2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben depend aldım ama ya. Of. Olmazsa son anlarda bi de hasta külodu alırım.
Belki benim rahat sevmemden kaynaklanıyordur. Doğumdan sonra eşim eczaneye gidince almış gelmiş depend. Giyince nasıl sıkıldım nasıl bunaldım. Hatta öylece yarım paket kaldı. Bu sefer hiç depend almadan gittim 2 paket xl hasta külot bez koydum

Hasta bezi ile depend arasındaki fark ne?
Hasta beside emici olur diye düşünüyorum bende hasta bezi mi alsam dependin bel ilcusu küçük gelirmi endişesi var

Kızlar bebek bezi alıcam da sleppy natural yeni doğanı çok küçük ..direk 1 numara almalısın deniliyor siz kaç numara aldınız

Kızlar, hastanede giymek için gömlek yaka bir de fotoğraf çekinirim.insallah diye aşağıdaki pijama takımını soyledim, beğendim. Lcw de uygun fiyat performansa göre. Yapikredi kredi kartı olana 350 TLnuzeri Web den sipariş verilirse ekstresi 50 TL de indirim yaptılar. Düşünen için fikir olsun :)

Hasta bezi ile depend arasındaki fark ne?
Hasta beside emici olur diye düşünüyorum bende hasta bezi mi alsam dependin bel ilcusu küçük gelirmi endişesi var
Hasta bezinin bel kısmı daha esnek ve geniş. Birde emiciliği daha fazla. Depend bel kısmı daha sıkı sıkı. Ben öyle çok kilolu olmama rağmen l bedende çok daraldım hemen kenarından yırtıp çıkarttım. Doğumdan sonra zaten karnının içi acıyor birde lastik sıkınca çok bunalttı beni.

Kız uygulama indirseydin indirim. Kodu cikiyordu hatta deseydin bakardım ben indirim.kodu verirse verirdim .

Güle güle giy:)

Bu takımı mağazada gördüm. Güzeldi bu beğenmiştim. Sadece krem rengi olduğu için terettutte kaldım . Ama çok güzel gorunuyordu

Kız uygulama indirseydin indirim. Kodu cikiyordu hatta deseydin bakardım ben indirim.kodu verirse verirdim .

Güle güle giy:)
İlk alisverisim değildi ama ilk bebeğe sipariş vermiştim. Sonra hastane. Çantası için Pijama bakayım dedim.iste, öyle.siapris verdim :) Allah sağlıkla.zamaninda giymeyi nasipneder inşallah hepimize

Normaldir canım. Benim bazen 2 gün hareket etmediği ya da çok yavaş olduğu zamanlar bile oluyor. Yoruluyorlar onlarda enerji topluyordur. İnan baktım ama hiç bir fikrim yok o konuda. Bilgim de yok maalesef
İnşallah İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz senin. İçini rahat tutmaya çalış bizim de kalpteki parlaklık gitmemişti. Yarın soracağım tekrar.
Hmm anladım. Bende biraz sıkmasın seviyorum aslında. Normal orkide kullanırken bile üst üste kıyafet giyerim. Bol sevmiyorum hiç. Eğer rahat seviyorsan senin için iyi olmuştur.

İlk alisverisim değildi ama ilk bebeğe sipariş vermiştim. Sonra hastane. Çantası için Pijama bakayım dedim.iste, öyle.siapris verdim :) Allah sağlıkla.zamaninda giymeyi nasipneder inşallah hepimize
Amin canım amin. Yok kız ilk alışverişe değil arada kod cikiyro
250 ye 50, 350 ye 75 veriyor. Web sitesine PC den gizli sekme ile açıp girersen arada veriyor kod

En son gittiğimde doktor bana gitmez dedi.
Neyseki genişleme ilerlemeniz.

Amin canım amin duanızı esirgemeyin.

Doktorlar hangi gun dediyse kizdada erkektede oyle oldu .. kiz kendi sancisiyla olmadi onda net bisey soylemedi genelde ya uyuyo yada uymuyor bebegin durumuna gore degisir
Tesekkurler yorumunuz icin ben simdi randevu alamiyorum alsam bi randevu yok gittigim zaman sorucam hocam doguma ne kadar var diye bakalim ne diyicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…