Miyop aynen ayyy inşallah yaAmşn Amin inşallah hayırlısı ile
Miyop demi seninde? Bana göz doktprum ameliyattan önce miyopların daha kolay lazer olduğunu ve tekrar yükselme oranının daha düşük olduğunu söylemişti. Yemin ediyorum çok büyük rahatlık. Ben ameliyattan 1 hafta sonra dünya varmış demiştim.
Kesinlikle iyi ki o şekilde olmuşum hemen verdiler sesini duydum ahhh dün gibi kulağımda çok farklı duygular ya dün gece eşime diyorum sanki uzaklardan bir yerden bı anda çıkıp geliyor dünyama giriyor o yüzünü görüyorum benim bebeğim yani çok değişik ahhh çok özledim bak kavuşacağım günü heyecanla bekliyorm.Aynen cnm o, bebişi doğduğu gibi görüp kucaklamak istiyorum
Sağlıkla kavuşunCanım benim durumum biraz farklı tüp bebek olduğu için embriyomuz cozuldukten sonra çok şükür çok iyi ilerledi kızım ve oğlumun olduğu embriyo haline gelince ilk günden üçüncü güne geçmişti
Olur inşallah. Zaten dediğim gibi çok detaylı tarama yapıyorlar. Normal göz muayenesinde kendi doktoruna bile sorabilirsin çizdirmwye engel olup olmadığınıMiyop aynen ayyy inşallah ya
Ayyy öyle güzel anlattınki göz açıp kapayayım doğsun istedim vallaKesinlikle iyi ki o şekilde olmuşum hemen verdiler sesini duydum ahhh dün gibi kulağımda çok farklı duygular ya dün gece eşime diyorum sanki uzaklardan bir yerden bı anda çıkıp geliyor dünyama giriyor o yüzünü görüyorum benim bebeğim yani çok değişik ahhh çok özledim bak kavuşacağım günü heyecanla bekliyorm.
Dr.um tahmini doğum tarihimi 3 ağustos olarak girdi ama temmuzun sonunda gelir dedi, başıda aşağıda bol bol yürü dönmezse normal doğum olur dedi ama ben çok korkuyorum normalden
Fl yi 7 ile carp cm olarak bulursun cnmkızlar bugün kontrolüm vardı fl ölçüsü 7.44 yazıyor yani boyu be kadar oluyor kağıtta yazmıyor 28+4 üm
Ay evet normal doğumun en güzel tarafı hemen normal hayata dönüyorsun, bakalım artık bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelsinHer iki dogumu da denemis biri olarak "normal dogum" ile hayata hızlı dönüyorsun. İmkan varsa ne ala :) istisnai süreçleri dışında tutarak
Normal dogum: doğumdan önceki sancı yorucu, uzun surebiliyor > 2 dakikada biten doğum (doğum noktasına kadar sancı yorucu) > hayata kolay adapte, 2 haftaya normal hayata devam
Sezeryan dogum: sancı ile cebellesmek yok > doğrudan doğum > 1 ay sezeryan dikisinin iyileşmesini bekle, normal hayata donmeye calis, zor
Bebek için hangisi sağlıkliysa
52 çıkıyor bir yanlışlık olmasınFl yi 7 ile carp cm olarak bulursun cnm
Sağol canım doğumdan sonra inşallah bu işe de koyuluurmm.Olur inşallah. Zaten dediğim gibi çok detaylı tarama yapıyorlar. Normal göz muayenesinde kendi doktoruna bile sorabilirsin çizdirmwye engel olup olmadığını
7 yıl oldu şükür kaçmıyorAyyy öyle güzel anlattınki göz açıp kapayayım doğsun istedim vallabu belden uyuşturmayla ilgili ilerki yıllarda idrar kaçırma sorunu olabiliyor falan diyenler oldu ondan bir tırsmadım değil
7 yıl oldu şükür kaçmıyorAyy Allah korusun ama korktum yani fena bişe.herkes bir çok şey söyler boşver sen kulak asma.
Hmm internetin yalancısıyım ama 10 asagı yukarı oynarmıs diyorlar52 çıkıyor bir yanlışlık olmasın
Canim doldurdugun ayi soyliveksin. Yani 7 ay bittiyse 7 aylik hamilesin. 8. Ayin icindeyken 7 aylik hamile oluosun isteKız sen 8. Aya gireceksin haftaya ne 7 ayı.maşallah
Ne demek canım. Düşünürsen 2 adet hastane biliyorum biliyorum işinin ehli olanSağol canım doğumdan sonra inşallah bu işe de koyuluurmm.
Valla ben anamın yalancısıyım. Nette de öyle diyor.Canim doldurdugun ayi soyliveksin. Yani 7 ay bittiyse 7 aylik hamilesin. 8. Ayin icindeyken 7 aylik hamile oluosun iste
Bugün itibarıyla 5 kilo almış görünüyorum. Sonradan hızlı kilo almaya başladım sanki. Ya da bebek büyüyor diyegünaydın herkese
hamileliğin başından beri kaç kilo aldınız? ben 8,5-9 kilo almışım. 28. haftanın içindeyim, bebeğim hep 1 hafta önden gidiyor. görünüşte vücudumda çok fazla değişiklik yok, karnım çok büyük. 9 kilo şuana göre fazla mı acaba.
hayalim +14 kg ile bitirmek hamileliği
Ankara venividi mi ?ora nere ay duymadım diNe demek canım. Düşünürsen 2 adet hastane biliyorum biliyorum işinin ehli olanAnkara venividi konya dünyagöz
Valla ben anamın yalancısıyım. Nette de öyle diyor.9 ay da değil 8 ayda doğum oluyor o zaman bu mantığa göre bu işler çok karışık ya. Hafta hesabı bile garip.
Aaaa nasıl duymadım bacım.Ankara venividi mi ?ora nere ay duymadım di
Instagramdaki inceleyen hesaplarda icinde petrol oldugu yazıyor canım sen genede araştırLansinoh da o şekilde canim silmeye gerek olmuyor tabiki sen nasıl dilersen ama bende çok memnun kalmıştımgümüş kapak hiç kullanmadim memnun kalan çokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?