2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay eşimle konuşayım da öyle yapayım bende. 38 den sonra bu su gelirse falan diye 20 palet yeter mi ki doğuma kadar ay saçma soru oldu ama hani dayanıklı mı ne biliyim ne ara su gelecek onu da bilmiyoruz

Yani bir hafta 7 gun sonra 8 aylık hamilemi oluyorum benim anlamadigim tahmini dogum 2 agustos cikiyo 8 aylik oluyorsam dogum nasil aguatos oluyor temmuz olmuyormu
Bak biraz önceki yazıda ekledim haftaya göre ayları. Doğumun ne zaman olacağına çok takılma zaten. Ama sen haftaya 8. ayın içine gireceksin. 27-30 hafta arası 7. Ayın içinde oluyorsun. 31-35 hafta 8. Ayın içinde oluyorsun. Sen 7. Ayın son haftasındasın.

Anladım tesekkur ederimyarin insallah bi aksilik olmazsa kiz kardesim gelicek beraber hastane cantami hazirliyicam cok heyecanliyim 3. Gebeligim ama sanki ilk hamileligimmis gibi cok heycanliyim birde bu bebisim erkek 2 kizim var bunda degisiklik olur dogumum diye dusunuyorum hep biirde suni sancidan cok korkuyorum 2 kizimdada normal dogum oldu ve kendi sancimla dogum yaptim insallah bu bebisdede oyle olur

Bende bu hafta sonu başlayacağım hazırlamaya bakalım. sağlıklı doğumlar olsun inşallah hepimize. 2 kızdan sonra erkek olması daha da heycanlandırmıştır seni

Sezaryen doğumlu olarak bende normalden korkuyorum. İkisinin de belli zorlukları var başında ya da sonunda sağlıkla kavuşalm Allah bize de Kolaylık versin
Amin canım Sezeryanıda sonradan çekiyosun orasıda ayrı dert valla bende napcamı şaşırdım ama doğum nasıl olursa olsun epidural olcam onda netim şimdilik

Bende bu hafta sonu başlayacağım hazırlamaya bakalım. sağlıklı doğumlar olsun inşallah hepimize. 2 kızdan sonra erkek olması daha da heycanlandırmıştır seni
Aynen cok heyecanliyim herkese rabbim yardim etsin insallahhh herkes hemencecik bi nefeste kucagina alsin bebeklerini

Yoo benimde yükseliyordu göz numaram. Hiç öyle bir şey demedi. Konya dünyagöz de oldum. Zaten bir sürü test film falan yapıyorlar. Ona göre karar veriyorlar uygunluğunu
Du bakayım doğum olsun ona da sıra gelcek benim gözüm çok yüksek 4 ,4.5 Kimseyi göremiyorum lens desen takınca rahatsız ediyor artık . Eşimin de gözler bozuk karı koca olalım en güzeli burnum da kemik eğriliği vardı estetik oldum geçen sene sezaryen ,burun ameliyatı şimdi bir sezaryen sonra bı de lazer ohh miss

Amin canım Sezeryanıda sonradan çekiyosun orasıda ayrı dert valla bende napcamı şaşırdım ama doğum nasıl olursa olsun epidural olcam onda netim şimdilik
O arka belden uyuşturma oluyordu dimi ben ilkini öyle oldu idim.

Aynen cok heyecanliyim herkese rabbim yardim etsin insallahhh herkes hemencecik bi nefeste kucagina alsin bebeklerini
Amşn Amin inşallah hayırlısı ile
Miyop demi seninde? Bana göz doktprum ameliyattan önce miyopların daha kolay lazer olduğunu ve tekrar yükselme oranının daha düşük olduğunu söylemişti. Yemin ediyorum çok büyük rahatlık. Ben ameliyattan 1 hafta sonra dünya varmış demiştim.

Oo burda bebişleri önden giden varmış baya benimde 2 haftaya yakın önden gidiyor, normal doğum olmazsa ağustosa kalmadan doğururuz biz kızlar
İçimden bir ses bayramdan sonraki iki hafta içinde gelecek diyor ama bakalım ne olacak

Canım şeker yüklemesi yaptırdım açlık ve ilk saat yüksek çıktı bebek de önde gidiyor şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür Rabbime bebek 29 haftalık ama görünüş 31 haftalık suyum sınırda 1 cm fazla dedi şekerine diyetine dikkat edersen problem yok dedi canım

Masallah 41 kere. Bende haftaya pzattesi 29 olcam. En son kilosu iki hafta önden gidiyordu bakalım bu sefer ne olacak. Cok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim canım senin bebehinede maşallah SüphanAllah benim bebeğim de ayın 9'unda 1270 gr'di şimdi 2 haftada diyetle bu kadar kilo almış

Maşallah tontişime çok güzel canım sen zaten diyet işini çözdün halledersin bundan sonrası iplik söküğü gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…