2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tahmini doğum tarihi söylemediler mi sana?
İnternette hesaplama vardır son adet tarihinde göre tahmini tarih soyluyor
Benim netten tahmini dogum 2 agustos çıkıyor en son 11 nisanda kontrole gitmistim dahada gidemedik su an da randevu alamiyoruz ne zamandir dediklerine gore yarin yada obursu gun randevu aciliyormus insallah tabi alsak randevu artik doktoruma sorucam ne kadarvar hocam diye soyler demi ne kadar kaldigini

Şeker ölçümü sonucum açlık 70 çıkmış tokluk da 71 nasıl ki

Başka doktora gitsen canım ?
1.5ay olmuş kontrol uzerinxent yada hastaneye gitsen. Randevusuz da bakiyorlarmis musaitlik varsa belki bakarlar.
Sizin birden bir test mi tahlil mi ne vardı Erzurum'a gitmistinizde doktor birşey demişti size o tahlil ne oldu

Amin canım amin. Yok kız ilk alışverişe değil arada kod cikiyro
250 ye 50, 350 ye 75 veriyor. Web sitesine PC den gizli sekme ile açıp girersen arada veriyor kod

Ben app ten giriyorum Web den değil

Şeker ölçümü sonucum açlık 70 çıkmış tokluk da 71 nasıl ki
Aclik iyi de tokluğunu geç mi olctun çok, 71 olamaz tokluk. Kac saat sonra olsun tokluğuna? Yemekte ne yedin?

Aclik iyi de tokluğunu geç mi olctun çok, 71 olamaz tokluk. Kac saat sonra olsun tokluğuna? Yemekte ne yedin?
Appdan da biraz gezinince çıkıyor arada. Aklımda olsun web'de de çıkıyor arada.

Bende aynı şeyi düşündüm arada 1 fark olmaz gibi geliyor geç mi ölçtü yoksa başka bir şey mi varda böyle yakin cikri

Benim tokluk şekeri 65 e düşünce hipoglisemim bayılıyorum beni. Ya geç olctu ya hatalı ölçüm yapıyor cihaz ya da yemek yerine ara öğün yaptı. Nornal degil

Benim tokluk şekeri 65 e düşünce hipoglisemim bayılıyorum beni. Ya geç olctu ya hatalı ölçüm yapıyor cihaz ya da yemek yerine ara öğün yaptı. Nornal degil
Ben çok anlamam ama aradaki 1fark normal degil dediğin gibi geç ölçtü yada cihaz problemli. En doğrusu sabah yeniden açlık alıp yemek yiyip 1 saat sonra olcmesi

tokluk da geç ölçüm oldu evet. Hastanede kan verdim bunları. Şeker yüklemesi yaptırmadım ben ne durumda gerek görüyorlar acaba

tokluk da geç ölçüm oldu evet. Hastanede kan verdim bunları. Şeker yüklemesi yaptırmadım ben ne durumda gerek görüyorlar acaba
Yemekten sonra 1 ve 2. Saatte tekrar ölçüp paylaşır mısın bakalım.tekrar

Hosgeldin aramıza :) benim 3 4 aydır ayaklarım ellerim hep şişiyor ayakkabılarım olmuyor gayet normal, akıntı da normal gebelik hormonlarından kaynaklı. hastane cantamı da 30. Haftada hazırlayacağım ben ama senin erken dogum riskin varsa 27 28 gibi hazırlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…