2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet suan var. Bi tane sigilim var doktor suan bisi yapmayi uygun gormuyorum dedi. Dogumdan sonra 40 muayenesinde smear alio zaten o zaman alicak hem patolojiye sigili gondericek hem de smear testini yapicak. Yillar once herkes bu sebeple sezeryan oluodu ama artk bebege bulasmasi icin normal dogum gerekmedigini calismalar gosterdi dedi. Yani artk bunun normal doguma engel olmadigini paniklemememi soyledi. Ve ozellikle internetten arastirmamami soledi ama arastirdim. Dogumda bulasan iki turu varmis bi sonraki randevuda sigili smdi patolojiye gonderelim turunu ogrenelim dicem. Ama aklinda bulunsun smdi yaktirsan mesela dogumda aktif omadigi icin bulas olmuyomus. Endisenin buyuk oranda bu oldugunu dusundugumden soyluyorum. O yuzden diyorum ki iki doktora daha gorun.

Sezeryan dünyanın sonu değil, bebek iyi olsun. Taa şimdiden bunun stresine sokma bedenimi cnm

Sezeryan dünyanın sonu değil, bebek iyi olsun. Taa şimdiden bunun stresine sokma bedenimi cnm
Aslinda stresi sezeryan diil bence. Tabi ki onemli olan saglikla kavusmak. Bebege bulasio die interneti okudukca korkuyo muhtemelen. Doktorlarin bole konulardan hamileyi cooook rahatlatmasi korkutmamasi lazim ama nerdeee

Aslinda stresi sezeryan diil bence. Tabi ki onemli olan saglikla kavusmak. Bebege bulasio die interneti okudukca korkuyo muhtemelen. Doktorlarin bole konulardan hamileyi cooook rahatlatmasi korkutmamasi lazim ama nerdeee
Evet ama sezeryan bir çözüm yoluymus en azindan, alternatifi var çok şükür

niye bu kadar erken hazır olsun diyorlar daha ben anne ihtiyaçlarını almaya başlamadım bile, hastane çıkışı bile almadım, bi de yıkama kurutma ütüleme vs var, 26 hafta erken sanki
Yani bence de çok erkek daha tuhaf yani öyle söylemeleri daha 30 bile olmamışız ben kzımda 38. Haftanın sonunda doğurmuştum alışverişi çantayı 34,35. Haftalarda tamamlamıştım ,daha haziranda deniz tatil yapcaz çok erken tabi 26 .hafta İçin onu söyleyen hemşire doğurmamış galiba hiç normal seyrediyorsa herşey 38,38,39 haftalarda geliyor genelde bebişler

çok teşekkür ederim.Umarım çıkar benim de

Gunaydin

Sabah asm ye gittim hem idrar tahlili tekrarı hem tetanoz 2.doz için

Hastane cantan artık hazır olsun dedi, ben daha yeni hazırlıyorum
Erken doğuracaz dedikte çanta için fazla erken değil mi ben dün yıkadım kızdan kalanları hurçladım dolaba koydum o kadar 11 haziranda 28 i doldurunca eksikleri tamamlar yıkadıklarımı ütüler 30da valizi kapatırım diye düşündüm

çook teşekkür ederim.O kadar moral oldunuz ki.Gittiğim doktor inanılmaz korkuttu hayati risk var vs vs değişmezse diye.Gerçekten çok ama çok teşekkürler

çok teşekkür ederim.İçim rahatladı o kadar korktum ki

Ahh 38 i görsem daha ne isterim bizde doktorda beklerim demiyor ya ondan herşey yolunda bile olsa 36dan sonra heran doğum olur sinyali var bizde
Öğlen ne güzel enerjim vardı kızla ilgilendim ara uykuya yatırdım tırla çarpışmış gibi koltuğa attım kendimi

Aksam cocugu uyutup odadan cikarken ben de oyleyim. Kendimi yataga zor atiyorum. Krese gidiyor haftaici gunduz ve tum zamanim bana ait. Oglen uykusuna bile yatabiliyorum. Iyi ki kres var.

Aksam cocugu uyutup odadan cikarken ben de oyleyim. Kendimi yataga zor atiyorum. Krese gidiyor haftaici gunduz ve tum zamanim bana ait. Oglen uykusuna bile yatabiliyorum. Iyi ki kres var.
Ne güzel ya o da enerjisini atıyordur bize yakın kreş yok yayla yerdeyim servis ücretleri de maşallah yani ondan kaldık bu sene inşallah seneye düşünüyorum ben

Gerçekten çok şey öğreniyor. Çok enerjik ve mutlu geliyor eve. Memnunuz.
Tabi canım yani ben bakıyorum bizle olmuyor artık yetmiyoruz çocuğa ilgi oyun falan bir yere kadar akran istiyor. Avm ye oyun alanında kendi yaşıtlarıyla biraz vakit geçirsin hemen o gün modu farkedilir derece yükseliyor daha çok konuşuyor daha uyumlu hareket ediyor. Şartları müsait olan her insanın göndermesi taraftarıyım. Bide ben kolejde çalışıyordum daha önce çocuk okulunda olanlardaki değişime bizzat şahit oldum.

Çok erken yazacaktım

30 bile erken en ideali 33ten baslamali risk olan daha erken hazirlamali.. dogurana kadar cantayi kirk kere acip bakiyo insan bosuna stres

Reactions: fsp
Kizlar kasik agriniz var mi? Ben yururken ayakta durunca falan bazen asiri kasiklarim agriyor, yeni basladi bu agrilar. Ama surekli degil.

Kizlar kasik agriniz var mi? Ben yururken ayakta durunca falan bazen asiri kasiklarim agriyor, yeni basladi bu agrilar. Ama surekli degil.
Bendede var yazicaktim tam konu uzerine yazmissin bugun hemsireye sordugumda yalanci dogum sancilarin baslar artik demisti o mu acaba diyorum .. kendimi sicak tutuyorum üsüttüm desem, gaz desem oda yok degisik bi sanci anlamdim bel karin kasik 3lusu arasinda kisa ve surekli olmayan agrilar

Bugun bebek icin hastane cikisi tulum siparisi verdim. Sonra dedm bi bakayim ne var ne yok. Hersey var. Her ay icin en az 6 tane zibini var mesela. Tulumlar battabiyeler agiz mendilleri. Coraplari bile saklamisim. Aventin biberon emzikleri ikiliydi onlarin da teklerini kullanmadik hepsi duruyo. Cikardim basladim herseyi yikamaya. Nevresimleri bile tazecik duruyo. Gozum yeni kiyafetlerde ama ne alcam ki ben smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…