Banada öyle geldi görünce tam aradığım dedimListe cok sade cok iyiymis favoriledim
Cok geçmis olsun tam mevsim değişimi . Bizde antibiyotik kullanıyoruz idrar yolu enfeksiyonu vardı karnı agrıyorduGünaydın. Zor bi geceydi. Kızım hiç hastalanmıyor maşallah diye diye çocuğu nazar ettim. Gece öksürmekten uyuyamadı çocuğum. Sabaha doğru daldı, birkaç saat uyuduk. Pekmez tereyağ yedirdim ballı ılık su içirdim, akşam ılık papatya çayı da vermiştim. Kendisi suyu çok seviyor zaten, 3 biberon su içti, sırtına ayaklarına bebek viksi sürdüm bir de calpol verdim ancak uyudu sabah 4 gibi. Bugün doktora götürcem bakalım. Öksürük şurubu verirler belki. O öksürdükçe Damir de tekme attı. Onu da uyutmadık. Damir hayırlısıyla doğduktan sonra ikisinin gece uykularında yasanacakları hayal etmek istemiyorum. Biri uyanıksa muhakkak diğerini de uyandıracak. Tam bir cümbüş olacak.
Gebelik şekerini yoksa 12-15 max aralığında normal tekil gebelikte. Gebelik sekerinde istenmiyor.günaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
hayalim +14 kg ile bitirmek hamileliği
Kızlar hastane çantası için listeniz var mı? Ben gereksiz bir şey almak istemiyorum da yanıma. Hani listeniz varsa Bi atıverir misiniz buralarabende var ama bende ki bana saçma geliyor
mochi düsünüyordum ama bazı yorumlara baktım begenenlerin yanında begenmeyenlerde var. Sanırım sagma yapmıyor bu makina sadece bir gögüsten emzirirken diğer gögüsten akanları topluyor kimisinde diğer gögüs akma yapıyormusYani lazım olursa öyle yaparsın. Benim alacağım minnacık Bi şey xaten. Omuz çantama bile sığar. Aman inşallah lazım olmaz da bol bol sütümüz olur
Pompa endisesi tasima hastanede veriyolar. Ikinci el.gibi dusunme elektrikli kisim herkes tarafindan kullaniliyo ama biberonunu sagim kismini falan sifir posetli veriyolarAraştırdım baya Bi bunu öneriyorlardı ama bilgim yok işte. Elektrikli almam mümkün değil şu anda. 2. Elde kullanamam böyle şeylerde. Bakarım bir çaresine ya sıkıntı olursa eşime söylerim mecbur alacak. Ama kullanım şeklini bilmem iyi olduteşekkürler
Ma yokmus evet, akan sütü toplamak içinmiş sadeceBende
mochi düsünüyordum ama bazı yorumlara baktım begenenlerin yanında begenmeyenlerde var. Sanırım sagma yapmıyor bu makina sadece bir gögüsten emzirirken diğer gögüsten akanları topluyor kimisinde diğer gögüs akma yapıyormus
İkinci el kiralama fiyatları nasıl, hiç bilgim yokPompa endisesi tasima hastanede veriyolar. Ikinci el.gibi dusunme elektrikli kisim herkes tarafindan kullaniliyo ama biberonunu sagim kismini falan sifir posetli veriyolar
Günaydıngünaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
Eltim sadece onu kullandi. Emzirirken de degil gogus dolu bebek uyuyo sagdi mesela. Ama az sut olan memede ise yaramaz. Sutu bol bi insan olmak lazimBende
mochi düsünüyordum ama bazı yorumlara baktım begenenlerin yanında begenmeyenlerde var. Sanırım sagma yapmıyor bu makina sadece bir gögüsten emzirirken diğer gögüsten akanları topluyor kimisinde diğer gögüs akma yapıyormus
Ay bu liste güzelmiş kaydedeyim hemen. Eksik gördüklerimi eklerim olmadı. Teşekkür ederimEki Görüntüle 3071529 Ben bu listeyi yapacağım
Aynen benimde öyle oldu sabah. Sonra saatini geçirmedi oynamaya başladı çok şükür.O his bazen banada oluyor biliyormusun. Cok hafif hissediyorum kendimi sanki karnım bos gibi. Acaba diyorum ama sonra bir tekme hissedince ben burdayım diyor resmen
Tamam o zaman illa lazım olursa öyle yaparım bende. Allahtan Bi şey çıkmazsa doğum ulaşım kolay olacak yerde olacak. Lazım olursa aldırırım.Rica ederim ben ebebeğin pompasını kullanmıştım çekim gücü çok iyiydi ve çok uygundu fiyatı diğer markalara göre tavsiye ederim. Çok para vermeye gerek yok diye düşüyorum
Burdan da eksikleri tamamlarım çok teşekkür ederimGebelik şekerini yoksa 12-15 max aralığında normal tekil gebelikte. Gebelik sekerinde istenmiyor.
Internette bulduğum listeyi kısaltılmış ben de, kendime liste yaptım boyle ANNE için bu
gecelik, pijama takımı, sabahlik,
emzirme sütyeni
Süt sağma pompası (hastane vermiyorsa, bende vermişti)
Göğüs ucu kremi (hastane bende vermisti)
Göğüs ucu pedi
Terlik (hastane vermiyorsa)
Çorap, lohusa kulodu (ben depend tek seferlikten aldım paket)
Kirli çamaşırlar için poşet,
Diş macunu ve fırçası (hastane bende vermisti)
Havlu & sampuan (hastane bende vermisti)
Kağıt havlu ve ıslak mendil,
Kimlik, şarj aleti,
Taburcu olunduktan sonra giyilecek kiyafet
Makyaj malzemeleri (ben alacağım yanıma:)
️Kullanılacaksa: Lohusa takımları ve lohusa tacı
E benim okuduğum yorumlarda sağma yaptığı falan yazıyordu. Aman ya. Aldık artık dursun kenarda. Lazım olur belki.Bende
Aaa öyle mi? İyiymiş o zaman ama eve götüremiyoruz demi onu ?Pompa endisesi tasima hastanede veriyolar. Ikinci el.gibi dusunme elektrikli kisim herkes tarafindan kullaniliyo ama biberonunu sagim kismini falan sifir posetli veriyolar
Evet canım,benim B Rh- eşimin pozitif bizde kan uyuşmazlığı var. Benim doktorum bu haftayı bekliyordu iğneyi yazmak için zaten. Siz ikinizde pozitifseniz herhangi birşey yaptırmana gerek yokBen demiştimmmmçok şükür canım valla ben daha dün sordum bu tarz bir soruyu. Testini olmadım doktorum da bahsetmedi hiç. Kızlar da eşler pozitifse sorun olmuyor diyince biraz rahatladım. Ama yarın doktoruma soracağım yine de
Medikallerden aylik 350 gibi bi rakama kiraliolar sanirim. Ama mesela 3 aylik 6 aylik paketleri de var. Aylik 350yken 6 aylik 700 gibi degisik bi politikalari varİkinci el kiralama fiyatları nasıl, hiç bilgim yok
Öğrendim artıkınEvet canım,benim B Rh- eşimin pozitif bizde kan uyuşmazlığı var. Benim doktorum bu haftayı bekliyordu iğneyi yazmak için zaten. Siz ikinizde pozitifseniz herhangi birşey yaptırmana gerek yok
Yok.goturemezsin. ama ayni mantikla 2. El makine alip diger parcalarini sifir alip kullanabilirsin. Zaten sadece biberonu gogse gelen kismi ve icteki 2 valfi sute degiyo. Onlar da temin edilir. Sifir makineler cok pahali suanAy bu liste güzelmiş kaydedeyim hemen. Eksik gördüklerimi eklerim olmadı. Teşekkür ederim
Aynen benimde öyle oldu sabah. Sonra saatini geçirmedi oynamaya başladı çok şükür.
Tamam o zaman illa lazım olursa öyle yaparım bende. Allahtan Bi şey çıkmazsa doğum ulaşım kolay olacak yerde olacak. Lazım olursa aldırırım.
Burdan da eksikleri tamamlarım çok teşekkür ederim
E benim okuduğum yorumlarda sağma yaptığı falan yazıyordu. Aman ya. Aldık artık dursun kenarda. Lazım olur belki.
Aaa öyle mi? İyiymiş o zaman ama eve götüremiyoruz demi onu ?
Öyle gerçekten aşırı pahalı. Tamam o zaman çok teşekkür ederim. Olmazsa öyle Bi şey yaparım bende o zamanYok.goturemezsin. ama ayni mantikla 2. El makine alip diger parcalarini sifir alip kullanabilirsin. Zaten sadece biberonu gogse gelen kismi ve icteki 2 valfi sute degiyo. Onlar da temin edilir. Sifir makineler cok pahali suan
Geçmiş olsun canım yiyen çocuk çabucak toparlarGünaydın. Zor bi geceydi. Kızım hiç hastalanmıyor maşallah diye diye çocuğu nazar ettim. Gece öksürmekten uyuyamadı çocuğum. Sabaha doğru daldı, birkaç saat uyuduk. Pekmez tereyağ yedirdim ballı ılık su içirdim, akşam ılık papatya çayı da vermiştim. Kendisi suyu çok seviyor zaten, 3 biberon su içti, sırtına ayaklarına bebek viksi sürdüm bir de calpol verdim ancak uyudu sabah 4 gibi. Bugün doktora götürcem bakalım. Öksürük şurubu verirler belki. O öksürdükçe Damir de tekme attı. Onu da uyutmadık. Damir hayırlısıyla doğduktan sonra ikisinin gece uykularında yasanacakları hayal etmek istemiyorum. Biri uyanıksa muhakkak diğerini de uyandıracak. Tam bir cümbüş olacak.
Herşeyi min.sayıda tutarak bir liste hazırladım canım. Burda bir gece kalınıyor yük etmeyecem kendime. Ama nolur nolmaz diye son gün bir küçük çanta daha yedek hazırlayıp kenara koyarım lazım olursa kimse birşey aramasın alsın gelsin diyeKızlar hastane çantası için listeniz var mı? Ben gereksiz bir şey almak istemiyorum da yanıma. Hani listeniz varsa Bi atıverir misiniz buralarabende var ama bende ki bana saçma geliyor
En son +3tümgünaydın herkese
O babası tarafına çekmiş o zamanYok anam rap disinda bisey calmam evde bundan bi onceki kuşumun kardesi bu o nasil guzel kustu her hüneri vardi.. iste 5 parmagin beside bir mi buda boyle napim saldim iyice
Ahh canım ya çoğu gitti azı kaldı deyip avutalım kendimizi hepimiz dökülüyoruzAğrım sızım olmaz mı her sabah uyanmak işkencebacaklarıma giren kramplar öldürüyor bugün randevum var bakalım magnezyumu artıracak mi diyet yapıyorum ya çok mutsuzum zaten yemiyordum dikkat ediyordum daha çok kısmak bütün sevincimi yitirdi
Medikallerden aylik 350 gibi bi rakama kiraliolar sanirim. Ama mesela 3 aylik 6 aylik paketleri de var. Aylik 350yken 6 aylik 700 gibi degisik bi politikalari var
Bebek emerse makine ihtiyacin olmaz. Ama bebek emmezse gittigi yere kadar sagiyosun. Ben 2 ay sagdim sonra vazgectim emdigi kadar emdi sonra mama verdim. 8 aylikken birakti tamamen. Bi arkadasimin bebegi hic emmedi mama vermek istemedi sutu de coktu. 1 bucuk yasina kadar hep sagdi. Ama sagmak cok zor. Cok sabir istiyo. 2 saatte bi sag sonra onu sicak suyla iyice yika diger ogune kurusun. Her aksam sterilize et. Sutu soguksa isit. Cok zor insallah hepimizin bebegi emer de ugrasmayizHimm, kaç ay ihtiyaç oluyor makineye, emzirme devam ettiği sürece mi ?
Bebek emerse makine ihtiyacin olmaz. Ama bebek emmezse gittigi yere kadar sagiyosun. Ben 2 ay sagdim sonra vazgectim emdigi kadar emdi sonra mama verdim. 8 aylikken birakti tamamen. Bi arkadasimin bebegi hic emmedi mama vermek istemedi sutu de coktu. 1 bucuk yasina kadar hep sagdi. Ama sagmak cok zor. Cok sabir istiyo. 2 saatte bi sag sonra onu sicak suyla iyice yika diger ogune kurusun. Her aksam sterilize et. Sutu soguksa isit. Cok zor insallah hepimizin bebegi emer de ugrasmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?