- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Himm aklımda kalsın canım sagolErkeği kadını yok herkese yapılıyor, erkeklerde de penis kanserine filan yol acabiliyor veya siğil oluyor bulaşıcılık yapıyormus, bebek değil de 9 14 yaş arası cocuklara yapılınca cok etkiliymiş 2 doz yapılıyor yetiyormuş, erkek buyurse de bu virüsü kaparsa esine bulastırma ihtimali de olabilir, o da boyle sorunlara yok acabilir vs, cinsiyet farkı yok
Ben gebe kalmadan önce hocam geçirdim ilk gebelikten önce 2008 yılında hem de 4 adet doktorun biri işgüzarlık yaptı kesti aldı sonra orası doldu sonra beni uyutup yaktılar ve iki sene sonra hamile kaldım hamilelikte bir tane daha çıktı kendim yaktım evde ve normal doğum önermediler normal başlamasına rağmen sezaryen oldum korkmayın bir zararı olmaz her hpv kanser yapmazGünaydın hanımlar, ben durum güncellemesi yapayım, bu hpv virüsü benim kuzenimde de çıkmıs gebeliğinde, bir tane siğili cıkmıs genital bölgede, hpv demiş doktoru, smear ı temiz cıkmıs, yakma işlemi yapılmış ona sonrasında cogalmamıs daha cıkmamış, ama gebelikte bebeğe gecme oranı yüzde on demiş doktoru normal dogumu kabul etmemiş o yüzden sezeryan olmus 38. Haftasında. Sonrasında da tekrarlamamıs hic siğil vs. Su an kızı 4,5 5 yasında maasallahı var, biraz konustum içimi rahatlattı bende ilk basta cok korktum ama korkulacak bisey yok dedi, sadece normal doguma elveda diyeceğim galiba ben de, bebeğim sağlıklı olsun da9 gün sonra tekrar gideceğim kontrole bugun de şeker için makine aldım ona baslayacağım inşallah 9 gün bi ölçeyim sekerimi evde
Merhaba.Benim de 16 hafta kontrolümde dr plesenta aşağıda dedi ve inanılmaz korkuttu.Dr değişikliği yapacağım.Şuan nasılsınız iyi misiniz ?Benimki de 17 haftadaki kontrolümde asagıda idi, bana da doktorum yukarı cıkabilir dedi. Şimdi 22. Haftada kontrole gideceğim o zaman bakalım plesentanın durumu nasıl, daha bilmiyorum ama yukarı cıkmıstır insallah, sen hangi haftadasın istirahat et plesentanın yukarı cıkmasına yardımcı olabilir
Ay yerim ya maşallahKızlar Merhabalar inşallah iyisinizdir hepiniz bugun kendı doktoruma gittim. Oğluşum 990 gr olmuş. Kilosu haftasında boyu önden gidiyormuş suyum falan da iyi dedi çok şükür. Oğluşumun resmini göstereyim size.o eller ne zaman gitsek yüzünde hep. Eki Görüntüle 3069098
Ben 18. Haftada plasenta aşağıda olduğu için kanamadan dolayı hastanede yattım 28. haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi doktor en son kontrolüne gittiğimde yukarıya çıkmıştı plasenta bir daha ağrı kanamam olmadı ama bu sürede bol bol yattım dinlendim ağır kaldırmadım dikkat ettim yani korkmayın bence düzelebiliyorMerhaba.Benim de 16 hafta kontrolümde dr plesenta aşağıda dedi ve inanılmaz korkuttu.Dr değişikliği yapacağım.Şuan nasılsınız iyi misiniz ?
Ay kesinlikle bir de 2 erkek büyüttü bunlarla tertemizİlk 1 senenin özellikle de ilk 6 ayın kiyafetleri asla eskimiyor. Ben genelde ilk çocuk olduğu için ortak renk almistim ama yine de çok erkeksi olanları ayırdım eltime verdim. Benden 3 hafta küçük onun hamileliği de. Yeni sandı götürdüklerimi, yok dedim benim oğlanın ama zaten kaç kere giydi hele bazı kıyafetleri yıkadım bir kere daha giydireyim dedim bi baktım küçülmüş. Çok çabuk büyüyorlar. Hele 0-3 aylık olanların bazılarını yıkadım ona sıra gelene kadar küçülmüş
Ay makinem de var ama elime alıp dikmem sanmıyorum yapamam
İnsallah, siğil yapanlar kanser yapmaz diyorlsr ama bilmiyorum, bebeğe gecme ihtimali cok korkutuyor insanı, kuzenimde de varmıs bebeğine bisey olmamıs, insallah bende de olmazBen gebe kalmadan önce hocam geçirdim ilk gebelikten önce 2008 yılında hem de 4 adet doktorun biri işgüzarlık yaptı kesti aldı sonra orası doldu sonra beni uyutup yaktılar ve iki sene sonra hamile kaldım hamilelikte bir tane daha çıktı kendim yaktım evde ve normal doğum önermediler normal başlamasına rağmen sezaryen oldum korkmayın bir zararı olmaz her hpv kanser yapmaz
Bende de tam o haftalarda asagıdaydı plesenta rahim agzına cok yakındı hatta. Ben istirahat ettim yattım hep dinlendim, dün kontrolüm vardı hatta doktor plesenta yukarıda hatta rahim agzıyla 5 6 cm var arasında dedi yukarı cıkmıs yanı. Bol bol istirahat et bebek buyudukce yukarı cıkacaktır merak etmeMerhaba.Benim de 16 hafta kontrolümde dr plesenta aşağıda dedi ve inanılmaz korkuttu.Dr değişikliği yapacağım.Şuan nasılsınız iyi misiniz ?
Bol su ictim bugun 3 lt gecti cok şükürİstersen acile ya da bir özele git bir serum takarlar. Serum hemen kendine getiriyor insanı. Hem de susuz kalmışsındır ona da iyi gelir.
Aynen hava dün nasildi bugün nasil biri Ankaraya beddua etti heralde ben cok şükür iyiyim karnimdan gurul gurul sesler geliyor arada bi bögrüme agri giriyor o kadar allah şifa versin canım sanadaAglasakta sizlasakta gecmiyor ishal disinda bendede var hepsi fazlasi var eksigi yok ..bogaz agrisindan bende sabah agladim bogazim, gırtlagim agriyo kulaklarima vuruyo bogazimdada hic bisey gorunmuyor genzim pis pis kokuyo ..etlerim kemiklerim sizliyo esimde bana yapti masaj ama durumum ayni.. dus alsam iyice üsütürüm diye girmiyorum.. kıştan beri ilk defa bu kadar kotu hastalandim ya Angaranin havasi malamat etti beni
Selam bana 16da plesenta previa teshisi kondu belki cikar dedi bekledim bekledim cikmadi dikkat ettim hep iş yapmadim agir kaldirmadim kanamam olmadi cok sukur 21den sonra pek degismez dediler benim doktorum hiç kasmadi korkacak bisey yok kanama olabilir agir kaldirma dikkat et dedi gunde 45 dkdan fazla yürüme hizli yürüme dedi artik cikmaz dedim ümidi kestim 25+4te kontrolde yukari cikmiş dedi bu kontrolde şok oldum çok sevindim diyecegim o ki cikabilir bence stres yapmaMerhaba.Benim de 16 hafta kontrolümde dr plesenta aşağıda dedi ve inanılmaz korkuttu.Dr değişikliği yapacağım.Şuan nasılsınız iyi misiniz ?
Gözün aydın cnm
Teşekkürler canım açlık şekerim ve ilk saatimde düzelecek inşallah 2 gündür çok iyi gidiyor bu arada sen hangi hastaneye endokrine gideceksinGözün aydın cnm
Hamilelik öncesinde de gittigim endokrinoliji doktoru vardı, onaa devam edeceğim yeniden cnm, Medipol deTeşekkürler canım açlık şekerim ve ilk saatimde düzelecek inşallah 2 gündür çok iyi gidiyor bu arada sen hangi hastaneye endokrine gideceksin
Canım bir KBB'ye git onun verdiği ilacı kadın doğuma sorarsın böyle çok kötü oluyorsun ben kızımda rahatsizlaninca antibiyotik kullandım yani böyle bebekte etkilenir Allah korusunAglasakta sizlasakta gecmiyor ishal disinda bendede var hepsi fazlasi var eksigi yok ..bogaz agrisindan bende sabah agladim bogazim, gırtlagim agriyo kulaklarima vuruyo bogazimdada hic bisey gorunmuyor genzim pis pis kokuyo ..etlerim kemiklerim sizliyo esimde bana yapti masaj ama durumum ayni.. dus alsam iyice üsütürüm diye girmiyorum.. kıştan beri ilk defa bu kadar kotu hastalandim ya Angaranin havasi malamat etti beni
Bende doğumdan sonra da devam edeceğim hem emzirme döneminde hem daha sonrası için Medical Park'ta ama ücreti baya yüksek senin doktorun da mı ücreti 1200 TLHamilelik öncesinde de gittigim endokrinoliji doktoru vardı, onaa devam edeceğim yeniden cnm, Medipol de
Calistigim sirketin yaptirdigi özel sigortam olduğu için %20 bir katılım payı ödüyorum cnm, özel sigorta olmasa gidemem öyle, 1200 nedir yahuuuuBende doğumdan sonra da devam edeceğim hem emzirme döneminde hem daha sonrası için Medical Park'ta ama ücreti baya yüksek senin doktorun da mı ücreti 1200 TL
Canım bende çok usulünce öyle oldu. Test sonucu 2.kezde çıkmayınca çok ağladımDün sinirlendim tansiyonummu oynadı bilmiyorum ama elim ayagım titredi. Telefon dolandırıcıları dadandı. Ondan sonra bebegin hareketlerini cok hissetmemeye basladım. Kıpırdıyor ama arada kücük kücük. Bir sorun mu var acaba korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?