Öyle gerçekten. Sen diyetle devam et bakalım nasıl olacak.Bi de olmazsa 15 güne tekrarlarız diyor kime neye güveneceğimizi şaşırdık
19 temmuzda dogsa tam 37 haftaCipisS Oktivus bizim doğum zamanlarımız takvimde aynı. Ne kurban bayramııı, daha 36 ancak olmuyor muyuz o zaman Benim eşime kalsa Türkiye'ye bayramdan sonra gideyim. Onun planlarına kalsam kesin uçakta doğurtacak beni Ay çocuğun pasaport işlerini de sallayıp durdu sınav zamanı geldi şimdi 10 gün daha kıpırdayamıyoruz. İnşallah konsoloslukta çok uzun sürmüyordur pasaport işlemleri hep Türkiye'de yaptırmıştık hemen gelmişti ilk defa konsoloslukta yenileyeceğiz.
Kizlar bebegim bu aksam cok asagida sanki cikicak oyle baski yapiyoki alta sizinde oylemi korktum diger 2 cocugumda bilmem hic bu kadar altta baski
Bende baba olmak istiyorumTam 1 saatbönce yattim böbreklerimin agrisindan uyuyamadim kalktim geri eşim ne güzel uyuyorüşüttüm heralde sürekli yanip yanip soyunuyorum
Kaburgalarim bile sizliyor fenayim malesefBende baba olmak istiyorumgeçmiş olsun canım burda daha evler ısınmadı gündüz dışarı çıkmazsa evde sıcaklama yaşamıyorum
Bi duş falan alsan belki iyi gelir vücudun gevşerKaburgalarim bile sizliyor fenayim malesef
Asla halim yok mide bulantimda var eşimi uyandiracagim biraz daha geçmezse muhtemelen bugün duştan sonra üşüttümBi duş falan alsan belki iyi gelir vücudun gevşer
Hastaneye geçmek için mi uyandıracaksın destek olsun diye mi. İshalsen şekerde yoktu sanki sende öyle hatırlıyorum bir patates falan haşla yada yoğurda Türk kahvesi yok, bol su iç. Valla aklıma ilk gelenler bunlar canımAsla halim yok mide bulantimda var eşimi uyandiracagim biraz daha geçmezse muhtemelen bugün duştan sonra üşüttüm
3-4 ay ancak kullanırız sonra filesiz yıkarız hareketlenmeye başladı mı filede tutmak zor olurÇok teşekkür ederimOrtalama hangi aya kadar kullanılacak file?
Pasaport yurtdışından 1 ayı buluyor genelde..19 temmuzda dogsa tam 37 haftaumidim yok da iste bakma. Ilk.oglumu 40+1 de dogurdum son ay cok zorlandim. Bu azcik erken gelse isterim ama onemli olan saglikli gelmesi.
Yok canim hastaneye gecmedim sirtima masaj yapti aglaya aglaya uyumuşum midem çok bulaniyordu bişey yiyecek gibi degildim malesef simdi biraz daha iyiyim sadece ishal kaldiHastaneye geçmek için mi uyandıracaksın destek olsun diye mi. İshalsen şekerde yoktu sanki sende öyle hatırlıyorum bir patates falan haşla yada yoğurda Türk kahvesi yok, bol su iç. Valla aklıma ilk gelenler bunlar canım
Benimkide bazen öyle yapıyor. Korkmayın.hatta asagı vuruyor canımı yakıyor dönmesi için dua ediyorumKizlar bebegim bu aksam cok asagida sanki cikicak oyle baski yapiyoki alta sizinde oylemi korktum diger 2 cocugumda bilmem hic bu kadar altta baski
Bu durum kişiye göre değişiyor aslında. Ben 8 tane falan iç zıbın aldım. 3 takım hastane çıkışı (birisi 8li diğerleri 5li) 5 tane tulum. Onun dışında 3 adette yazlık tulum aldım. Gerisi 3-6 ay ya da 6-9 ay olarak değişiyor.kızlar merhaba yeni doğan kıyafet alışverişi olarak ne aldınız ? sıfırım bu konuda neyden kaç adet almam lazım yardımcı olabilecek var mı teşekkürler şimdiden
Ay maşallah diyelim bizimde öyle resmen canımı acıtıyor kızımUyuycaam uyuyamıyorum hareketlendi saglı sollu vuruyor sanki depar atıyor içeride. Keske ultrason olsada ne yaptığını görsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?