- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bizimki de sola yatınca coşuyor ikiz olsa parti yapıyorlar derimBüyüyorlar ya ondan herhalde benşmde midem çok ağrı oluyor. Sürekli baskı hissediyorum. Bi de beni soluma yatırmıyor. Dürtüyor hep ordan.
Allah Allah nette öyle yazmıyordu. Yav bu nette yazanlar yüzünden kafam karışıyor sürekli
Hepsinin köküne kibrit suyu
Isimlere bak tehlikeli bayaGerçekten öyle. Yani sigara kadar leş kokmuyor boğaz yakmıyor. Tertemizvalla benim koca ne kadar dayanır bilmiyorum. Bizimki ladykiller dı. Ama o bitti galiba yeni alacak arkadaşı önermiş katya mı ne doğursam da 2 hüptürsem
Ben hamile degilken bibe sutyensiz asla yatamam yumuşak cuplu sutyenleri giyememBende de hamilelik başı vardı sonra geçti şimdi yenidne basldi
Aynen aynen. Nasıl vurduruyor sola yatınca. O yüzden yatamıyorumBizimki de sola yatınca coşuyor ikiz olsa parti yapıyorlar derim
Kız nette yazana bakarsan yaşamıyoruz şuan
Uvv ama tadı da güzelIsimlere bak tehlikeli baya
Aynen yetememwkten korkuyorum bende birde başka şehre gitme durumu var o da korkutuyor.Ay iyi bari normal olsun daaynen öyle. Şimdi daha iyi anlıyorum anneliği. Doğunca daha da iyi anlarım. ağlayacağım duygusallaştım. Yetememekten de çok korkuyorum.
İçini ferah tut. İnşallah iyi çıkacak sonucun
Bende aynıyım .telsiz çamaşır sungersiz giyemm.Ben hamile degilken bibe sutyensiz asla yatamam yumuşak cuplu sutyenleri giyemem
Benimde öyle. Tayin durumu var çıkacak mı çıkmayacak mı çıkarsa nasıl yapacağız falan derken insan tedirgin oluyor. İnşallah İnşallahAynen yetememwkten korkuyorum bende birde başka şehre gitme durumu var o da korkutuyor.
Amin inşallah canım ya.biliyosun bu 3.verisim 1.5aydir aynı stres hamilelik keyfi yaşayamadım. İnşallah sonuç temiz sorunsuz gelirde strese dever
Oocok iyi muhabbet kuşu iyidie:)Buarada ben doğurmadan bizim nüfus +1 oldu kızlar. Muhabbet kuşu hediye geldi Ela kuşa aşık gibi geziyor evde sürekli cici kuş cici kuş
Biz çok beslemiştik bayılıyorum muhabbet kuşlarınaOocok iyi muhabbet kuşu iyidie:)
Bendr bir muhabbet kusu var kendine hayri yok ötsem mi ötmesem mi .. disari cikariyoruz kapida tünüyo heryer tüy poh boynunu koparcam az kaldiBuarada ben doğurmadan bizim nüfus +1 oldu kızlar. Muhabbet kuşu hediye geldi Ela kuşa aşık gibi geziyor evde sürekli cici kuş cici kuş
Vurup duvara yapıstırcan varya
bende seninle aynıyım :) haftaya pazartesi kontrolüm var bugünü sayma son 6 gün ve cok heyecanlıyımGünaydın Her pazartesi hafta dönüyoruz 28+0'dan selamlar
Henüz emzirme sütyeni almadim gogusler buyuyo dediler benimkiler ayniBende aynıyım .telsiz çamaşır sungersiz giyemm.
Emzirme sutyenlerinjn telli süngerli bulursam bakacam
Ayyy cinnetlik ben burdan sinir oluyorum teVurup duvara yapıstırcan varya
Bizde besledik güzel oluyro ya. Birde alışınca çok guzelBiz çok beslemiştik bayılıyorum muhabbet kuşlarınakızda hayvan aşkı olunca eşimin arkadaşı hediye etmiş maviş beyaz çok güzel
Bende bilemedim daha almadım ama yavaş yabas almak gerekecek:)Henüz emzirme sütyeni almadim gogusler buyuyo dediler benimkiler aynikac beden almam gerek bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?