GünaydınGunaydin
Sabah asm ye gittim hem idrar tahlili tekrarı hem tetanoz 2.doz için
Hastane cantan artık hazır olsun dedi, ben daha yeni hazırlıyorum
Zaten benim dikkatimi cekti, en tam tesekkullu anne adayı sectim seni. En ince ayrintisina kadar dusundun masallah. Bebisine oyuncaklar bile ordun. Cok poncik.Günaydın2. Dozda kolda ağrı oldu mu? Ben 4 gün önce oldum 2. Dozu ama hiç ağrım falan olmadı. Bu hastane çantasına bende başlayacağım bu ayın sonunda. Eksiklerimi aldım hep. Hazır olmak en iyisi zaten. Neden geç başlanır anlamam hiç. Ben tez canlı Bi insanımdır. Olsun bitsin her şey hazırda dursun isterim
Ay teşekkür ederim.Zaten benim dikkatimi cekti, en tam tesekkullu anne adayı sectim seni. En ince ayrintisina kadar dusundun masallah. Bebisine oyuncaklar bile ordun. Cok poncik.
Bu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilirGunaydin
ÜşengeçlikSen de totem yapiyor olabilir misinyoksa tamamen usengeclik mi ilk gebeligimde sanki hazirligim biterse dogum hemen baslarmis gibi geldiginden tam anlamiyla 36. Haftada hazir olmustum.
sağolasın , netten bişeyler baka baka paranoyak olduk zaten ,,,Çok çok geçmiş olsun canım benim üzme hemen kendini nette zaten iyi yazan bişi yok sen bakipta kendini endişelendiren
Bebek mideye baskı yapıyor artık ve hormonal dengesizlikler yüzünden de yanma oluyor. Kimisinin yok olan bulantıları bu haftalarda tekrar başlayabiliyor. Bebeğin saçıyla alakası yok bu durumun. Bebek midemizde büyüseydi belki olurdu.
bebeğin bulunduğu konum da etkiliyor karın şeklini yer değiştirmiştir belki de endişe etmeYa bastan beri oyleyse o fiziksel karin seklinden kaynakli olabilir. Benim yusyuvarlakti sanki asagi indi biraz. Dogum yaklasinca inermis diyo koca karilar. Ama sanirim bebek agirlastigindan hissiyatim boyle sadece.
Kac ayliksinizkiGunaydin
hpv den dolayı ben de 38 39 gibi doğum yapabilirim sezeryan, bebeğin suyu patlamadan sezeryana alıyorlarmış bu durumda, benim doğum da o yüzden ağustos ortası gibi olabilir. Çünkü kesin sezeryan olurum, ilk gebelik , normal bana nasip değilmişBence siz ikiniz @Dns90 ile 37de 38de dogum yapacaksiniz bu sefer. Siz de sasiracaksiniz
Gitmek istemiş ama aklida sizin yaninizda kalmis masallah ya rabbim evlatlarımızi korusunSize dun aksam basimiza gelen komikligi anlatayim. Oglum nerdeyse 4 bucuk yasinda daha once bi kez ayri kaldik onda da babasiyla babaannesinde kaldi bi gece. Kv nin evi capraz binamiz cok yakin. Dun aksam ille de babannnemde uyyim die tutturdu babannesi geldi biraz takildilar hazirladik gonderiyoruz. Kapida hadi vedalasalim sizi cok ozlicem die dudaklari buzup aglamaya basladianne sakin korkma baba beni sabah geri alirsiniz falan baya agliyo gitme diyorum gidicem dio sarilirken kulagina kalmak istemezsen ara hemen gelirm dedm gittiler. Giderken yolda da her zamanki gibi kosturmadi sakin sakin gittiler meger yolda da cok iclenmis dudagini buze buze gitmis. Yarim saat gecmedi bi telefon. Annem beni alsin ben ikinci tercihi sectim diyo bekar kaynim var o gotursun falan demisler ama asla ikna olmamis hemen giyindim almaya gittim arkasina bakmadan kosa kosa geldi eve. Onlarin evinde az daha yemek yersem buyuyup oyle kalirim diyo kardesini almaya gidince orda kalmakti plani smdi hastanede benimle kalacagini soyluyo
Ben daha 2.kez doğuracağım ama doktorum 30 yıldır doğurtuyor. Onun için doktoruma güveniyorum. Zaten daha zaman var birkaç haftaya hava iyice ısınsın denize girmeye başlarım o zaman döner inşallahMaşallahama makat gelişten endişe duymaz mısın sen normal doğumda?
Günaydın2. Dozda kolda ağrı oldu mu? Ben 4 gün önce oldum 2. Dozu ama hiç ağrım falan olmadı. Bu hastane çantasına bende başlayacağım bu ayın sonunda. Eksiklerimi aldım hep. Hazır olmak en iyisi zaten. Neden geç başlanır anlamam hiç. Ben tez canlı Bi insanımdır. Olsun bitsin her şey hazırda dursun isterim
Sağlıkla zamaninda gelsinler inşallahBu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilir
Bu kalp atışları normal değil sanki yüksek dimi ya?
Kac ayliksinizki
niye bu kadar erken hazır olsun diyorlar daha ben anne ihtiyaçlarını almaya başlamadım bile, hastane çıkışı bile almadım, bi de yıkama kurutma ütüleme vs var, 26 hafta erken sankiGunaydin
Bı halsizlik gibi bişe var üzerimde. Evde ölçtüm şimdi dışarı çıkmak zorunda kaldım çocuğu okuldan alıyorum.bayilcak gibi enerji yok oturdum bı yere.Hic agri yapmadı valla çok şükür. Kafam rahat olsun diyorsun :))
Sağlıkla zamaninda gelsinler inşallah
100 uzerinde olmamalı. Gün icintekrar olc, yorukduysan veya stres olduysan anlık da yükselmiş olabil cnm, rutin değildir yani
26 haftalik daha, 6.5 ay
Depend kullanırken ben biraz zorlanmıştım. Aklınızda olsun bu hastalar için 20 li hasta külotları oluyor. Onların kullanımı çok çok rahat. Bende geçen hafta medicalden alıp koydum hemen çantama. Hem 38 den itibaren ya suyum gelirse diye kullanıyorum hem de doğum sonrasıYa bence de şimdilerde doğum olsa Allah korusun, bi pijama bi depend alıp getirir birileri. Bebeğe de alınanlar olmaz zaten prematüre kıyafeti almak gerekir, 30 hafta gibi hazırlarım diyorum şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?