- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Amin. İster istemez korkuyorum .ailede bir kere down sendromu çıktı onun korkusu var daGelecek inşallah ben inanıyorum
Doğrudur canım tahmin edebiliyorum korkunu az da olsa. Ama sen daha iyi bilirsin belki stres yaptıkça bebekini de etkilersin. İyi düşün iyi olsun inşallah. Pozitif enerjiAmin. İster istemez korkuyorum .ailede bir kere down sendromu çıktı onun korkusu var da
İyi düşünmeye çalışıyorum.sonuc iyi gelecek
Instagramda bir de bunlar.cikti karşımavar mı linkleri yada görselleri merak ettim açıkçası
Sağolsun sırf almak için mi artık özelde ki doktorum tokluk kabul etti dönüşte yapmadı sordum da.4saat uzun diye biliyorum .
1-2saat sonra tokluk bakıyorlar birde öyle deneyin
Carsafi da ekleyince cilginlar gibi fiyatInstagramda bir de bunlar.cikti karşıma
Safari Animals Çocuk Nevresim Takımı Pamuk Saten
-HER ÇOCUK ÖZELDİR-Ürün Bilgisi;Nevresim takımlarımız pamuklu, organik pamuk saten kumaştan üretilmiş olup antialerjik, sertifikalı ve zararlı madde içermeyen boyalar kullanılmıştır. Kumaşı nefes alır ve uzun ömürlüdür. Yumuşacık dokusuyla rahat bir uyku sağlar. Çocuğunuz için gönül rahatlığıyla kulwww.rivaistanbul.com
Yok benim aldığım uygun fiyatı,çarşaf, yastık ve nevresim 150 TL :)Carsafi da ekleyince cilginlar gibi fiyather sehirde vardir carsida tekstilciler. Carsaftan havluya battaniyeden paspasa herseyi satar. Annemler cift kisilik lastikli carsafli yuzde yuz pamuk takimi 170 e almislar bugun. Internette cok pahali kizlar bi bakinin carsiya cikip
Çok güzelmiş aldıklarım sanırım pikesiz olandan bende alicamInstagramda bir de bunlar.cikti karşıma
Safari Animals Çocuk Nevresim Takımı Pamuk Saten
-HER ÇOCUK ÖZELDİR-Ürün Bilgisi;Nevresim takımlarımız pamuklu, organik pamuk saten kumaştan üretilmiş olup antialerjik, sertifikalı ve zararlı madde içermeyen boyalar kullanılmıştır. Kumaşı nefes alır ve uzun ömürlüdür. Yumuşacık dokusuyla rahat bir uyku sağlar. Çocuğunuz için gönül rahatlığıyla kulwww.rivaistanbul.com
Bebek ama dimiYok benim aldığım uygun fiyatı,çarşaf, yastık ve nevresim 150 TL :)
Peki hpv olduğunu nasıl tespit ettiCanim aslinda hop bugun bulasti yarin ciksinlik bi durum yok. Doktor bana esin senden once baskasiyla birliktelik yasamis ya da sen oncesinde yasamis ordan kapmis olabilirsiniz. Yillarca uykuda kalip bagisiklik.dusunce cikmis olabilir dedi. Sigili yaktirirsin ya da kremi oluo surersin gecer. Ama virus vucutta kalio. Bagisiklik dustukce cikio iste
Sigil o viruse bagli cikiyo. Bakinca anladi sigil oldugunu. Sadece hangi turu onu bilmioruz suanPeki hpv olduğunu nasıl tespit etti
E yetişkinler kaç TL oldu, 300 TL den aşağı yokBebek ama dimihersey cok pahali bebek nevresimi nasi 150 olabilir. Olabilitesi 50 70 minnacik zaten
Anladım canım benımde bakınca anlar o zamanSigil o viruse bagli cikiyo. Bakinca anladi sigil oldugunu. Sadece hangi turu onu bilmioruz suan
Ben 30 haftaligim yani hala 7 aylikmi hamileyim 8 aylik olmama kac hafta varBu hesaplama dogru canim tam haftasina gunune gore hesapliyo benim dogru mesela yarin 28+0 oluyorum 196 gunluk oluyoruz insallah .. 6 aylik 2 haftalik yani 7 ayimdan daha 2 hafta aldim.. 7 ayimi bitirip 8e girmeme daha 2 hafta var suan 6 bucuk aylik hamileyim yani
Surumden kazanan tekstilcilerden alirsan daha uygun yoksa tac falan alayim dersen ne 300 ne 500E yetişkinler kaç TL oldu, 300 TL den aşağı yok
Hoşbuldum canım. Açıkçası bende 30 haftamda halledeyim diyorum bir hafta sonra falan yani. Alışveriş olayını bitirdim geçen haftalarda İzmir’in sıcağı malum çıkamam diye hallettim hepsini. 32 hafta da beşiğini kurarız diye düşünüyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHosgeldin aramıza :) benim 3 4 aydır ayaklarım ellerim hep şişiyor ayakkabılarım olmuyor gayet normal, akıntı da normal gebelik hormonlarından kaynaklı. hastane cantamı da 30. Haftada hazırlayacağım ben ama senin erken dogum riskin varsa 27 28 gibi hazırlayabilirsin
Aramizda sadece 1 gun var senlekeske ard arda temmuzda dogursak ne iyi olur
Banada onu öneren oldu ama içeriği çok bebeklere uygun değil onun cnmCanım bana herkes sudocremi önerdi büyük boy aldım bende bakalım faydasını görürüz
Bende onu alcam sanırım en sonunda bakınıyorum ama bulamadım başka bişeyBenim tecrübem tam tersi mustela dan yana oldu. Kazımda hep mustela kullandım hatta onu bile azıcık azıcık kullandım. 2,5 yaşında hiç pişik yaşamadım. Bir kere ben görmeden kola içmiş o zaman poposu kızardı kremi sürünce sabaha tertemiz geçmişti. Bunda da yine mustela şampuan, pişik kremi ve bebek yağını kullanacağım.
Mustela şampuanı kuzenim kullanıyor 50 günlük bebişi ben özellikle bekledim kullansın da ona göre alıyım diye, o çok memnunum dedi öyle aldım, ama bazı sitelerde ürün orjinal değil diye yorumlar vardı, ben eczane üzerinden aldım o yüzden belki ondandır bilemedimMustela aldım.50
Deterjan green clean
Leke çıkarıcı minoris
Sampuanda minoris düşünüyorum.
Mustela göz yakiyor diyorlardı.
Benim ikili test biyokimsal risk 100/1 kombine testim 600/1 çıkınca direk gen testi yada aminosentez önerdi biz aminosentez yaptırmak istemedik. Farklı doktora gittim o burun kemiğini gördü ense kalınlığı çok güzel demişti ben aminosentez yaptırmak istemeyince doktor üçlü tarama haftan gelmiş istersen onu yapalım dedi onu yaptırdım onda 20000-/1 çıktı temiz sonucun demişti. Ama insanın aklında kalıyor . Detaylı ultrasona girdiğimde sordum hiçbir bulgu göremedim dedi. Hayırlısı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsunAynen ister istemez soru oluyor dediğin gibi
Üçlü test istemedi bende . Gen testi en bastada demişti eşim istemedi busefer risk artırır diyin e yaptıralım dedik
Çok şükür sizin detaylıda sorun görmemiş.
Size gen testi dediler mi peki?yada amniyosentez?
Canım bacak kramplarım çok oluyor sanırım magnezyum ondan kalsiyumu da erken doğum riskin var dedikten sonra verdi onun için mi bilmiyorum sormadım vallaKalsiyum ve magnezyum niye verdi?
Kalsiyum ve magnezyum niye verdi?
Aşağıdaki linkten barkodu girerek ürünü kontrol edebiliyorsunSağlıkla gelsinler cnm inşallahta
Banada onu öneren oldu ama içeriği çok bebeklere uygun değil onun cnm
Bende onu alcam sanırım en sonunda bakınıyorum ama bulamadım başka bişey
Mustela şampuanı kuzenim kullanıyor 50 günlük bebişi ben özellikle bekledim kullansın da ona göre alıyım diye, o çok memnunum dedi öyle aldım, ama bazı sitelerde ürün orjinal değil diye yorumlar vardı, ben eczane üzerinden aldım o yüzden belki ondandır bilemedim
Kalsiyum ve magnezyum niye verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?