2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hadi inşallah güzel ve iyi enerjiye inanırım.
Hic agri yapmadı valla çok şükür. Kafam rahat olsun diyorsun :))
O zaman normal. Benimde ağrı olmadı ama Bi şüphe duydum anlık. aynen en iyisi rahat olmak. Şartların ne getireceği asla belli olmaz.
Ayak gelis olsa sıkıntı ama makati dogurtuyolar isinin ehli doktorlar guvendikten sonra her turlu olur.. bi makatada sezaryan olunmaz ya
Ayakla makat aynı değil mi? Ben öyle sanıyordum

Bende korkuyorum aslinda bel fitigi vs onlari bahane edip erkenden sezaryan oluyum diyorum ama yok cesaret edemem artik ne zmana dogarsa normal olsunda baska bisey istemiyorum artik
Biraz da dogumun kolayligina gore degisiyo bence. Benim sanci baslamasiyla dogurmam 5 saat anca surdu suni falan vermediler. Ama bunu 24 48 saat sanci ceken birine sorsan sezeryan ister mesela. Ya da suni alan biri isteyebilir. Yengem her zaman sezeryan daha kolay der mesela cunku hem cok uzun suruyo sancilari hem suni veriolar

Maşallah Ay benim doktor başından beri kan hapı kullandırmıyor değerlerin iyi fazlasını istemiyoruz diyor varmı benim gibi kullanmayan

Makatta bebek once popoyu cikario. Ayak gelis daha zor iki ayak birlikte gelmezse hele

Dogum sekli hoc onemli degil saglik soz konusu oldugunda. Onemli olan senin ve bebegin sagligi. Saglicakla bir avazda insallah

Valla benim eşim yapıyor sag olsun. Ben de yapabildigim kadar yavas yavas silip supuruyorum, yemek yapiyorum ama o bile yetiyor zaten bana. Son gunlerde ogle uykusu yapma alışkanlığı edindim. Hazir uyuyabiliyorken uyuyorum. Simdi isi bitirdim yatip uyucam valla. 34 haftadan sonra plates hareketlerine baslicam ben de. Hedefim 38 oldugu gibi dogumun baslamasi.

Ben oglanda 24 saat sanci cektim o zman sezaryan istiyodum kizda suni verdiler sabah 9da girdim aksam 8de ciktim oda zordu ama sezaryan gelmedi onda aklima bak bunda seytan git sezaryan ol diyo ama bakalim yemez heralde ya

Peki fayda eder mi plates squat falan bende baslicam o haftalarda erken bile baslarim anca sancilasirim heralde

Ahahaha bence de salın gitsin doğurcaz elbet. Eve geldim uzandım hemen benim de çok iş var katyam var neyseki o süpürüyor da ben silerim toz alırım. İyi enerji olsa salcam kalmadı galiba
Katya dedigin robot mop mu. Allahim ben ne heveslerle aldim ama hayal kirikligina ugradim. her yere takiliyor ediyor, o supurene kadar on kere supurucem afakanlar geciriyorum. Sonunda ablama sattim 100 kagida

Peki fayda eder mi plates squat falan bende baslicam o haftalarda erken bile baslarim anca sancilasirim heralde
Evet evet cok ovuyolar yardimi oluyormus. 7. Ay doldugu gibi yani 30da baslanabilirmis de benim zaten erken dogum paranoyaklihim var, erken baslayamam. Dedim 34 dolsun garanti olsun.

Evet evet cok ovuyolar yardimi oluyormus. 7. Ay doldugu gibi yani 30da baslanabilirmis de benim zaten erken dogum paranoyaklihim var, erken baslayamam. Dedim 34 dolsun garanti olsun.
Ben 2 hafta sonra baslayim o zman anca olur ara vere vere cok yuklenmeden hakkimizda hayirlisi bakalim

Katya dedigin robot mop mu. Allahim ben ne heveslerle aldim ama hayal kirikligina ugradim. her yere takiliyor ediyor, o supurene kadar on kere supurucem afakanlar geciriyorum. Sonunda ablama sattim 100 kagida
Deme ya benim ev de genel olarak az eşya var yatak altları filan açık. Ev de çok büyük değil. Rahat işimi görüyor. Bazısı el altından hiçbirseyi kaldırmıyor ama ben çiçekliklerimi kaldırıyorum heryerin tozunu alsın diye. Memnunum

kızlar pijama aldınız mı bu arada nasıl bişeyler aldınız bana da fikir verir misiniz? bide bedeni neye göre karar verdiniz? sanki daha baya büyürüz gibi geliyo bana

Arkadaslar randevu alamiyoruz ya benim guatir icinde bebisim icinde kontrole gitmem lazim ya ama randevu yok kac gundur deniyoruz ama randevu vermiyorlar bu nasil iş boyle ya
Mümkünse saat 16.00 da deneyin randevu almayı sistemler o zaman açılıyor ama iki hafta sonrasına randevu veriyorlar isterseniz alarm da oluşturun MHRS den yer açıldım mi bildirm geliyor

Memnunsan ne guzel ya. Belki ben kotu model aldim hep ayni yerlerde donup duruyordu. Almadigi yerler oluyordu. Bi de yerden esyalari kaldirmak da zoruma gidiyordu soyledigin gibi.

niye bu kadar erken hazır olsun diyorlar daha ben anne ihtiyaçlarını almaya başlamadım bile, hastane çıkışı bile almadım, bi de yıkama kurutma ütüleme vs var, 26 hafta erken sanki

Bence de erken, doktorum bsey demedi asm hemşiresi söyledi hazırla diye

Bı halsizlik gibi bişe var üzerimde. Evde ölçtüm şimdi dışarı çıkmak zorunda kaldım çocuğu okuldan alıyorum.bayilcak gibi enerji yok oturdum bı yere.

Yoruldugundan olabilir cnm, tek seferlik. Sık sık hissedersen takip edersin.

Alti bucuk aylik hamilesiniz erken degilmi simdi ben 29 haftaligim 30 olmaya 4 gun var ben hala hazirlamamisim valla cunku daha pijama falan almadim insallah yarin yada pazar gunu alisverise gideriz bi sıkıntı olmazsa insallah

Bence de erken de hemşire öyle söyleyince anlamadim. Doktorum hazırla demedi ya da doktor diyor mu bilmiyorum

Hayirli sonuclarin olsun bizde bugun gittik temmuzda kan ver dedi sen kac ayliksin suan bana 7. Ayin sonundasin dedi 8. Aya giricekmisim benim haberim yok hic biseyde hazirlamadim daha

26 hafta 6.5 ay daha cnm. Masallah 8 e giriyorsun, saglikla insallah

sende de mi var şu an . siğillerin çoğalıyor mu? smear yaptırdın mı? bir de yakma işlemi filan yapıldı mı. benim doktorum bana sezeryan filan demedi bu konuda hiç yorum yapmadı. ben internetten araştırdığım okuduğum makalelere göre konusuyorum. bi de buraya foruma yazanlar var başlıklar altına bebeğine bulaşmış olanlar var allah korusun. benim kuzenimde de çıkmış gebeliğinde memleketin en iyi doktoruna görünüyordu yılların kadın doğumcusu bir üstad var. o demiş normal doğumda bebeğe geçme ihtimali yüzde on. bence cok buyuk bir ihtimal . benim kuzen de normal doguracakken sezeryana dönmüş bu yüzden . bende hiç riske atmak istemem. ha bu arada yapılan araştırmalarda sezeryan olup bebeğe gecen de varmış ama daha az bir ihtimal. yani hepsi bir ihtimal, ben riske girmek istemem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…