En mantıklısı öyle ya. Çok fazla almaya gerek olmadığını düşünüyorum bendeGeçmiş olsun canım yiyen çocuk çabucak toparlar
Herşeyi min.sayıda tutarak bir liste hazırladım canım. Burda bir gece kalınıyor yük etmeyecem kendime. Ama nolur nolmaz diye son gün bir küçük çanta daha yedek hazırlayıp kenara koyarım lazım olursa kimse birşey aramasın alsın gelsin diye
En son +3tümbizde önde gitme var ama sadece 4 gün sayılmaz o
O babası tarafına çekmiş o zaman
Ahh canım ya çoğu gitti azı kaldı deyip avutalım kendimizi hepimiz dökülüyoruzben şimdilikte diyetten yırttım dahiliye doktoru önce ölçümler dedi buarada bu doktorda 2.saati baz alıyormuş 1.saati istemedi bile adam soruyor şikayetin ne tsh, şeker, tansiyon anlatırken bir yoruldum sende ölçümler noldu ki arttı diyet
Evet sen yokken bebegin icmesi icin sut lazim. Aksam da seni emicek zaten sut kalmaz memede. Gun icinde sagip stoklayip eve goturmen gerekecek. Ise baslamadan 2 ay onceden stoklamaya basla sen ise baslayinca da en eski sutten icirmeye baslarlar evde bebege. Boylece hem ac kalmasi endisen olmaz hem de donem donem sut azalsa bile evdekiler yeter6 aydan sonra çalışmaya devam edeceğim, iş yerinde de samam gerekecek mi bu durumda sanırım, sabah akşam sagmak yetmez evde değil mi? Çalışanlar için zorunlu mu anlamaya çalışıyorum bebeğin etmesinden bağımsız
Tavsiye niteliğinde değil de benim kullandığım rinacheck marka. Yani genel olarak memnunum. 1 veya 2 kere yanlış ölçtü. Onun harici sorun yaşamadım. Zaten az da kaldı diye yenisini almadımŞeker ölçümü yapan arkadaşlarım bana ölçüm cihazı tavsiyesi verebilir misiniz? Haftaya yüklemem var.
Hamileliğin başında da direncim çıkmıştı, takip etmek istiyorum.
Lansinoh da o şekilde canim silmeye gerek olmuyor tabiki sen nasıl dilersen ama bende çok memnun kalmıştımBir arkadasımda ısrarla mustela dedi kuzum mustela alacağım ben sanırım doğalmış birde silmeye gerek yokmuş emzirirken. Birde silver nurse gümüş kapak alacağım
geçmiş olsun size de. burda bakmıyolar değelerine. bir ara yurtdışına çıktırınca baktırıcam ben de demirine. yine 1 yaşındayken Sırbistan'da baktırabilmiştim en son. çok saçma işler.Cok geçmis olsun tam mevsim değişimi . Bizde antibiyotik kullanıyoruz idrar yolu enfeksiyonu vardı karnı agrıyordudemir tahlili yaptırtcam bu hafta surup bitince
Şeker ölçümü yapan arkadaşlarım bana ölçüm cihazı tavsiyesi verebilir misiniz? Haftaya yüklemem var.
Hamileliğin başında da direncim çıkmıştı, takip etmek istiyorum.
Canım ben de brh- eşim pozitif ilk gebeliğim gecen hafta yaptırdım bende devlette yaptırdım özel de cok pahalı dendiği için normal poliklinik sırası almıştım doktor kağıtları veriyor reçete yazıyor ben sandım dışarıdan alıcam ama öyle değilmiş hastane eczanesinden temin edildi acilde yaptırdım yattı çıktı falan yaptılar adıma ücret de ödemedim devletteEvet canım,benim B Rh- eşimin pozitif bizde kan uyuşmazlığı var. Benim doktorum bu haftayı bekliyordu iğneyi yazmak için zaten. Siz ikinizde pozitifseniz herhangi birşey yaptırmana gerek yok
Masallah 41 kere. Bende haftaya pzattesi 29 olcam. En son kilosu iki hafta önden gidiyordu bakalım bu sefer ne olacak. Cok merak ediyorumKızlar endokrin, diyetisyen ve kadın doğum muayenem vardı şimdilik diyetim iyi gidiyor insüline gerek yok dedi kontrolde bebeğim normali 29 haftalık görünüş 31 haftalık 1670 kg, boyu 42 cm suyu 1 cm fazla sınırda bebeğin kilosu boyuyla ve bütün kemik boylariyla orantılı gidiyor sekerime dikkat edersem şimdilik bir problem yok çok şükür Rabbimebizdenn şimdilik bu kadar
Kızlar endokrin, diyetisyen ve kadın doğum muayenem vardı şimdilik diyetim iyi gidiyor insüline gerek yok dedi kontrolde bebeğim normali 29 haftalık görünüş 31 haftalık 1670 kg, boyu 42 cm suyu 1 cm fazla sınırda bebeğin kilosu boyuyla ve bütün kemik boylariyla orantılı gidiyor sekerime dikkat edersem şimdilik bir problem yok çok şükür Rabbimebizdenn şimdilik bu kadar
Oo burda bebişleri önden giden varmış baya benimde 2 haftaya yakın önden gidiyor, normal doğum olmazsa ağustosa kalmadan doğururuz biz kızlarMasallah 41 kere. Bende haftaya pzattesi 29 olcam. En son kilosu iki hafta önden gidiyordu bakalım bu sefer ne olacak. Cok merak ediyorum
Ne dedi peki göz numaran durması mi gerekmiş yani şartları ne acabaValla iyi anlıyorum seni. Miyop+astigmat vardı. Bana göre yüksekti ta o dereceler ile göremiyorum insanların yüzünü seçememek.... İlk muayene gittiğimde olmaz çizemeyiz der diye ödüm kopmuştu. Hiç sevmiyorum gözlüğü. Lens desen ayrı bir dertti benim için. Uymuyordu hiç Bi lens.
Dr.um tahmini doğum tarihimi 3 ağustos olarak girdi ama temmuzun sonunda gelir dedi, başıda aşağıda bol bol yürü dönmezse normal doğum olur dedi ama ben çok korkuyorum normalden
Kullanıyorum aklıma geldikçe. Ama kullanırken dahi yeterli değil sankiSuni gözyaşı kullanamıyor musun ? İyi gelebilir
Ay maşallah nasıl da büyümüşKızlar endokrin, diyetisyen ve kadın doğum muayenem vardı şimdilik diyetim iyi gidiyor insüline gerek yok dedi kontrolde bebeğim normali 29 haftalık görünüş 31 haftalık 1670 kg, boyu 42 cm suyu 1 cm fazla sınırda bebeğin kilosu boyuyla ve bütün kemik boylariyla orantılı gidiyor sekerime dikkat edersem şimdilik bir problem yok çok şükür Rabbimebizdenn şimdilik bu kadar
Yoo benimde yükseliyordu göz numaram. Hiç öyle bir şey demedi. Konya dünyagöz de oldum. Zaten bir sürü test film falan yapıyorlar. Ona göre karar veriyorlar uygunluğunuNe dedi peki göz numaran durması mi gerekmiş yani şartları ne acaba
Ben 2.5 sene emzirdim sadece ilk 4ay kullandım. İlk başlarda süt arttırmak için kullandım 1hafta kadar, daha sonrada memeyi boşaltmak için.Himm, kaç ay ihtiyaç oluyor makineye, emzirme devam ettiği sürece mi ?
Kız sen 8. Aya gireceksin haftaya ne 7 ayı.Dostlar bugun biz 30 haftalik olduk doguma 70 gün kaldi yaziyor ben artik 7 aylık hamileyim
Bu kilotlar pedli mi oluyor birde tek kullanimlikmi ben internettenden baktim tek kullanımlik bir daha yikanip kullanilan da varmis oyle yaziyordu ama tamda bilmiyorumDepend kullanırken ben biraz zorlanmıştım. Aklınızda olsun bu hastalar için 20 li hasta külotları oluyor. Onların kullanımı çok çok rahat. Bende geçen hafta medicalden alıp koydum hemen çantama. Hem 38 den itibaren ya suyum gelirse diye kullanıyorum hem de doğum sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?