2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin görümce hepimize dert oldu valla. Siz yazınca bi düşünüyorum okullar ne zaman kapanıyordu görümce ne zaman gidiyordu

Kızlar selamlar..belimde ara ara ince ama keskin Bi agrı oluyor bugün biraz yoruldum. Sancı nasıl oluyor

Rh negatifsen baba da pozitifse bebeğin pozitif olabilir, ilk bebek pozitif olursa senin kanın rh a karsı antikor üretir. 2. Bebekte bu antikorlar devreye girer ve bebeğe zarar verir, genelde ilk bebekte bir sıkıntı olmaz 2. Bebeği etkiler ama önemli bir konu mutlaka sor doktoruna

Sen tam donanımla girceksin bu savaşa galiba alınacak ne cok sey varrr

Hele yoksun ortalarda. İyi yapmışsın.bu gümüş kapak nasıl bir şey ben bilmiyorum biraz araştırayım
Ayyy vallahi yorgunum gezmekten arkadaşlar birakmiyorlar evde durayim az dünde kizilcahamama köye gittik çam havasi çarpti heralde baygin geziyorum gümüş kapagi arkadaşlarim önerdi bana da
Medela da lansinoh da kullandim. Medela daha iyi bence. Ayrica vay canina her seyi dusunmussun.
En çok üzerine dusundugum şey emzirmek ve meme ucu yarasi göğüs uclarim minik ve ben normalde de çok hassasiyet çekiyorum özellikle sağ gögsumden o yüzden çok detayli jnceledjm gogus ucu namina ne varsa aldim soyledigin kremleri de not aliyorun şimdi
Hanımlar sirt ağrısı başladımi? Bugün çok sırtım agriyor
Omuz sırt yorulunca hep agriyor göbekten

Kızlar selamlar..belimde ara ara ince ama keskin Bi agrı oluyor bugün biraz yoruldum. Sancı nasıl oluyor
Belini yorulduysan, bel artık error veriyordur. Dinlenmekte fayda var ben de belimi hiç yormamaya calısıyorum bu dönemde. Sancı(kasılma) oldugunda karnın taş kesiliyor karnına bir ağırlık biniyormuş gibi oluyor

Aynen en cok kafa yordugum şey bu son 1 ay kala e vitamini kullanacagim aklinizda bulunsun klinikteki ebe önerdi
Aklımızda tutalım ayva cekirdeği jelini biliyor musun, arkadasım meme yaralarındsn bu şekilde kurtulmus, ayva cekirdeğinin üzerine kaynamıs ılımış su döküyorsun biraz. Bekletiyorsun o jel kıvama dönüşüyormus, jeli göğsüne surdüğünde mükemmel etki ediyor hemen iyileştiriyormus

Bende de hamilelik başı vardı sonra geçti şimdi yenidne basldi

İkimizde pozitifiz. Ama nette bunun önemli olmadığını anne bebek arasında olan bir durum olduğu yazıyor. İyice gerildim Bi sorayım ben kesin. İnşallah unutmam.
Ay benimde aynı. Kaşık agrimda var
Bundan sonra kızlar nereniz ağrımıyor diye sormak gerekiyor

Canım lekelenme varsa mutlaka iğnesini yapıyorlar tedbir amaçlı. O zaman teste de bakıyorlar.

Tansiyon için bi bilgim yok bakalım yarın herşeyi soracam burdaki doktor ne diyecek. Cihazda soracam bendeki bilekten ölçer koldan olanlardan hangisini tavsiye ederse ona geçecem.

Ben mesaj gönderemedim bir türlü gönderiyorum gitmiyor altta bekliyor Bu notla gider inşallah

Ay bir parka gidem dedim az kalsın sonum sanayi olacaktı resmen her parçam döküldü

Allah Allah bana hiç söylenmedi ya. Çarşamba günü 29+1 olacağım doktora söylesem geç mi yapılması için acaba?
Bana da bişey diyen olmadı ikimiz de Rh pozitifiz zaten ama başka bişeyse bakılan bilemedim, öğrenince bize de söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…