Hiç anlamıyorum ben. Özellikle ilk olduğu için herhalde.Bendede öylesanki aşağıdan karnım
Asıl para tutanlardan yırttık en azındanAy insallah cikar benimkiler de hersey coook pahali
Ben de en kotu beyazlari basarim direk camasir suyuna napim. Bizim de 2 yas sonrasi hep evde gecti ev kiyafetleri pert ama montlar botlar gezmelikler gicir gicir
O zamanlar ucuzdu almisim da almisim 2 cam 4 pp avent biberon var boy boy
Bizdeki lekeli kıyafetleri çıkarmak için annem önce beyaz sabunu rendeleyip tencerede suyla kaynattı. Sonra o deterjanla makinada bi yarım saat yıkatıp bekletmeye aldı. 2 saat bekleyip devam ettirdi. Bütün sararmalar lekeler gitmişAy insallah cikar benimkiler de hersey coook pahali
Ben de en kotu beyazlari basarim direk camasir suyuna napim. Bizim de 2 yas sonrasi hep evde gecti ev kiyafetleri pert ama montlar botlar gezmelikler gicir gicir
O zamanlar ucuzdu almisim da almisim 2 cam 4 pp avent biberon var boy boy
bendede öyle canım. O yüzden ağrım olunca koşuyorum hemen doktora acaba geliyormu diyeHiç anlamıyorum ben. Özellikle ilk olduğu için herhalde.
Ay hiç sorma bir ara ne çektim ağrıdan. Kaç defa gittim acile. Hala da aynı ağrım oluyor ama alıştım sanırım artık ya.bendede öyle canım. O yüzden ağrım olunca koşuyorum hemen doktora acaba geliyormu diye
İkinci bebekte artık tecrübeli oluruzAy hiç sorma bir ara ne çektim ağrıdan. Kaç defa gittim acile. Hala da aynı ağrım oluyor ama alıştım sanırım artık ya.
Aynen aynen tecrübe ediniyoruz.İkinci bebekte artık tecrübeli oluruzzormuş gerçekten. Kenardan oysaki çok güzeldi gebeleri izlemek
Yok yok, güzel başlamış, güzel devam eder. Biz hep iyiyi düşünelim.Ay bu gebeligim muthis geciyor ya. Kizimda cok zor hamilelik gecirmistim. Ennn basindan sonuna reflu, mide yanmasi, odem, bitmeyen bulanti, bilek agrilari vardi. ilk haftalarda kanana bike olmustu. Bunda ilk trimesterda mide bulanti ve kusma oldu, gecti. Genel anlamda arada belimin bacagimin qgirmasi disinda yok hicbir sikayetim. Son 2 ay kaldi. Bakalim. Ote yandan kizimda hamilelik zordu ama dogduktan sonrasi kolaydi. Hep emen istahli, gece uyuyan, cok gazli olmayan bir bebekti. Bu sefer hamilelik kolay gecip sonradan beni attan dusmuse cevirmez insallah bu bebis
Senin için çok erken daha yukarı çıkar.ben palesenta previera yım banana bir sürü olumsuz şey söyledi.çook teşekkür ederim.O kadar moral oldunuz ki.Gittiğim doktor inanılmaz korkuttu hayati risk var vs vs değişmezse diye.Gerçekten çok ama çok teşekkürler
Çok iyi yapmışsınızBende geçen hafta hazırlayıp koydum. 2 hafta sonra yolculuğumuz olacak sonra da kurban bayramı vs hep araba üstünde geçecek diye hazırlayıp koydum
Ay biberon deyince aklıma geldi benimde biberon başlıklarını yenilemem lazım. Sağ olsun kızım dişi çıkınca bütün başlıkları parçalamışÇok iyi yapmışsınızBen bugün eksikleri tamamladım çok şükür bir biberonumuz kaldı hafta içi yıkayıp utuleyip valizimizi hazırlarım inşallah benim kızım 32. haftada doğduğu için biz ateslenmis bomba gibiyiz heran herşey olabilir
Ben de bugun diyetisyene gittim ne olur ne olmaz diye diyet listesi aldım uyacagım. Diyetisyen de dedi endişelenecek rakam değil zaten sadece biri yüksek cıkmıs önceki gün cok yediysen o bile yapar bunu dedi ben biraz 10 15 gün diyet yapıp ölçüm cihazıyla takip yapacagım. Sonrasında biraz acarım takibe devam ederim sorun olmazsa hep bırakırım zaten o zamana 8 aylık oluruz, doktorumu zaten bi kere değiştirdim 2. Ye değiştirmek istemiyorum bir de gittiğim hastanenin yenidoğan yogun bakımı filan cok iyi o yuzden tercih ettim. 3 aycık kaldı surada diyorum kendimeBenim şekerim de 50gr lık ile yükleme yapıldı. açlık (ref:70-106) 95 ,
1.saat (ref:140 ve altı) 151 çıktı. Üstelik annem şeker hastası, suyum da fazla (şeker sebebiyleymiş) bilmiyorum bunlara rağmen dr um diyet listesi verdi ama rahat ol dedi buna esneterek uysan yeter evhamlanacak bir sonuç değil dedi.. Bir anda hızlı ve çok yeme olabildiğince az ve sık ye ama yediklerini azaltma adı diyet diye dedi.. Bide baklava 4 dilim değil de 1 dilim ye yeter dedi.. Börek çörek nefsini söndürecek kadar ye sağlıklı beslenmeye ağırlık göster falan dedi. Hatta ben sordum tekrar yapılacak mı yükleme diye yok hiç gerek yok dikkat edince herşey normale döner dedi.. Benimki de fazla mı rahat bilemedim ama sanki senin şeker sonuçlarında çok tedirgin edici değil, başka bir dr a daha göstersen sonuçlarını için de rahat eder.. Ben de geç değiştirdim dr mu hiç sorun olmuyor sıfırdan almak hatta iyi ki değiştirmişim diyorum çok ilgili çok iyi bir dr..
Oy maşallah, benim de kızımın us fotosu aynı ya görünce ekliyim dedim :)
Eki Görüntüle 3069878
Ben ilk hamileliğimde devlet hastanesinin gebe eğitimine katılıyordum orda 28. Haftadan itibaren çantanın hazır olması gerektiğini söylemişlerdi mutlaka kontrollere gelen her hastaya da iletiyoruz demişlerdi.. Herhangi bi risk belirti olmasa bile önerilen buymuş erken doğum bazen hiç sebepsiz ve beklenmedik olabiliyor en azından en temel şeyleri, bebek için hastane çıkışı kendinize iç çamaşırı ve pijima koyun hazır dursun demişlerdi.. Ben de nitekim ilk acemilik onlar ne dediyse uyuyordum 30.hafta tamamen hazırdı çantam ve hiçbir belirti hiçbişey yokken herşey çok iyi gidiyodu derken son kontrolümden 2 gün sonra 33+2 de bi anda suyum geldi ve acil sezeryan oldum.. Iyi ki dedim böyle bir uyarıda bulunmuşlar.. Ben de hiç bilmezdim bile erken doğum nediraklıma bile gelmezdi.. Yani onlar bu gibi durumları yaşadıkları için en azından temel şeylerin 28 de hazır olmasını öneriyorlar..
Canım senin bebisler geç geliyormus benimki erkenci kuşBen ne zman baslasam hazirliklara ya bu ay isini bi turlu ayikamadim.. bu cocukta acemilestim iyice ben hesapliyorum 6 aylik hemsire 7 biticek diyo doktor 28 29haftalik diyohaziranda okul tatil oounca badana isim var onlar bitsinde oyle besik ne kuruyum diyorum agustos sonunada cok var benim daha
Benimde avent biberon var ama büyük boyu var küçük boyunuda alırım küçük boyunu düşürüp kırdımAy biberon deyince aklıma geldi benimde biberon başlıklarını yenilemem lazım. Sağ olsun kızım dişi çıkınca bütün başlıkları parçalamışneyse ki avent in biberon başları ayrı satılıyor
Bak bu şekilde hesap yapabilirsin.Ben ne zman baslasam hazirliklara ya bu ay isini bi turlu ayikamadim.. bu cocukta acemilestim iyice ben hesapliyorum 6 aylik hemsire 7 biticek diyo doktor 28 29haftalik diyohaziranda okul tatil oounca badana isim var onlar bitsinde oyle besik ne kuruyum diyorum agustos sonunada cok var benim daha
Çantayı erken hazırlayalım hazırlamasına da pijamaların bedenini nasıl seçmek lazım, daha çok büyür müyüz, büyüsek de doğumda küçülür müyüz
Rihanna 13 Mayista dogum yapmis diyolar. Bu da bebegiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?