Evet canım marka yazmamışım diğer mesajlarda ama Omron alacam. Bana arkadaşın söylediği ürüne baktım şimdi hafıza özelliği yokmuş. Hafızalı olanda basic yazmıyor. Yanlış mı bakıyorum ya bu mereti de anlamıyorum
Buda herşey gibi üstüne katarak gidiyorEvet ilki, hafızalı yazıyor cnm. Hafizali aldım ben de Nisan da 439 a almisim
Omron M2+ 30 Ölçüm Hafızalı Geniş Manşetli Üst Koldan Ölçer Dijital Tansiyon Aleti HEM-7146-E - Fiyatı, Yorumları
Omron M2+ 30 Ölçüm Hafızalı Geniş Manşetli Üst Koldan Ölçer Dijital Tansiyon Aleti HEM-7146-E yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Akakce ve cimri de fiyat karşılaştırması yaparsin, fiyat çok değişkenBuda herşey gibi üstüne katarak gidiyorfavorilere aldım canım şu dört günde artık şans hangisinden yana yüzüme gülerse onu alacam
Ayy çok güzeldi bu Canım arada girip okuyorum cok güzel espiriler yapmışsınız napim emoji atıyorum
Kör bulduğunu misaliAkakce ve cimri de fiyat karşılaştırması yaparsin, fiyat çok değişken
En son alacagim şey sutyen olacak sanirim beninBende bilemedim daha almadım ama yavaş yabas almak gerekecek:)
Kiz atilir bi kavga koparilir atilir bahaneyleBenim ki melek kalır.Bnm görümce sorunu çözülür de mad napcak bilmem ahahaha. Allah sabır vere. Atsan atılmıyor
Ayyy ben olsam umursamam gorumcem beni 5.5 aylikken arayip hayirli olsun dedi hamileligime eltim sormasa onu bile farketmezdim o kadar yokBen artik sinir bile olamiyorum o kadar saldim dusun artik
Canım ben kullanıyorum bunu aşırı memnunum. 712j-e bende var. Ocak ayında almıştım. Hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederimEvet canım marka yazmamışım diğer mesajlarda ama Omron alacam. Bana arkadaşın söylediği ürüne baktım şimdi hafıza özelliği yokmuş. Hafızalı olanda basic yazmıyor. Yanlış mı bakıyorum ya bu mereti de anlamıyorum
Ooo süper canım teşekkürlerCanım ben kullanıyorum bunu aşırı memnunum. 712j-e bende var. Ocak ayında almıştım. Hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim
Çok geçmiş olsunGünaydın. Zor bi geceydi. Kızım hiç hastalanmıyor maşallah diye diye çocuğu nazar ettim. Gece öksürmekten uyuyamadı çocuğum. Sabaha doğru daldı, birkaç saat uyuduk. Pekmez tereyağ yedirdim ballı ılık su içirdim, akşam ılık papatya çayı da vermiştim. Kendisi suyu çok seviyor zaten, 3 biberon su içti, sırtına ayaklarına bebek viksi sürdüm bir de calpol verdim ancak uyudu sabah 4 gibi. Bugün doktora götürcem bakalım. Öksürük şurubu verirler belki. O öksürdükçe Damir de tekme attı. Onu da uyutmadık. Damir hayırlısıyla doğduktan sonra ikisinin gece uykularında yasanacakları hayal etmek istemiyorum. Biri uyanıksa muhakkak diğerini de uyandıracak. Tam bir cümbüş olacak.
GecmisnolsunGünaydın. Zor bi geceydi. Kızım hiç hastalanmıyor maşallah diye diye çocuğu nazar ettim. Gece öksürmekten uyuyamadı çocuğum. Sabaha doğru daldı, birkaç saat uyuduk. Pekmez tereyağ yedirdim ballı ılık su içirdim, akşam ılık papatya çayı da vermiştim. Kendisi suyu çok seviyor zaten, 3 biberon su içti, sırtına ayaklarına bebek viksi sürdüm bir de calpol verdim ancak uyudu sabah 4 gibi. Bugün doktora götürcem bakalım. Öksürük şurubu verirler belki. O öksürdükçe Damir de tekme attı. Onu da uyutmadık. Damir hayırlısıyla doğduktan sonra ikisinin gece uykularında yasanacakları hayal etmek istemiyorum. Biri uyanıksa muhakkak diğerini de uyandıracak. Tam bir cümbüş olacak.
Gözlerim malesef uzun yıllardır lens kullanımından (baya abarrttim zamanında 1 hafta çıkarmazdımRica ederim, kullanımı da kolay. Omron alacaksan bir hafizalisi bir hafizasizi var basic modellerde. Aklinda olsun
Kulübe hosgeldin. Gözler sulu bir de bende
Başından bu yana 5.200kg almışım. Tabi ben diyet yüzünden önce zayıfladım. Şimdi sabit kaldım. 1 aydır 58 kilodayım. Ne alıyorum ne veriyorum. Doktorlar 10-12kg ye kadar alınmasına müsadere ediyor zaten.günaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
hayalim +14 kg ile bitirmek hamileliği
Ayyy maşallahG0naydın kızlar dün dr.kontrolüm vardı benim kız hep önden gidiyor bu aralar dr a göre 30 haftalık oldum bu gidişle ağustosa kalmadan doğururum benkilosuda 1.450 olmuş tosuncukmu olcak nedir
Bende Ekim ayında lazer ameliyatı olmuştum. Lens kullanıyordum. Sonra baktım olmayacak bazı sebeplerde öne çıkınca hemen oldum. Şimdi ondan kaynaklı kuruluk var. Ama gözyaşı damlatıyorum arada bulanık görüyorum çünkü. O da mı damlatılmaması gerekiyor. Antibiyotik değiş sonuçtaGözlerim malesef uzun yıllardır lens kullanımından (baya abarrttim zamanında 1 hafta çıkarmazdımşimdiler de baya kuru ve ağrıyor hamile olduğum içinde antibiyotik göz damlası alamıyorum. Artık doğum sonrası çaresine bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?