2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P -Puffin- M Mirune hamilelik yastığı candır yaaa bende de o U şeklindeki kocamanlardan var, ilk hamileliğimde de kullanmıştım hatta annem dikmişti benimkini biraz dikiş bilen biri çok rahat diker de. Yok böyle bir rahatlık

Kedi illa ki stres olur biz 2. Kediyi aldığımızda bile depresyona girdi, zayıfladı. Şimdi de 2. kediyi çok sevdiği söylenemez aam en azından varlığını kabul etti bize tekrar yakınlaştı.

Mümkünse doğumdan önce getir eve kediyi. Hemen yanaşmayabilir ilk başta bebeğin varlığını reddedebilir hiç yokmuş gibi davranabilir ama zamanla alışır. Ama zarar vermez merak etme. Hatta alerji için evde evcil hayvan olması daha iyiymiş bebekler için

Benim bu aralar yine mide yanmam basladi kizlar iki gundur aksam oluyordu ama bugun simdi bile var mide ekşimem gaviskon ilaci var evde ama süreklide ilac icmek istemiyorum benim anlamadigim bebegin sacindan dolayi da oluyor diyorlarda son aylar sonucta ilk aylar olsa drrim evet bebegin sacindan dolayı

Maalesef doğumdan önce imkansız. Çünkü biz gideceğiz. Bizimle beraber getireceğim gelirken. Keşke öyle bir imkanım olsaydı. İnşallah iyi anlaşır. Xaten dediğim gibi pek insancıl bir kedi değil. Zarar vermesin yeter bana

Kalça da batma oluyor bacaga vurmuyor sadece kıpırdayamıyorum

Aylaaardir var bende. Magzenyumla hafifliyo ama gecmio. Varis bende cok hafif var ama yillardir var. Artarsa haber ver varis corabina baslaman gefek demisti asm hemsiresi.

İlk defa buraya ağlayarak yaziyorum sirtim böbreklerim agriyor ishal var uyuyamiyorum çok kötüyüm bu gece sabah olur mu
Aglasakta sizlasakta gecmiyor ishal disinda bendede var hepsi fazlasi var eksigi yok ..bogaz agrisindan bende sabah agladim bogazim, gırtlagim agriyo kulaklarima vuruyo bogazimdada hic bisey gorunmuyor genzim pis pis kokuyo ..etlerim kemiklerim sizliyo esimde bana yapti masaj ama durumum ayni.. dus alsam iyice üsütürüm diye girmiyorum.. kıştan beri ilk defa bu kadar kotu hastalandim ya Angaranin havasi malamat etti beni

Erkek bebegede yapılıyor mu

Hamileliğimin başından beri var bu kalça ağrısı. Geçmiyor. hatta onun harici bir sürü daha ağrım var. Artık kendim bile bıktım kendimden

Yalnız şeker yüklemesi yaptırmıştırmıştım. Sonucunu devletteki dr güzel dedi ama referans değer aralığı farklı verilmiş kendi drum böyle çıkmaması lazım dedi istersen tekrar yaptır dedi. Ekteki gibi vermişler. Ya tekrar yaptırmak da istemiyorum ama arada kaldım bu nasıl değer hiç başınıza geldi mi

Eklentiler

• 6D85699B-FDD4-4039-815D-29268721B346.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 66
Erkek bebegede yapılıyor mu
Erkeği kadını yok herkese yapılıyor, erkeklerde de penis kanserine filan yol acabiliyor veya siğil oluyor bulaşıcılık yapıyormus, bebek değil de 9 14 yaş arası cocuklara yapılınca cok etkiliymiş 2 doz yapılıyor yetiyormuş, erkek buyurse de bu virüsü kaparsa esine bulastırma ihtimali de olabilir, o da boyle sorunlara yok acabilir vs, cinsiyet farkı yok

Ayy maasallah üst dudaga bak büzmüşş, benimki bi türlü yüzünü göstermedi bu kontrolde yaa

Ayy maasallah üst dudaga bak büzmüşş, benimki bi türlü yüzünü göstermedi bu kontrolde yaa
İnşallah gösterir seninkide canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne güzel duygular.
Bu arada Canan Karatay ı meslekten men etme cezasını hak ihlali saymış Anayasa Mahkemesi. Haklı bulmuş kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…