Aynen aynenAklimda senin taktik merak etme isesinde neresine gelirse gelsin onemli degil istersesın
Hiç telaş yapma canım. Ben kendi doktoruma gittiğimde ultrasonda bakarken bir anda 100 ün altına düştü. Doktorum normal olduğunu söyledi. Bazı gebelerde rastlanıyor böyle durum birazdan normale döner dedi. Sonra 140 lara çıktı tekrar baktığında. Doppler biraz sıkıntılı oluyor bebekte sürekli oynadığı için. Kendini boş yere strese sokma.Bugün kan vermek için sağlık ocağına gittim. Bebeği de dinleyelim dedi hemşire,önce bulamadı kalp atışını sonra istediğim gibi değil dedi. Nasıl yani dedim 100 e düştü sonra normale döndü dedi. Sonra biraz daha dinledi sabitlendi kalp atışı, bazen anneyle karışıyor nabız dedi. Ben yine de endişelendim el doppleri ne kadar güvenilir onu da bilemedim. Doktora gitsem mi?Böyle bir şey yaşayan var mı kızlar?
Bugun acemilik oldu dikkate almayacagım o zaman yarın daha düzgün ölçüm yapmaya calısayım, evet bence de 1. Saat de önemli de diyetisyen sadece 2. Saat yeter diyince öyle yaptım
Ben 30.haftadan gün alıyorum bende 6 kg aldım ama ben ramazanda 3 kg aldim 3 kg'dan sonra şekerim yükseliyor bana hiç kilo almayacaksın dedi sana insaflı davranmış acaba bende mi Medipole gitsem +3kg daha izin verirSizi biraz güldüreyim. Bugün endokrine gittim, normalde insulin direncim var diye yükleme yaptirmamisti perinatologum riskli bulduğundan. 6.5 ayda 6.5 kg almisim. Endokrin doktoru 7 kg saysak, doğuma kadar max 3 kg alıp 10 kg ile bitirmen lazım dedisadece +3 yahuu. Fıkra gibi
Diyetisyene başla, gebelik şekerini varmış gibi diyet yazsin, doğuma kadar tam diyet dedi ve ebde şeker takibi istedi.
Bizim ASM bakmıyor ama hepsinin uygulaması birbirinden farklı arkadaşım ASM de insülin baktiriyor bizimki bakmıyorGünaydınlar
Aile hekimligi vitamin de bakıyor mu? D, b gibi?
Valla yapmiorumOo normalde ütü yapmıyor musun cnmvalla ben utuden bayılıyorum her hafta sonu, daha bebek.kiyafetine geçmedim bile
Hemen olmuyo 4 5 gundur ugrasiomHevesleniyorum bende böyle okuyunca. Başlayacağım ama eşimle kv tutuyor beni daha erken diye. Çatlayacağım vallah. Asla sabır yok ya aşırı tezcanlıyım. Hemen olsun bitsin istiyorum
Kaynanam uğraşacak valla ben değilValla yapmiorumesim gomlek vs ozel gunlerde giyyo. Geri kalani da kurutmadan cikar cikmaz katliyorum jilet gibi oluo. Kurutma makinesi alinca biraktim utuyu oglumun kiyafetlerini utulerdim sadece ama onu da birakmistim normalde zor hamileyken cok zor bisey utu bence
Hemen olmuyo 4 5 gundur ugrasiom
Ben 30.haftadan gün alıyorum bende 6 kg aldım ama ben ramazanda 3 kg aldim 3 kg'dan sonra şekerim yükseliyor bana hiç kilo almayacaksın dedi sana insaflı davranmış acaba bende mi Medipole gitsem +3kg daha izin verir
Yarın bakalım diyetisyen ne diyecek şekerim daha iyi ama diyete devam
Bizim ASM bakmıyor ama hepsinin uygulaması birbirinden farklı arkadaşım ASM de insülin baktiriyor bizimki bakmıyor
Valla yapmiorumesim gomlek vs ozel gunlerde giyyo. Geri kalani da kurutmadan cikar cikmaz katliyorum jilet gibi oluo. Kurutma makinesi alinca biraktim utuyu oglumun kiyafetlerini utulerdim sadece ama onu da birakmistim normalde zor hamileyken cok zor bisey utu bence
Hemen olmuyo 4 5 gundur ugrasiom
Yanlış yazmışım 31. haftayi yarın dolduruyorum 32.haftalik oluyorum ama kilo alma diyor 59' la hamile kaldim diyetisyenim öncesinde kilon yok ama vücuttaki yağ oranı fazla çıkıyor diyordu demekki simdi de yağ oranı fazlaTotalde 10 kg diyor bunun neresi insaflıdiyeyisyenle görüştüm bugün liste atacak bakalım. Şeker zaten benim de iyi yukselmesin diye şeker varmış.gibi diyet yazılacak dedi endokrinoloji doktoru hayırlısı valla
Aynen.l açlık şekeri bakiyor misal ama insülin.direncine bakmıyor bizim.asm. hepsi ayrı telden çalıyor valla
Ben de kurutma kullanıyorum ama fomlek tsjirt hepsini utülüyorum. Utuyu keşke hic icat etmeselermis l, büyük kayıp olmazdı
Benim endokrinde ilk saati önemsiyor benim için açlık ve 1. saat önemli 2. saati ister ölç ister ölçme diyorBugun acemilik oldu dikkate almayacagım o zaman yarın daha düzgün ölçüm yapmaya calısayım, evet bence de 1. Saat de önemli de diyetisyen sadece 2. Saat yeter diyince öyle yaptım
Ay yok utuleyemem valla tisort falan. Cok yorucuBen de kurutma kullanıyorum ama fomlek tsjirt hepsini utülüyorum. Utuyu keşke hic icat etmeselermis l, büyük kayıp olmazdı
Ben yaptırıyorum canımKan uyuşmazlığı testi yaptıran var mı? Doktorum bana bu konuda hiç bir şey söylemedi. 28. Haftada yapılması gerekiyormuş
Allah Allah bana hiç söylenmedi ya. Çarşamba günü 29+1 olacağım doktora söylesem geç mi yapılması için acaba?Ben yaptırıyorum canımkızda da yapıldı. Bunda da bir defa yapıldı daha 28.haftayı bekliyorum. Ama en ufak lekelenme falan görürsen mutlaka yaptırmak lazım.
Tam net birgün var mıdır bilmiyorum kuzum ya biz 5 yıldır aynı doktordayız. O her gelişinde yine de hatırlat haftanla der. Sen bir sor doktoruna birkaç günden birşey olmaz bence zaten ara ara da bakılıyor dediğim gibiAllah Allah bana hiç söylenmedi ya. Çarşamba günü 29+1 olacağım doktora söylesem geç mi yapılması için acaba?
Anladım canım Bi sorayım gidince doktoruma. Bakalım ne diyecek. Teşekkür ederimTam net birgün var mıdır bilmiyorum kuzum ya biz 5 yıldır aynı doktordayız. O her gelişinde yine de hatırlat haftanla der. Sen bir sor doktoruna birkaç günden birşey olmaz bence zaten ara ara da bakılıyor dediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?