2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar forum da en son bir konu açtım rica etsem bakar mısınız bilginiz varsa eğer yardımcı olur musunuz

Bugün hızınıza yetişemedim valla oku oku bitmedi mesajlar benim smear sonucum çıkmış çok şükür temizmiş, doktoruö simdilik hpv testine gerek yok dogumdan sonda takip edeceğiz bu durumu dedi, cuma günü randevum var ayrıntılı konuşacagız,

Hadi gozun aydin sevindim adina insallah normal dogum olursan engel olmaz hakkinda hayirlisi olsun .. mesajlardan yazmaktan okumaktan gulmekten bende pek yoruldum bugun dinlenmek sart oldu

Canım bacak kramplarım çok oluyor sanırım magnezyum ondan kalsiyumu da erken doğum riskin var dedikten sonra verdi onun için mi bilmiyorum sormadım valla
Bende magnezyum kullaniyorum .. kalsiyumda verdi erken dogum riskinden dolayi mi veriliyor yani ben tam tersi gec dogururum hemen keseyim oyle bisey varsa yoksa 45 haftaya dogar bu bebe

Bende magnezyum kullaniyorum .. kalsiyumda verdi erken dogum riskinden dolayi mi veriliyor yani ben tam tersi gec dogururum hemen keseyim oyle bisey varsa yoksa 45 haftaya dogar bu bebe
Yok canım hayır ben kendi düşüncemi söyledim sadece acaba o yüzden mi verdi diye sormamıştım çünkü doktora

Doktorunuz kullanın dediyse kullanın ben sadece kendi kendime yorum yaptım doktor öyle bir şey söylemedi bana

Sabahtan verip aksama cikinca gosteremedim iste doktora evime uzak baya kendi doktorumada var daha randevum bi soruyum dedim sana tesekkurler canim tekrar
Rica ederim,

Magnezyum geç doğsun diye değil (kramplar kasilmaya sebep olup erken doğum riski yaratabilir o ayri), bebegin gelişimi (kemik) annenin kan basıncı için önemli magnezyum. Kan basıncını dengeledigi için gebelik zehirlenmesine önlemede de yardımcı olur, faydası çok cnm. Magnezyum değerin düşükse zaten kullanmalısın.

Bana da sizin fitilden verdi. Üç gün sonra daha yoğun kaşıntılar başladı. Cuma günü kontrolüm var. Size bir çare bulabildiler mi
Kaşıntı bende olmadı ama akıntı devam etti devlet dr lökosit ve erosit yüksek dedi bi ilaç verdi bol su iç dedi özel dr um önemli değil dedi normal dedi halbuki su da içiyorum wc ile yakın arkadaşım yani nasıl gececek bilmiyorum sixde bir çare bulursanız paylaşın lütfen

Magnezyumu kullaniyorum sükür zaten onun sayesinde kendime geldim ne yuruyebiliyodum nede yatabiliyodum birde kalsiyum icin verdi ayri bi an arkadas diyince acaba mi dedim zaten kirmizi cizgim kim ne dese suan sıkıntı bana

Ay cok mutluyuuummm doktorun pazartesi ameliyatı varmıs iptal oldu bende cuma sabahıma cektim randevuyu iyi oldu valla daha az beklicem bu durumda. İki gün sonra kavusuyorum ultrasonda olsa

Himm bilemedim onu eczaneden alınca göz yakmiyorsa onu da düşünebiliriz. Valla çok zor hani bez vs tamam ama şampuan işi göz yakma olayı olduğu için denemeden bilemiyorum keşke numune olsa kendimde denerdim.

Aynen rabbim hepimizin yardımcısi olsun. İnsanın aklonda kalıyor hani başka şey değil bebeğin yavrun. İçerde görmüyorsun ne bekliyor seni bilmiyorsun endişeleniyorsun hep. Allah hepimize sağlıklı sorunsuz bir şekilde bebislerimizi kucağımıza almayı nasioetsin

Link için sağol canım bakayım

Magnezyum vermedi ben kaşıgimda kasılma var geriliyor dedim normal dedi hareketsiz kasilmadan kork dedi. İlaç vermedi kullandığım Multi vitaminini kullanmaua devam et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…