2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin. İster istemez korkuyorum .ailede bir kere down sendromu çıktı onun korkusu var da
İyi düşünmeye çalışıyorum.sonuc iyi gelecek
Doğrudur canım tahmin edebiliyorum korkunu az da olsa. Ama sen daha iyi bilirsin belki stres yaptıkça bebekini de etkilersin. İyi düşün iyi olsun inşallah. Pozitif enerji

var mı linkleri yada görselleri merak ettim açıkçası
Instagramda bir de bunlar.cikti karşıma

Carsafi da ekleyince cilginlar gibi fiyat her sehirde vardir carsida tekstilciler. Carsaftan havluya battaniyeden paspasa herseyi satar. Annemler cift kisilik lastikli carsafli yuzde yuz pamuk takimi 170 e almislar bugun. Internette cok pahali kizlar bi bakinin carsiya cikip

Yok benim aldığım uygun fiyatı,çarşaf, yastık ve nevresim 150 TL :)

Çok güzelmiş aldıklarım sanırım pikesiz olandan bende alicam

Peki hpv olduğunu nasıl tespit etti

Ben 30 haftaligim yani hala 7 aylikmi hamileyim 8 aylik olmama kac hafta var

Hoşbuldum canım. Açıkçası bende 30 haftamda halledeyim diyorum bir hafta sonra falan yani. Alışveriş olayını bitirdim geçen haftalarda İzmir’in sıcağı malum çıkamam diye hallettim hepsini. 32 hafta da beşiğini kurarız diye düşünüyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Aramizda sadece 1 gun var senle keske ard arda temmuzda dogursak ne iyi olur
Sağlıkla gelsinler cnm inşallahta
Canım bana herkes sudocremi önerdi büyük boy aldım bende bakalım faydasını görürüz
Banada onu öneren oldu ama içeriği çok bebeklere uygun değil onun cnm
Bende onu alcam sanırım en sonunda bakınıyorum ama bulamadım başka bişey
Mustela aldım.50
Deterjan green clean
Leke çıkarıcı minoris

Sampuanda minoris düşünüyorum.
Mustela göz yakiyor diyorlardı.
Mustela şampuanı kuzenim kullanıyor 50 günlük bebişi ben özellikle bekledim kullansın da ona göre alıyım diye, o çok memnunum dedi öyle aldım, ama bazı sitelerde ürün orjinal değil diye yorumlar vardı, ben eczane üzerinden aldım o yüzden belki ondandır bilemedim

Benim ikili test biyokimsal risk 100/1 kombine testim 600/1 çıkınca direk gen testi yada aminosentez önerdi biz aminosentez yaptırmak istemedik. Farklı doktora gittim o burun kemiğini gördü ense kalınlığı çok güzel demişti ben aminosentez yaptırmak istemeyince doktor üçlü tarama haftan gelmiş istersen onu yapalım dedi onu yaptırdım onda 20000-/1 çıktı temiz sonucun demişti. Ama insanın aklında kalıyor . Detaylı ultrasona girdiğimde sordum hiçbir bulgu göremedim dedi. Hayırlısı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kalsiyum ve magnezyum niye verdi?
Aşağıdaki linkten barkodu girerek ürünü kontrol edebiliyorsun

Kalsiyum ve magnezyum niye verdi?

Sen magnezyum kullanmiyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…