Kedi illa ki stres olur biz 2. Kediyi aldığımızda bile depresyona girdi, zayıfladı. Şimdi de 2. kediyi çok sevdiği söylenemez aam en azından varlığını kabul etti bize tekrar yakınlaştı.Kızlar evinde kedisi olan var mı? Benim kedim var. Bazı sebeplerden 1 yıldır kv bakıyordu. Bu sene evime getireceğim inşallah kızımı. Yani inanın bebeğim gibi kendisi. Çok seviyorum. Ama asil bir kedi. Asla kendini sevdirmek yaklaşmaz. Canı isterse bi gelir gıdıkını oynatır gider. Şimdi asıl sorum şu kızıma bi sıkıntı yaşatır mı sizce? Yani kıskanma kabullenememe gibi bir durum? Kıskanç kedi değil ama sevmediği zaman strese giriyor. Almila doğunca tanıştırıp koklatmak istiyorum. Ama zararı olur mu onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım. Kedimden aksi bir durum olmadıkça vazgeçemem (bebekte alerji ya da kedimde stres vs.) Çünkü gerçekten o da evladı gibi. Ben büyüttüm. Onun süt dişlerini bile beraber döktük.Ay kafam çok karışık.
Maalesef doğumdan önce imkansız. Çünkü biz gideceğiz. Bizimle beraber getireceğim gelirken. Keşke öyle bir imkanım olsaydı. İnşallah iyi anlaşır. Xaten dediğim gibi pek insancıl bir kedi değil. Zarar vermesin yeter banaKedi illa ki stres olur biz 2. Kediyi aldığımızda bile depresyona girdi, zayıfladı. Şimdi de 2. kediyi çok sevdiği söylenemez aam en azından varlığını kabul etti bize tekrar yakınlaştı.
Mümkünse doğumdan önce getir eve kediyi. Hemen yanaşmayabilir ilk başta bebeğin varlığını reddedebilir hiç yokmuş gibi davranabilir ama zamanla alışır. Ama zarar vermez merak etme. Hatta alerji için evde evcil hayvan olması daha iyiymiş bebekler için
Kalça da batma oluyor bacaga vurmuyor sadece kıpırdayamıyorumKalçana iğne gibi batan bir ağrıysa ya da bacağına doğru inen bir ağrıysa bel fıtığı da olabilir. Magnezyum iç tabi ama hareketlerine de dikkat et. Eğilirken kalkarken falan. Ağır kaldirmiyorsundur herhalde zaten ama yine de dikkat et. Ay geçen ben çömeldim buzdolabının alt rafından karbuz aldım kucağıma amaaaaaa kalkamadımAllah'tan eşim hemen arkamdaydı da hemen ona karpuzu almasını söyledim. Ay bi gülme aldı bizi Velhasıl 2 karpuz bir koltuğa sığmadı
Hamilelik te sadece parol verdiler başka agrı kesici içmedimArkadaşlar 6 haftalık gebeyim parol içilir mi rahatsızım hangi kategori ağrı kesici oluyor
Evet içebilirsiniz.Arkadaşlar 6 haftalık gebeyim parol içilir mi rahatsızım hangi kategori ağrı kesici oluyor
Çok teşekkür ederimEvet içebilirsiniz.sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Çok teşekkür ederimHamilelik te sadece parol verdiler başka agrı kesici içmedim
Aylaaardir var bende. Magzenyumla hafifliyo ama gecmio. Varis bende cok hafif var ama yillardir var. Artarsa haber ver varis corabina baslaman gefek demisti asm hemsiresi.Selam kızlar nasılsınız bebeleriniz nasıl. Benim kalcamda Bi agrı var yurutmuyor beni eskilerin deyimiyle kengi. Magnezyum aldım ona başladım. Birde bacaklarımda varisler cogaldı başına gelip dogumdan sonra gecen oldu
Aglasakta sizlasakta gecmiyor ishal disinda bendede var hepsi fazlasi var eksigi yok ..bogaz agrisindan bende sabah agladim bogazim, gırtlagim agriyo kulaklarima vuruyo bogazimdada hic bisey gorunmuyor genzim pis pis kokuyo ..etlerim kemiklerim sizliyo esimde bana yapti masaj ama durumum ayni.. dus alsam iyice üsütürüm diye girmiyorum.. kıştan beri ilk defa bu kadar kotu hastalandim ya Angaranin havasi malamat etti beniİlk defa buraya ağlayarak yaziyorum sirtim böbreklerim agriyor ishal var uyuyamiyorum çok kötüyüm bu gece sabah olur mu
Erkek bebegede yapılıyor muDünden beri araştırıyorum, ası dediği 4 hpv virüsü tipinr etki eden bir aşıymıs, 6 11 siğil yapan tipler 2 tane de kansere neden olan tipler, bizdeki mesela siğile neden olan tipse aşı yaptırdıgımızda diğer kansere neden olan tipten koruması yüzde 98 miş, o yüzden 45 yaşına kadar yapılaniliyor deniyor, ben mutlaka yaptıracagım. Cocuguma da kesinlikle yaptıracağım. En etkilisi 9 14 yaş arası cocuklarmıs zaten 2 doz yetermiş, tabi cinsel yasam baslamadan dozları bitirmek önemliymis ama ondan sonra veya enfekte olduktan sonra da aşı olunabilirmiş, eşim de olacak ben de olacağım.
Bekliyoruz hala. 1 hafta oldu en az10 iş günü dediler haftaya inşallah.Canim senin sonuc ne oldu
Hamileliğimin başından beri var bu kalça ağrısı. Geçmiyor.Selam kızlar nasılsınız bebeleriniz nasıl. Benim kalcamda Bi agrı var yurutmuyor beni eskilerin deyimiyle kengi. Magnezyum aldım ona başladım. Birde bacaklarımda varisler cogaldı başına gelip dogumdan sonra gecen oldu
Erkeği kadını yok herkese yapılıyor, erkeklerde de penis kanserine filan yol acabiliyor veya siğil oluyor bulaşıcılık yapıyormus, bebek değil de 9 14 yaş arası cocuklara yapılınca cok etkiliymiş 2 doz yapılıyor yetiyormuş, erkek buyurse de bu virüsü kaparsa esine bulastırma ihtimali de olabilir, o da boyle sorunlara yok acabilir vs, cinsiyet farkı yokErkek bebegede yapılıyor mu
Ayy maasallah üst dudaga bak büzmüşş, benimki bi türlü yüzünü göstermedi bu kontrolde yaaKızlar Merhabalar inşallah iyisinizdir hepiniz bugun kendı doktoruma gittim. Oğluşum 990 gr olmuş. Kilosu haftasında boyu önden gidiyormuş suyum falan da iyi dedi çok şükür. Oğluşumun resmini göstereyim size.o eller ne zaman gitsek yüzünde hep. Eki Görüntüle 3069098
İnşallah gösterir seninkide canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne güzel duygular.Ayy maasallah üst dudaga bak büzmüşş, benimki bi türlü yüzünü göstermedi bu kontrolde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?