelik ayrı bir yolculuk ayrı bir macera. Kimi yaz mevsimi yaşıyor kimi de benim gibi kara kış fırtına

bebek benim hep kasiktaydi canim artik mideye dogru cikiyo galiba ondan bu agri sizi hareketleride sertlesti ki canimi aliyo sanki birde gastrit oldugundan en ufak tuzlu bisey yesem midem fena oluyo şu haftalarda bitseydi bi
Ay tam ben yazcaktim resmen karnımı kazıyor sanki bu nasıl sert hareketlerrrr.

Diyette hiç zorlanmiyorum çok şükür sadece karnım fazla doyuyor bu sefer aşırı hareketli bir evlat kendini gösteriyor

Kesinlikle her gebelik ayrı bir serüven kızımda çok rahattım sonrası sıkıntı oldu bu bebekte hep bir yerlerim ağrıyor inşallah doğduğu zaman sakin bir yavrucak olur hiç sanmıyorum ama sadece temenni iste

Bi de olmazsa 15 güne tekrarlarız diyor kime neye güveneceğimizi şaşırdık

Aaa senin referans aralıga göre benim sonuclar gayer normal 2. Saat 126 çokmuş benim doktora göre aslında değiştirecem coktan da bu zamana kadar geldik baska doktora tüm derdimi anlatana kadar dogururum herhalde. Tesekkğr ederim güzel dileklerin için sağolasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…