2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kan vermek için sağlık ocağına gittim. Bebeği de dinleyelim dedi hemşire,önce bulamadı kalp atışını sonra istediğim gibi değil dedi. Nasıl yani dedim 100 e düştü sonra normale döndü dedi. Sonra biraz daha dinledi sabitlendi kalp atışı, bazen anneyle karışıyor nabız dedi. Ben yine de endişelendim el doppleri ne kadar güvenilir onu da bilemedim. Doktora gitsem mi?Böyle bir şey yaşayan var mı kızlar?

Hiç telaş yapma canım. Ben kendi doktoruma gittiğimde ultrasonda bakarken bir anda 100 ün altına düştü. Doktorum normal olduğunu söyledi. Bazı gebelerde rastlanıyor böyle durum birazdan normale döner dedi. Sonra 140 lara çıktı tekrar baktığında. Doppler biraz sıkıntılı oluyor bebekte sürekli oynadığı için. Kendini boş yere strese sokma.

Bugun acemilik oldu dikkate almayacagım o zaman yarın daha düzgün ölçüm yapmaya calısayım, evet bence de 1. Saat de önemli de diyetisyen sadece 2. Saat yeter diyince öyle yaptım

Değişiyor işte, diyetisyen dışında 1.saati baz alan doktor da var 2.saati baz alan da. En kötü sana trend verm3si için ikisini de olcersin 1 hafta, doktorla diyetisyenle paylaşırsın. Takibe ona göre devam edersiniz

Ben 30.haftadan gün alıyorum bende 6 kg aldım ama ben ramazanda 3 kg aldim 3 kg'dan sonra şekerim yükseliyor bana hiç kilo almayacaksın dedi sana insaflı davranmış acaba bende mi Medipole gitsem +3kg daha izin verir
Yarın bakalım diyetisyen ne diyecek şekerim daha iyi ama diyete devam

Oo normalde ütü yapmıyor musun cnm valla ben utuden bayılıyorum her hafta sonu, daha bebek.kiyafetine geçmedim bile
Valla yapmiorum esim gomlek vs ozel gunlerde giyyo. Geri kalani da kurutmadan cikar cikmaz katliyorum jilet gibi oluo. Kurutma makinesi alinca biraktim utuyu oglumun kiyafetlerini utulerdim sadece ama onu da birakmistim normalde zor hamileyken cok zor bisey utu bence
Hevesleniyorum bende böyle okuyunca. Başlayacağım ama eşimle kv tutuyor beni daha erken diye. Çatlayacağım vallah. Asla sabır yok ya aşırı tezcanlıyım. Hemen olsun bitsin istiyorum
Hemen olmuyo 4 5 gundur ugrasiom

Kaynanam uğraşacak valla ben değil zaten çok az eşyası var bebikimin

Totalde 10 kg diyor bunun neresi insaflı diyeyisyenle görüştüm bugün liste atacak bakalım. Şeker zaten benim de iyi yukselmesin diye şeker varmış.gibi diyet yazılacak dedi endokrinoloji doktoru hayırlısı valla

Bizim ASM bakmıyor ama hepsinin uygulaması birbirinden farklı arkadaşım ASM de insülin baktiriyor bizimki bakmıyor

Aynen.l açlık şekeri bakiyor misal ama insülin.direncine bakmıyor bizim.asm. hepsi ayrı telden çalıyor valla

Ben de kurutma kullanıyorum ama fomlek tsjirt hepsini utülüyorum. Utuyu keşke hic icat etmeselermis l, büyük kayıp olmazdı

Yanlış yazmışım 31. haftayi yarın dolduruyorum 32.haftalik oluyorum ama kilo alma diyor 59' la hamile kaldim diyetisyenim öncesinde kilon yok ama vücuttaki yağ oranı fazla çıkıyor diyordu demekki simdi de yağ oranı fazla şimdi endokrin çok insafsız oldu hiç kilo alma diyor sana en azından 3 kilo daha hak veriyor aslında diyet beni aç bırakmıyor normalde canım hiçbir şey istemezken şuan herşeyi istiyor

Bugun acemilik oldu dikkate almayacagım o zaman yarın daha düzgün ölçüm yapmaya calısayım, evet bence de 1. Saat de önemli de diyetisyen sadece 2. Saat yeter diyince öyle yaptım
Benim endokrinde ilk saati önemsiyor benim için açlık ve 1. saat önemli 2. saati ister ölç ister ölçme diyor

Kan uyuşmazlığı testi yaptıran var mı? Doktorum bana bu konuda hiç bir şey söylemedi. 28. Haftada yapılması gerekiyormuş

Kan uyuşmazlığı testi yaptıran var mı? Doktorum bana bu konuda hiç bir şey söylemedi. 28. Haftada yapılması gerekiyormuş
Ben yaptırıyorum canım kızda da yapıldı. Bunda da bir defa yapıldı daha 28.haftayı bekliyorum. Ama en ufak lekelenme falan görürsen mutlaka yaptırmak lazım.

Ben yaptırıyorum canım kızda da yapıldı. Bunda da bir defa yapıldı daha 28.haftayı bekliyorum. Ama en ufak lekelenme falan görürsen mutlaka yaptırmak lazım.
Allah Allah bana hiç söylenmedi ya. Çarşamba günü 29+1 olacağım doktora söylesem geç mi yapılması için acaba?

Buarada kızlar benim gece yatmadan ölçtüğüm tansiyonlar biraz daha yüksek çıkıyor perinatolog 7 aydan itibaren yükselir demişti daha biz adım atmadan başlıyoruz gibi. Düzenli ölçümüm yok yarın dahiliye doktoruna gidecem bakalım hem lker hem tansiyon için neler yapacağız. Ben bunu da içimde en fazla 35 e kadar tutarım gibi

Allah Allah bana hiç söylenmedi ya. Çarşamba günü 29+1 olacağım doktora söylesem geç mi yapılması için acaba?
Tam net birgün var mıdır bilmiyorum kuzum ya biz 5 yıldır aynı doktordayız. O her gelişinde yine de hatırlat haftanla der. Sen bir sor doktoruna birkaç günden birşey olmaz bence zaten ara ara da bakılıyor dediğim gibi

Anladım canım Bi sorayım gidince doktoruma. Bakalım ne diyecek. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…