Aklımızda tutalım ayva cekirdeği jelini biliyor musun, arkadasım meme yaralarındsn bu şekilde kurtulmus, ayva cekirdeğinin üzerine kaynamıs ılımış su döküyorsun biraz. Bekletiyorsun o jel kıvama dönüşüyormus, jeli göğsüne surdüğünde mükemmel etki ediyor hemen iyileştiriyormus
Canım lekelenme varsa mutlaka iğnesini yapıyorlar tedbir amaçlı. O zaman teste de bakıyorlar.
Tansiyon için bi bilgim yok bakalım yarın herşeyi soracam burdaki doktor ne diyecek. Cihazda soracam bendeki bilekten ölçer koldan olanlardan hangisini tavsiye ederse ona geçecem.
Ben mesaj gönderemedim bir türlü gönderiyorum gitmiyor altta bekliyor Bu notla gider inşallah
Bende aynıyım .telsiz çamaşır sungersiz giyemm.
Emzirme sutyenlerinjn telli süngerli bulursam bakacam
O kuş olmamış yarım kalmışBendr bir muhabbet kusu var kendine hayri yok ötsem mi ötmesem mi .. disari cikariyoruz kapida tünüyo heryer tüy poh boynunu koparcam az kaldi
Benim ki melek kalır.
bende seninle aynıyım :) haftaya pazartesi kontrolüm var bugünü sayma son 6 gün ve cok heyecanlıyım
Öyle canım. Hala resimlerine bakarız mesela evin bir üyesi olmuşlardıBizde besledik güzel oluyro ya. Birde alışınca çok guzel
Tamamdır kuzum bende yarın koldan olanı alacam teşekkür ettimYaz annesi.olacagiz, ayva cekirdegini nereden bulalım
Omron bilekten aldık ilk sonra koldan olanlardan değiştik. Koldan ölçen daha sağlıklı cnm, o şekilde yönlendirildim ben de
Ben dagi den aldım, begendim. Mevcuttur 1 beden buyuk aldim
Dagi Ten Ashley Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
Dagi Ten Ashley Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben artik sinir bile olamiyorum o kadar saldim dusun artikAyyy cinnetlik ben burdan sinir oluyorum te
Bizimkide kapinin üstüne konunca yürekleniyo yasinida doldurdu icraat yok kuştada 3.bebem ama biseye yaramaz bogazi ver geri cekilO kuş olmamış yarım kalmışbu bizim kıza özellikle tepki veriyor sesini duyunca ötmeler dönmeler ama kafesten salınca kaçıyor tüm artistlik içerdeyken
Bu daha yavru şimdilik iyi gibi ama ne çıkacağı belli olmazBizimkide kapinin üstüne konunca yürekleniyo yasinida doldurdu icraat yok kuştada 3.bebem ama biseye yaramaz bogazi ver geri cekilbenle bu kadar ilgilenselerdi simdiye uzaya cıkmıstım
Tamamdır kuzum bende yarın koldan olanı alacam teşekkür ettim
Kulübe hosgeldin. Gözler sulu bir de bendeO değilde alerjik nezlem fena azdıhapşırık burun akıntısı şelale gibi resmen
Benim onceki 2 kusta oyle herseyi bilirlerdi isimlerini paşa koymustuk ikisininde kaderi bir oldu yavrularin yaslarini doldurdular öldüler .. bu kusada mavis diyelim bari ölmesin dedik beni öldürcwk kahrimdan püstük koycam adini geri zaten biseye yaramiyo süzülüyo öyle .. yeni gelin gibi ayni ben bile bu kadar süzülmedim atıl biraz demi ici gecmis gibiBu daha yavru şimdilik iyi gibi ama ne çıkacağı belli olmazda olabilir
Ama benim bekarlıkta beslediklerim şahaneydi bir kaç kelime konuşuyorlardı, sofrada yerleri vardı durup yeşillik beklerlerdi, okey taşlarını taşıyorlardı dizelim de devirsinler diye sen anlatınca nerdee o eski kuşlar diyesim geldi
Eger kan uyusmazlıgı ise dediğin, ikiniz de pozitifseniz bebek de yüzde yüz pozitif olacagından hicbir sıkıntı olmaz, ama sen negatif olsaydın bebek pozitif olsaydı sıkıntı olabilirdi, ikiniz de pozitifseniz kan uyusmazlıgı olmazİkimizde pozitifiz. Ama nette bunun önemli olmadığını anne bebek arasında olan bir durum olduğu yazıyor. İyice gerildim Bi sorayım ben kesin. İnşallah unutmam.
Bundan sonra kızlar nereniz ağrımıyor diye sormak gerekiyor
Ben de mesajı yazdıktan sonra düsündüm bunu nereden bulacagız diye carsamba gunu pazara cıkacagım ayva varsa alıp cekirdeklerini buzluga koyacagımYaz annesi.olacagiz, ayva cekirdegini nereden bulalım
Omron bilekten aldık ilk sonra koldan olanlardan değiştik. Koldan ölçen daha sağlıklı cnm, o şekilde yönlendirildim ben de
Ben dagi den aldım, begendim. Mevcuttur 1 beden buyuk aldim
Dagi Ten Ashley Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
Dagi Ten Ashley Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hmm anladım canım. İkimizde şükür pozitifiz.Eger kan uyusmazlıgı ise dediğin, ikiniz de pozitifseniz bebek de yüzde yüz pozitif olacagından hicbir sıkıntı olmaz, ama sen negatif olsaydın bebek pozitif olsaydı sıkıntı olabilirdi, ikiniz de pozitifseniz kan uyusmazlıgı olmaz
Evet canım marka yazmamışım diğer mesajlarda ama Omron alacam. Bana arkadaşın söylediği ürüne baktım şimdi hafıza özelliği yokmuş. Hafızalı olanda basic yazmıyor. Yanlış mı bakıyorum ya bu mereti de anlamıyorumRica ederim, kullanımı da kolay. Omron alacaksan bir hafizalisi bir hafizasizi var basic modellerde. Aklinda olsun
Kulübe hosgeldin. Gözler sulu bir de bende
Kız kuşun suyuna falan birşey mi katıyorsunuz arabesk mi dinletiyorsunuz hayvanın terapiye ihtiyacı var gibiBenim onceki 2 kusta oyle herseyi bilirlerdi isimlerini paşa koymustuk ikisininde kaderi bir oldu yavrularin yaslarini doldurdular öldüler .. bu kusada mavis diyelim bari ölmesin dedik beni öldürcwk kahrimdan püstük koycam adini geri zaten biseye yaramiyo süzülüyo öyle .. yeni gelin gibi ayni ben bile bu kadar süzülmedim atıl biraz demi ici gecmis gibi
Hayırlısıyla temiz sonucunuzda gelsin canım. 3.kan gitmişti değil mi? Ne zaman sonuçlanır diyorlarBen kustum da. Ama sabah bulantım oluyro. Normalmiş bebek baskı yaparmış saçı olurmuş o yaparmış filan annemde doğum yapanlarda öyle dedi .
Herşey bebiş için sağlıklı gelsinde.
Birazda strestw var bende çıkmayan test sonucu icin
Hayırlısı ise şu test sonucumda iyi gelseydi de rahatlasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?