2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaz annesi.olacagiz, ayva cekirdegini nereden bulalım

Omron bilekten aldık ilk sonra koldan olanlardan değiştik. Koldan ölçen daha sağlıklı cnm, o şekilde yönlendirildim ben de

Bende aynıyım .telsiz çamaşır sungersiz giyemm.
Emzirme sutyenlerinjn telli süngerli bulursam bakacam

Ben dagi den aldım, begendim. Mevcuttur 1 beden buyuk aldim

Bendr bir muhabbet kusu var kendine hayri yok ötsem mi ötmesem mi .. disari cikariyoruz kapida tünüyo heryer tüy poh boynunu koparcam az kaldi
O kuş olmamış yarım kalmış bu bizim kıza özellikle tepki veriyor sesini duyunca ötmeler dönmeler ama kafesten salınca kaçıyor tüm artistlik içerdeyken

Tamamdır kuzum bende yarın koldan olanı alacam teşekkür ettim

O kuş olmamış yarım kalmış bu bizim kıza özellikle tepki veriyor sesini duyunca ötmeler dönmeler ama kafesten salınca kaçıyor tüm artistlik içerdeyken
Bizimkide kapinin üstüne konunca yürekleniyo yasinida doldurdu icraat yok kuştada 3.bebem ama biseye yaramaz bogazi ver geri cekil benle bu kadar ilgilenselerdi simdiye uzaya cıkmıstım

Bizimkide kapinin üstüne konunca yürekleniyo yasinida doldurdu icraat yok kuştada 3.bebem ama biseye yaramaz bogazi ver geri cekil benle bu kadar ilgilenselerdi simdiye uzaya cıkmıstım
Bu daha yavru şimdilik iyi gibi ama ne çıkacağı belli olmaz da olabilir
Ama benim bekarlıkta beslediklerim şahaneydi bir kaç kelime konuşuyorlardı, sofrada yerleri vardı durup yeşillik beklerlerdi, okey taşlarını taşıyorlardı dizelim de devirsinler diye sen anlatınca nerdee o eski kuşlar diyesim geldi

Benim onceki 2 kusta oyle herseyi bilirlerdi isimlerini paşa koymustuk ikisininde kaderi bir oldu yavrularin yaslarini doldurdular öldüler .. bu kusada mavis diyelim bari ölmesin dedik beni öldürcwk kahrimdan püstük koycam adini geri zaten biseye yaramiyo süzülüyo öyle .. yeni gelin gibi ayni ben bile bu kadar süzülmedim atıl biraz demi ici gecmis gibi

Eger kan uyusmazlıgı ise dediğin, ikiniz de pozitifseniz bebek de yüzde yüz pozitif olacagından hicbir sıkıntı olmaz, ama sen negatif olsaydın bebek pozitif olsaydı sıkıntı olabilirdi, ikiniz de pozitifseniz kan uyusmazlıgı olmaz

Ben de mesajı yazdıktan sonra düsündüm bunu nereden bulacagız diye carsamba gunu pazara cıkacagım ayva varsa alıp cekirdeklerini buzluga koyacagım insallajih vardır

Hmm anladım canım. İkimizde şükür pozitifiz.

Rica ederim, kullanımı da kolay. Omron alacaksan bir hafizalisi bir hafizasizi var basic modellerde. Aklinda olsun

Kulübe hosgeldin. Gözler sulu bir de bende
Evet canım marka yazmamışım diğer mesajlarda ama Omron alacam. Bana arkadaşın söylediği ürüne baktım şimdi hafıza özelliği yokmuş. Hafızalı olanda basic yazmıyor. Yanlış mı bakıyorum ya bu mereti de anlamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220523_233230.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220523_233215.webp
    24 KB · Görüntüleme: 34
Kız kuşun suyuna falan birşey mi katıyorsunuz arabesk mi dinletiyorsunuz hayvanın terapiye ihtiyacı var gibi
Cinsi de fark ediyor. Ablamlarda almış anam bir öyle arsız birşey ki deli gibi ısırıyor susmadan ötüyor falan annem heran kapının önüne koyabilirim diyor kadın 3-4 günde bıktı şuan seni en çok anam anlar

Hayırlısıyla temiz sonucunuzda gelsin canım. 3.kan gitmişti değil mi? Ne zaman sonuçlanır diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…