Kızlar forum da en son bir konu açtım rica etsem bakar mısınız bilginiz varsa eğer yardımcı olur musunuzSağlıkla gelsinler cnm inşallahta
Banada onu öneren oldu ama içeriği çok bebeklere uygun değil onun cnm
Bende onu alcam sanırım en sonunda bakınıyorum ama bulamadım başka bişey
Mustela şampuanı kuzenim kullanıyor 50 günlük bebişi ben özellikle bekledim kullansın da ona göre alıyım diye, o çok memnunum dedi öyle aldım, ama bazı sitelerde ürün orjinal değil diye yorumlar vardı, ben eczane üzerinden aldım o yüzden belki ondandır bilemedim
Tam 7 ayini doldurmussun sen 8 ayindan gün aliyosun ama 8 olmuyor iste 7 ay 1 hafta sonra 7bucuk derken 34 haftanda tam 8 aylik oluyosunBen 30 haftaligim yani hala 7 aylikmi hamileyim 8 aylik olmama kac hafta var
Sabahtan verip aksama cikinca gosteremedim iste doktora evime uzak baya kendi doktorumada var daha randevum bi soruyum dedim sana tesekkurler canim tekrarTokken kan ölçümü yapmis doktorun cnm, toklukta 100 çok normal 140 a kadar normal sayılıyor.
Hadi gozun aydin sevindim adina insallah normal dogum olursan engel olmaz hakkinda hayirlisi olsun .. mesajlardan yazmaktan okumaktan gulmekten bende pek yoruldum bugun dinlenmek sart olduBugün hızınıza yetişemedim valla oku oku bitmedi mesajlarbenim smear sonucum çıkmış çok şükür temizmiş, doktoruö simdilik hpv testine gerek yok dogumdan sonda takip edeceğiz bu durumu dedi, cuma günü randevum var ayrıntılı konuşacagız,
Bende magnezyum kullaniyorum .. kalsiyumda verdi erken dogum riskinden dolayi mi veriliyor yaniCanım bacak kramplarım çok oluyor sanırım magnezyum ondan kalsiyumu da erken doğum riskin var dedikten sonra verdi onun için mi bilmiyorum sormadım valla
Yok canım hayır ben kendi düşüncemi söyledim sadece acaba o yüzden mi verdi diye sormamıştım çünkü doktoraBende magnezyum kullaniyorum .. kalsiyumda verdi erken dogum riskinden dolayi mi veriliyor yaniben tam tersi gec dogururum hemen keseyim oyle bisey varsa yoksa 45 haftaya dogar bu bebe
Doktorunuz kullanın dediyse kullanın ben sadece kendi kendime yorum yaptım doktor öyle bir şey söylemedi banaBende magnezyum kullaniyorum .. kalsiyumda verdi erken dogum riskinden dolayi mi veriliyor yaniben tam tersi gec dogururum hemen keseyim oyle bisey varsa yoksa 45 haftaya dogar bu bebe
Anladim canimYok canım hayır ben kendi düşüncemi söyledim sadece acaba o yüzden mi verdi diye sormamıştım çünkü doktora
Rica ederim,Sabahtan verip aksama cikinca gosteremedim iste doktora evime uzak baya kendi doktorumada var daha randevum bi soruyum dedim sana tesekkurler canim tekrar
Bende magnezyum kullaniyorum .. kalsiyumda verdi erken dogum riskinden dolayi mi veriliyor yaniben tam tersi gec dogururum hemen keseyim oyle bisey varsa yoksa 45 haftaya dogar bu bebe
Kaşıntı bende olmadı ama akıntı devam etti devlet dr lökosit ve erosit yüksek dedi bi ilaç verdi bol su iç dedi özel dr um önemli değil dedi normal dedi halbuki su da içiyorum wc ile yakın arkadaşım yani nasıl gececek bilmiyorum sixde bir çare bulursanız paylaşın lütfenBana da sizin fitilden verdi. Üç gün sonra daha yoğun kaşıntılar başladı. Cuma günü kontrolüm var. Size bir çare bulabildiler mi
Magnezyumu kullaniyorum sükür zaten onun sayesinde kendime geldim ne yuruyebiliyodum nede yatabiliyodum birde kalsiyum icin verdi ayri bi an arkadas diyince acaba mi dedimRica ederim,
Magnezyum geç doğsun diye değil (kramplar kasilmaya sebep olup erken doğum riski yaratabilir o ayri), bebegin gelişimi (kemik) annenin kan basıncı için önemli magnezyum. Kan basıncını dengeledigi için gebelik zehirlenmesine önlemede de yardımcı olur, faydası çok cnm. Magnezyum değerin düşükse zaten kullanmalısın.
Bebedor kolay kavrama makas aldım. Diğer çocuklarıma da onu kullanıyorum. Çok güzel.Bebek için tırnak makası ne aldınız?
Benim de cuma randevum.Ay cok mutluyuuummm doktorun pazartesi ameliyatı varmıs iptal oldu bende cuma sabahıma cektim randevuyu iyi oldu valla daha az beklicem bu durumda. İki gün sonra kavusuyorum ultrasonda olsa
Aynen canım iyi düşünmeye çalışıyorum.Doğrudur canım tahmin edebiliyorum korkunu az da olsa. Ama sen daha iyi bilirsin belki stres yaptıkça bebekini de etkilersin. İyi düşün iyi olsun inşallah. Pozitif enerji
Himm bilemedim onu eczaneden alınca göz yakmiyorsa onu da düşünebiliriz. Valla çok zor hani bez vs tamam ama şampuan işi göz yakma olayı olduğu için denemeden bilemiyorum keşke numune olsa kendimde denerdim.Sağlıkla gelsinler cnm inşallahta
Banada onu öneren oldu ama içeriği çok bebeklere uygun değil onun cnm
Bende onu alcam sanırım en sonunda bakınıyorum ama bulamadım başka bişey
Mustela şampuanı kuzenim kullanıyor 50 günlük bebişi ben özellikle bekledim kullansın da ona göre alıyım diye, o çok memnunum dedi öyle aldım, ama bazı sitelerde ürün orjinal değil diye yorumlar vardı, ben eczane üzerinden aldım o yüzden belki ondandır bilemedim
Aynen rabbim hepimizin yardımcısi olsun. İnsanın aklonda kalıyor hani başka şey değil bebeğin yavrun. İçerde görmüyorsun ne bekliyor seni bilmiyorsun endişeleniyorsun hep. Allah hepimize sağlıklı sorunsuz bir şekilde bebislerimizi kucağımıza almayı nasioetsinBenim ikili test biyokimsal risk 100/1 kombine testim 600/1 çıkınca direk gen testi yada aminosentez önerdi biz aminosentez yaptırmak istemedik. Farklı doktora gittim o burun kemiğini gördü ense kalınlığı çok güzel demişti ben aminosentez yaptırmak istemeyince doktor üçlü tarama haftan gelmiş istersen onu yapalım dedi onu yaptırdım onda 20000-/1 çıktı temiz sonucun demişti. Ama insanın aklında kalıyor . Detaylı ultrasona girdiğimde sordum hiçbir bulgu göremedim dedi. Hayırlısı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Link için sağol canım bakayımAşağıdaki linkten barkodu girerek ürünü kontrol edebiliyorsun
Sen magnezyum kullanmiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?