Aynen aynen. Ben netten biraz törpüleyerek yazdım ama eksik ve gereksiz yazmışım herhalde.Ne koycağımızı bilsek daha kolay işimiz aslında, dur bakalım tecrübeli arkadaşlar yazar belkim çantaya neler koymak gerektiğini
14 kilo aldım. Malesef yatarak geçiriyorum onunda etkisi var tabigünaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
hayalim +14 kg ile bitirmek hamileliği
Süt sağma makinesi alcakmısın mesela yanına, hastanede emmezse onların makinesi oluyomuş sağmak için galibaAynen aynen. Ben netten biraz törpüleyerek yazdım ama eksik ve gereksiz yazmışım herhalde.
Ya ben mochinin göğüs pompasını aldım. Yetmezse hastaneden talep ederim Elektrikli olandan. Ama yanıma o göğüs pompasını alacağım mutlaka.Süt sağma makinesi alcakmısın mesela yanına, hastanede emmezse onların makinesi oluyomuş sağmak için galiba
Bende de philipsin makinesi var almayı düşünmüyorum yanıma, en kötü eşim eve gider getirir diye düşündümYa ben mochinin göğüs pompasını aldım. Yetmezse hastaneden talep ederim Elektrikli olandan. Ama yanıma o göğüs pompasını alacağım mutlaka.
ya valla normal kiloyla hamile kaldıysan gebelik şekeri gibi bilinen farklı bir sorunun yoksa ne kadar aldığın hiç önemli değil bence. hiç idealist değilim bu konuda. ki çok da almamışsın, aldığın ve bitirme hedefin normal kilolar.günaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
hayalim +14 kg ile bitirmek hamileliği
Yani lazım olursa öyle yaparsın. Benim alacağım minnacık Bi şey xaten. Omuz çantama bile sığar. Aman inşallah lazım olmaz da bol bol sütümüz olurBende de philipsin makinesi var almayı düşünmüyorum yanıma, en kötü eşim eve gider getirir diye düşündüm
Aminnn aminnnnYani lazım olursa öyle yaparsın. Benim alacağım minnacık Bi şey xaten. Omuz çantama bile sığar. Aman inşallah lazım olmaz da bol bol sütümüz olur
Yok mu bi hayir sever doktor benide alsa o zman sezeryanaEvet normal doğum için hiç belli olmuyormuş o işama sezeryan olursam ona göre gün verilir sanırım, dr da temmuz sonu gelir dedi
Gecmis olsun hemen iyilesir insallah. Yapilcak herseyi yapmissin gerisi doktora kalmis. Bebekler hastalanmasin ya cok zorGünaydın. Zor bi geceydi. Kızım hiç hastalanmıyor maşallah diye diye çocuğu nazar ettim. Gece öksürmekten uyuyamadı çocuğum. Sabaha doğru daldı, birkaç saat uyuduk. Pekmez tereyağ yedirdim ballı ılık su içirdim, akşam ılık papatya çayı da vermiştim. Kendisi suyu çok seviyor zaten, 3 biberon su içti, sırtına ayaklarına bebek viksi sürdüm bir de calpol verdim ancak uyudu sabah 4 gibi. Bugün doktora götürcem bakalım. Öksürük şurubu verirler belki. O öksürdükçe Damir de tekme attı. Onu da uyutmadık. Damir hayırlısıyla doğduktan sonra ikisinin gece uykularında yasanacakları hayal etmek istemiyorum. Biri uyanıksa muhakkak diğerini de uyandıracak. Tam bir cümbüş olacak.
Bu işler hiç belli olmaz bir bakarsın sen temmuz sonu doğurmuşsun ben hala beklemedeYok mu bi hayir sever doktor benide alsa o zman sezeryana
Suni gözyaşı kullanamıyor musun ? İyi gelebilirGözlerim malesef uzun yıllardır lens kullanımından (baya abarrttim zamanında 1 hafta çıkarmazdımşimdiler de baya kuru ve ağrıyor hamile olduğum içinde antibiyotik göz damlası alamıyorum. Artık doğum sonrası çaresine bakacağız.
Aynen canım Bi git için rahat eder en azından. Yoktur bir şeyi merak etme
Kızlar gittim doktoruma çok şükür bebeğim iyi herhangi bir sıkıntısı yok. O el doppleri çok ilkel oluyor güvenilecek birşey değil dedi.Stres yapma canım. Belki tam nabız alamamistir yanlış olcmustur.
Sakin ol canım iyi düşün
Kuzum mochi vakumu sayesinde göğüsten akan sütü topluyor hatta neredeyse boşaltmış oluyor fakat süt pompalamıyor. Mesela bir memede bebeği emzirirken genelde diğer memedende süt damlar. İşte mochiyi süt damlayan göğüse takıyorsun biriktiriyor. Doğumda değilde sütün artık tam geldiği zamanlarda kullanmak gerek benceYa ben mochinin göğüs pompasını aldım. Yetmezse hastaneden talep ederim Elektrikli olandan. Ama yanıma o göğüs pompasını alacağım mutlaka.
Ben demiştimmmmKızlar gittim doktoruma çok şükür bebeğim iyi herhangi bir sıkıntısı yok. O el doppleri çok ilkel oluyor güvenilecek birşey değil dedi.
Kan uyuşmazlığı için iğnesini yazdı eczaneden alacaksın dedi tedarik sıkıntısı varmış bu iğnelerde genelde, yaptıran var mı burada acaba?
Araştırdım baya Bi bunu öneriyorlardı ama bilgim yok işte. Elektrikli almam mümkün değil şu anda. 2. Elde kullanamam böyle şeylerde. Bakarım bir çaresine ya sıkıntı olursa eşime söylerim mecbur alacak. Ama kullanım şeklini bilmem iyi olduKuzum mochi vakumu sayesinde göğüsten akan sütü topluyor hatta neredeyse boşaltmış oluyor fakat süt pompalamıyor. Mesela bir memede bebeği emzirirken genelde diğer memedende süt damlar. İşte mochiyi süt damlayan göğüse takıyorsun biriktiriyor. Doğumda değilde sütün artık tam geldiği zamanlarda kullanmak gerek bence
Liste cok sade cok iyiymis favoriledimEki Görüntüle 3071529 Ben bu listeyi yapacağım
O his bazen banada oluyor biliyormusun. Cok hafif hissediyorum kendimi sanki karnım bos gibi. Acaba diyorum ama sonra bir tekme hissedince ben burdayım diyor resmenGünaydınlar
29+0 olduk
Yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
Şeker kısmını kontrol altına almış bulunmaktayım. Artık aç kalmıyorum. En güzeli azıcıkta olsa tatlı yiyebiliyorum
En önemlisi de inşallah kızımda sıkıntı yoktur gelişimi iyidir. Bu beni çok korkutuyor
Değişik şekilde son 1 haftadır mide bulantım vardı. Bugün sabah daha da arttı.
Sankim bebekim karnımda yok gibi hissediyorum. Bi tuhafım hafiflik var gibi. Anlam veremedim.
58.200 kilodayım hala. Sadece gram oynuyor
Sanırım bu kadar haftalık değerlendirmem.
Rica ederim ben ebebeğin pompasını kullanmıştım çekim gücü çok iyiydi ve çok uygundu fiyatı diğer markalara göre tavsiye ederim. Çok para vermeye gerek yok diye düşüyorumAraştırdım baya Bi bunu öneriyorlardı ama bilgim yok işte. Elektrikli almam mümkün değil şu anda. 2. Elde kullanamam böyle şeylerde. Bakarım bir çaresine ya sıkıntı olursa eşime söylerim mecbur alacak. Ama kullanım şeklini bilmem iyi olduteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?