Hahah cok tatli yaa. Kurban oldugumun. Yeni yeni challenge cikariyor ortaya buyumus de. Onlar çok mu zorluyolar yemeye? Onlarin evinde biraz daha yemek yersem oracikta oyle kalirim demis ya.Size dun aksam basimiza gelen komikligi anlatayim. Oglum nerdeyse 4 bucuk yasinda daha once bi kez ayri kaldik onda da babasiyla babaannesinde kaldi bi gece. Kv nin evi capraz binamiz cok yakin. Dun aksam ille de babannnemde uyyim die tutturdu babannesi geldi biraz takildilar hazirladik gonderiyoruz. Kapida hadi vedalasalim sizi cok ozlicem die dudaklari buzup aglamaya basladianne sakin korkma baba beni sabah geri alirsiniz falan baya agliyo gitme diyorum gidicem dio sarilirken kulagina kalmak istemezsen ara hemen gelirm dedm gittiler. Giderken yolda da her zamanki gibi kosturmadi sakin sakin gittiler meger yolda da cok iclenmis dudagini buze buze gitmis. Yarim saat gecmedi bi telefon. Annem beni alsin ben ikinci tercihi sectim diyo bekar kaynim var o gotursun falan demisler ama asla ikna olmamis hemen giyindim almaya gittim arkasina bakmadan kosa kosa geldi eve. Onlarin evinde az daha yemek yersem buyuyup oyle kalirim diyo kardesini almaya gidince orda kalmakti plani smdi hastanede benimle kalacagini soyluyo
Bebek mideye baskı yapıyor artık ve hormonal dengesizlikler yüzünden de yanma oluyor. Kimisinin yok olan bulantıları bu haftalarda tekrar başlayabiliyor. Bebeğin saçıyla alakası yok bu durumun. Bebek midemizde büyüseydi belki olurdu.Benim bu aralar yine mide yanmam basladi kizlar iki gundur aksam oluyordu ama bugun simdi bile var mide ekşimem gaviskon ilaci var evde ama süreklide ilac icmek istemiyorum benim anlamadigim bebegin sacindan dolayi da oluyor diyorlarda son aylar sonucta ilk aylar olsa drrim evet bebegin sacindan dolayı
Bu şeker yükleme sonucu değil ki. Son 3 aylık şeker ortalaması testi bu.Yalnız şeker yüklemesi yaptırmıştırmıştım. Sonucunu devletteki dr güzel dedi ama referans değer aralığı farklı verilmiş kendi drum böyle çıkmaması lazım dedi istersen tekrar yaptır dedi. Ekteki gibi vermişler. Ya tekrar yaptırmak da istemiyorum ama arada kaldım bu nasıl değer hiç başınıza geldi mi
A evet ben de yazacaktim simdi. Benim hep bakiyolar hep de harika sonuc cikiyor. Biraz da ondan sekerim olduguna inanasim gelmiyor sanirim. Ya bir de sen mi demistin covidken yukselebilir sonra duzeliir diye. Çünkü gorunen o ki benim su an yeniden 125 alti tokluklarim.Bu şeker yükleme sonucu değil ki. Son 3 aylık şeker ortalaması testi bu.
Gunaydin. En azindan hazirliyorsun. Hazirlamaya baslamayanlar da varGunaydin
Sabah asm ye gittim hem idrar tahlili tekrarı hem tetanoz 2.doz için
Hastane cantan artık hazır olsun dedi, ben daha yeni hazırlıyorum
Bende bende sizlerle ayni zamandayım doğumdaCipisS Oktivus bizim doğum zamanlarımız takvimde aynı. Ne kurban bayramııı, daha 36 ancak olmuyor muyuz o zaman Benim eşime kalsa Türkiye'ye bayramdan sonra gideyim. Onun planlarına kalsam kesin uçakta doğurtacak beni Ay çocuğun pasaport işlerini de sallayıp durdu sınav zamanı geldi şimdi 10 gün daha kıpırdayamıyoruz. İnşallah konsoloslukta çok uzun sürmüyordur pasaport işlemleri hep Türkiye'de yaptırmıştık hemen gelmişti ilk defa konsoloslukta yenileyeceğiz.
Evet, ben demiştim. Covid insülin dengesini bozuyormuş. Pankreası baskılıyormuş. Hiç görmediğim değerleri görmüştüm ben de covid olduğumda. Hba1c bizde çok yüksek çıkmaz. Genelde asıl şeker hastalarında yüksek oluyor.A evet ben de yazacaktim simdi. Benim hep bakiyolar hep de harika sonuc cikiyor. Biraz da ondan sekerim olduguna inanasim gelmiyor sanirim. Ya bir de sen mi demistin covidken yukselebilir sonra duzeliir diye. Çünkü gorunen o ki benim su an yeniden 125 alti tokluklarim.
Ay bu gebeligim muthis geciyor ya. Kizimda cok zor hamilelik gecirmistim. Ennn basindan sonuna reflu, mide yanmasi, odem, bitmeyen bulanti, bilek agrilari vardi. ilk haftalarda kanana bike olmustu. Bunda ilk trimesterda mide bulanti ve kusma oldu, gecti. Genel anlamda arada belimin bacagimin qgirmasi disinda yok hicbir sikayetim. Son 2 ay kaldi. Bakalim. Ote yandan kizimda hamilelik zordu ama dogduktan sonrasi kolaydi. Hep emen istahli, gece uyuyan, cok gazli olmayan bir bebekti. Bu sefer hamilelik kolay gecip sonradan beni attan dusmuse cevirmez insallah bu bebisBebek mideye baskı yapıyor artık ve hormonal dengesizlikler yüzünden de yanma oluyor. Kimisinin yok olan bulantıları bu haftalarda tekrar başlayabiliyor. Bebeğin saçıyla alakası yok bu durumun. Bebek midemizde büyüseydi belki olurdu.
bu sabah aynısını asm deki hemşire bana da dedi. artık ne olur ne olmaz hazırla kenarda dursun dedi. benim daha pijamam bile yok ne koyucam ki çantaya. zaten şu an doğum yapmak zorunda kalsam son derdim hastane çantası olurdu heralde diye de düşündüm.Gunaydin
Sabah asm ye gittim hem idrar tahlili tekrarı hem tetanoz 2.doz için
Hastane cantan artık hazır olsun dedi, ben daha yeni hazırlıyorum
Ben daha hastane çıkışı bile almadımGunaydin. En azindan hazirliyorsun. Hazirlamaya baslamayanlar da varyok yok dogru demis hemsire. Ben de 10 gune basliyorum zaten.
Bugün bende aybısıbı düsündüm inanırmısınSabah uyandim karnim asagi dusmus gibi geliyor. Umarim kuruntu yapiyorumdur ya.
Sen de totem yapiyor olabilir misinBen daha hastane çıkışı bile almadımnere gidem herşey favoride bekliyor. Tek seferde halletcem inşallah.
Aaa belki de agirlastiklarindan ya. Ama ablamlar ve burda kizlar yok ayni duruyo dediklerinden rahatladim. SanirimBugün bende aybısıbı düsündüm inanırmısın
Yok orda yemekten bahsetmiyo. Az daha yemek yiyip buyursem demek istiyo. Babanne benden rahat davraniyo 0 kural ama annemleri birakip geldim onlar yalniz smdi naparlar demis demis aglamisHahah cok tatli yaa. Kurban oldugumun. Yeni yeni challenge cikariyor ortaya buyumus de. Onlar çok mu zorluyolar yemeye? Onlarin evinde biraz daha yemek yersem oracikta oyle kalirim demis ya.
Ya bence de şimdilerde doğum olsa Allah korusun, bi pijama bi depend alıp getirir birileri. Bebeğe de alınanlar olmaz zaten prematüre kıyafeti almak gerekir, 30 hafta gibi hazırlarım diyorum şahsenbu sabah aynısını asm deki hemşire bana da dedi. artık ne olur ne olmaz hazırla kenarda dursun dedi. benim daha pijamam bile yok ne koyucam ki çantaya. zaten şu an doğum yapmak zorunda kalsam son derdim hastane çantası olurdu heralde diye de düşündüm.
MaşallahKızlarrrr biz kontrolden geldik. 29+4 görünüyor 1400 gram olmuşHenüz dönmemiş ama daha zamanı var denize girersen dönebilir dedi. Doktorum çok tecrübeli bir doktor. Makat geliş bile olsa normal doğurturum dedi. İlkide normal olduğu için bir sıkıntı olmaz dedi. Kan hapı ve magnezyumu günde 2 ye çıkardı. Ferritin 9 a düşmüş. 36.haftada serum olarak kan desteği başlatacak
Gunaydin. En azindan hazirliyorsun. Hazirlamaya baslamayanlar da varyok yok dogru demis hemsire. Ben de 10 gune basliyorum zaten.
bu sabah aynısını asm deki hemşire bana da dedi. artık ne olur ne olmaz hazırla kenarda dursun dedi. benim daha pijamam bile yok ne koyucam ki çantaya. zaten şu an doğum yapmak zorunda kalsam son derdim hastane çantası olurdu heralde diye de düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?