2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk defa buraya ağlayarak yaziyorum sirtim böbreklerim agriyor ishal var uyuyamiyorum çok kötüyüm bu gece sabah olur mu
Geçmiş olsun rabbim sabrını verecek inşallah bu süreç çok güzel ama bi yandan da yıpratıcı bir süreç, herseydne iki kat etkilenip 2 kat korkuyoruz, sıcak su torbası koysan sanki rahatlatır seni biraz, ishal için de bir çay kasıgı türk kahvesine 4 5 damla limon sıkıp yut. Bebege bir zararı olmaz merak etme,

Günaydın hanımlar, ben durum güncellemesi yapayım, bu hpv virüsü benim kuzenimde de çıkmıs gebeliğinde, bir tane siğili cıkmıs genital bölgede, hpv demiş doktoru, smear ı temiz cıkmıs, yakma işlemi yapılmış ona sonrasında cogalmamıs daha cıkmamış, ama gebelikte bebeğe gecme oranı yüzde on demiş doktoru normal dogumu kabul etmemiş o yüzden sezeryan olmus 38. Haftasında. Sonrasında da tekrarlamamıs hic siğil vs. Su an kızı 4,5 5 yasında maasallahı var, biraz konustum içimi rahatlattı bende ilk basta cok korktum ama korkulacak bisey yok dedi, sadece normal doguma elveda diyeceğim galiba ben de, bebeğim sağlıklı olsun da 9 gün sonra tekrar gideceğim kontrole bugun de şeker için makine aldım ona baslayacağım inşallah 9 gün bi ölçeyim sekerimi evde

Aşısını duydum devlet odemiyormus sanırım. Bize yapılıyor mu bilmiyorum ama çocuklara yaptırmakta fayda var gibi
Dünden beri araştırıyorum, ası dediği 4 hpv virüsü tipinr etki eden bir aşıymıs, 6 11 siğil yapan tipler 2 tane de kansere neden olan tipler, bizdeki mesela siğile neden olan tipse aşı yaptırdıgımızda diğer kansere neden olan tipten koruması yüzde 98 miş, o yüzden 45 yaşına kadar yapılaniliyor deniyor, ben mutlaka yaptıracagım. Cocuguma da kesinlikle yaptıracağım. En etkilisi 9 14 yaş arası cocuklarmıs zaten 2 doz yetermiş, tabi cinsel yasam baslamadan dozları bitirmek önemliymis ama ondan sonra veya enfekte olduktan sonra da aşı olunabilirmiş, eşim de olacak ben de olacağım.

İlk defa buraya ağlayarak yaziyorum sirtim böbreklerim agriyor ishal var uyuyamiyorum çok kötüyüm bu gece sabah olur mu
Ah deme ya geçmiş olsunn Daha geçen hamilelikte ishali okumuştum bebek uygulamasında. Şimdi nasıl oldun

Hayirlisiyla alallim bebeleri kucagimiza zamaninda canim

Benim doktor da çok ilgisiz güya özel, bu saatten sonra da değiştirmek istemiyorum. Şeker sonucuma iyi deyip geçti, şimdi okuyorum yazılanları da bana da 75 gr yükleme yapıldı, açlık 85, 1.saat 92, 2.saat 102. Aslında 1. Saat düşük galiba hemen öncesinde fenalaşır gibi bişeyler olmuştum zaten, galiba birden yükselip fazla insülin üretilip birden düşüyor benimki. Korktum şimdi ben hiç dikkat etmiyorum bişey çıkmadı diye tatlıya falan

Sakly hamileligin nasil gidiyor canim ya benim doktora gitmem lazim en son 11 nisanda gittim kontrole guatir ilaci kullaniyorum gidip kontrol ettirmem lazim ama randevu vermiyorlar ya

19 temmuzda dogsa tam 37 hafta umidim yok da iste bakma. Ilk.oglumu 40+1 de dogurdum son ay cok zorlandim. Bu azcik erken gelse isterim ama onemli olan saglikli gelmesi.
Ben de oğlumu 42. Haftada o da suni sancıyla zorla doğurdum Bakalım kızımız ne zaman gelmek isteyecek. Bana doktor doğumunun normal zamanı 18 Temmuz 18 Ağustos arası dedi. Bayram 9 Temmuz büyük ihtimal bayramı atlatırız da sonrası her an her şey olabilir Ay resmen geri sayım başladı

Selam kızlar nasılsınız bebeleriniz nasıl. Benim kalcamda Bi agrı var yurutmuyor beni eskilerin deyimiyle kengi. Magnezyum aldım ona başladım. Birde bacaklarımda varisler cogaldı başına gelip dogumdan sonra gecen oldu

Kız kardeşim Almanya'da 2 oğlu var Ay bı sürü kıyafet getirecek ben 3 5 bişe alırım bu durumda ilk 6 aya sevindim vallahi zaten az giyiyorlar masrafa gerek olmayacak.
İlk 1 senenin özellikle de ilk 6 ayın kiyafetleri asla eskimiyor. Ben genelde ilk çocuk olduğu için ortak renk almistim ama yine de çok erkeksi olanları ayırdım eltime verdim. Benden 3 hafta küçük onun hamileliği de. Yeni sandı götürdüklerimi, yok dedim benim oğlanın ama zaten kaç kere giydi hele bazı kıyafetleri yıkadım bir kere daha giydireyim dedim bi baktım küçülmüş. Çok çabuk büyüyorlar. Hele 0-3 aylık olanların bazılarını yıkadım ona sıra gelene kadar küçülmüş

gece midem cok bulandi hic bisey yiyip içmedim o yüzden aglaya aglaya uyudum eşim sagolsun masaj yapti o rahatlamayla uyumusum sabaha kadar 2 3 kez tuvalete ciktim ama simdi iyiyim sabah bebegim hareket etmiyordu cok kirktum ama çok sukur şuan fıldır fıldır

Insallah snear temiz cikar cok üzüldüm
Ah deme ya geçmiş olsunn Daha geçen hamilelikte ishali okumuştum bebek uygulamasında. Şimdi nasıl oldun
Cok sukur iyiyim haslanmiş patates ve leblebi yedim ishal degil agri öldürüyor insani
Çok geçmiş olsun. O ağrıyı çok iyi biliyorum.
felaket aci veriyor malesef
Bende de akşama dogru oluyor o agri hele ki gezdiysem iş yaptiysam doktorum kemikler kendini doguma hazirladigi icin agriyor dedi magnezyumu aksam iç canim daha etki ediyor burda bir arkadaş demişti bana da

Kalçana iğne gibi batan bir ağrıysa ya da bacağına doğru inen bir ağrıysa bel fıtığı da olabilir. Magnezyum iç tabi ama hareketlerine de dikkat et. Eğilirken kalkarken falan. Ağır kaldirmiyorsundur herhalde zaten ama yine de dikkat et. Ay geçen ben çömeldim buzdolabının alt rafından karbuz aldım kucağıma amaaaaaa kalkamadım Allah'tan eşim hemen arkamdaydı da hemen ona karpuzu almasını söyledim. Ay bi gülme aldı bizi Velhasıl 2 karpuz bir koltuğa sığmadı

Yok canim hastaneye gecmedim sirtima masaj yapti aglaya aglaya uyumuşum midem çok bulaniyordu bişey yiyecek gibi degildim malesef simdi biraz daha iyiyim sadece ishal kaldi
İstersen acile ya da bir özele git bir serum takarlar. Serum hemen kendine getiriyor insanı. Hem de susuz kalmışsındır ona da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…