2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar evrene iyi enerjiler yolluyoruz. Kimi.diyor gec dogururum kimi diyor erken. Grubun ortalamasi 38 olcak, buraya yazdim. Ayrica yerleri supurup silmem lazim yemin ediyorum kalkamiyorum yerimden. 1 saattir kalktim kalkicam. Hadi bir enerji voltrani olusturalim sipsak bitsin isler

Gunaydin

Sabah asm ye gittim hem idrar tahlili tekrarı hem tetanoz 2.doz için

Hastane cantan artık hazır olsun dedi, ben daha yeni hazırlıyorum
Günaydın 2. Dozda kolda ağrı oldu mu? Ben 4 gün önce oldum 2. Dozu ama hiç ağrım falan olmadı. Bu hastane çantasına bende başlayacağım bu ayın sonunda. Eksiklerimi aldım hep. Hazır olmak en iyisi zaten. Neden geç başlanır anlamam hiç. Ben tez canlı Bi insanımdır. Olsun bitsin her şey hazırda dursun isterim

Zaten benim dikkatimi cekti, en tam tesekkullu anne adayı sectim seni. En ince ayrintisina kadar dusundun masallah. Bebisine oyuncaklar bile ordun. Cok poncik.

Zaten benim dikkatimi cekti, en tam tesekkullu anne adayı sectim seni. En ince ayrintisina kadar dusundun masallah. Bebisine oyuncaklar bile ordun. Cok poncik.
Ay teşekkür ederim. İlk ya sankim ondan da biraz heycan telaş yapmış olabilirim ama genel olarak karakter yapım da böyledir.

Gunaydin

Bu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilir

Sen de totem yapiyor olabilir misin yoksa tamamen usengeclik mi ilk gebeligimde sanki hazirligim biterse dogum hemen baslarmis gibi geldiginden tam anlamiyla 36. Haftada hazir olmustum.
Üşengeçlik işin aslı görümcem gidince dip bucak boya vs işleri olcak. Haziran ortası halledeceğim çoğu şeyi sanırım.

Bu kalp atışları normal değil sanki yüksek dimi ya?

Eklentiler

• IMG20220520121420.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 27
Ya bastan beri oyleyse o fiziksel karin seklinden kaynakli olabilir. Benim yusyuvarlakti sanki asagi indi biraz. Dogum yaklasinca inermis diyo koca karilar. Ama sanirim bebek agirlastigindan hissiyatim boyle sadece.
bebeğin bulunduğu konum da etkiliyor karın şeklini yer değiştirmiştir belki de endişe etme

Bence siz ikiniz @Dns90 ile 37de 38de dogum yapacaksiniz bu sefer. Siz de sasiracaksiniz
hpv den dolayı ben de 38 39 gibi doğum yapabilirim sezeryan, bebeğin suyu patlamadan sezeryana alıyorlarmış bu durumda, benim doğum da o yüzden ağustos ortası gibi olabilir. Çünkü kesin sezeryan olurum, ilk gebelik , normal bana nasip değilmiş

Gitmek istemiş ama aklida sizin yaninizda kalmis masallah ya rabbim evlatlarımızi korusun

Maşallah ama makat gelişten endişe duymaz mısın sen normal doğumda?
Ben daha 2.kez doğuracağım ama doktorum 30 yıldır doğurtuyor. Onun için doktoruma güveniyorum. Zaten daha zaman var birkaç haftaya hava iyice ısınsın denize girmeye başlarım o zaman döner inşallah Ben hep rahat bir hamileydim onun için çok şükür kızımda kolayca doğdu bunda da inanıyorum kolayca doğacak

Hic agri yapmadı valla çok şükür. Kafam rahat olsun diyorsun :))

Bu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilir
Sağlıkla zamaninda gelsinler inşallah

Bu kalp atışları normal değil sanki yüksek dimi ya?

100 uzerinde olmamalı. Gün icintekrar olc, yorukduysan veya stres olduysan anlık da yükselmiş olabil cnm, rutin değildir yani

Kac ayliksinizki

26 haftalik daha, 6.5 ay

Gunaydin

niye bu kadar erken hazır olsun diyorlar daha ben anne ihtiyaçlarını almaya başlamadım bile, hastane çıkışı bile almadım, bi de yıkama kurutma ütüleme vs var, 26 hafta erken sanki

Arkadaslar randevu alamiyoruz ya benim guatir icinde bebisim icinde kontrole gitmem lazim ya ama randevu yok kac gundur deniyoruz ama randevu vermiyorlar bu nasil iş boyle ya

Bı halsizlik gibi bişe var üzerimde. Evde ölçtüm şimdi dışarı çıkmak zorunda kaldım çocuğu okuldan alıyorum.bayilcak gibi enerji yok oturdum bı yere.

Ya bence de şimdilerde doğum olsa Allah korusun, bi pijama bi depend alıp getirir birileri. Bebeğe de alınanlar olmaz zaten prematüre kıyafeti almak gerekir, 30 hafta gibi hazırlarım diyorum şahsen
Depend kullanırken ben biraz zorlanmıştım. Aklınızda olsun bu hastalar için 20 li hasta külotları oluyor. Onların kullanımı çok çok rahat. Bende geçen hafta medicalden alıp koydum hemen çantama. Hem 38 den itibaren ya suyum gelirse diye kullanıyorum hem de doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…