2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çoğu kişi sleepy den memnun yorumlar da öyle ama kullanmadan anlayamayız herhalde o yüzden birer paket almak dediğin gibi mantıklı belki begenmeyeceğiz

Amin inşallah cnm

Valla baba olmak varmış hem hamilelikte hem.sonrasidna
Gerçekten öyle. Bir yere kadar görevleri sonra 9 ay kadın çekiyor. Geçen eşime dedim 38 kadar yolu var baktım doğmuyor sezaryen olurum dedim. Bana az daha bekle ne var sanki diyor. Sen taşımıyorsun tabi dışarıdan demesi kolay dedim

Evet meme ucu cıkarıcıyı ben de duydum ki kesinlikle ihtiyacım olacak cunku hiç uc yok bende, onu da araştırayım bi o da koruyordur belki, önemli olan kıyafete değmemesi nemli kalması galiba

Bugun kam sekerimi ölcmeye basladım makineyle aclık 101 cıktı 2. Saati ölç dedi diyetisyenim. 2. Saat 66 cıktı cok düşük değil mi makinede mi bir sorun var acaba, bu sabah da ac karnına tansıyon ölçtürdüm 9 6 cıktı düşük dedi hemsire kanın düşmüştür dedi. Kan düşünce tansiyon da mı düşüyor? Günde bir demir ilacımı kullanıyorum bu arada kan cok düşük cıkarsa ilaç dozu mu yükseltiliyor

Ahahahha cok tecrübeli sanırım.2 hafta daha bekle dediğine göre, alem bu eşler:))

Aclik bir tık yüksek, tokluk da düşük gibi
1.saatinde de olcmeyi dener misin hem 1 hem 2.saatinde? Benim tokluk şekeri 65 e düşünce bayiliyorum hipoglisemim var.

Kahvaltıda ne.yedin cnm bir de ? Sadece süt frlan içtiyse yükselmedigi icin hızlı düşmüş olabilir

Ben su an on kilo almıs durumdayım biz napalım ölelim mi pdkdkdfkfjjf ama tedbirli olmakta fayda var tedbirli doktorları severim.

Yarın 1. Saati de ölçeyim bakalım. Sabah bir omlet yumurta yagsız salata domates marul, kinrit kutusu beyaz peynir, 4 5 zeytin 1.5 dilim cavdar ekmeği yedim, baska bisey yemedim içmedim, su an adliyede oldugum için yanımda pecete yokmus parmagımdaki kanı ıslak mendille silip sonra damlattim acaba bir etkisi olabilir mi ıslak mendilin?

Benim bazen 55 60 oluyor açlık şekerim. Hatta şöyle söyleyeyim. Tokluk ilk saatim 100 küsür ama 2. Saatim 65 falan oluyor. O arada fark ediyorum düştüğünü elim ayağım titriyor kalp atışım değişiyor. Beynimi sanki birisi sıkıyor gibi böyle karıncalaşıyor. O yüzden ara öüğünle yemek arasını falza tutmuyorum. Ama senin açlık biraz yüksek çıkmış. Bunu en iyi dahiliyeye sor canım sen. Bu arada benim tansiyon da şekere bağlı olarak düşüyor. 8/4 falan oluyor.
Ahahahha cok tecrübeli sanırım.2 hafta daha bekle dediğine göre, alem bu eşler:))
Hiç sorma. Dışarıdan bence herkese kolay geliyor. Mesela ben hamile kalmadan önce öyle düşünüyordum ama değilmiş gerçekten.

Ben kendimi kötü hissetmiyorum su anda, aksam waffe yedim tüm gün aklımdan cıkmadıgı ksksjd onun etkisi olabilir mi aclık sekeri

Ben kendimi kötü hissetmiyorum su anda, aksam waffe yedim tüm gün aklımdan cıkmadıgı ksksjd onun etkisi olabilir mi aclık sekeri
En az 8 saatlik açlıktan sonra ölçüm yapman gerekiyor. Bence değildir. İstersen tekrar ölçseydin Bi. Bazen benim cihazda sapıtıyor ama şu da var nette 60-90 arası açlık değerleri diyor. Ben doktoruma sorduğumda da evet öyle demişti

Ben su an on kilo almıs durumdayım biz napalım ölelim mi pdkdkdfkfjjf ama tedbirli olmakta fayda var tedbirli doktorları severim.

3 kg ile bitormek.icin önce kilo verip sonra almam lazım iste hayırlısı. Daha ne kadar dikkat edelim

Islak mendil değil de yanında cep boy kolonya tasi. Ben öyle yapıyorum. Kolonya ile silip sonra kan olcuyorum.

Bir de hem 1. Hem.2. Saati olcersen daha sağlıklı trend takip edersin, cihazı da.anais olursun. Kahvaltin kötü değil, normal.

Cihazı zaten zor ögrendim var biseyler de cunku hic bu kadar yüksek cıkmado aclık sekerim aile hekimliğinde yapılan ölçümlerde filan

Bugun acemilik oldu dikkate almayacagım o zaman yarın daha düzgün ölçüm yapmaya calısayım, evet bence de 1. Saat de önemli de diyetisyen sadece 2. Saat yeter diyince öyle yaptım

Ahahahah doğunca sokcan gözüne pipiyi görecek töbe estağfur

Cihazı zaten zor ögrendim var biseyler de cunku hic bu kadar yüksek cıkmado aclık sekerim aile hekimliğinde yapılan ölçümlerde filan
Kul yapımı ya oluyor işte öyle bazen. Ama emin olmadığın zamanlarda tekrar ölçüm yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…