2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Himm aklımda kalsın canım sagol

Ben gebe kalmadan önce hocam geçirdim ilk gebelikten önce 2008 yılında hem de 4 adet doktorun biri işgüzarlık yaptı kesti aldı sonra orası doldu sonra beni uyutup yaktılar ve iki sene sonra hamile kaldım hamilelikte bir tane daha çıktı kendim yaktım evde ve normal doğum önermediler normal başlamasına rağmen sezaryen oldum korkmayın bir zararı olmaz her hpv kanser yapmaz

Merhaba.Benim de 16 hafta kontrolümde dr plesenta aşağıda dedi ve inanılmaz korkuttu.Dr değişikliği yapacağım.Şuan nasılsınız iyi misiniz ?

Ay yerim ya maşallah

Merhaba.Benim de 16 hafta kontrolümde dr plesenta aşağıda dedi ve inanılmaz korkuttu.Dr değişikliği yapacağım.Şuan nasılsınız iyi misiniz ?
Ben 18. Haftada plasenta aşağıda olduğu için kanamadan dolayı hastanede yattım 28. haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi doktor en son kontrolüne gittiğimde yukarıya çıkmıştı plasenta bir daha ağrı kanamam olmadı ama bu sürede bol bol yattım dinlendim ağır kaldırmadım dikkat ettim yani korkmayın bence düzelebiliyor

Ay kesinlikle bir de 2 erkek büyüttü bunlarla tertemiz

Ay makinem de var ama elime alıp dikmem sanmıyorum yapamam Ama bakcam hazırlara bı

İnsallah, siğil yapanlar kanser yapmaz diyorlsr ama bilmiyorum, bebeğe gecme ihtimali cok korkutuyor insanı, kuzenimde de varmıs bebeğine bisey olmamıs, insallah bende de olmaz

Bende de tam o haftalarda asagıdaydı plesenta rahim agzına cok yakındı hatta. Ben istirahat ettim yattım hep dinlendim, dün kontrolüm vardı hatta doktor plesenta yukarıda hatta rahim agzıyla 5 6 cm var arasında dedi yukarı cıkmıs yanı. Bol bol istirahat et bebek buyudukce yukarı cıkacaktır merak etme

İstersen acile ya da bir özele git bir serum takarlar. Serum hemen kendine getiriyor insanı. Hem de susuz kalmışsındır ona da iyi gelir.
Bol su ictim bugun 3 lt gecti cok şükür
Aynen hava dün nasildi bugün nasil biri Ankaraya beddua etti heralde ben cok şükür iyiyim karnimdan gurul gurul sesler geliyor arada bi bögrüme agri giriyor o kadar allah şifa versin canım sanada
Selam bana 16da plesenta previa teshisi kondu belki cikar dedi bekledim bekledim cikmadi dikkat ettim hep iş yapmadim agir kaldirmadim kanamam olmadi cok sukur 21den sonra pek degismez dediler benim doktorum hiç kasmadi korkacak bisey yok kanama olabilir agir kaldirma dikkat et dedi gunde 45 dkdan fazla yürüme hizli yürüme dedi artik cikmaz dedim ümidi kestim 25+4te kontrolde yukari cikmiş dedi bu kontrolde şok oldum çok sevindim diyecegim o ki cikabilir bence stres yapma

Iyi geceler yastigima sarildim uyuyabilfigim bu gecelerin keyfini çıkarıyorum. 2 ay sonra bugunleri cok aricaz. Insallah

Canım bir KBB'ye git onun verdiği ilacı kadın doğuma sorarsın böyle çok kötü oluyorsun ben kızımda rahatsizlaninca antibiyotik kullandım yani böyle bebekte etkilenir Allah korusun

Hamilelik öncesinde de gittigim endokrinoliji doktoru vardı, onaa devam edeceğim yeniden cnm, Medipol de
Bende doğumdan sonra da devam edeceğim hem emzirme döneminde hem daha sonrası için Medical Park'ta ama ücreti baya yüksek senin doktorun da mı ücreti 1200 TL

Bende doğumdan sonra da devam edeceğim hem emzirme döneminde hem daha sonrası için Medical Park'ta ama ücreti baya yüksek senin doktorun da mı ücreti 1200 TL
Calistigim sirketin yaptirdigi özel sigortam olduğu için %20 bir katılım payı ödüyorum cnm, özel sigorta olmasa gidemem öyle, 1200 nedir yahuuuu

Dün sinirlendim tansiyonummu oynadı bilmiyorum ama elim ayagım titredi. Telefon dolandırıcıları dadandı. Ondan sonra bebegin hareketlerini cok hissetmemeye basladım. Kıpırdıyor ama arada kücük kücük. Bir sorun mu var acaba korkuyorum

Canım bende çok usulünce öyle oldu. Test sonucu 2.kezde çıkmayınca çok ağladım
Uzun süre az az kipirtadi. Bebekler hissediyor. Sen şimdi sakinleş az da olsa kipirtama varmış. Bebekle konuş birşey yok de üzülme de.
Bir iki gün düzelmezse doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…