2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegim bu aksam cok asagida sanki cikicak oyle baski yapiyoki alta sizinde oylemi korktum diger 2 cocugumda bilmem hic bu kadar altta baski

19 temmuzda dogsa tam 37 hafta umidim yok da iste bakma. Ilk.oglumu 40+1 de dogurdum son ay cok zorlandim. Bu azcik erken gelse isterim ama onemli olan saglikli gelmesi.

Tam 1 saatbönce yattim böbreklerimin agrisindan uyuyamadim kalktim geri eşim ne güzel uyuyor üşüttüm heralde sürekli yanip yanip soyunuyorum

Kizlar bebegim bu aksam cok asagida sanki cikicak oyle baski yapiyoki alta sizinde oylemi korktum diger 2 cocugumda bilmem hic bu kadar altta baski

Gecen benim öyleydi. Vajene doğru çok baskı var demiştim doktora. Ultrasonda ayaklar aşağıda duruyor dedi doktor, tepinmesi normalmiş. Ama benim serklaj yani dikisim var cnm, durumum biraz daha farklı. Biraz uzan öyle olduğunda, aşağı baskı yapmasın ve bol su. Doktoruna da yine de paylasirsin, bilsin

Kızlar sol kalçada ağrı var ikindi den beri ayağa kalkınca oluyor bu sonki iğneleri vurulurken hemşire bu kalçada ödem var haftada birse hep diğer tarafa vurdur yoksa ağrıdan oturamazsın demişti iğneyi taa cuma günü oldum onun etkisi değildir herhalde. Bide bu kemik ağrısı belden vurmuyor direk kalça kemiğinde ağrı başka birşeyim yok şükür ama aklıma takıldı neden olur sizce

Tam 1 saatbönce yattim böbreklerimin agrisindan uyuyamadim kalktim geri eşim ne güzel uyuyor üşüttüm heralde sürekli yanip yanip soyunuyorum
Bende baba olmak istiyorum geçmiş olsun canım burda daha evler ısınmadı gündüz dışarı çıkmazsa evde sıcaklama yaşamıyorum

Asla halim yok mide bulantimda var eşimi uyandiracagim biraz daha geçmezse muhtemelen bugün duştan sonra üşüttüm
Hastaneye geçmek için mi uyandıracaksın destek olsun diye mi. İshalsen şekerde yoktu sanki sende öyle hatırlıyorum bir patates falan haşla yada yoğurda Türk kahvesi yok, bol su iç. Valla aklıma ilk gelenler bunlar canım

Yok canim hastaneye gecmedim sirtima masaj yapti aglaya aglaya uyumuşum midem çok bulaniyordu bişey yiyecek gibi degildim malesef simdi biraz daha iyiyim sadece ishal kaldi

kızlar merhaba yeni doğan kıyafet alışverişi olarak ne aldınız ? sıfırım bu konuda neyden kaç adet almam lazım yardımcı olabilecek var mı teşekkürler şimdiden

kızlar merhaba yeni doğan kıyafet alışverişi olarak ne aldınız ? sıfırım bu konuda neyden kaç adet almam lazım yardımcı olabilecek var mı teşekkürler şimdiden
Bu durum kişiye göre değişiyor aslında. Ben 8 tane falan iç zıbın aldım. 3 takım hastane çıkışı (birisi 8li diğerleri 5li) 5 tane tulum. Onun dışında 3 adette yazlık tulum aldım. Gerisi 3-6 ay ya da 6-9 ay olarak değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…