Yok canım senin rh(-) eşinin pozitif olması lazım uyuşmazlık olması için. Size gerek yok o yüzdenBana da bişey diyen olmadı ikimiz de Rh pozitifiz zaten ama başka bişeyse bakılan bilemedim, öğrenince bize de söyle
Ahahaahah kesinlikle burada birSenin görümce hepimize dert oldu valla. Siz yazınca bi düşünüyorum okullar ne zaman kapanıyordu görümce ne zaman gidiyordu
Kuzum atlamadan söyleyeyim iğnesini de vurulacaksın bu haftadaKan uyuşmazlığı testi yaptıran var mı? Doktorum bana bu konuda hiç bir şey söylemedi. 28. Haftada yapılması gerekiyormuş
Bir sorarmisin benddgidince sorayım .İkimizde pozitifiz. Ama nette bunun önemli olmadığını anne bebek arasında olan bir durum olduğu yazıyor. İyice gerildim Bi sorayım ben kesin. İnşallah unutmam.
Bundan sonra kızlar nereniz ağrımıyor diye sormak gerekiyor
Ahaha sen ne parka gitmişsin. Ben tuvalete giderken her parçam dökülüyor.Ay bir parka gidem dedim az kalsın sonum sanayi olacaktı resmen her parçam döküldü
Bana da hiç bahseden olmadı doktorum da söylemedi. Tamam canım öğrenince yazarım buraya. Minnoşumu da göreceğim bakalımBana da bişey diyen olmadı ikimiz de Rh pozitifiz zaten ama başka bişeyse bakılan bilemedim, öğrenince bize de söyle
Benim hiç haberim yoktu ki. Testini bile yaptırmadım.Biz de vardı uyuşmazlık ben yaptırdım gecen hafta iğnesini
Hahahaİğssssyaaağnnn
Bence de o değilde emojiyi görünce geldi aklıma ben sigara içmem ama nargile çok severimAhaha sen ne parka gitmişsin. Ben tuvalete giderken her parçam dökülüyor.
Bana da hiç bahseden olmadı doktorum da söylemedi. Tamam canım öğrenince yazarım buraya. Minnoşumu da göreceğim bakalım
Benim hiç haberim yoktu ki. Testini bile yaptırmadım.
HahahaHalil Sezai bizim için yazdı bu şarkıyı inanıyorum
İki üç gündür iyiydim ya canıma susadım ağzımın payını alıp koltuğa zor attım kendimiAhaha sen ne parka gitmişsin. Ben tuvalete giderken her parçam dökülüyor.
Bana da hiç bahseden olmadı doktorum da söylemedi. Tamam canım öğrenince yazarım buraya. Minnoşumu da göreceğim bakalım
Benim hiç haberim yoktu ki. Testini bile yaptırmadım.
HahahaHalil Sezai bizim için yazdı bu şarkıyı inanıyorum
Test sonucuna göre mi vurunacağım ben o iğneyi?Kuzum atlamadan söyleyeyim iğnesini de vurulacaksın bu haftada
Soracağım kesinlikle. Aynen valla benimde inam ağrımayan yerim yok.Bir sorarmisin benddgidince sorayım .
Ay kız aynen neremiz agrimiuor demek lazım
Sırt bel karın vajina hepsi ağrıyor
Birde sabah bulantıları kusmalar yine geri geldi'(
Kız ben mesajları şimdi okuyorum da sizin kan uyuşmazlığınız var mı yok mu onu netleştirelim. Eğer yoksa testte yapılmaz iğne deTest sonucuna göre mi vurunacağım ben o iğneyi?
Soracağım kesinlikle. Aynen valla benimde inam ağrımayan yerim yok.Aaa bende bende tuhaflık var sanıyordum. Benimde neredeyse 1 haftadır midem bulanıyor. Kusma olmadı şükür ama az üzerinde dursam kesin kusarım da.
Amanın hatırlatma... Bende sigara kullanmam ama nargile... bak yine canım istedi. Eşime de yaktırmıyorum canım istiyor diye. Arkadaşına gidiyor adamBence de o değilde emojiyi görünce geldi aklıma ben sigara içmem ama nargile çok severimen çok onu özlüyorumm ya emzirme de 2 yıl sürse yol uzun
İyi sanıyorsun kendini ama aslında değilsindir. Vücut şaka yapmıştırİki üç gündür iyiydim ya canıma susadım ağzımın payını alıp koltuğa zor attım kendimi
Öyle ya bide bugün döne döne bir hal oldu bi midemde baskı bi idrar torbamdaAmanın hatırlatma... Bende sigara kullanmam ama nargile... bak yine canım istedi. Eşime de yaktırmıyorum canım istiyor diye. Arkadaşına gidiyor adamemzirme de içerim ben ara sıra ya dayanamam o kadar. 2 yıl sonra nasipse 2. Yi düşünüyorum. Bi de o olsa 4 abooooo
İyi sanıyorsun kendini ama aslında değilsindir. Vücut şaka yapmıştır
Hee yok herhalde. Doktor çok sık soruyor kan gruplarımızı. Ondan şey etmedi acaba.Kız ben mesajları şimdi okuyorum da sizin kan uyuşmazlığınız var mı yok mu onu netleştirelim. Eğer yoksa testte yapılmaz iğne de
Yok bacım gayet uyumlu kanınızHee yok herhalde. Doktor çok sık soruyor kan gruplarımızı. Ondan şey etmedi acaba.ikimizinde pozitif.
Teşekkürler canımBelini yorulduysan, bel artık error veriyordur. Dinlenmekte fayda var ben de belimi hiç yormamaya calısıyorum bu dönemde. Sancı(kasılma) oldugunda karnın taş kesiliyor karnına bir ağırlık biniyormuş gibi oluyor
Ben kustum da. Ama sabah bulantım oluyro. Normalmiş bebek baskı yaparmış saçı olurmuş o yaparmış filan annemde doğum yapanlarda öyle dedi .Test sonucuna göre mi vurunacağım ben o iğneyi?
Soracağım kesinlikle. Aynen valla benimde inam ağrımayan yerim yok.Aaa bende bende tuhaflık var sanıyordum. Benimde neredeyse 1 haftadır midem bulanıyor. Kusma olmadı şükür ama az üzerinde dursam kesin kusarım da.
Öyle ya bide bugün döne döne bir hal oldu bi midemde baskı bi idrar torbamda
Büyüyorlar ya ondan herhalde benşmde midem çok ağrı oluyor. Sürekli baskı hissediyorum. Bi de beni soluma yatırmıyor. Dürtüyor hep ordan.Yok bacım gayet uyumlu kanınızbu sadece sen negatif herifin pozitif olursa oluyor
Ay iyi bari normal olsun daBen kustum da. Ama sabah bulantım oluyro. Normalmiş bebek baskı yaparmış saçı olurmuş o yaparmış filan annemde doğum yapanlarda öyle dedi .
Herşey bebiş için sağlıklı gelsinde.
Birazda strestw var bende çıkmayan test sonucu icin
Hayırlısı ise şu test sonucumda iyi gelseydi de rahatlasaydim
Yalnız değilimAmanın hatırlatma... Bende sigara kullanmam ama nargile... bak yine canım istedi. Eşime de yaktırmıyorum canım istiyor diye. Arkadaşına gidiyor adamemzirme de içerim ben ara sıra ya dayanamam o kadar. 2 yıl sonra nasipse 2. Yi düşünüyorum. Bi de o olsa 4 abooooo
İyi sanıyorsun kendini ama aslında değilsindir. Vücut şaka yapmıştır
Gerçekten öyle. Yani sigara kadar leş kokmuyor boğaz yakmıyor. TertemizYalnız değilimaroması o kadar güzel ki kokluyorum canım istiyor. Kocam bey de en son dayanamadı ikidir piknikte yapıyor arada balkonda tütünün adı bişey Love dı da unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?