2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

G0naydın kızlar dün dr.kontrolüm vardı benim kız hep önden gidiyor bu aralar dr a göre 30 haftalık oldum bu gidişle ağustosa kalmadan doğururum ben kilosuda 1.450 olmuş tosuncukmu olcak nedir
Maşallah maşallah sen bizden önce doğurursun o zaman kesin

Geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin evde bir tane daha çocuğun olması çok daha zor ama zamanla düzeni oturtursun büyüdükçede birbirlerine arkadaş olurlar zaten

Günaydın 5 kilo aldım 60dı 65 oldum. Ben doğum sonrası aşırı kilo vermiştim ilkin de mesela 61 le hamile kaldım 3 kilo verdim sonra 68 oldum. Doğum ve emzirme başlayınca soluğu 45 kilo da aldım. Bunda nolcak merak ediyorum O kadar da zayıflamak istemiyorum hep zayıf biri oldum 55 kilo olayım benm için kafi.

Kızlar hastane çantası için listeniz var mı? Ben gereksiz bir şey almak istemiyorum da yanıma. Hani listeniz varsa Bi atıverir misiniz buralara bende var ama bende ki bana saçma geliyor

Yok yok antibiyotik vercekti vermedi kuruluk için ben de de var damla onu arada aklıma geldikçe damlatıyorum. Lazer olamıyorum zira gözlerim yüksek evde gözlük takıyorum dışarıda lens. Derecem büyüyor sürekli dursa lazer düşünürüm kurtulmak çok isterim orta okuldan beri gözlük takarım bı ara isyan ettim ergenlik tabi babam almam lens dedi zararlı dedi bı yıl protesto ettim kör gezdim sonra aldı. Tabi kör gezmek de sorun yazık oldu gözlerime ahh ahh.

Valla iyi anlıyorum seni. Miyop+astigmat vardı. Bana göre yüksekti ta o dereceler ile göremiyorum insanların yüzünü seçememek.... İlk muayene gittiğimde olmaz çizemeyiz der diye ödüm kopmuştu. Hiç sevmiyorum gözlüğü. Lens desen ayrı bir dertti benim için. Uymuyordu hiç Bi lens.

Kızlar hastane çantası için listeniz var mı? Ben gereksiz bir şey almak istemiyorum da yanıma. Hani listeniz varsa Bi atıverir misiniz buralara bende var ama bende ki bana saçma geliyor
Ay evet ya internetten baktım bende neler yok içinde bavullamı gitcez hastaneye anlamadım ben

Yok anam rap disinda bisey calmam evde bundan bi onceki kuşumun kardesi bu o nasil guzel kustu her hüneri vardi.. iste 5 parmagin beside bir mi buda boyle napim saldim iyice

Dr.um tahmini doğum tarihimi 3 ağustos olarak girdi ama temmuzun sonunda gelir dedi, başıda aşağıda bol bol yürü dönmezse normal doğum olur dedi ama ben çok korkuyorum normalden
Ay evet ya internetten baktım bende neler yok içinde bavullamı gitcez hastaneye anlamadım ben
Bende çok korkuyorum ama çatır çatır doğurcam bu gidişle bende 28 temmuzda doğursam keşke ya ne güzel olurdu benim için
He ya utanırım ben o bavulla hastaneye gitmeye. Herkesin elinde Bi bavul var. Bizimde olacak kesin. Her Bi şey var o listelerde.

Masallah .. kiz bakma onde gitmelerine bizde ondeyiz suan ama pek bisey fark etmiyo .. ilk oglumda 2 hafta ondeydik yine 42 haftalik dogdu..
G0naydın kızlar dün dr.kontrolüm vardı benim kız hep önden gidiyor bu aralar dr a göre 30 haftalık oldum bu gidişle ağustosa kalmadan doğururum ben kilosuda 1.450 olmuş tosuncukmu olcak nedir

15 kilo aldim bende bebegin gelisimini soylemedi doktor ama ondeyiz bizde

Arkadaşta diyoki bende erken doğurcam diye geziyodum ortalıkta 40 haftalıktı doğmadı dr. Mecburi sezeryana aldı neyse büyük konuşmayayım bende bizde bir trekking sırt çantası var ben onu alırım diyorum valla bavul çok garip geliyor

Çok geçmiş olsun suyu sevmesi iyi. Daha çabuk atlatır bol su ile. Sağlıkla doğsun da inşallah gerisini halledersin sen tecrübelisin
Evet suyu sevmesi çok iyi. İştahı da kolay kolay gitmez. Dün akşam 2 kase sıcak çorba içti. Ben kreşe giden minik bir bebek olarak çok hastalanmıyor olmasını iyi yemesine bağlıyorum.

Hepinize teşekkür ederim , inşallah kısa zamanda iyileşir.

Masallah .. kiz bakma onde gitmelerine bizde ondeyiz suan ama pek bisey fark etmiyo .. ilk oglumda 2 hafta ondeydik yine 42 haftalik dogdu..
Evet normal doğum için hiç belli olmuyormuş o iş ama sezeryan olursam ona göre gün verilir sanırım, dr da temmuz sonu gelir dedi

İçimden bir ses bende 40 hafta bekleyeceğim diyor ama bakalım neyse şunun şurasında ne kaldı 10 hafta... Yani mantıklı sığarsa öyle yap. Bizde yok maalesef ben bavul alacağım yanıma aman insanlar 2 3 valizle gidiyor nolcak sankim. Keşke küçük boy olsaydı ama valizim ya.

Ağrın sızında mı olmuyor kız nazar etmeyiz söyle sen yaz yeter ki
Ağrım sızım olmaz mı her sabah uyanmak işkence bacaklarıma giren kramplar öldürüyor bugün randevum var bakalım magnezyumu artıracak mi diyet yapıyorum ya çok mutsuzum zaten yemiyordum dikkat ediyordum daha çok kısmak bütün sevincimi yitirdi

Evet olabilir. Annem hep söyler iyi yesin iştahı açık olsun yeter diye. Yemeyen bebeler daha çabuk hastalanıyor. Tekrar geçmiş olsun

Ne koycağımızı bilsek daha kolay işimiz aslında, dur bakalım tecrübeli arkadaşlar yazar belkim çantaya neler koymak gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…