- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Yani bir hafta 7 gun sonra 8 aylık hamilemi oluyorum benim anlamadigim tahmini dogum 2 agustos cikiyo 8 aylik oluyorsam dogum nasil aguatos oluyor temmuz olmuyormuKız sen 8. Aya gireceksin haftaya ne 7 ayı.maşallah
Ay eşimle konuşayım da öyle yapayım bende. 38 den sonra bu su gelirse falan diye 20 palet yeter mi ki doğuma kadarDepend kullanırken ben biraz zorlanmıştım. Aklınızda olsun bu hastalar için 20 li hasta külotları oluyor. Onların kullanımı çok çok rahat. Bende geçen hafta medicalden alıp koydum hemen çantama. Hem 38 den itibaren ya suyum gelirse diye kullanıyorum hem de doğum sonrası
Bak biraz önceki yazıda ekledim haftaya göre ayları. Doğumun ne zaman olacağına çok takılma zaten. Ama sen haftaya 8. ayın içine gireceksin. 27-30 hafta arası 7. Ayın içinde oluyorsun. 31-35 hafta 8. Ayın içinde oluyorsun. Sen 7. Ayın son haftasındasın.Yani bir hafta 7 gun sonra 8 aylık hamilemi oluyorum benim anlamadigim tahmini dogum 2 agustos cikiyo 8 aylik oluyorsam dogum nasil aguatos oluyor temmuz olmuyormu
Anladım tesekkur ederimBak biraz önceki yazıda ekledim haftaya göre ayları. Doğumun ne zaman olacağına çok takılma zaten. Ama sen haftaya 8. ayın içine gireceksin. 27-30 hafta arası 7. Ayın içinde oluyorsun. 31-35 hafta 8. Ayın içinde oluyorsun. Sen 7. Ayın son haftasındasın.
Bende bu hafta sonu başlayacağım hazırlamaya bakalım.Anladım tesekkur ederimyarin insallah bi aksilik olmazsa kiz kardesim gelicek beraber hastane cantami hazirliyicam cok heyecanliyim 3. Gebeligim ama sanki ilk hamileligimmis gibi cok heycanliyim birde bu bebisim erkek 2 kizim var bunda degisiklik olur dogumum diye dusunuyorum hep biirde suni sancidan cok korkuyorum 2 kizimdada normal dogum oldu ve kendi sancimla dogum yaptim insallah bu bebisdede oyle olur
Amin canımSezaryen doğumlu olarak bende normalden korkuyorum. İkisinin de belli zorlukları var başında ya da sonunda sağlıkla kavuşalm Allah bize de Kolaylık versin
Aynen cok heyecanliyim herkese rabbim yardim etsin insallahhh herkes hemencecik bi nefeste kucagina alsin bebekleriniBende bu hafta sonu başlayacağım hazırlamaya bakalım.sağlıklı doğumlar olsun inşallah hepimize. 2 kızdan sonra erkek olması daha da heycanlandırmıştır seni
30+0 tam 7 aylık oluyor. 7.ayını doldurup 8.aya bismillah dedin ama dediğin gibi 7 aylık olarak geçeceksin haftada olduğu gibi doldurduğunu söylüyorsunDostlar bugun biz 30 haftalik olduk doguma 70 gün kaldi yaziyor ben artik 7 aylık hamileyim
Aynen 31 haftalik oldumu 8 aylik oluyormus30+0 tam 7 aylık oluyor. 7.ayını doldurup 8.aya bismillah dedin ama dediğin gibi 7 aylık olarak geçeceksin haftada olduğu gibi doldurduğunu söylüyorsun
Du bakayım doğum olsun ona da sıra gelcek benim gözüm çok yüksek 4 ,4.5Yoo benimde yükseliyordu göz numaram. Hiç öyle bir şey demedi. Konya dünyagöz de oldum. Zaten bir sürü test film falan yapıyorlar. Ona göre karar veriyorlar uygunluğunu
O arka belden uyuşturma oluyordu dimi ben ilkini öyle oldu idim.Amin canımSezeryanıda sonradan çekiyosun orasıda ayrı dert valla bende napcamı şaşırdım ama doğum nasıl olursa olsun epidural olcam onda netim şimdilik
Amşn Amin inşallah hayırlısı ileAynen cok heyecanliyim herkese rabbim yardim etsin insallahhh herkes hemencecik bi nefeste kucagina alsin bebeklerini
Miyop demi seninde? Bana göz doktprum ameliyattan önce miyopların daha kolay lazer olduğunu ve tekrar yükselme oranının daha düşük olduğunu söylemişti. Yemin ediyorum çok büyük rahatlık. Ben ameliyattan 1 hafta sonra dünya varmış demiştim.Du bakayım doğum olsun ona da sıra gelcek benim gözüm çok yüksek 4 ,4.5Kimseyi göremiyorum lens desen takınca rahatsız ediyor artık . Eşimin de gözler bozuk karı koca olalım en güzeli burnum da kemik eğriliği vardı estetik oldum geçen sene sezaryen ,burun ameliyatı şimdi bir sezaryen sonra bı de lazer ohh miss
İçimden bir ses bayramdan sonraki iki hafta içinde gelecek diyor ama bakalım ne olacakOo burda bebişleri önden giden varmış baya benimde 2 haftaya yakın önden gidiyor, normal doğum olmazsa ağustosa kalmadan doğururuz biz kızlar
Canım şeker yüklemesi yaptırdım açlık ve ilk saat yüksek çıktı bebek de önde gidiyor şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür RabbimeGeçmiş olsun canım yiyen çocuk çabucak toparlar
Herşeyi min.sayıda tutarak bir liste hazırladım canım. Burda bir gece kalınıyor yük etmeyecem kendime. Ama nolur nolmaz diye son gün bir küçük çanta daha yedek hazırlayıp kenara koyarım lazım olursa kimse birşey aramasın alsın gelsin diye
En son +3tümbizde önde gitme var ama sadece 4 gün sayılmaz o
O babası tarafına çekmiş o zaman
Ahh canım ya çoğu gitti azı kaldı deyip avutalım kendimizi hepimiz dökülüyoruzben şimdilikte diyetten yırttım dahiliye doktoru önce ölçümler dedi buarada bu doktorda 2.saati baz alıyormuş 1.saati istemedi bile adam soruyor şikayetin ne tsh, şeker, tansiyon anlatırken bir yoruldum sende ölçümler noldu ki arttı diyet
Aynen cnm o, bebişi doğduğu gibi görüp kucaklamak istiyorumO arka belden uyuşturma oluyordu dimi ben ilkini öyle oldu idim.
Benimde 30 temmuz diyor içimdeki sesİçimden bir ses bayramdan sonraki iki hafta içinde gelecek diyor ama bakalım ne olacak
Canım benim durumum biraz farklı tüp bebek olduğu için embriyomuz cozuldukten sonra çok şükür çok iyi ilerledi kızım ve oğlumun olduğu embriyo haline gelince ilk günden üçüncü güne geçmiştiAy maşallah nasıl da büyümüş
Ayy maşallah SüphanAllah benim bidikta şuan önde gidiyor galiba temmuz annesi olacağız bizOo burda bebişleri önden giden varmış baya benimde 2 haftaya yakın önden gidiyor, normal doğum olmazsa ağustosa kalmadan doğururuz biz kızlar
Çok teşekkür ederim canımMasallah 41 kere. Bende haftaya pzattesi 29 olcam. En son kilosu iki hafta önden gidiyordu bakalım bu sefer ne olacak. Cok merak ediyorum
Maşallah tontişimeCanım şeker yüklemesi yaptırdım açlık ve ilk saat yüksek çıktı bebek de önde gidiyor şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür Rabbimebebek 29 haftalık ama görünüş 31 haftalık suyum sınırda 1 cm fazla dedi şekerine diyetine dikkat edersen problem yok dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?