- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Alti bucuk aylik hamilesiniz erken degilmi simdi ben 29 haftaligim 30 olmaya 4 gun var ben hala hazirlamamisim valla cunku daha pijama falan almadim insallah yarin yada pazar gunu alisverise gideriz bi sıkıntı olmazsa insallahHic agri yapmadı valla çok şükür. Kafam rahat olsun diyorsun :))
Sağlıkla zamaninda gelsinler inşallah
100 uzerinde olmamalı. Gün icintekrar olc, yorukduysan veya stres olduysan anlık da yükselmiş olabil cnm, rutin değildir yani
26 haftalik daha, 6.5 ay
Ne olur ne olmaz diyedir. Aslında ben de çok temkinli tez canliyimdir ama bu kez böyle oldu . Bi yere giderken Valizi bile erkenden hazırlayanlardanımdır .niye bu kadar erken hazır olsun diyorlar daha ben anne ihtiyaçlarını almaya başlamadım bile, hastane çıkışı bile almadım, bi de yıkama kurutma ütüleme vs var, 26 hafta erken sanki
Senin 40di demi canim sende bana dua et 40a bile raziyimAgzinizdan bal damliyo cuma duasi yerine gecsin saglikla kucaklayip eve doneyim bu sefer
Bende geçen hafta hazırlayıp koydum. 2 hafta sonra yolculuğumuz olacak sonra da kurban bayramı vs hep araba üstünde geçecek diye hazırlayıp koydumBu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilir
Masallah.. kana dikkat edin lutfen esimin akrabasi dun acil sezaryana alindi suan yogun bakimdaymis cok uzuldum kan üretmeyi kesmis vucudu o kadar hapini falan kullanmasina ragmen Allaha emant sag saglim kurtulsaydik biKızlarrrr biz kontrolden geldik. 29+4 görünüyor 1400 gram olmuşHenüz dönmemiş ama daha zamanı var denize girersen dönebilir dedi. Doktorum çok tecrübeli bir doktor. Makat geliş bile olsa normal doğurturum dedi. İlkide normal olduğu için bir sıkıntı olmaz dedi. Kan hapı ve magnezyumu günde 2 ye çıkardı. Ferritin 9 a düşmüş. 36.haftada serum olarak kan desteği başlatacak
Ben ne zman baslasam hazirliklara ya bu ay isini bi turlu ayikamadim.. bu cocukta acemilestim iyice ben hesapliyorum 6 aylik hemsire 7 biticek diyo doktor 28 29haftalik diyoBu haftalarda hazırlamak gerekiyor gerçekten bende bugün her şeyi tamamlayacağım yıkayıp utuleyip hazırlayacağınım inşallah benimki de erkenci kuş olabilir
Bendede boyle cikiyo gebelikte normalmisBu kalp atışları normal değil sanki yüksek dimi ya?
Dun bir iş gordum hasta hasta anlatamam böön yatacamKizlar evrene iyi enerjiler yolluyoruz. Kimi.diyor gec dogururum kimi diyor erken. Grubun ortalamasi 38 olcak, buraya yazdim. Ayrica yerleri supurup silmem lazim yemin ediyorum kalkamiyorum yerimden. 1 saattir kalktim kalkicam. Hadi bir enerji voltrani olusturalim sipsak bitsin isler
Ayak gelis olsa sıkıntı ama makati dogurtuyolar isinin ehli doktorlar guvendikten sonra her turlu olur.. bi makatada sezaryan olunmaz yaMaşallahama makat gelişten endişe duymaz mısın sen normal doğumda?
Hayirli sonuclarin olsun bizde bugun gittik temmuzda kan ver dedi sen kac ayliksin suan bana 7. Ayin sonundasin dedi 8. Aya giricekmisim benim haberim yokGunaydin
Sabah asm ye gittim hem idrar tahlili tekrarı hem tetanoz 2.doz için
Hastane cantan artık hazır olsun dedi, ben daha yeni hazırlıyorum
Kan konusu benide düşündürüyor ama doktorum şu an için 9 sıkıntılı değil dedi. Kan hapını sabah akşam kullanayım zaten 36 da serum olarak verecek inşallahMasallah.. kana dikkat edin lutfen esimin akrabasi dun acil sezaryana alindi suan yogun bakimdaymis cok uzuldum kan üretmeyi kesmis vucudu o kadar hapini falan kullanmasina ragmen Allaha emant sag saglim kurtulsaydik bi
Ahahaha bence de salın gitsinKizlar evrene iyi enerjiler yolluyoruz. Kimi.diyor gec dogururum kimi diyor erken. Grubun ortalamasi 38 olcak, buraya yazdim. Ayrica yerleri supurup silmem lazim yemin ediyorum kalkamiyorum yerimden. 1 saattir kalktim kalkicam. Hadi bir enerji voltrani olusturalim sipsak bitsin isler
Kuzum endiselenme bende de suan aktif halde var. Doktorun seni cok tedirgin etmis bi kac doktor daha gormelisin bence. Benm doktorum normal dogurabilecegimi soyledi mesela. En az 2 doktor daha gor sonuclarin cikinca. Ki zaten hpv nin 2 turu varmis bebege zararli olma ihtimali olan. Onlardan biri degilse neden normal dogum yapmayasin? ( ki onlar da zaten sigil yapan bi tur degilmis genelde) 3 doktor gorup 2 sinin destekledigi fikri benimsemek mantikli geliyo banahpv den dolayı ben de 38 39 gibi doğum yapabilirim sezeryan, bebeğin suyu patlamadan sezeryana alıyorlarmış bu durumda, benim doğum da o yüzden ağustos ortası gibi olabilir. Çünkü kesin sezeryan olurum, ilk gebelik , normal bana nasip değilmiş
2. 3. cocukta saliyo insan ya ilk cocukta herseyim hazirdi bu aylarda yikayip utuleyip cantami bile hazirliyordum .. bu bebemde temelli saldim degisikNe olur ne olmaz diyedir. Aslında ben de çok temkinli tez canliyimdir ama bu kez böyle oldu . Bi yere giderken Valizi bile erkenden hazırlayanlardanımdır .
Bende sezeryandan daha çöm korkuyorum ya. Normalde ağrısı sancısı aynı gün oluyor bitiriyor. Çocuk çıktığı an bir rahatlama geliyorAyak gelis olsa sıkıntı ama makati dogurtuyolar isinin ehli doktorlar guvendikten sonra her turlu olur.. bi makatada sezaryan olunmaz ya
Insallah kazasiz belasizKan konusu benide düşündürüyor ama doktorum şu an için 9 sıkıntılı değil dedi. Kan hapını sabah akşam kullanayım zaten 36 da serum olarak verecek inşallah
Bende korkuyorum aslinda bel fitigi vs onlari bahane edip erkenden sezaryan oluyum diyorum ama yok cesaret edemem artik ne zmana dogarsa normal olsunda baska bisey istemiyorum artikBende sezeryandan daha çöm korkuyorum ya. Normalde ağrısı sancısı aynı gün oluyor bitiriyor. Çocuk çıktığı an bir rahatlama geliyor
Yetişemiyoruz ki telaş koşturma bitmiyor haklı olarak ilki özeldi işimiz gücümüz onları beklemekti.2. 3. cocukta saliyo insan ya ilk cocukta herseyim hazirdi bu aylarda yikayip utuleyip cantami bile hazirliyordum .. bu bebemde temelli saldim degisik
Evet yuksek ama yoruldugun bir anda baktiysan biraz oturduktan sonra yine bak. Yorulunca 100u buluyor benim de. Normalde 85-90 arasi.Bu kalp atışları normal değil sanki yüksek dimi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?