Ay hadi inşallahBen daha 2.kez doğuracağım ama doktorum 30 yıldır doğurtuyor. Onun için doktoruma güveniyorum. Zaten daha zaman var birkaç haftaya hava iyice ısınsın denize girmeye başlarım o zaman döner inşallahBen hep rahat bir hamileydim onun için çok şükür kızımda kolayca doğdu bunda da inanıyorum kolayca doğacak
O zaman normal. Benimde ağrı olmadı ama Bi şüphe duydum anlık.Hic agri yapmadı valla çok şükür. Kafam rahat olsun diyorsun :))
Ayakla makat aynı değil mi? Ben öyle sanıyordumAyak gelis olsa sıkıntı ama makati dogurtuyolar isinin ehli doktorlar guvendikten sonra her turlu olur.. bi makatada sezaryan olunmaz ya
Biraz da dogumun kolayligina gore degisiyo bence. Benim sanci baslamasiyla dogurmam 5 saat anca surdu suni falan vermediler. Ama bunu 24 48 saat sanci ceken birine sorsan sezeryan ister mesela. Ya da suni alan biri isteyebilir. Yengem her zaman sezeryan daha kolay der mesela cunku hem cok uzun suruyo sancilari hem suni veriolarBende korkuyorum aslinda bel fitigi vs onlari bahane edip erkenden sezaryan oluyum diyorum ama yok cesaret edemem artik ne zmana dogarsa normal olsunda baska bisey istemiyorum artik
MaşallahKızlarrrr biz kontrolden geldik. 29+4 görünüyor 1400 gram olmuşHenüz dönmemiş ama daha zamanı var denize girersen dönebilir dedi. Doktorum çok tecrübeli bir doktor. Makat geliş bile olsa normal doğurturum dedi. İlkide normal olduğu için bir sıkıntı olmaz dedi. Kan hapı ve magnezyumu günde 2 ye çıkardı. Ferritin 9 a düşmüş. 36.haftada serum olarak kan desteği başlatacak
Makatta bebek once popoyu cikario. Ayak gelis daha zor iki ayak birlikte gelmezse heleAy hadi inşallahgüzel ve iyi enerjiye inanırım.
O zaman normal. Benimde ağrı olmadı ama Bi şüphe duydum anlık.aynen en iyisi rahat olmak. Şartların ne getireceği asla belli olmaz.
Ayakla makat aynı değil mi? Ben öyle sanıyordum
Dogum sekli hoc onemli degil saglik soz konusu oldugunda. Onemli olan senin ve bebegin sagligi. Saglicakla bir avazda insallahhpv den dolayı ben de 38 39 gibi doğum yapabilirim sezeryan, bebeğin suyu patlamadan sezeryana alıyorlarmış bu durumda, benim doğum da o yüzden ağustos ortası gibi olabilir. Çünkü kesin sezeryan olurum, ilk gebelik , normal bana nasip değilmiş
Valla benim eşim yapıyor sag olsun. Ben de yapabildigim kadar yavas yavas silip supuruyorum, yemek yapiyorum ama o bile yetiyor zaten bana. Son gunlerde ogle uykusu yapma alışkanlığı edindim. Hazir uyuyabiliyorken uyuyorum. Simdi isi bitirdim yatip uyucam valla. 34 haftadan sonra plates hareketlerine baslicam ben de. Hedefim 38 oldugu gibi dogumun baslamasi.Dun bir iş gordum hasta hasta anlatamam böön yatacamerken dogurcaz insallah 35. Haftalarda baslicam ne yenir ne icilir nasil spor hareket edioir bakalim ne kadar faydali olucak..
Birde karin dusmesi dedin ya benim oglanda iyice yayildi sol tarafimda govdesi sag yanlarda ayaklari ve cok hareketli asagi dusmus gibi duruyo benimkide mesaneye cok yakiniz galiba bizde cok vuruyo asagiya idrardan perisanim
Ben oglanda 24 saat sanci cektim o zman sezaryan istiyodum kizda suni verdiler sabah 9da girdim aksam 8de ciktim oda zordu ama sezaryan gelmedi onda aklima bakBiraz da dogumun kolayligina gore degisiyo bence. Benim sanci baslamasiyla dogurmam 5 saat anca surdu suni falan vermediler. Ama bunu 24 48 saat sanci ceken birine sorsan sezeryan ister mesela. Ya da suni alan biri isteyebilir. Yengem her zaman sezeryan daha kolay der mesela cunku hem cok uzun suruyo sancilari hem suni veriolar
Peki fayda eder mi plates squat falan bende baslicam o haftalarda erken bile baslarim anca sancilasirim heraldeValla benim eşim yapıyor sag olsun. Ben de yapabildigim kadar yavas yavas silip supuruyorum, yemek yapiyorum ama o bile yetiyor zaten bana. Son gunlerde ogle uykusu yapma alışkanlığı edindim. Hazir uyuyabiliyorken uyuyorum. Simdi isi bitirdim yatip uyucam valla. 34 haftadan sonra plates hareketlerine baslicam ben de. Hedefim 38 oldugu gibi dogumun baslamasi.
Katya dedigin robot mop mu. Allahim ben ne heveslerle aldim ama hayal kirikligina ugradim. her yere takiliyor ediyor, o supurene kadar on kere supurucem afakanlar geciriyorum. Sonunda ablama sattim 100 kagidaAhahaha bence de salın gitsindoğurcaz elbet. Eve geldim uzandım hemen benim de çok iş var katyam var neyseki o süpürüyor da ben silerim toz alırım. İyi enerji olsa salcam kalmadı galiba
E ama makatta da açılma çok daha fazla olması gerekmiyor mu? Ay cahilliğime doymaMakatta bebek once popoyu cikario. Ayak gelis daha zor iki ayak birlikte gelmezse hele
Evet evet cok ovuyolar yardimi oluyormus. 7. Ay doldugu gibi yani 30da baslanabilirmis de benim zaten erken dogum paranoyaklihim var, erken baslayamam. Dedim 34 dolsun garanti olsun.Peki fayda eder mi plates squat falan bende baslicam o haftalarda erken bile baslarim anca sancilasirim heralde
Ben 2 hafta sonra baslayim o zman anca olur ara vere vere cok yuklenmeden hakkimizda hayirlisi bakalimEvet evet cok ovuyolar yardimi oluyormus. 7. Ay doldugu gibi yani 30da baslanabilirmis de benim zaten erken dogum paranoyaklihim var, erken baslayamam. Dedim 34 dolsun garanti olsun.
Deme ya benim ev de genel olarak az eşya var yatak altları filan açık. Ev de çok büyük değil. Rahat işimi görüyor. Bazısı el altından hiçbirseyi kaldırmıyor ama ben çiçekliklerimi kaldırıyorum heryerin tozunu alsın diye. MemnunumKatya dedigin robot mop mu. Allahim ben ne heveslerle aldim ama hayal kirikligina ugradim. her yere takiliyor ediyor, o supurene kadar on kere supurucem afakanlar geciriyorum. Sonunda ablama sattim 100 kagida
Mümkünse saat 16.00 da deneyin randevu almayı sistemler o zaman açılıyor ama iki hafta sonrasına randevu veriyorlar isterseniz alarm da oluşturun MHRS den yer açıldım mi bildirm geliyorArkadaslar randevu alamiyoruz yabenim guatir icinde bebisim icinde kontrole gitmem lazim ya ama randevu yok kac gundur deniyoruz ama randevu vermiyorlar bu nasil iş boyle ya
Bak ben bu kadinin yaptiklarini yapmayi planliyorumBen 2 hafta sonra baslayim o zman anca olur ara vere vere cok yuklenmeden hakkimizda hayirlisi bakalim
Memnunsan ne guzel ya. Belki ben kotu model aldim hep ayni yerlerde donup duruyordu. Almadigi yerler oluyordu. Bi de yerden esyalari kaldirmak da zoruma gidiyordu soyledigin gibi.Deme ya benim ev de genel olarak az eşya var yatak altları filan açık. Ev de çok büyük değil. Rahat işimi görüyor. Bazısı el altından hiçbirseyi kaldırmıyor ama ben çiçekliklerimi kaldırıyorum heryerin tozunu alsın diye. Memnunum
niye bu kadar erken hazır olsun diyorlar daha ben anne ihtiyaçlarını almaya başlamadım bile, hastane çıkışı bile almadım, bi de yıkama kurutma ütüleme vs var, 26 hafta erken sanki
Bı halsizlik gibi bişe var üzerimde. Evde ölçtüm şimdi dışarı çıkmak zorunda kaldım çocuğu okuldan alıyorum.bayilcak gibi enerji yok oturdum bı yere.
Alti bucuk aylik hamilesiniz erken degilmi simdi ben 29 haftaligim 30 olmaya 4 gun var ben hala hazirlamamisim valla cunku daha pijama falan almadim insallah yarin yada pazar gunu alisverise gideriz bi sıkıntı olmazsa insallah
Hayirli sonuclarin olsun bizde bugun gittik temmuzda kan ver dedi sen kac ayliksin suan bana 7. Ayin sonundasin dedi 8. Aya giricekmisim benim haberim yokhic biseyde hazirlamadim daha
sende de mi var şu an . siğillerin çoğalıyor mu? smear yaptırdın mı? bir de yakma işlemi filan yapıldı mı. benim doktorum bana sezeryan filan demedi bu konuda hiç yorum yapmadı. ben internetten araştırdığım okuduğum makalelere göre konusuyorum. bi de buraya foruma yazanlar var başlıklar altına bebeğine bulaşmış olanlar var allah korusun. benim kuzenimde de çıkmış gebeliğinde memleketin en iyi doktoruna görünüyordu yılların kadın doğumcusu bir üstad var. o demiş normal doğumda bebeğe geçme ihtimali yüzde on. bence cok buyuk bir ihtimal . benim kuzen de normal doguracakken sezeryana dönmüş bu yüzden . bende hiç riske atmak istemem. ha bu arada yapılan araştırmalarda sezeryan olup bebeğe gecen de varmış ama daha az bir ihtimal. yani hepsi bir ihtimal, ben riske girmek istemem bilemiyorumKuzum endiselenme bende de suan aktif halde var. Doktorun seni cok tedirgin etmis bi kac doktor daha gormelisin bence. Benm doktorum normal dogurabilecegimi soyledi mesela. En az 2 doktor daha gor sonuclarin cikinca. Ki zaten hpv nin 2 turu varmis bebege zararli olma ihtimali olan. Onlardan biri degilse neden normal dogum yapmayasin? ( ki onlar da zaten sigil yapan bi tur degilmis genelde) 3 doktor gorup 2 sinin destekledigi fikri benimsemek mantikli geliyo bana
Bende kullanmıyorum herhalde kan hapıMaşallahAy benim doktor başından beri kan hapı kullandırmıyor değerlerin iyi fazlasını istemiyoruz diyor varmı benim gibi kullanmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?