2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En mantıklısı öyle ya. Çok fazla almaya gerek olmadığını düşünüyorum bende

Evet sen yokken bebegin icmesi icin sut lazim. Aksam da seni emicek zaten sut kalmaz memede. Gun icinde sagip stoklayip eve goturmen gerekecek. Ise baslamadan 2 ay onceden stoklamaya basla sen ise baslayinca da en eski sutten icirmeye baslarlar evde bebege. Boylece hem ac kalmasi endisen olmaz hem de donem donem sut azalsa bile evdekiler yeter

Şeker ölçümü yapan arkadaşlarım bana ölçüm cihazı tavsiyesi verebilir misiniz? Haftaya yüklemem var.
Hamileliğin başında da direncim çıkmıştı, takip etmek istiyorum.

Şeker ölçümü yapan arkadaşlarım bana ölçüm cihazı tavsiyesi verebilir misiniz? Haftaya yüklemem var.
Tavsiye niteliğinde değil de benim kullandığım rinacheck marka. Yani genel olarak memnunum. 1 veya 2 kere yanlış ölçtü. Onun harici sorun yaşamadım. Zaten az da kaldı diye yenisini almadım

Bir arkadasımda ısrarla mustela dedi kuzum mustela alacağım ben sanırım doğalmış birde silmeye gerek yokmuş emzirirken. Birde silver nurse gümüş kapak alacağım
Lansinoh da o şekilde canim silmeye gerek olmuyor tabiki sen nasıl dilersen ama bende çok memnun kalmıştım gümüş kapak hiç kullanmadim memnun kalan çokmuş

Cok geçmis olsun tam mevsim değişimi . Bizde antibiyotik kullanıyoruz idrar yolu enfeksiyonu vardı karnı agrıyordu demir tahlili yaptırtcam bu hafta surup bitince
geçmiş olsun size de. burda bakmıyolar değelerine. bir ara yurtdışına çıktırınca baktırıcam ben de demirine. yine 1 yaşındayken Sırbistan'da baktırabilmiştim en son. çok saçma işler.

Ben 2019 dan beri bu cihazı kullaniyoru
Fiyat performans ürünü, çok para vermeye cidden gerek yok
Sadece bunun.seker çubuklarını alırken son kullanma tarihine dikkat edin. Yakın tarihçileri çok çok ucuza satıyorlar, Çöp olmasin

Evet canım,benim B Rh- eşimin pozitif bizde kan uyuşmazlığı var. Benim doktorum bu haftayı bekliyordu iğneyi yazmak için zaten. Siz ikinizde pozitifseniz herhangi birşey yaptırmana gerek yok
Canım ben de brh- eşim pozitif ilk gebeliğim gecen hafta yaptırdım bende devlette yaptırdım özel de cok pahalı dendiği için normal poliklinik sırası almıştım doktor kağıtları veriyor reçete yazıyor ben sandım dışarıdan alıcam ama öyle değilmiş hastane eczanesinden temin edildi acilde yaptırdım yattı çıktı falan yaptılar adıma ücret de ödemedim devlette

Kızlar endokrin, diyetisyen ve kadın doğum muayenem vardı şimdilik diyetim iyi gidiyor insüline gerek yok dedi kontrolde bebeğim normali 29 haftalık görünüş 31 haftalık 1670 kg, boyu 42 cm suyu 1 cm fazla sınırda bebeğin kilosu boyuyla ve bütün kemik boylariyla orantılı gidiyor sekerime dikkat edersem şimdilik bir problem yok çok şükür Rabbime bizdenn şimdilik bu kadar

Masallah 41 kere. Bende haftaya pzattesi 29 olcam. En son kilosu iki hafta önden gidiyordu bakalım bu sefer ne olacak. Cok merak ediyorum

Masallah 41 kere. Bende haftaya pzattesi 29 olcam. En son kilosu iki hafta önden gidiyordu bakalım bu sefer ne olacak. Cok merak ediyorum
Oo burda bebişleri önden giden varmış baya benimde 2 haftaya yakın önden gidiyor, normal doğum olmazsa ağustosa kalmadan doğururuz biz kızlar

Ne dedi peki göz numaran durması mi gerekmiş yani şartları ne acaba

Dr.um tahmini doğum tarihimi 3 ağustos olarak girdi ama temmuzun sonunda gelir dedi, başıda aşağıda bol bol yürü dönmezse normal doğum olur dedi ama ben çok korkuyorum normalden
Sezaryen doğumlu olarak bende normalden korkuyorum. İkisinin de belli zorlukları var başında ya da sonunda sağlıkla kavuşalm Allah bize de Kolaylık versin

Ay maşallah nasıl da büyümüş

Ne dedi peki göz numaran durması mi gerekmiş yani şartları ne acaba
Yoo benimde yükseliyordu göz numaram. Hiç öyle bir şey demedi. Konya dünyagöz de oldum. Zaten bir sürü test film falan yapıyorlar. Ona göre karar veriyorlar uygunluğunu

Bu kilotlar pedli mi oluyor birde tek kullanimlikmi ben internettenden baktim tek kullanımlik bir daha yikanip kullanilan da varmis oyle yaziyordu ama tamda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…