Belki benim rahat sevmemden kaynaklanıyordur. Doğumdan sonra eşim eczaneye gidince almış gelmiş depend. Giyince nasıl sıkıldım nasıl bunaldım. Hatta öylece yarım paket kaldı. Bu sefer hiç depend almadan gittim 2 paket xl hasta külot bez koydumAy ben depend aldım ama ya. Of. Olmazsa son anlarda bi de hasta külodu alırım.
Hasta bezi ile depend arasındaki fark ne?Belki benim rahat sevmemden kaynaklanıyordur. Doğumdan sonra eşim eczaneye gidince almış gelmiş depend. Giyince nasıl sıkıldım nasıl bunaldım. Hatta öylece yarım paket kaldı. Bu sefer hiç depend almadan gittim 2 paket xl hasta külot bez koydum
Güzel haberler alacağız minnoştan3.gitti bu hafta demişlerdi yarın soracağım.
Bir yandanda korkuyorum işte.
Amin inşaallah sorun yok desinlerde
Tabiki yeteeki iyi sonuç gelsin hemen yazacam:)Güzel haberler alacağız minnoştanöğrenince hemen bize de yaz
Hasta bezinin bel kısmı daha esnek ve geniş. Birde emiciliği daha fazla. Depend bel kısmı daha sıkı sıkı. Ben öyle çok kilolu olmama rağmen l bedende çok daraldım hemen kenarından yırtıp çıkarttım. Doğumdan sonra zaten karnının içi acıyor birde lastik sıkınca çok bunalttı beni.Hasta bezi ile depend arasındaki fark ne?
Hasta beside emici olur diye düşünüyorum bende hasta bezi mi alsam dependin bel ilcusu küçük gelirmi endişesi var
Kız uygulama indirseydin indirim. Kodu cikiyordu hatta deseydin bakardım ben indirim.kodu verirse verirdim .Kızlar, hastanede giymek için gömlek yaka bir de fotoğraf çekinirim.insallah diye aşağıdaki pijama takımını soyledim, beğendim. Lcw de uygun fiyat performansa göre. Yapikredi kredi kartı olana 350 TLnuzeri Web den sipariş verilirse ekstresi 50 TL de indirim yaptılar. Düşünen için fikir olsun :)
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 999,99 TL
LCW DREAM Ekru V Yaka Nakışlı Kısa Kollu Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S29182Z8-FDUwww.lcwaikiki.com
LCW DREAM Ekru V Yaka Nakışlı Kısa Kollu Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S29182Z8-FDUwww.lcwaikiki.com
Bu takımı mağazada gördüm. Güzeldi bu beğenmiştim. Sadece krem rengi olduğu için terettutte kaldım . Ama çok güzel gorunuyorduKızlar, hastanede giymek için gömlek yaka bir de fotoğraf çekinirim.insallah diye aşağıdaki pijama takımını soyledim, beğendim. Lcw de uygun fiyat performansa göre. Yapikredi kredi kartı olana 350 TLnuzeri Web den sipariş verilirse ekstresi 50 TL de indirim yaptılar. Düşünen için fikir olsun :)
İlk alisverisim değildi amaKız uygulama indirseydin indirim. Kodu cikiyordu hatta deseydin bakardım ben indirim.kodu verirse verirdim .
Güle güle giy:)
Yumuşacık da kumaşı, ben beğendim :)Bu takımı mağazada gördüm. Güzeldi bu beğenmiştim. Sadece krem rengi olduğu için terettutte kaldım . Ama çok güzel gorunuyordu
Normaldir canım. Benim bazen 2 gün hareket etmediği ya da çok yavaş olduğu zamanlar bile oluyor. Yoruluyorlar onlarda enerji topluyordur. İnan baktım ama hiç bir fikrim yok o konuda. Bilgim de yok maalesefBenimde devamlı sabah biraz oynuyor birde gece yatarken biraz oynuyor o kadar normal demi. Gün içinde hareket ettiğinde ertesi gün hiç oynamıyor. Birde canım son açtığım bir konum var bilgin varsa bakıp beni bilgilendirebilir misin
İnşallah İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz senin. İçini rahat tutmaya çalışBende de ikili düşük çıktı. Detaylıda kalpt paraliklik ve böbrek büyüme çıktı . Ense kalınlığı vs normal ama bu ikisi down riski artırıyor dedi amniyosentez yada gen testi önerdilerdi gen testi yaptırdım. İnşallah temi gelir için rahatlar.
Tek başına bir anlamk yokmus. Asıl risk ense kalınlığı ile burun kemiği olmaması imis
Hmm anladım. Bende biraz sıkmasın seviyorum aslında. Normal orkide kullanırken bile üst üste kıyafet giyerim. Bol sevmiyorum hiç. Eğer rahat seviyorsan senin için iyi olmuştur.Belki benim rahat sevmemden kaynaklanıyordur. Doğumdan sonra eşim eczaneye gidince almış gelmiş depend. Giyince nasıl sıkıldım nasıl bunaldım. Hatta öylece yarım paket kaldı. Bu sefer hiç depend almadan gittim 2 paket xl hasta külot bez koydum
Amin canım amin. Yok kız ilk alışverişe değil arada kod cikiyroİlk alisverisim değildi amailk bebeğe sipariş vermiştim. Sonra hastane. Çantası için Pijama bakayım dedim.iste, öyle.siapris verdim :) Allah sağlıkla.zamaninda giymeyi nasipneder inşallah hepimize
Aynen bende beğendim güle güle giymeyi nasip etsin Allah. Kucağında bebisinizle foto cekinmeui nasip etsin Allah:)Yumuşacık da kumaşı, ben beğendim :)
En son gittiğimde doktor bana gitmez dedi.Normaldir canım. Benim bazen 2 gün hareket etmediği ya da çok yavaş olduğu zamanlar bile oluyor. Yoruluyorlar onlarda enerji topluyordur. İnan baktım ama hiç bir fikrim yok o konuda. Bilgim de yok maalesef
İnşallah İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz senin. İçini rahat tutmaya çalışbizim de kalpteki parlaklık gitmemişti. Yarın soracağım tekrar.
Hmm anladım. Bende biraz sıkmasın seviyorum aslında. Normal orkide kullanırken bile üst üste kıyafet giyerim. Bol sevmiyorum hiç. Eğer rahat seviyorsan senin için iyi olmuştur.
Anladim tesekkurlerŞöyle anlatayım ben doğuma yakın kullanıyordum. Gün boyu külot gibi içimde duruyordu. Olurda çarşıda pazarda suyum gelirse diye 36 dan sonra hep kullandım
Ben 1 hafta sonra 8 aylik oluyormuşumBen 7 ayligim hatta bitti bitecek sen nasil 7 oluyon gıı .. ben bitirmeye kosuyom sen geri sayiyon ellam
Tekrar ne zaman gideceksin kontrole? İnan ediyorum duaEn son gittiğimde doktor bana gitmez dedi.
Neyseki genişleme ilerlemeniz.
Amin canım amin duanızı esirgemeyin.
Ayy canım sağlıkla gelsin de önce sen doğurInsallah hepinizin üstüne önce ben dogururummm aminn
Tesekkurler yorumunuz icin ben simdi randevu alamiyorum alsam bi randevu yok gittigim zaman sorucam hocam doguma ne kadar var diye bakalim ne diyicekDoktorlar hangi gun dediyse kizdada erkektede oyle oldu .. kiz kendi sancisiyla olmadi onda net bisey soylemedi genelde ya uyuyo yada uymuyor bebegin durumuna gore degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?