Bebişinin hareketleri nasıl düzenli mi birde sayıyor musun hareketlerini benim sabah oynuyor bariz belli oluyor birde gece yatarken.İnşallah ben doğururum.kendimi 20 temmuzdan sonra doğurmaya odaklıcam
Demir, magnezyum, devit, regenesis kullanıyorum. Düzenli olarak. Doktorum doğuma kadar devam edeceksin dedi.
Düzenli şükür belli saatlerinde var zaten. Sabah öğle akşam üzeri bir de gece oynuyor. Sonra ertesi gün sabaha kadar uyuyor.Bebişinin hareketleri nasıl düzenli mi birde sayıyor musun hareketlerini benim sabah oynuyor bariz belli oluyor birde gece yatarken.
Benimde devamlı sabah biraz oynuyor birde gece yatarken biraz oynuyor o kadar normal demi. Gün içinde hareket ettiğinde ertesi gün hiç oynamıyor. Birde canım son açtığım bir konum var bilgin varsa bakıp beni bilgilendirebilir misinDüzenli şükür belli saatlerinde var zaten. Sabah öğle akşam üzeri bir de gece oynuyor. Sonra ertesi gün sabaha kadar uyuyor.
Evin neşesi bireyi oluyorlarÖyle canım. Hala resimlerine bakarız mesela evin bir üyesi olmuşlardı
3.gitti bu hafta demişlerdi yarın soracağım.Hayırlısıyla temiz sonucunuzda gelsin canım. 3.kan gitmişti değil mi? Ne zaman sonuçlanır diyorlar
Benim tecrübem tam tersi mustela dan yana oldu. Kazımda hep mustela kullandım hatta onu bile azıcık azıcık kullandım. 2,5 yaşında hiç pişik yaşamadım. Bir kere ben görmeden kola içmiş o zaman poposu kızardı kremi sürünce sabaha tertemiz geçmişti. Bunda da yine mustela şampuan, pişik kremi ve bebek yağını kullanacağım.Kızlar pişik kremi ne kullanacaksınızda, ben şampuanını ve vucut yağını mustela aldım, deterjanını minoris, bir pişik kremi kaldı almadığım onuda mustela alcaktım ama pişiğe hiç faydası yok gibi yorumlar vardı nette
Hadi gözün aydın. Bak bebiş iyiymiş.Kızlar gittim doktoruma çok şükür bebeğim iyi herhangi bir sıkıntısı yok. O el doppleri çok ilkel oluyor güvenilecek birşey değil dedi.
Kan uyuşmazlığı için iğnesini yazdı eczaneden alacaksın dedi tedarik sıkıntısı varmış bu iğnelerde genelde, yaptıran var mı burada acaba?
Mustela aldım.Kızlar pişik kremi ne kullanacaksınızda, ben şampuanını ve vucut yağını mustela aldım, deterjanını minoris, bir pişik kremi kaldı almadığım onuda mustela alcaktım ama pişiğe hiç faydası yok gibi yorumlar vardı nette
Bana bazıları alma dediler bazıları sezeryanda kullanımı zor yorumu yapmış.Kizlar bu depend marka emici külot alacagim icinde 9 adet oluyor sizce kaç paket alayim
Yaptırdım.İşin garip yani sezeryandan da korkuyorumkomple bayıltsınlar istiyorum ama biyandanda o duygu yaşamak istiyorum bakalım son ana kadar doktorumuz nasıl uygun görürse . Birşey daha sormak istiyorum benim aklımda hep soru işareti olarak kaldı çünlü. İkili tarama testi yaptırdınız mı?
Ay kız Allah yardımcın olsun. Allah annene güç kuvvet sağlık versinKaynana var, kaynana var iste bizikide anneni cagir temizlige diyo bi akilli o aman kendi otursun cani skilinca hastalanir gelir baska bi hayri olmaz zaten yine cinlendim bak
Bende ayniydim geçenlerde. Hoş hala sabah kalkınca mide bulantısı kusma oluyor.ya bana bir şey oldu ama ne bilmiyorum. midem bulanmaya başladı birden. o kadar şişkin hissediyorum ki nefes alamıyorum. fenalaştım kısacası. tansiyonuma baktım iyi, şekerim iyi. anlamadım ki ne oldu. bebek desen öyle hareketli ki karnım bir o yana bir diğer yana eğriliyor gibi. zaten o böyle hareketler yapmaya başlayınca nefesim daraldı. şu mesai bir bitsin direkt yatıcam.
Bende aynı kullaniyorum :)Ben ocean mummy ve ocean d3 kullaniorum. Bu gittigimde de yeni bi magnezyumla.kan hapi verdi ama isimlerini hatirlayamadim. Usengeclikten de kalkip bakmiorum
Merhabalar canım umarım testin tertemiz gelir. Gen testi dediğin fetal dna mı? Yurt dışına giden tahlil? Neden peki tarama testiniz risklimi gelmiştiYaptırdım.
Hatta kan tahlili şeker yukleme. Detaylı ultrason.
4 lu dese onu da yaptırırdim.
Gen testi yaptırdım ama 2 kere sonuç çıkmadı 3. Yaptırdığım dua edin hanimlar sonuçlar temiz gelsin
Bende de ikili düşük çıktı. Detaylıda kalpt paraliklik ve böbrek büyüme çıktı . Ense kalınlığı vs normal ama bu ikisi down riski artırıyor dedi amniyosentez yada gen testi önerdilerdi gen testi yaptırdım. İnşallah temi gelir için rahatlar.Ya inan bu 2li tarama testi aslında fasa fiso. Anne adaylarını gereksiz geriyor. Benim kızımın kalbinde hala parlaklık var mesela doktora her gittiğimde soruyorum duruyor ama geçici falan diyor. Detaylıda xaten her şey net belli olur. Kafana takıp stres yapma bence. Orada sorun çıkmadıysa daha da sıkıntı olmaz. Mesela kalpte parlaklığın tek başına bir şey ifade etmediğini buna eşlik eden ekstra durumların olması gerektiğini söylemişti benim doktorum. Genelde down şüphesi olanlarda oluyormuş bu da. E senin detaylı da temiz çıkmış anladığım kadarı ile.
Amin canım inşallah. Fetal DNA.Merhabalar canım umarım testin tertemiz gelir. Gen testi dediğin fetal dna mı? Yurt dışına giden tahlil? Neden peki tarama testiniz risklimi gelmişti
Bende ikili yüksek riskli geldi üçlü testim temiz gelmişti . İnsanın kafası karışıyor haliyle . 21 haftada girdim detaylı ultrasonda herşey tertemiz bir bulgu göremiyorum demişti doktor. Ama insanız işte aklımızda soru işareti olarak kalıyor hepBende de ikili düşük çıktı. Detaylıda kalpt paraliklik ve böbrek büyüme çıktı . Ense kalınlığı vs normal ama bu ikisi down riski artırıyor dedi amniyosentez yada gen testi önerdilerdi gen testi yaptırdım. İnşallah temi gelir için rahatlar.
Tek başına bir anlamk yokmus. Asıl risk ense kalınlığı ile burun kemiği olmaması imis
Aynen ister istemez soru oluyor dediğin gibiBende ikili yüksek riskli geldi üçlü testim temiz gelmişti . İnsanın kafası karışıyor haliyle . 21 haftada girdim detaylı ultrasonda herşey tertemiz bir bulgu göremiyorum demişti doktor. Ama insanız işte aklımızda soru işareti olarak kalıyor hep
Kalsiyum ve magnezyum niye verdi?Banada calcimax d3 gynofrron ve magnorm vermişti ama birtek gynoferon Demir hapını kullanıyorum kalsiyum ve magnezyum kullanmaya üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?