2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Miyop aynen ayyy inşallah ya

Aynen cnm o, bebişi doğduğu gibi görüp kucaklamak istiyorum
Kesinlikle iyi ki o şekilde olmuşum hemen verdiler sesini duydum ahhh dün gibi kulağımda çok farklı duygular ya dün gece eşime diyorum sanki uzaklardan bir yerden bı anda çıkıp geliyor dünyama giriyor o yüzünü görüyorum benim bebeğim yani çok değişik ahhh çok özledim bak kavuşacağım günü heyecanla bekliyorm.

Ayyy öyle güzel anlattınki göz açıp kapayayım doğsun istedim valla bu belden uyuşturmayla ilgili ilerki yıllarda idrar kaçırma sorunu olabiliyor falan diyenler oldu ondan bir tırsmadım değil

Dr.um tahmini doğum tarihimi 3 ağustos olarak girdi ama temmuzun sonunda gelir dedi, başıda aşağıda bol bol yürü dönmezse normal doğum olur dedi ama ben çok korkuyorum normalden

Her iki dogumu da denemis biri olarak "normal dogum" ile hayata hızlı dönüyorsun. İmkan varsa ne ala :) istisnai süreçleri dışında tutarak

Normal dogum: doğumdan önceki sancı yorucu, uzun surebiliyor > 2 dakikada biten doğum (doğum noktasına kadar sancı yorucu) > hayata kolay adapte, 2 haftaya normal hayata devam

Sezeryan dogum: sancı ile cebellesmek yok > doğrudan doğum > 1 ay sezeryan dikisinin iyileşmesini bekle, normal hayata donmeye calis, zor

Bebek için hangisi sağlıkliysa

kızlar bugün kontrolüm vardı fl ölçüsü 7.44 yazıyor yani boyu be kadar oluyor kağıtta yazmıyor 28+4 üm

Ay evet normal doğumun en güzel tarafı hemen normal hayata dönüyorsun, bakalım artık bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelsin

Olur inşallah. Zaten dediğim gibi çok detaylı tarama yapıyorlar. Normal göz muayenesinde kendi doktoruna bile sorabilirsin çizdirmwye engel olup olmadığını
Sağol canım doğumdan sonra inşallah bu işe de koyuluurmm.

Ayyy öyle güzel anlattınki göz açıp kapayayım doğsun istedim valla bu belden uyuşturmayla ilgili ilerki yıllarda idrar kaçırma sorunu olabiliyor falan diyenler oldu ondan bir tırsmadım değil
7 yıl oldu şükür kaçmıyor Ayy Allah korusun ama korktum yani fena bişe.herkes bir çok şey söyler boşver sen kulak asma.

Sağol canım doğumdan sonra inşallah bu işe de koyuluurmm.
Ne demek canım. Düşünürsen 2 adet hastane biliyorum biliyorum işinin ehli olan Ankara venividi konya dünyagöz
Canim doldurdugun ayi soyliveksin. Yani 7 ay bittiyse 7 aylik hamilesin. 8. Ayin icindeyken 7 aylik hamile oluosun iste
Valla ben anamın yalancısıyım. Nette de öyle diyor. 9 ay da değil 8 ayda doğum oluyor o zaman bu mantığa göre bu işler çok karışık ya. Hafta hesabı bile garip.

Bugün itibarıyla 5 kilo almış görünüyorum. Sonradan hızlı kilo almaya başladım sanki. Ya da bebek büyüyor diye

Ankara venividi mi ?ora nere ay duymadım di

Lansinoh da o şekilde canim silmeye gerek olmuyor tabiki sen nasıl dilersen ama bende çok memnun kalmıştım gümüş kapak hiç kullanmadim memnun kalan çokmuş
Instagramdaki inceleyen hesaplarda icinde petrol oldugu yazıyor canım sen genede araştır ben gümüş kapakla kombinleyeceğim ne olur ne olmaz.
Ay bugün ağdaya gittim 3-4 sene aradan sonra. Jiletle alıyordum bikini bölgesini tabi artık göremediğimden yarım yamalak oluyordu. Ben böyle bir yanma görmedim yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…