2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alti bucuk aylik hamilesiniz erken degilmi simdi ben 29 haftaligim 30 olmaya 4 gun var ben hala hazirlamamisim valla cunku daha pijama falan almadim insallah yarin yada pazar gunu alisverise gideriz bi sıkıntı olmazsa insallah

niye bu kadar erken hazır olsun diyorlar daha ben anne ihtiyaçlarını almaya başlamadım bile, hastane çıkışı bile almadım, bi de yıkama kurutma ütüleme vs var, 26 hafta erken sanki
Ne olur ne olmaz diyedir. Aslında ben de çok temkinli tez canliyimdir ama bu kez böyle oldu . Bi yere giderken Valizi bile erkenden hazırlayanlardanımdır .

Bu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilir
Bende geçen hafta hazırlayıp koydum. 2 hafta sonra yolculuğumuz olacak sonra da kurban bayramı vs hep araba üstünde geçecek diye hazırlayıp koydum

Masallah.. kana dikkat edin lutfen esimin akrabasi dun acil sezaryana alindi suan yogun bakimdaymis cok uzuldum kan üretmeyi kesmis vucudu o kadar hapini falan kullanmasina ragmen Allaha emant sag saglim kurtulsaydik bi

Bu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilir
Ben ne zman baslasam hazirliklara ya bu ay isini bi turlu ayikamadim.. bu cocukta acemilestim iyice ben hesapliyorum 6 aylik hemsire 7 biticek diyo doktor 28 29haftalik diyo haziranda okul tatil oounca badana isim var onlar bitsinde oyle besik ne kuruyum diyorum agustos sonunada cok var benim daha

Dun bir iş gordum hasta hasta anlatamam böön yatacam erken dogurcaz insallah 35. Haftalarda baslicam ne yenir ne icilir nasil spor hareket edioir bakalim ne kadar faydali olucak..
Birde karin dusmesi dedin ya benim oglanda iyice yayildi sol tarafimda govdesi sag yanlarda ayaklari ve cok hareketli asagi dusmus gibi duruyo benimkide mesaneye cok yakiniz galiba bizde cok vuruyo asagiya idrardan perisanim

Gunaydin

Sabah asm ye gittim hem idrar tahlili tekrarı hem tetanoz 2.doz için

Hastane cantan artık hazır olsun dedi, ben daha yeni hazırlıyorum
Hayirli sonuclarin olsun bizde bugun gittik temmuzda kan ver dedi sen kac ayliksin suan bana 7. Ayin sonundasin dedi 8. Aya giricekmisim benim haberim yok hic biseyde hazirlamadim daha

Masallah.. kana dikkat edin lutfen esimin akrabasi dun acil sezaryana alindi suan yogun bakimdaymis cok uzuldum kan üretmeyi kesmis vucudu o kadar hapini falan kullanmasina ragmen Allaha emant sag saglim kurtulsaydik bi
Kan konusu benide düşündürüyor ama doktorum şu an için 9 sıkıntılı değil dedi. Kan hapını sabah akşam kullanayım zaten 36 da serum olarak verecek inşallah

Ahahaha bence de salın gitsin doğurcaz elbet. Eve geldim uzandım hemen benim de çok iş var katyam var neyseki o süpürüyor da ben silerim toz alırım. İyi enerji olsa salcam kalmadı galiba

Kuzum endiselenme bende de suan aktif halde var. Doktorun seni cok tedirgin etmis bi kac doktor daha gormelisin bence. Benm doktorum normal dogurabilecegimi soyledi mesela. En az 2 doktor daha gor sonuclarin cikinca. Ki zaten hpv nin 2 turu varmis bebege zararli olma ihtimali olan. Onlardan biri degilse neden normal dogum yapmayasin? ( ki onlar da zaten sigil yapan bi tur degilmis genelde) 3 doktor gorup 2 sinin destekledigi fikri benimsemek mantikli geliyo bana

Ne olur ne olmaz diyedir. Aslında ben de çok temkinli tez canliyimdir ama bu kez böyle oldu . Bi yere giderken Valizi bile erkenden hazırlayanlardanımdır .
2. 3. cocukta saliyo insan ya ilk cocukta herseyim hazirdi bu aylarda yikayip utuleyip cantami bile hazirliyordum .. bu bebemde temelli saldim degisik

Ayak gelis olsa sıkıntı ama makati dogurtuyolar isinin ehli doktorlar guvendikten sonra her turlu olur.. bi makatada sezaryan olunmaz ya
Bende sezeryandan daha çöm korkuyorum ya. Normalde ağrısı sancısı aynı gün oluyor bitiriyor. Çocuk çıktığı an bir rahatlama geliyor

Bende sezeryandan daha çöm korkuyorum ya. Normalde ağrısı sancısı aynı gün oluyor bitiriyor. Çocuk çıktığı an bir rahatlama geliyor
Bende korkuyorum aslinda bel fitigi vs onlari bahane edip erkenden sezaryan oluyum diyorum ama yok cesaret edemem artik ne zmana dogarsa normal olsunda baska bisey istemiyorum artik

2. 3. cocukta saliyo insan ya ilk cocukta herseyim hazirdi bu aylarda yikayip utuleyip cantami bile hazirliyordum .. bu bebemde temelli saldim degisik
Yetişemiyoruz ki telaş koşturma bitmiyor haklı olarak ilki özeldi işimiz gücümüz onları beklemekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…