2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hele yoksun ortalarda. İyi yapmışsın.bu gümüş kapak nasıl bir şey ben bilmiyorum biraz araştırayım

Medela da lansinoh da kullandim. Medela daha iyi bence. Ayrica vay canina her seyi dusunmussun.

Goon normal bezi guzel ince. Ama kulot bezi evlerden irak. Sumo gurescisi gibi bi goruntu oluo cocukta bez oyle garip ve asla tutmuyo icinde
Burda yok zaten. Ben alamam ama iyi oldu paylastigin. Alcak olan olursa gormus olsun.

Kizlar bugun idrar ve kan alinmisti simdi baktimda anladigim kadariyla pek hosuma gitmedi sonuclar .. bi bu idrari anlamadim enfeksiyon mu var acaba anlayan var mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20220523-191134_e-Nabz.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 62
Ben de oglumun dolabini bosaltcam aslinda ama bizim gardrobumuz hala gelmedigi icin esyalarin buyuk kismini onun dolabina yerlestirdim hic bosaltilcak gibi diil. Sifonyerin 2 cekmecesi oglumun camasir corap cekmecesi. Kalan 2 cekmeceyle dolap kismina da bebisin esyalari sigdi da yer bile kaldi valla

Senin şeker yükseldi diye kismis cnm benim şu an için nornal. Ileriki günlerde revize gelebilir bana da :)

Ay yok utuleyemem valla tisort falan. Cok yorucu

Alismis kudurmustan beter iste, utusuz yapamıyorum, eziyet bildiğin

Ben yaptırıyorum canım kızda da yapıldı. Bunda da bir defa yapıldı daha 28.haftayı bekliyorum. Ama en ufak lekelenme falan görürsen mutlaka yaptırmak lazım.

Lekelenme ile testin alakası neymiş?

Dahiliyeye gittiğimde gece yatarken ki değil
1.sabah uyanır uyanmaz wc ye gitmeden ölç
2.aksam yemekten 1 saat sonra dedi. Takip edilmesi gereken saatler bunlarmis

Endokrinle diyetisyen arasında fark var demekki bence de endokrinin dediği önemlidir

Benim önceki gebeligimde gittiğim.endokrin doktoru 2.saati baz aliyordu

E bebekte ilk anilarim bebek hediyesi diye bisi var. Ani kutusu icinde
  • Diş kutusu,
  • Saç kesesi,
  • Boy cetveli,
  • Bebek günlüğü,
  • Ayak izli fotoğraf çerçevesi,
  • Müslin battaniye var 500 750 1000 tllik paket alabiliosun. Icinden de aldigin miktar kadar hediye ceki cikiyo. O cekle alisveris yapiosun. Yani kutu ve icindekiler hediye oluyo.
  • ebebek İlk Anılarım Bebek Hediyesi

Hatirlamiyorum ki kizimin kiyafetleriydi 1 yil önce. Sanki cocuk kir pas icinde calisiyor, ne mantikla sut kokulu kitafetleri 90a attim hatirlamiyorum
Kıyamam ya. Aynen öyle çocuk enfazla kusmuk olur oda geçer yıkama ile. Neyse busefer oladar yüksek yıkamaSiniz

Himm goom u gördüm bende yeni çıkmış herhalde(yada vardı ben yeni gördüm)
Prima güzel ama pahalı

Güzel de saçma pahalı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…