2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir sorarmisin benddgidince sorayım .

Ay kız aynen neremiz agrimiuor demek lazım
Sırt bel karın vajina hepsi ağrıyor
Birde sabah bulantıları kusmalar yine geri geldi'(

Ay bir parka gidem dedim az kalsın sonum sanayi olacaktı resmen her parçam döküldü
Ahaha sen ne parka gitmişsin. Ben tuvalete giderken her parçam dökülüyor.
Bana da bişey diyen olmadı ikimiz de Rh pozitifiz zaten ama başka bişeyse bakılan bilemedim, öğrenince bize de söyle
Bana da hiç bahseden olmadı doktorum da söylemedi. Tamam canım öğrenince yazarım buraya. Minnoşumu da göreceğim bakalım
Biz de vardı uyuşmazlık ben yaptırdım gecen hafta iğnesini
Benim hiç haberim yoktu ki. Testini bile yaptırmadım.
İğssssyaaağnnn
Hahaha Halil Sezai bizim için yazdı bu şarkıyı inanıyorum

Bence de o değilde emojiyi görünce geldi aklıma ben sigara içmem ama nargile çok severim en çok onu özlüyorumm ya emzirme de 2 yıl sürse yol uzun

İki üç gündür iyiydim ya canıma susadım ağzımın payını alıp koltuğa zor attım kendimi

Kuzum atlamadan söyleyeyim iğnesini de vurulacaksın bu haftada
Test sonucuna göre mi vurunacağım ben o iğneyi?
Bir sorarmisin benddgidince sorayım .

Ay kız aynen neremiz agrimiuor demek lazım
Sırt bel karın vajina hepsi ağrıyor
Birde sabah bulantıları kusmalar yine geri geldi'(
Soracağım kesinlikle. Aynen valla benimde inam ağrımayan yerim yok. Aaa bende bende tuhaflık var sanıyordum. Benimde neredeyse 1 haftadır midem bulanıyor. Kusma olmadı şükür ama az üzerinde dursam kesin kusarım da.

Kız ben mesajları şimdi okuyorum da sizin kan uyuşmazlığınız var mı yok mu onu netleştirelim. Eğer yoksa testte yapılmaz iğne de

Bence de o değilde emojiyi görünce geldi aklıma ben sigara içmem ama nargile çok severim en çok onu özlüyorumm ya emzirme de 2 yıl sürse yol uzun
Amanın hatırlatma... Bende sigara kullanmam ama nargile... bak yine canım istedi. Eşime de yaktırmıyorum canım istiyor diye. Arkadaşına gidiyor adam emzirme de içerim ben ara sıra ya dayanamam o kadar. 2 yıl sonra nasipse 2. Yi düşünüyorum. Bi de o olsa 4 abooooo
İki üç gündür iyiydim ya canıma susadım ağzımın payını alıp koltuğa zor attım kendimi
İyi sanıyorsun kendini ama aslında değilsindir. Vücut şaka yapmıştır

Öyle ya bide bugün döne döne bir hal oldu bi midemde baskı bi idrar torbamda

Kız ben mesajları şimdi okuyorum da sizin kan uyuşmazlığınız var mı yok mu onu netleştirelim. Eğer yoksa testte yapılmaz iğne de
Hee yok herhalde. Doktor çok sık soruyor kan gruplarımızı. Ondan şey etmedi acaba. ikimizinde pozitif.

Teşekkürler canım

Ben kustum da. Ama sabah bulantım oluyro. Normalmiş bebek baskı yaparmış saçı olurmuş o yaparmış filan annemde doğum yapanlarda öyle dedi .
Herşey bebiş için sağlıklı gelsinde.

Birazda strestw var bende çıkmayan test sonucu icin
Hayırlısı ise şu test sonucumda iyi gelseydi de rahatlasaydim

Öyle ya bide bugün döne döne bir hal oldu bi midemde baskı bi idrar torbamda
Yok bacım gayet uyumlu kanınız bu sadece sen negatif herifin pozitif olursa oluyor
Büyüyorlar ya ondan herhalde benşmde midem çok ağrı oluyor. Sürekli baskı hissediyorum. Bi de beni soluma yatırmıyor. Dürtüyor hep ordan.

Allah Allah nette öyle yazmıyordu. Yav bu nette yazanlar yüzünden kafam karışıyor sürekli

Ay iyi bari normal olsun da aynen öyle. Şimdi daha iyi anlıyorum anneliği. Doğunca daha da iyi anlarım. ağlayacağım duygusallaştım. Yetememekten de çok korkuyorum.

İçini ferah tut. İnşallah iyi çıkacak sonucun

Yalnız değilim aroması o kadar güzel ki kokluyorum canım istiyor. Kocam bey de en son dayanamadı ikidir piknikte yapıyor arada balkonda tütünün adı bişey Love dı da unuttum

Yalnız değilim aroması o kadar güzel ki kokluyorum canım istiyor. Kocam bey de en son dayanamadı ikidir piknikte yapıyor arada balkonda tütünün adı bişey Love dı da unuttum
Gerçekten öyle. Yani sigara kadar leş kokmuyor boğaz yakmıyor. Tertemiz valla benim koca ne kadar dayanır bilmiyorum. Bizimki ladykiller dı. Ama o bitti galiba yeni alacak arkadaşı önermiş katya mı ne doğursam da 2 hüptürsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…