2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4 saat kadar önce kahvaltı yapmıştım ama ne yedim unuttum peynir domates salatalık vs gibidir
Tokluk ölçümü için çok geç saat.

1 saat veya 2 Saat sonrasi ölçüm olmali. 4 saat sonra tokluk değil neredeyse yeni öğün öncesi yeni açlık şekeri ölçüm zamanı gelmiş oluyor

Tesekkurler yorumunuz icin ben simdi randevu alamiyorum alsam bi randevu yok gittigim zaman sorucam hocam doguma ne kadar var diye bakalim ne diyicek
Bende sormadim henuz .. asm den agustosun 17si dedi ama doktoruma sormadim. Ilk oglumda benim ayrintili ultrasonda bile yaziyor dogum yapacagim tarih.. ayni tarihtede oldu bunlarda yok ama

Ee canim ben bu isten birsey anlamadim rowlet bana 1 hafta sonra yani 31 haftalik oldummu 8 aylik hamile olmus oluyorsun dedi ama burda 34 +2hafta oldugunda 8 aylik oluyor yaziyor anlamadim valla
Bu hesaplama dogru canim tam haftasina gunune gore hesapliyo benim dogru mesela yarin 28+0 oluyorum 196 gunluk oluyoruz insallah .. 6 aylik 2 haftalik yani 7 ayimdan daha 2 hafta aldim.. 7 ayimi bitirip 8e girmeme daha 2 hafta var suan 6 bucuk aylik hamileyim yani

Delirella canim bide bana baksana sekerle ilgili unuttum dun aticaktim sana.. benim dün sabah randevum vardi tok karnima gittim ac degildim benden doktor kan aldi sekerime bakmis ama aclik bakmis sanki yuksek gorunuyor urik asiti hic anlamam neyin nesi bu sen anlar misin ?

Eklentiler

• Screenshot_20220523-193113_e-Nabz.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 50
Allah razı olsun canım. Haftaya muhtemelen 3 hafta sonra gel dedi haftaya oluyor randevu aldım diye hatırlıyorum ama mesaj vs gelmedi.
Acaba öğün. Üzüntüden almadım mi eminde olamadım.
Allah Allah arayıp sorarsın bakalım. Bize de haber ver mutlaka

Kız kafa karıştırmayalım artık

Tok iken açlık şekeri ölçülmez ama. Senin bu değer tokluk şekeri olmus cnm. Kahvaltıdan kaç saat sonra kan verdin cnm?

Kızlar bikini bölgesinde hamileyken et beni gibi şeyler çıkan var mı?
Bende cikiyor gebelik onceside cikardi pek yatkin benim vucut ama bikini bolgemde yok hic gögsümde var ufak ufak dokununca anca anliyorum avozgede cikmis fikir al istersen .. ama doktorunada soyle kesin

Tok iken açlık şekeri ölçülmez ama. Senin bu değer tokluk şekeri olmus cnm. Kahvaltıdan kaç saat sonra kan verdin cnm?
2 saat olmustur yolda cok seker aldim mide bulantim vardi .. seker yuklemesinde cikmayan simdi niye cikti onu anlamdim.. birde kan sonuclarimin geneli iyi degil sanki baya yuksek yada düsük deger olanlar var idrarda oyle hic anlamdim bu isten bisey..

Cnm aclik şekeri olsa sınırda yuksek olurdu ama tokken kan verdiğin için tokluk şekeri bu, gayet normal. Sorun yok yani, bsey cikmamis

Urik asiti sınırdan az dusuk, sorun birbdeger degil merak etme. Tüm sonuclari doktoruna gosterirsin zaten

Cnm aclik şekeri olsa sınırda yuksek olurdu ama tokken kan verdiğin için tokluk şekeri bu, gayet normal. Sorun yok yani, bsey cikmamis
Oyle mi aman iyi bari bide o cikmasin basima yinede ben bogazima sahip cikiyim biraz saol canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…