Hele yoksun ortalarda.Selam kizlar napiyosunuz günlerdir gezmekten giremiyorumdaha yeni uyandim artik dün yaylada piknikte hava çarpti beni sanirim bir güzel de amele yaniğı olmuşum suratim domates gibi gögüs ucu kalkani muhabbetlerinizi okudum ben aventin kalkanini aldim emzirmek icin olan ucunu da aldim gümüş kapakta aldim gögüs hassasiyetim çok ben sütyensiz bile gezemem hacettepe onayli bit gümüş kalkan aldim sertifikali bi gogus ucu kremim kaldi onu da önerilerinizden alacagim sanırın herkes lasinoh aliyor
Medela da lansinoh da kullandim. Medela daha iyi bence. Ayrica vay canina her seyi dusunmussun.Selam kizlar napiyosunuz günlerdir gezmekten giremiyorumdaha yeni uyandim artik dün yaylada piknikte hava çarpti beni sanirim bir güzel de amele yaniğı olmuşum suratim domates gibi gögüs ucu kalkani muhabbetlerinizi okudum ben aventin kalkanini aldim emzirmek icin olan ucunu da aldim gümüş kapakta aldim gögüs hassasiyetim çok ben sütyensiz bile gezemem hacettepe onayli bit gümüş kalkan aldim sertifikali bi gogus ucu kremim kaldi onu da önerilerinizden alacagim sanırın herkes lasinoh aliyor
Burda yok zaten. Ben alamam ama iyi oldu paylastigin. Alcak olan olursa gormus olsun.Goon normal bezi guzel ince. Ama kulot bezi evlerden irak. Sumo gurescisi gibi bi goruntu oluo cocukta bez oyle garip ve asla tutmuyo icinde
Ben de oglumun dolabini bosaltcam aslinda ama bizim gardrobumuz hala gelmedigi icin esyalarin buyuk kismini onun dolabina yerlestirdim hic bosaltilcak gibi diil. Sifonyerin 2 cekmecesi oglumun camasir corap cekmecesi. Kalan 2 cekmeceyle dolap kismina da bebisin esyalari sigdi da yer bile kaldi vallaVavvv süper vallahiOy nere gideeemm daha çocumun dolabı boşalmalı kızımın dolabının sağ tarafını oğluma ayircam ama görümcenjn eşyaları var ancak gidince yerleşir herşey.3lü ikea çekmecesi aldım ondan başlarım yerleştirmeye. Napim
Senin şeker yükseldi diye kismis cnm benim şu an için nornal. Ileriki günlerde revize gelebilir bana da :)Yanlış yazmışım 31. haftayi yarın dolduruyorum 32.haftalik oluyorum ama kilo alma diyor 59' la hamile kaldim diyetisyenim öncesinde kilon yok ama vücuttaki yağ oranı fazla çıkıyor diyordu demekki simdi de yağ oranı fazlaşimdi endokrin çok insafsız oldu hiç kilo alma diyor sana en azından 3 kilo daha hak veriyor aslında diyet beni aç bırakmıyor normalde canım hiçbir şey istemezken şuan herşeyi istiyor
Ay yok utuleyemem valla tisort falan. Cok yorucu
Ben yaptırıyorum canımkızda da yapıldı. Bunda da bir defa yapıldı daha 28.haftayı bekliyorum. Ama en ufak lekelenme falan görürsen mutlaka yaptırmak lazım.
Buarada kızlar benim gece yatmadan ölçtüğüm tansiyonlar biraz daha yüksek çıkıyorperinatolog 7 aydan itibaren yükselir demişti daha biz adım atmadan başlıyoruz gibi. Düzenli ölçümüm yok yarın dahiliye doktoruna gidecem bakalım hem lker hem tansiyon için neler yapacağız. Ben bunu da içimde en fazla 35 e kadar tutarım gibi
Endokrinle diyetisyen arasında fark var demekki bence de endokrinin dediği önemlidir
Bende deterjan aldım gelsin yikayacafiz yavaş yavaş.Cuma yıkayacağım zaten 2 günde kurur sonra ütülemeye başlarım.
Kıyamam ya. Aynen öyle çocuk enfazla kusmuk olur oda geçer yıkama ile. Neyse busefer oladar yüksek yıkamaSinizHatirlamiyorum ki kizimin kiyafetleriydi 1 yil önce. Sanki cocuk kir pas icinde calisiyor, ne mantikla sut kokulu kitafetleri 90a attim hatirlamiyorum
Himm goom u gördüm bende yeni çıkmış herhalde(yada vardı ben yeni gördüm)Prima iyi ya. Muhtemelen memnun kalirsin. Kizimda en basinda da hala da prima kullandik. Turkiyede sleepyi kesfettim dokusunu cok begendim. Maltaya da geliyor Sleepy Turkiyeden. Bu sefer Sleepy deneyeyim dedim ama haziran anneleri hep sizdiriyor adi demis. Goon diye bir markadan bahsediyolar. Ilgilisine.
Sağlıklı olsun . tam hareket ederken ebe aradı ASM den dedim bufun hareketlo normal dedi ahareketsizse kork dediNormaldirBazen çok hareketli oluyorlar
Zaten yeni doğunca külot bez almıyoruz dimi? Cırt cırtlı almak lazım dimiGoon normal bezi guzel ince. Ama kulot bezi evlerden irak. Sumo gurescisi gibi bi goruntu oluo cocukta bez oyle garip ve asla tutmuyo icinde
Benim var evde almıştım mart ayında. Zaten bir çok şeyi yıkayıp ütelemiştim. İyiki öyle yapmışım. Sadece kıyafet ütüleyeceğim şimdi. O da çabuk biterBende deterjan aldım gelsin yikayacafiz yavaş yavaş.
Ay bende sabah ürün aldım şimdi. İnmiş birde o mağazada çek vermiş '( kargoya verilmemiş olsa iptal edip yeniden alirdimTrendyolda indirim var sanırım eklediğim herşey indirimde kizzz hemen alışveriş yapam
Hem belim hem sırtım ağrıyor artık. Hatta otururken sağ kaburgam bile batıyor.Hanımlar sirt ağrısı başladımi? Bugün çok sırtım agriyor
E bebekte ilk anilarim bebek hediyesi diye bisi var. Ani kutusu icinde
- Diş kutusu,
- Saç kesesi,
- Boy cetveli,
- Bebek günlüğü,
- Ayak izli fotoğraf çerçevesi,
- Müslin battaniye var 500 750 1000 tllik paket alabiliosun. Icinden de aldigin miktar kadar hediye ceki cikiyo. O cekle alisveris yapiosun. Yani kutu ve icindekiler hediye oluyo.
- ebebek İlk Anılarım Bebek Hediyesi
İndirim olanları alcam ben de 24 27 mega indirim diyorAy bende sabah ürün aldım şimdi. İnmiş birde o mağazada çek vermiş '( kargoya verilmemiş olsa iptal edip yeniden alirdim
4 numarada basliyo kulot bez. O da ayaklanma zamanina gekiyo zatenZaten yeni doğunca külot bez almıyoruz dimi? Cırt cırtlı almak lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?