2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemde ne stres oldum o an Doktoruma sordum yarın bi gel bakalım dedi gidicem bakalım canım

Hanimlar bisi sorcam. 32 den sonra tatile gitmek cok akillica bi karar olmaz dimi
Ben gideceğim mecburen. Eşim şehir dışında doğum sonrası yasal izin bitip arkasından izin kullanıp ücretsiz alacagin bir sorun olmazda o çok ayrı kalmak istemiyor bir an önce gelin diyor oyuzden 32de ayrılmak istiyorum

Banada biraz stokla ama bebek severse daha uygun markada kullanabilirsin dediler. İlk Prima aldım 2 numarada 1 pakef Prima alıp sonra başka uygun marka deneyeceğim

Hevesleniyorum bende böyle okuyunca. Başlayacağım ama eşimle kv tutuyor beni daha erken diye. Çatlayacağım vallah. Asla sabır yok ya aşırı tezcanlıyım. Hemen olsun bitsin istiyorum
Kız hevesleniyrosan başla yavaştan.
Hazır durur kenarda. Güzelce kapalı bir hurcta saklarsin toz olmaz

Kan uyuşmazlığı için anne negatif baba pozitif olması gerekmiyor mu?
İkiside pozitifise gerekiyor mu yaptirmK
Ay işte bende onu araştırdım. O önemli değilmiş. Anne bebek arasında olan uyuşmazlık olabiliyormuş. Eşle alakalı bir durum değilmiş. Yani yorumları falan okudum. Bebekleri yoğun bakımda kalan bile varmış sırf bu yüzden. Kafam karıştı. Doktora çarşamba günü bir soracağım

Banada biraz stokla ama bebek severse daha uygun markada kullanabilirsin dediler. İlk Prima aldım 2 numarada 1 pakef Prima alıp sonra başka uygun marka deneyeceğim
Prima iyi ya. Muhtemelen memnun kalirsin. Kizimda en basinda da hala da prima kullandik. Turkiyede sleepyi kesfettim dokusunu cok begendim. Maltaya da geliyor Sleepy Turkiyeden. Bu sefer Sleepy deneyeyim dedim ama haziran anneleri hep sizdiriyor adi demis. Goon diye bir markadan bahsediyolar. Ilgilisine.

Goon normal bezi guzel ince. Ama kulot bezi evlerden irak. Sumo gurescisi gibi bi goruntu oluo cocukta bez oyle garip ve asla tutmuyo icinde

Benim utu faslinin buyuk kismi bitti son yikananlar kurumadigi icin bi onlar kaldi. Kuzenlerim geldi iki elden utuleyip yerlestirdiler sifonyere. Nevresimlerden battaniyelere havlulardan zibinlara hepsi utulendi. Kalanlari da gelip utulicez dediler. Hayatimda ilk defa insanlar biseyler icin bana yardim ediolar cok mutluyum

Selam kizlar napiyosunuz günlerdir gezmekten giremiyorum daha yeni uyandim artik dün yaylada piknikte hava çarpti beni sanirim bir güzel de amele yaniğı olmuşum suratim domates gibi gögüs ucu kalkani muhabbetlerinizi okudum ben aventin kalkanini aldim emzirmek icin olan ucunu da aldim gümüş kapakta aldim gögüs hassasiyetim çok ben sütyensiz bile gezemem hacettepe onayli bit gümüş kalkan aldim sertifikali bi gogus ucu kremim kaldi onu da önerilerinizden alacagim sanırın herkes lasinoh aliyor

Vavvv süper vallahi Oy nere gideeemm daha çocumun dolabı boşalmalı kızımın dolabının sağ tarafını oğluma ayircam ama görümcenjn eşyaları var ancak gidince yerleşir herşey.3lü ikea çekmecesi aldım ondan başlarım yerleştirmeye. Napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…