- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
4saat uzun diye biliyorum .4 saat kadar önce kahvaltı yapmıştım ama ne yedim unuttum peynir domates salatalık vs gibidir
Kan verirken açlık için birşeyler yiyin 1-2saat sonragelin derler genelde 4saat uzun sureBu ölçümler için kan verdim ben cihazım yok. E nabızdan baktım sonuca
Tokluk ölçümü için çok geç saat.4 saat kadar önce kahvaltı yapmıştım ama ne yedim unuttum peynir domates salatalık vs gibidir
Haziranin 6sina aldim canim 32 gun sonraya denk geliyo neyse ki dun gordum bebisimiAğrılar artıyor ama dogum yaklaşıyor canım ne zaman randevun canım
Bende sormadim henuz .. asm den agustosun 17si dedi ama doktoruma sormadim. Ilk oglumda benim ayrintili ultrasonda bile yaziyor dogum yapacagim tarih.. ayni tarihtede oldu bunlarda yok amaTesekkurler yorumunuz icin ben simdi randevu alamiyorum alsam bi randevu yok gittigim zaman sorucam hocam doguma ne kadar var diye bakalim ne diyicek
Bu hesaplama dogru canim tam haftasina gunune gore hesapliyo benim dogru mesela yarin 28+0 oluyorum 196 gunluk oluyoruz insallah .. 6 aylik 2 haftalik yani 7 ayimdan daha 2 hafta aldim.. 7 ayimi bitirip 8e girmeme daha 2 hafta var suan 6 bucuk aylik hamileyim yaniEe canim ben bu isten birsey anlamadim rowlet bana 1 hafta sonra yani 31 haftalik oldummu 8 aylik hamile olmus oluyorsun dedi ama burda 34 +2hafta oldugunda 8 aylik oluyor yaziyor anlamadim valla
Allah Allah arayıp sorarsın bakalım. Bize de haber ver mutlakaAllah razı olsun canım. Haftaya muhtemelen 3 hafta sonra gel dedi haftaya oluyor randevu aldım diye hatırlıyorum ama mesaj vs gelmedi.
Acaba öğün. Üzüntüden almadım mi eminde olamadım.
Kız kafa karıştırmayalım artıkBu hesaplama dogru canim tam haftasina gunune gore hesapliyo benim dogru mesela yarin 28+0 oluyorum 196 gunluk oluyoruz insallah .. 6 aylik 2 haftalik yani 7 ayimdan daha 2 hafta aldim.. 7 ayimi bitirip 8e girmeme daha 2 hafta var suan 6 bucuk aylik hamileyim yani
Tok iken açlık şekeri ölçülmez ama. Senin bu değer tokluk şekeri olmus cnm. Kahvaltıdan kaç saat sonra kan verdin cnm?Delirella canim bide bana baksana sekerle ilgili unuttum dun aticaktim sana.. benim dün sabah randevum vardi tok karnima gittim ac degildim benden doktor kan aldi sekerime bakmis ama aclik bakmis sanki yuksek gorunuyor urik asiti hic anlamam neyin nesi bu sen anlar misin ?
Bende cikiyor gebelik onceside cikardi pek yatkin benim vucut ama bikini bolgemde yok hic gögsümde var ufak ufak dokununca anca anliyorum avozgede cikmis fikir al istersen .. ama doktorunada soyle kesinKızlar bikini bölgesinde hamileyken et beni gibi şeyler çıkan var mı?
Yeterince yanmadi mi kafalar birak kalmasinKız kafa karıştırmayalım artık
Bende yarın Bi sorayım ne zaman doğum görünüyor tahmini diye. Bakalım ne diyecek. Belki buradaki günlüğü değiştiririmYeterince yanmadi mi kafalar birak kalmasin
2 saat olmustur yolda cok seker aldim mide bulantim vardi .. seker yuklemesinde cikmayan simdi niye cikti onu anlamdim.. birde kan sonuclarimin geneli iyi degil sanki baya yuksek yada düsük deger olanlar var idrarda oyle hic anlamdim bu isten bisey..Tok iken açlık şekeri ölçülmez ama. Senin bu değer tokluk şekeri olmus cnm. Kahvaltıdan kaç saat sonra kan verdin cnm?
Tabiki canım yeterli iyi sonuç gelsin hemen yazarım :)Allah Allah arayıp sorarsın bakalım. Bize de haber ver mutlaka
Gelecek inşallah ben inanıyorumTabiki canım yeterli iyi sonuç gelsin hemen yazarım :)
Cnm aclik şekeri olsa sınırda yuksek olurdu ama tokken kan verdiğin için tokluk şekeri bu, gayet normal. Sorun yok yani, bsey cikmamis2 saat olmustur yolda cok seker aldim mide bulantim vardi .. seker yuklemesinde cikmayan simdi niye cikti onu anlamdim.. birde kan sonuclarimin geneli iyi degil sanki baya yuksek yada düsük deger olanlar var idrarda oyle hic anlamdim bu isten bisey..
Urik asiti sınırdan az dusuk, sorun birbdeger degil merak etme. Tüm sonuclari doktoruna gosterirsin zaten2 saat olmustur yolda cok seker aldim mide bulantim vardi .. seker yuklemesinde cikmayan simdi niye cikti onu anlamdim.. birde kan sonuclarimin geneli iyi degil sanki baya yuksek yada düsük deger olanlar var idrarda oyle hic anlamdim bu isten bisey..
Oyle mi aman iyi bari bide o cikmasin basima yinede ben bogazima sahip cikiyim biraz saol canim tesekkur ederimCnm aclik şekeri olsa sınırda yuksek olurdu ama tokken kan verdiğin için tokluk şekeri bu, gayet normal. Sorun yok yani, bsey cikmamis
Tokken kan ölçümü yapmis doktorun cnm, toklukta 100 çok normal 140 a kadar normal sayılıyor.Oyle mi aman iyi bari bide o cikmasin basima yinede ben bogazima sahip cikiyim biraz saol canim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?