Maşallah maşallahG0naydın kızlar dün dr.kontrolüm vardı benim kız hep önden gidiyor bu aralar dr a göre 30 haftalık oldum bu gidişle ağustosa kalmadan doğururum benkilosuda 1.450 olmuş tosuncukmu olcak nedir
Geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin evde bir tane daha çocuğun olması çok daha zor ama zamanla düzeni oturtursun büyüdükçede birbirlerine arkadaş olurlar zatenGünaydın. Zor bi geceydi. Kızım hiç hastalanmıyor maşallah diye diye çocuğu nazar ettim. Gece öksürmekten uyuyamadı çocuğum. Sabaha doğru daldı, birkaç saat uyuduk. Pekmez tereyağ yedirdim ballı ılık su içirdim, akşam ılık papatya çayı da vermiştim. Kendisi suyu çok seviyor zaten, 3 biberon su içti, sırtına ayaklarına bebek viksi sürdüm bir de calpol verdim ancak uyudu sabah 4 gibi. Bugün doktora götürcem bakalım. Öksürük şurubu verirler belki. O öksürdükçe Damir de tekme attı. Onu da uyutmadık. Damir hayırlısıyla doğduktan sonra ikisinin gece uykularında yasanacakları hayal etmek istemiyorum. Biri uyanıksa muhakkak diğerini de uyandıracak. Tam bir cümbüş olacak.
Günaydıngünaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
hayalim +14 kg ile bitirmek hamileliği
Yok yok antibiyotik vercekti vermedi kuruluk için ben de de var damla onu arada aklıma geldikçe damlatıyorum. Lazer olamıyorum zira gözlerim yüksekBende Ekim ayında lazer ameliyatı olmuştum. Lens kullanıyordum. Sonra baktım olmayacak bazı sebeplerde öne çıkınca hemen oldum. Şimdi ondan kaynaklı kuruluk var. Ama gözyaşı damlatıyorum arada bulanık görüyorum çünkü. O da mı damlatılmaması gerekiyor. Antibiyotik değiş sonuçta
Valla iyi anlıyorum seni. Miyop+astigmat vardı. Bana göre yüksekti ta o dereceler ile göremiyorum insanların yüzünü seçememek.... İlk muayene gittiğimde olmaz çizemeyiz der diye ödüm kopmuştu. Hiç sevmiyorum gözlüğü. Lens desen ayrı bir dertti benim için. Uymuyordu hiç Bi lens.Yok yok antibiyotik vercekti vermedi kuruluk için ben de de var damla onu arada aklıma geldikçe damlatıyorum. Lazer olamıyorum zira gözlerim yüksekevde gözlük takıyorum dışarıda lens. Derecem büyüyor sürekli dursa lazer düşünürüm kurtulmak çok isterim orta okuldan beri gözlük takarım bı ara isyan ettim ergenlik tabi babam almam lens dedi zararlı dedi bı yıl protesto ettim kör gezdim sonra aldı. Tabi kör gezmek de sorun yazık oldu gözlerime ahh ahh.
Ayyy maşallah
Maşallah maşallahsen bizden önce doğurursun o zaman kesin
Ay evet ya internetten baktım bende neler yok içinde bavullamı gitcez hastaneye anlamadım benKızlar hastane çantası için listeniz var mı? Ben gereksiz bir şey almak istemiyorum da yanıma. Hani listeniz varsa Bi atıverir misiniz buralarabende var ama bende ki bana saçma geliyor
Yok anam rap disinda bisey calmam evde bundan bi onceki kuşumun kardesi bu o nasil guzel kustu her hüneri vardi.. iste 5 parmagin beside bir mi buda boyle napim saldim iyiceKız kuşun suyuna falan birşey mi katıyorsunuz arabesk mi dinletiyorsunuz hayvanın terapiye ihtiyacı var gibi
Cinsi de fark ediyor. Ablamlarda almış anam bir öyle arsız birşey ki deli gibi ısırıyor susmadan ötüyor falan annem heran kapının önüne koyabilirim diyor kadın 3-4 günde bıktı şuan seni en çok anam anlar
Bir arkadasımda ısrarla mustela dedi kuzum mustela alacağım ben sanırım doğalmış birde silmeye gerek yokmuş emzirirken. Birde silver nurse gümüş kapak alacağımKesinlikle lansinoh kuzum
Dr.um tahmini doğum tarihimi 3 ağustos olarak girdi ama temmuzun sonunda gelir dedi, başıda aşağıda bol bol yürü dönmezse normal doğum olur dedi ama ben çok korkuyorum normalden
Bende çok korkuyorum ama çatır çatır doğurcam bu gidişleAy evet ya internetten baktım bende neler yok içinde bavullamı gitcez hastaneye anlamadım ben
G0naydın kızlar dün dr.kontrolüm vardı benim kız hep önden gidiyor bu aralar dr a göre 30 haftalık oldum bu gidişle ağustosa kalmadan doğururum benkilosuda 1.450 olmuş tosuncukmu olcak nedir
15 kilo aldim bende bebegin gelisimini soylemedi doktor ama ondeyiz bizdegünaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
hayalim +14 kg ile bitirmek hamileliği
Arkadaşta diyoki bende erken doğurcam diye geziyodum ortalıkta 40 haftalıktı doğmadı dr. Mecburi sezeryana aldıBende çok korkuyorum ama çatır çatır doğurcam bu gidişlebende 28 temmuzda doğursam keşke ya ne güzel olurdu benim için
He ya utanırım ben o bavulla hastaneye gitmeye. Herkesin elinde Bi bavul var. Bizimde olacak kesin. Her Bi şey var o listelerde.
Evet suyu sevmesi çok iyi. İştahı da kolay kolay gitmez. Dün akşam 2 kase sıcak çorba içti. Ben kreşe giden minik bir bebek olarak çok hastalanmıyor olmasını iyi yemesine bağlıyorum.Çok geçmiş olsunsuyu sevmesi iyi. Daha çabuk atlatır bol su ile. Sağlıkla doğsun da inşallah gerisini halledersin sen tecrübelisin
Evet normal doğum için hiç belli olmuyormuş o işMasallah ..kiz bakma onde gitmelerine bizde ondeyiz suan ama pek bisey fark etmiyo .. ilk oglumda 2 hafta ondeydik yine 42 haftalik dogdu..
İçimden bir ses bende 40 hafta bekleyeceğim diyor ama bakalımArkadaşta diyoki bende erken doğurcam diye geziyodum ortalıkta 40 haftalıktı doğmadı dr. Mecburi sezeryana aldıneyse büyük konuşmayayım bende bizde bir trekking sırt çantası var ben onu alırım diyorum valla bavul çok garip geliyor
Ağrım sızım olmaz mı her sabah uyanmak işkenceAğrın sızında mı olmuyor kız nazar etmeyiz söyle sen yaz yeter ki
Evet olabilir. Annem hep söyler iyi yesin iştahı açık olsun yeter diye. Yemeyen bebeler daha çabuk hastalanıyor. Tekrar geçmiş olsunEvet suyu sevmesi çok iyi. İştahı da kolay kolay gitmez. Dün akşam 2 kase sıcak çorba içti. Ben kreşe giden minik bir bebek olarak çok hastalanmıyor olmasını iyi yemesine bağlıyorum.
Hepinize teşekkür ederim , inşallah kısa zamanda iyileşir.
Ne koycağımızı bilsek daha kolay işimiz aslında, dur bakalım tecrübeli arkadaşlar yazar belkim çantaya neler koymak gerektiğiniİçimden bir ses bende 40 hafta bekleyeceğim diyor ama bakalımneyse şunun şurasında ne kaldı 10 hafta... Yani mantıklı sığarsa öyle yap. Bizde yok maalesef ben bavul alacağım yanıma aman insanlar 2 3 valizle gidiyor nolcak sankim. Keşke küçük boy olsaydı ama valizim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?