Boş yere moralimi bozmuşsur. Bebeğini düşün sakinleş. Ben sinirlenince öyle yapıyorum artık. Oturup kızımla konulup dertleşiyorum. Sakinleştiriyor. Senin stres ve sinirine bağlı olarak yavaşlamıştur o da. Ama düzelir merak etme.Dün sinirlendim tansiyonummu oynadı bilmiyorum ama elim ayagım titredi. Telefon dolandırıcıları dadandı. Ondan sonra bebegin hareketlerini cok hissetmemeye basladım. Kıpırdıyor ama arada kücük kücük. Bir sorun mu var acaba korkuyorum
Bu karnın aşağı düşmesi nasıl oluyor ki. Sanki beni en başından beri aşağı da gibi geliyor bana.Sabah uyandim karnim asagi dusmus gibi geliyor. Umarim kuruntu yapiyorumdur ya.
Bugunde olsaydim gidicektim valla 2 gun nasil gecti hic bilmiyorum sukur bugun biraz daha iyiyim agrim sizim yok pek asm ye gidiyorum simdi cagirmisti orayada gorunurum olmadiCanım bir KBB'ye git onun verdiği ilacı kadın doğuma sorarsın böyle çok kötü oluyorsun ben kızımda rahatsizlaninca antibiyotik kullandım yani böyle bebekte etkilenir Allah korusun
Ya bastan beri oyleyse o fiziksel karin seklinden kaynakli olabilir. Benim yusyuvarlakti sanki asagi indi biraz. Dogum yaklasinca inermis diyo koca karilar. Ama sanirim bebek agirlastigindan hissiyatim boyle sadece.Bu karnın aşağı düşmesi nasıl oluyor ki. Sanki beni en başından beri aşağı da gibi geliyor bana.
Hiç anlamıyorum ben gerçekten. Olabilir ama takma kafaya. 1 tane bebeğin var zaten daha iyi bilirsin. Kuruntudur o. Şimdi düşünür durursan daha çok etkilenirsin.Ya bastan beri oyleyse o fiziksel karin seklinden kaynakli olabilir. Benim yusyuvarlakti sanki asagi indi biraz. Dogum yaklasinca inermis diyo koca karilar. Ama sanirim bebek agirlastigindan hissiyatim boyle sadece.
Hiç anlamıyorum ben gerçekten. Olabilir ama takma kafaya. 1 tane bebeğin var zaten daha iyi bilirsin. Kuruntudur o. Şimdi düşünür durursan daha çok etkilenirsin.
Asagi dusmemis canim. Bebek yer degistirmistir muhtemelen. Mide kismin bos suan o yuzden sana oyle gelmistirŞöyle gorunuyor. Asagidakini simdi cektim. Yok foto eklenmiyor kactir denedim. Sitede sorun var su an sanirim
Görünüyor görünüyor ama sanki zayıflamışsın ya da duruşundan kaynaklı öyle görünüyor olabilir. Bana normal geldi. Belki karnın biraz daha büyüdüğü için aşağı da baskı yapmış olabilir. Hemen kötü düşünme.Şöyle gorunuyor. Asagidakini simdi cektim. Yok foto eklenmiyor kactir denedim. Sitede sorun var su an sanirim
Bende dünden önceki gece hastalanınca çok ağladim dün sabah nerdeyse hiç hareket etmiyordu çok korktum sonra sakinleşince normale döndü çok şükür stres yapmamaya calis canimDün sinirlendim tansiyonummu oynadı bilmiyorum ama elim ayagım titredi. Telefon dolandırıcıları dadandı. Ondan sonra bebegin hareketlerini cok hissetmemeye basladım. Kıpırdıyor ama arada kücük kücük. Bir sorun mu var acaba korkuyorum
Asagi dusme yok gayet midede cok erken dusmesi icin sıkıntı yapacak bi durum yok Allahin izniyleŞöyle gorunuyor. Asagidakini simdi cektim. Yok foto eklenmiyor kactir denedim. Sitede sorun var su an sanirim
Diyet yaparken midem kuculuyor ben de onu rahatlama hissedip evhamlaniyorum. OlabilirAsagi dusmemis canim. Bebek yer degistirmistir muhtemelen. Mide kismin bos suan o yuzden sana oyle gelmistir
Bence siz ikinizCanim cok sıkıldı kizlar ya.. Agustosun 17 si 40 haftaya kadar hesapliyormus meger.. yine 42 haftalik olcaz eminim ustune 2 hafta daha beklerim agustosun sonuna anca olur dogumum.. 27+2 gune hemsire 7. Ayin sonundasin dedi bu hesap kitap isini cok karistirdim ben suan moral olrak cok dustum.. 68 kilodayim bu arada sadece gobusum buyuyo kendim agirlasmadim onun farkindayim kilomda ramazandan beri pek bisey degismedi.. pazartesi Ankara sehir hastanesine gidicem bel fitigi oldugumu birde oraya danisicam agrilarim artti agirlastikca hemsireye soyledim mutlaka soylemelisin dedi..
Agzindan bal damliyo iyi guzelde hic inanasim yok benim nedense
Bence de kizzz sıkmayın canınızı sağlıkla gelsin bunu düşünüp strese girmemek lazım hayırlı zamanda gelsin. Napalım uzun da sürse bazı sıkıntıları cekcez. Gel tezkere gellll türküleri ile
Çok çok geçmiş olsun canım benim üzme hemen kendini nette zaten iyi yazan bişi yok sen bakipta kendini endişelendirenYok siğil belli zaten siğil oldugu beyaz kucucuk siğiller 4 5 tane, doktor direk hpv dedi bakalım 10 güne smear cıkacak
Agzinizdan bal damliyo cuma duasi yerine gecsin saglikla kucaklayip eve doneyim bu seferBence de kizzz sıkmayın canınızı sağlıkla gelsin bunu düşünüp strese girmemek lazım hayırlı zamanda gelsin. Napalım uzun da sürse bazı sıkıntıları cekcez. Gel tezkere gellll türküleri ilebekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?