2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Asıl para tutanlardan yırttık en azından

Kızlar bugün dahiliye doktoruma şeker ölçümlerimi gönderdim bana "bu şekilde devam edelim artık haftada 4 gün 4 defa ölçüm yap. 1 ay doluysa kontrole gel kan tetkiklerini yapalım." Dedi. Benim haftaya cumartesi dolacak 1 ayım. Gideceğim ama bu yapacağı kan tetkikleri ne biliyor musunuz?

Bizdeki lekeli kıyafetleri çıkarmak için annem önce beyaz sabunu rendeleyip tencerede suyla kaynattı. Sonra o deterjanla makinada bi yarım saat yıkatıp bekletmeye aldı. 2 saat bekleyip devam ettirdi. Bütün sararmalar lekeler gitmiş

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız Biz 28hafta olduk şükür. Bendede yeni yeni sorunlar başlıyor. Ben burda bir kaç kere yazmıştım hatta, bir arkadaşımızla aynı gibiydi durum, onda rahim uzunluğu kısalmıştı. Bende 20ci haftadan itibaren çok ağırlık hiss ediyordum. Afedersiniz tuvalette oturamıyordum sanki kopuk düşecek gibi bir yerlerim. Ve artık ayaktata cinsiyyet organımın sol tarafı aşırı ağrımaya başladı. Sanki şimdi düşecek gibi, birde üstünde o ağrılı sivilcelerden çıkmış dokunamıyordum öyle bir hiss( Doktora gittim ve artık dayanılmaz hall aldı. Rahim damarlarında sol tarafda varikoz genişleme var dedi bu yüzdendi ağrın. Eve geldim bir iki gün geçti ve solda cins.organımın şişdiyi ve üzerinde damarlar gördüm kıvrak kıvrak, anladım artık varikoz içerde kalmayıb dışa vurduğunu((( ailede anneannemde olmuş küzenimde olmuş. Doğuma zorla almışlar kız baya israr etmiş. Böyle bir durumu duyan oldumu hiç? 7gebeden birinde olan bir şey yazıyorda internette, ama yinede endişeleyim.

Yok yok, güzel başlamış, güzel devam eder. Biz hep iyiyi düşünelim.

Çantayı erken hazırlayalım hazırlamasına da pijamaların bedenini nasıl seçmek lazım, daha çok büyür müyüz, büyüsek de doğumda küçülür müyüz

Rihanna 13 Mayista dogum yapmis diyolar. Bu da bebegiymis.

Eklentiler

• Screenshot_20220520-194619_Chrome.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 68
çook teşekkür ederim.O kadar moral oldunuz ki.Gittiğim doktor inanılmaz korkuttu hayati risk var vs vs değişmezse diye.Gerçekten çok ama çok teşekkürler
Senin için çok erken daha yukarı çıkar.ben palesenta previera yım banana bir sürü olumsuz şey söyledi.

Bende geçen hafta hazırlayıp koydum. 2 hafta sonra yolculuğumuz olacak sonra da kurban bayramı vs hep araba üstünde geçecek diye hazırlayıp koydum
Çok iyi yapmışsınız Ben bugün eksikleri tamamladım çok şükür bir biberonumuz kaldı hafta içi yıkayıp utuleyip valizimizi hazırlarım inşallah benim kızım 32. haftada doğduğu için biz ateslenmis bomba gibiyiz heran herşey olabilir

Ay biberon deyince aklıma geldi benimde biberon başlıklarını yenilemem lazım. Sağ olsun kızım dişi çıkınca bütün başlıkları parçalamış neyse ki avent in biberon başları ayrı satılıyor

Ben de bugun diyetisyene gittim ne olur ne olmaz diye diyet listesi aldım uyacagım. Diyetisyen de dedi endişelenecek rakam değil zaten sadece biri yüksek cıkmıs önceki gün cok yediysen o bile yapar bunu dedi ben biraz 10 15 gün diyet yapıp ölçüm cihazıyla takip yapacagım. Sonrasında biraz acarım takibe devam ederim sorun olmazsa hep bırakırım zaten o zamana 8 aylık oluruz, doktorumu zaten bi kere değiştirdim 2. Ye değiştirmek istemiyorum bir de gittiğim hastanenin yenidoğan yogun bakımı filan cok iyi o yuzden tercih ettim. 3 aycık kaldı surada diyorum kendime

Canım senin bebisler geç geliyormus benimki erkenci kuş korkuyorum valla birde senin yakınların yanında yardımcı olabilecek kişiler var bende hiç kimse yok eşime yap getir desem eminim ki yapıp getiremez ama yinede diğerleri geç oldu diye bu da geç gelecek diye birşey yok her bebek farklı hazırlığını yap canım biz bugün her şeyimizi aldık çok şükür ufak tefek şeyler kaldı ben hafta içi yıkayıp utuleyip valizimizi hazırlarım inşallah

Benimde avent biberon var ama büyük boyu var küçük boyunuda alırım küçük boyunu düşürüp kırdım bizim başlıkları var ama onları kullanmam plastik zaten kızım kullandı başka tek delik,çift delik hatta yavaş akışlı var ama yenilerim evde bir sürü biberon var kızımda acemilik farklı bir sürü marka aldık ama kızım aventin kolik başlığı haricinde diğerlerini kullanmadı

Bak bu şekilde hesap yapabilirsin.

Eklentiler

• Screenshot_20220520-225540_Instagram.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 93
Çantayı erken hazırlayalım hazırlamasına da pijamaların bedenini nasıl seçmek lazım, daha çok büyür müyüz, büyüsek de doğumda küçülür müyüz

Dogum oncesi 40 bedendim, 42 beden normal pijama takımı aldım bir de M beden lcw nin lohusa /hamile pijama takımını sipariş verdim bugün.lohusa pijamaları zaten geniş kalip

Rihanna 13 Mayista dogum yapmis diyolar. Bu da bebegiymis.

Rihanna deyince kadrajdan düşmeyen karnı geliyor akla sonunda dogurmus demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…