2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah ben doğururum. kendimi 20 temmuzdan sonra doğurmaya odaklıcam

Demir, magnezyum, devit, regenesis kullanıyorum. Düzenli olarak. Doktorum doğuma kadar devam edeceksin dedi.
Bebişinin hareketleri nasıl düzenli mi birde sayıyor musun hareketlerini benim sabah oynuyor bariz belli oluyor birde gece yatarken.

Bebişinin hareketleri nasıl düzenli mi birde sayıyor musun hareketlerini benim sabah oynuyor bariz belli oluyor birde gece yatarken.
Düzenli şükür belli saatlerinde var zaten. Sabah öğle akşam üzeri bir de gece oynuyor. Sonra ertesi gün sabaha kadar uyuyor.

Düzenli şükür belli saatlerinde var zaten. Sabah öğle akşam üzeri bir de gece oynuyor. Sonra ertesi gün sabaha kadar uyuyor.
Benimde devamlı sabah biraz oynuyor birde gece yatarken biraz oynuyor o kadar normal demi. Gün içinde hareket ettiğinde ertesi gün hiç oynamıyor. Birde canım son açtığım bir konum var bilgin varsa bakıp beni bilgilendirebilir misin

Benim tecrübem tam tersi mustela dan yana oldu. Kazımda hep mustela kullandım hatta onu bile azıcık azıcık kullandım. 2,5 yaşında hiç pişik yaşamadım. Bir kere ben görmeden kola içmiş o zaman poposu kızardı kremi sürünce sabaha tertemiz geçmişti. Bunda da yine mustela şampuan, pişik kremi ve bebek yağını kullanacağım.

Hadi gözün aydın. Bak bebiş iyiymiş.
Hareket varmı diye takip et.

Mustela aldım.
Deterjan green clean
Leke çıkarıcı minoris

Sampuanda minoris düşünüyorum.
Mustela göz yakiyor diyorlardı.

Yaptırdım.
Hatta kan tahlili şeker yukleme. Detaylı ultrason.
4 lu dese onu da yaptırırdim.
Gen testi yaptırdım ama 2 kere sonuç çıkmadı 3. Yaptırdığım dua edin hanimlar sonuçlar temiz gelsin

Bende ayniydim geçenlerde. Hoş hala sabah kalkınca mide bulantısı kusma oluyor.
Hatta gecen midem bulandi kısmaya diye gidiyordum yolda gözün karardı basım dindu sonra kimse paniklemesin diye oturdum yatakta bir süre geçti .

Neyseki bebek harekerli

Yaptırdım.
Hatta kan tahlili şeker yukleme. Detaylı ultrason.
4 lu dese onu da yaptırırdim.
Gen testi yaptırdım ama 2 kere sonuç çıkmadı 3. Yaptırdığım dua edin hanimlar sonuçlar temiz gelsin
Merhabalar canım umarım testin tertemiz gelir. Gen testi dediğin fetal dna mı? Yurt dışına giden tahlil? Neden peki tarama testiniz risklimi gelmişti

Bende de ikili düşük çıktı. Detaylıda kalpt paraliklik ve böbrek büyüme çıktı . Ense kalınlığı vs normal ama bu ikisi down riski artırıyor dedi amniyosentez yada gen testi önerdilerdi gen testi yaptırdım. İnşallah temi gelir için rahatlar.
Tek başına bir anlamk yokmus. Asıl risk ense kalınlığı ile burun kemiği olmaması imis

Merhabalar canım umarım testin tertemiz gelir. Gen testi dediğin fetal dna mı? Yurt dışına giden tahlil? Neden peki tarama testiniz risklimi gelmişti
Amin canım inşallah. Fetal DNA.
2 kere yurt dışına gitti veri alamadilar. 3. Cu Türkiye'de yapılıyor sonuç bekliyoruz. (sonuçlar temiz sorunsuz gelmesi için dua edin )
İkili düşük geldi beni. De detaylıda kalpde parlaklık ve böbrekte genişleme gördüler. Birde yaş 35 olunca amniyosentez yerine gen testi önerdi.

Bende ikili yüksek riskli geldi üçlü testim temiz gelmişti . İnsanın kafası karışıyor haliyle . 21 haftada girdim detaylı ultrasonda herşey tertemiz bir bulgu göremiyorum demişti doktor. Ama insanız işte aklımızda soru işareti olarak kalıyor hep

Ay hanımlar ya bugün öğle tatilinde dilencinin biri Allah oğlunun acısını göstermesin dedi nerden oğlum olacağını anladı ki?
Bende5tl verdim mama istedi okadar param yoktu veremedim birde açıkçası güvenmedimde. Oğlunun acısını göstermesin diyince dayanamadım 5tl verdim. Ama aklıma takıldı nerden anlasiliyor ki erkek olacCi

Aynen ister istemez soru oluyor dediğin gibi
Üçlü test istemedi bende . Gen testi en bastada demişti eşim istemedi busefer risk artırır diyin e yaptıralım dedik
Çok şükür sizin detaylıda sorun görmemiş.
Size gen testi dediler mi peki?yada amniyosentez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…