2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu bdpler acler ne oluyo hic anlamiyorum doktor hic bisey demedi cok iticiydi
Ben sırf bu yüzden arada özele de devam etcem Bişe demez herhal daha demedim doğumu devlette yapacağımı. Devletteki alette çocuğu görmek mümkün değil

30 dan sonra daha da başka olcak Patır patır gelirler
Gelsinler gelsinler. öf geçen eşime dedim bizim kız 40 hafta bekleyecek gibi hissediyorum dedim. Güldü bana okula gittiğinde arkadaşı da aynı şeyi demiş. Sinirlendim. her gün konuşuyorum bebekimle 37-39 arası gel diyorum

Ben sırf bu yüzden arada özele de devam etcem Bişe demez herhal daha demedim doğumu devlette yapacağımı. Devletteki alette çocuğu görmek mümkün değil
Yok gosterdi bebemi pipimizide gosterdi ama bilgi vermedi gelisimi nasil diye sordugumda cevap vermedi mal karı kilosu boyu kac bilmiyorum

Yok gosterdi bebemi pipimizide gosterdi ama bilgi vermedi gelisimi nasil diye sordugumda cevap vermedi mal karı kilosu boyu kac bilmiyorum
Hahaahja pipi boyuna gösteriyorlar zaten önemli olan boyu posu durumu aaaa doktorcuumm biz mi öğretelim

Hahaahja pipi boyuna gösteriyorlar zaten önemli olan boyu posu durumu aaaa doktorcuumm biz mi öğretelim
Gorumcem hala takintili baci doktorumuz ayni onada goruntu verdigi halde kendinede banada emin degil senin karnin yayiliyo kiz gibi diyo .. gun alirsin doguma erkekse diyo hala arada birakiyo beni psikolejim bozuldu bebeyi doguruyum ruh ve sinir hastaliklarina gidicem.. pipi onemli pipisini gorunce gerisini unuttum zaten

Sizi biraz güldüreyim. Bugün endokrine gittim, normalde insulin direncim var diye yükleme yaptirmamisti perinatologum riskli bulduğundan. 6.5 ayda 6.5 kg almisim. Endokrin doktoru 7 kg saysak, doğuma kadar max 3 kg alıp 10 kg ile bitirmen lazım dedi sadece +3 yahuu. Fıkra gibi

Diyetisyene başla, gebelik şekerini varmış gibi diyet yazsin, doğuma kadar tam diyet dedi ve ebde şeker takibi istedi.

Aaaaa.. ama çok zayıflatıyor o diyetler de ya. Ben çok şükür son 3 haftadır 58 kiloyum ne aldım ne verdim. yav tam yeme zamanlarında kısıtlama getiriyorlar

Aaaaa.. ama çok zayıflatıyor o diyetler de ya. Ben çok şükür son 3 haftadır 58 kiloyum ne aldım ne verdim. yav tam yeme zamanlarında kısıtlama getiriyorlar
Canım sen zaten masallah çok iyisin, ben senin şu andaki kilonda hamile kalsam bana o da yeterdi, kilolu hamile kaldım ben 70 ile 58 ne ki Kilo versem ancak tutar 3 kg hedefi zaten, önce verir sonra geri alırım ahahah

Utuye basladim. Allahim cok zor. 10 parca utuledim kotulendim yatiom
Oo normalde ütü yapmıyor musun cnm valla ben utuden bayılıyorum her hafta sonu, daha bebek.kiyafetine geçmedim bile

Tesekkur ederim ben normalde 27+5 im ona gore takip ediyim demi
tabi tabi. biz hepimiz sata göre takip ediyoruz, gelişiminin 1 hafta ileride gitmesi daha erken doğacağı anlamına gelmiyor. ama haftasının ileride çıkması maşallah gelişiminin iyi gittiğini gösteriyor. Sanırım şu an boyu 39 cm civarıdır kilosu da 1200 gram.

Canım sen zaten masallah çok iyisin, ben senin şu andaki kilonda hamile kalsam bana o da yeterdi, kilolu hamile kaldım ben 70 ile 58 ne ki Kilo versem ancak tutar 3 kg hedefi zaten, önce verir sonra geri alırım ahahah
Aman Bi hamile kalıyoruz bebek doğurcaz çekmediğimiz dert kalmıyor inşallah sağlıkla doğarlar da unutur gideriz.

Utuye basladim. Allahim cok zor. 10 parca utuledim kotulendim yatiom
Hevesleniyorum bende böyle okuyunca. Başlayacağım ama eşimle kv tutuyor beni daha erken diye. Çatlayacağım vallah. Asla sabır yok ya aşırı tezcanlıyım. Hemen olsun bitsin istiyorum

Soylemedi ki iste dogru duzgun bisey kendi doktorumdan aldim ayin 6sina o hic degilse soyluyo bari .. dogumum erken olmaz benimmm ilk oglum 2 hafta onde gidiyodu hemde yine kendi istedgi zmanda dogdu ondan umudum hic yok zaten hayirlisi olsun bakalim saol tesekkur ederim

Selamlar nasılsınız kızlar, bezginlik çöktü kaç haftadır girip okuyorum ama yazcak enerjim yok işe sürünerek geliyorum resmen bugün dr.kontrolüm var kızçeyi görünce kendime gelirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…