Endokrinle diyetisyen arasında fark var demekki bence de endokrinin dediği önemlidirBenim endokrinde ilk saati önemsiyor benim için açlık ve 1. saat önemli 2. saati ister ölç ister ölçme diyor
Kesinlikle lansinoh kuzumKızlar göğüs ucu kremi sizce mustela mı lansinoh mu
Hemde ne stres oldum o anHiç telaş yapma canım. Ben kendi doktoruma gittiğimde ultrasonda bakarken bir anda 100 ün altına düştü. Doktorum normal olduğunu söyledi. Bazı gebelerde rastlanıyor böyle durum birazdan normale döner dedi. Sonra 140 lara çıktı tekrar baktığında. Doppler biraz sıkıntılı oluyor bebekte sürekli oynadığı için. Kendini boş yere strese sokma.
Aynen canım Bi git için rahat eder en azından. Yoktur bir şeyi merak etmeHemde ne stres oldum o anDoktoruma sordum yarın bi gel bakalım dedi gidicem bakalım canım
Ben gideceğim mecburen. Eşim şehir dışında doğum sonrası yasal izin bitip arkasından izin kullanıp ücretsiz alacagin bir sorun olmazda o çok ayrı kalmak istemiyor bir an önce gelin diyor oyuzden 32de ayrılmak istiyorumHanimlar bisi sorcam. 32 den sonra tatile gitmek cok akillica bi karar olmaz dimi
Banada biraz stokla ama bebek severse daha uygun markada kullanabilirsin dediler. İlk Prima aldım 2 numarada 1 pakef Prima alıp sonra başka uygun marka deneyeceğimBen sadece sleepy 2 almistim 3-6 kilo diyor, 3 aylikken 6 kilo oluyolar yani dogumdan 3. Aya kullanilir 5 -6 paket alayim dedim sonra dedim bittikce aliriz belki begenmeyiz belli mi olur. Sonra Haziran Annelerinde bir kadin yazmis bezin citcitli yerleri cok dandik ve sozdiriyor, tum carsafini kiyafetini degistirmek zorunda kaldim bence sleepy almayin. Aldiysaniz 3 saatte bir degistirin.
Canım çok sıktirma mi yaptin acaba? Sıktirma da mahvetmiz olabilirBen 60da yıkadım mahvettim bazı kıyafetleri. bir tanesinin ayak ucunda çıngırak vardı salladıkça eğlensin keşfetsin, sökülmüştü. 40da yıkarım bu sefer.
Bende benzetim çikolataya düştüm
Kız hevesleniyrosan başla yavaştan.Hevesleniyorum bende böyle okuyunca. Başlayacağım ama eşimle kv tutuyor beni daha erken diye. Çatlayacağım vallah. Asla sabır yok ya aşırı tezcanlıyım. Hemen olsun bitsin istiyorum
Kan uyuşmazlığı için anne negatif baba pozitif olması gerekmiyor mu?Kan uyuşmazlığı testi yaptıran var mı? Doktorum bana bu konuda hiç bir şey söylemedi. 28. Haftada yapılması gerekiyormuş
Stres yapma canım. Belki tam nabız alamamistir yanlış olcmustur.Hemde ne stres oldum o anDoktoruma sordum yarın bi gel bakalım dedi gidicem bakalım canım
Cuma yıkayacağım zaten 2 günde kurur sonra ütülemeye başlarım.Kız hevesleniyrosan başla yavaştan.
Hazır durur kenarda. Güzelce kapalı bir hurcta saklarsin toz olmaz
Ay işte bende onu araştırdım. O önemli değilmiş. Anne bebek arasında olan uyuşmazlık olabiliyormuş. Eşle alakalı bir durum değilmiş. Yani yorumları falan okudum. Bebekleri yoğun bakımda kalan bile varmış sırf bu yüzden. Kafam karıştı. Doktora çarşamba günü bir soracağımKan uyuşmazlığı için anne negatif baba pozitif olması gerekmiyor mu?
İkiside pozitifise gerekiyor mu yaptirmK
Hatirlamiyorum ki kizimin kiyafetleriydi 1 yil önce. Sanki cocuk kir pas icinde calisiyor, ne mantikla sut kokulu kitafetleri 90a attim hatirlamiyorumCanım çok sıktirma mi yaptin acaba? Sıktirma da mahvetmiz olabilir
Prima iyi ya. Muhtemelen memnun kalirsin. Kizimda en basinda da hala da prima kullandik. Turkiyede sleepyi kesfettim dokusunu cok begendim. Maltaya da geliyor Sleepy Turkiyeden. Bu sefer Sleepy deneyeyim dedim ama haziran anneleri hep sizdiriyor adi demis. Goon diye bir markadan bahsediyolar. Ilgilisine.Banada biraz stokla ama bebek severse daha uygun markada kullanabilirsin dediler. İlk Prima aldım 2 numarada 1 pakef Prima alıp sonra başka uygun marka deneyeceğim
Goon normal bezi guzel ince. Ama kulot bezi evlerden irak. Sumo gurescisi gibi bi goruntu oluo cocukta bez oyle garip ve asla tutmuyo icindePrima iyi ya. Muhtemelen memnun kalirsin. Kizimda en basinda da hala da prima kullandik. Turkiyede sleepyi kesfettim dokusunu cok begendim. Maltaya da geliyor Sleepy Turkiyeden. Bu sefer Sleepy deneyeyim dedim ama haziran anneleri hep sizdiriyor adi demis. Goon diye bir markadan bahsediyolar. Ilgilisine.
NormaldirBende benzetim çikolataya düştüm
Bugün tatlı aldım şimdi bebek hiç durmuyro içerde bir kasılma bir hareket var içerde.
Fazla hareket etmesi normal mi acaba
Vavvv süper vallahiBenim utu faslinin buyuk kismi bitti son yikananlar kurumadigi icin bi onlar kaldi. Kuzenlerim geldi iki elden utuleyip yerlestirdiler sifonyere. Nevresimlerden battaniyelere havlulardan zibinlara hepsi utulendi. Kalanlari da gelip utulicez dediler. Hayatimda ilk defa insanlar biseyler icin bana yardim ediolar cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?