Ahh demeyin benim de her yerim ağrıyor kaburgam , belim sırtımHem belim hem sırtım ağrıyor artık. Hatta otururken sağ kaburgam bile batıyor.
Yok pahali degil. Aslinda kutudaki hersey hediye oluyo cunku o 500 tl cek olarak veriliyo onunla sen alisveris yapiosunGüzel de saçma pahalı olmuş
Vallah ağrımayan yerim yok...Ahh demeyin benim de her yerim ağrıyor kaburgam , belim sırtım
Senin görümce hepimize dert oldu valla. Siz yazınca bi düşünüyorum okullar ne zaman kapanıyordu görümce ne zaman gidiyorduVavvv süper vallahiOy nere gideeemm daha çocumun dolabı boşalmalı kızımın dolabının sağ tarafını oğluma ayircam ama görümcenjn eşyaları var ancak gidince yerleşir herşey.3lü ikea çekmecesi aldım ondan başlarım yerleştirmeye. Napim
Rh negatifsen baba da pozitifse bebeğin pozitif olabilir, ilk bebek pozitif olursa senin kanın rh a karsı antikor üretir. 2. Bebekte bu antikorlar devreye girer ve bebeğe zarar verir, genelde ilk bebekte bir sıkıntı olmaz 2. Bebeği etkiler ama önemli bir konu mutlaka sor doktorunaAy işte bende onu araştırdım. O önemli değilmiş. Anne bebek arasında olan uyuşmazlık olabiliyormuş. Eşle alakalı bir durum değilmiş. Yani yorumları falan okudum. Bebekleri yoğun bakımda kalan bile varmış sırf bu yüzden. Kafam karıştı. Doktora çarşamba günü bir soracağım
Sen tam donanımla girceksin bu savaşa galibaSelam kizlar napiyosunuz günlerdir gezmekten giremiyorumdaha yeni uyandim artik dün yaylada piknikte hava çarpti beni sanirim bir güzel de amele yaniğı olmuşum suratim domates gibi gögüs ucu kalkani muhabbetlerinizi okudum ben aventin kalkanini aldim emzirmek icin olan ucunu da aldim gümüş kapakta aldim gögüs hassasiyetim çok ben sütyensiz bile gezemem hacettepe onayli bit gümüş kalkan aldim sertifikali bi gogus ucu kremim kaldi onu da önerilerinizden alacagim sanırın herkes lasinoh aliyor
Ayyy vallahi yorgunum gezmekten arkadaşlar birakmiyorlar evde durayim az dünde kizilcahamama köye gittik çam havasi çarpti heralde baygin geziyorumHele yoksun ortalarda.İyi yapmışsın.bu gümüş kapak nasıl bir şey ben bilmiyorum biraz araştırayım
En çok üzerine dusundugum şey emzirmek ve meme ucu yarasi göğüs uclarim minik ve ben normalde de çok hassasiyet çekiyorum özellikle sağ gögsumden o yüzden çok detayli jnceledjm gogus ucu namina ne varsa aldimMedela da lansinoh da kullandim. Medela daha iyi bence. Ayrica vay canina her seyi dusunmussun.
Omuz sırt yorulunca hep agriyor göbektenHanımlar sirt ağrısı başladımi? Bugün çok sırtım agriyor
Aynen en cok kafa yordugum şey buSen tam donanımla girceksin bu savaşa galibaalınacak ne cok sey varrr
Belini yorulduysan, bel artık error veriyordur. Dinlenmekte fayda var ben de belimi hiç yormamaya calısıyorum bu dönemde. Sancı(kasılma) oldugunda karnın taş kesiliyor karnına bir ağırlık biniyormuş gibi oluyorKızlar selamlar..belimde ara ara ince ama keskin Bi agrı oluyor bugün biraz yoruldum. Sancı nasıl oluyor
Aklımızda tutalım ayva cekirdeği jelini biliyor musun, arkadasım meme yaralarındsn bu şekilde kurtulmus, ayva cekirdeğinin üzerine kaynamıs ılımış su döküyorsun biraz. Bekletiyorsun o jel kıvama dönüşüyormus, jeli göğsüne surdüğünde mükemmel etki ediyor hemen iyileştiriyormusAynen en cok kafa yordugum şey buson 1 ay kala e vitamini kullanacagim aklinizda bulunsun klinikteki ebe önerdi
Ay benimde aynı. Kaşık agrimda varHem belim hem sırtım ağrıyor artık. Hatta otururken sağ kaburgam bile batıyor.
Himm öyleymiş bende bekliyorimİndirim olanları alcam ben de 24 27 mega indirim diyor
Himm ozaman doğru aldim4 numarada basliyo kulot bez. O da ayaklanma zamanina gekiyo zaten
Bende de hamilelik başı vardı sonra geçti şimdi yenidne basldiAyyy vallahi yorgunum gezmekten arkadaşlar birakmiyorlar evde durayim az dünde kizilcahamama köye gittik çam havasi çarpti heralde baygin geziyorumgümüş kapagi arkadaşlarim önerdi bana da
En çok üzerine dusundugum şey emzirmek ve meme ucu yarasi göğüs uclarim minik ve ben normalde de çok hassasiyet çekiyorum özellikle sağ gögsumden o yüzden çok detayli jnceledjm gogus ucu namina ne varsa aldimsoyledigin kremleri de not aliyorun şimdi
Omuz sırt yorulunca hep agriyor göbekten
İkimizde pozitifiz. Ama nette bunun önemli olmadığını anne bebek arasında olan bir durum olduğu yazıyor. İyice gerildim Bi sorayım ben kesin. İnşallah unutmam.Rh negatifsen baba da pozitifse bebeğin pozitif olabilir, ilk bebek pozitif olursa senin kanın rh a karsı antikor üretir. 2. Bebekte bu antikorlar devreye girer ve bebeğe zarar verir, genelde ilk bebekte bir sıkıntı olmaz 2. Bebeği etkiler ama önemli bir konu mutlaka sor doktoruna
Bundan sonra kızlar nereniz ağrımıyor diye sormak gerekiyorAy benimde aynı. Kaşık agrimda var
Canım lekelenme varsa mutlaka iğnesini yapıyorlar tedbir amaçlı. O zaman teste de bakıyorlar.Senin şeker yükseldi diye kismis cnm benim şu an için nornal. Ileriki günlerde revize gelebilir bana da :)
Alismis kudurmustan beter iste, utusuz yapamıyorum, eziyet bildiğin
Lekelenme ile testin alakası neymiş?
Dahiliyeye gittiğimde gece yatarken ki değil
1.sabah uyanır uyanmaz wc ye gitmeden ölç
2.aksam yemekten 1 saat sonra dedi. Takip edilmesi gereken saatler bunlarmis
Benim önceki gebeligimde gittiğim.endokrin doktoru 2.saati baz aliyordu
Ay bir parka gidem dedim az kalsın sonum sanayi olacaktı resmen her parçam döküldüİkimizde pozitifiz. Ama nette bunun önemli olmadığını anne bebek arasında olan bir durum olduğu yazıyor. İyice gerildim Bi sorayım ben kesin. İnşallah unutmam.
Bundan sonra kızlar nereniz ağrımıyor diye sormak gerekiyor
Bana da bişey diyen olmadı ikimiz de Rh pozitifiz zaten ama başka bişeyse bakılan bilemedim, öğrenince bize de söyleAllah Allah bana hiç söylenmedi ya. Çarşamba günü 29+1 olacağım doktora söylesem geç mi yapılması için acaba?
Biz de vardı uyuşmazlık ben yaptırdım gecen hafta iğnesiniKan uyuşmazlığı testi yaptıran var mı? Doktorum bana bu konuda hiç bir şey söylemedi. 28. Haftada yapılması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?