- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Himm tamam bende bakayım. Elektrikli törpü gördüm 300tl civarı pahalıydı pahalı olmasa onu alırdımBebedor kolay kavrama makas aldım. Diğer çocuklarıma da onu kullanıyorum. Çok güzel.
Himm tamam cnaim.Canım bacak kramplarım çok oluyor sanırım magnezyum ondan kalsiyumu da erken doğum riskin var dedikten sonra verdi onun için mi bilmiyorum sormadım valla
Hadi gözün aydın canım. İnşallah güzel haberler verir doktorunBugün hızınıza yetişemedim valla oku oku bitmedi mesajlarbenim smear sonucum çıkmış çok şükür temizmiş, doktoruö simdilik hpv testine gerek yok dogumdan sonda takip edeceğiz bu durumu dedi, cuma günü randevum var ayrıntılı konuşacagız,
Ebebekte nevresim takımları daha uygun gibiydiCarsafi da ekleyince cilginlar gibi fiyather sehirde vardir carsida tekstilciler. Carsaftan havluya battaniyeden paspasa herseyi satar. Annemler cift kisilik lastikli carsafli yuzde yuz pamuk takimi 170 e almislar bugun. Internette cok pahali kizlar bi bakinin carsiya cikip
Aynen cnm bide bir bebeğe iyi gelen diğerine gelmeyedebiliyor deneme yanılmayla bulucaz artık kullanacağı ürünleriHimm bilemedim onu eczaneden alınca göz yakmiyorsa onu da düşünebiliriz. Valla çok zor hani bez vs tamam ama şampuan işi göz yakma olayı olduğu için denemeden bilemiyorum keşke numune olsa kendimde denerdim.
Link için sağol canım bakayım
Magnezyum vermedi ben kaşıgimda kasılma var geriliyor dedim normal dedi hareketsiz kasilmadan kork dedi. İlaç vermedi kullandığım Multi vitaminini kullanmaua devam et dedi
Himm tamam cnaim.
Erkek doğum riski neden var dedi?
Nasıl anlaşılır ki o? Bana birşey demedi merak ettim gidince sorarım bende
AhahahGunaydin cok ağır hissediyorum, karnimi tasimakta zorlanmaya basladim. Koca panguen gibi bi o yana bi bu yana yalpqlayqrqk yuruyorum. Karnımda yer kalmadi gibi. daha 2 kilo alacak ama nereye nasil sigacak bilmiyorum.
Ya en azindan 30 a dayandın, sanki zaman geçmiyor bende, 26 dayım dahaGunaydin cok ağır hissediyorum, karnimi tasimakta zorlanmaya basladim. Koca panguen gibi bi o yana bi bu yana yalpqlayqrqk yuruyorum. Karnımda yer kalmadi gibi. daha 2 kilo alacak ama nereye nasil sigacak bilmiyorum.
Hahah niye boyle olduk biz ya. Haklisin ilkinde ben karnimin bu kadar buyuk oldugunu hatirlamiyorum. Yuruyusum de normaldi sanki ya. Ozellikle dinleneyim diye uzandiktan sonra kalkarken sekilden sekile giriyorum ilk 10 adim felaket. Sanki ayaklarimin alti hamlasmis gibi batiyor. Her akşam yuruyus yapiyoruz aslinda aktifim ya. Olmasam daha da kotu olacakmisim.Ahahahben oyle paytak yuruyorum ki sana anlatayim. Normalde ayaklarimi V seklinde disa disa basarim. Dengemi saglayabilmek icin ters v seklinde ice ice basmaya baslamisim ilkinde sanki hic zorlanmamis gibi sanki ilkini hic dogurmamis gibi zorlaniorum. Tek tesellim az kalmasi
Zaman hicbirimize gecmiyor ya. Her sabah takvime bakiyorum sanki farkli bir sonuc cikabilecekmis gibi, 1 gun 10 gune esit olabilirmis gibi.Ya en azindan 30 a dayandın, sanki zaman geçmiyor bende, 26 dayım daha
Ben uzun uzun yuruyrmiyorum dun aksam 15 dk bi yuruduk aksam boyunca agrim vardi kasiklarimdaHahah niye boyle olduk biz ya. Haklisin ilkinde ben karnimin bu kadar buyuk oldugunu hatirlamiyorum. Yuruyusum de normaldi sanki ya. Ozellikle dinleneyim diye uzandiktan sonra kalkarken sekilden sekile giriyorum ilk 10 adim felaket. Sanki ayaklarimin alti hamlasmis gibi batiyor. Her akşam yuruyus yapiyoruz aslinda aktifim ya. Olmasam daha da kotu olacakmisim.
Bu agrilar umarim gercekten normaldir. Normal normal, olur olur diye gonderiyor doktor eve kontrolden. Ne rahim agzi olcuyor ne bir progesteron veriyor. Suyumu soruyorum iyi diyor. Bebek nasil diyorum bas asagi. Ben sormazsam.bu genel bilgileri bile alamiyorum agzindan. Dillendirmek istemiyorum ama bu kadar agri sanki bana bir sinyal veriyor gibi geliyor. Ve buna ragmen hicbir onlem almiyormus gibi hissediyorum. Dicem magnezyum fln ne lazim geliyorsa yazsin bana. Bak kendi kendime konustukca kuruldum adama.Ben uzun uzun yuruyrmiyorum dun aksam 15 dk bi yuruduk aksam boyunca agrim vardi kasiklarimda
Günaydın sabaha kadar uyuyamadım kramptan. Sürekli bagırdım agladım. Birde 4 -12 calısıyorum eve geliyorum saat 1 uyumaya calısıyorum saat 2 olmus. Sabahın köründe kalkıyorum zombi gibi. Dayanacak gücüm kalmadı calısmakta zorlanıyorum artık.
Zaman hicbirimize gecmiyor ya. Her sabah takvime bakiyorum sanki farkli bir sonuc cikabilecekmis gibi, 1 gun 10 gune esit olabilirmis gibi.37. Haftamin dolmasina 53 gun var.
Bu agrilar umarim gercekten normaldir. Normal normal, olur olur diye gonderiyor doktor eve kontrolden. Ne rahim agzi olcuyor ne bir progesteron veriyor. Suyumu soruyorum iyi diyor. Bebek nasil diyorum bas asagi. Ben sormazsam.bu genel bilgileri bile alamiyorum agzindan. Dillendirmek istemiyorum ama bu kadar agri sanki bana bir sinyal veriyor gibi geliyor. Ve buna ragmen hicbir onlem almiyormus gibi hissediyorum. Dicem magnezyum fln ne lazim geliyorsa yazsin bana. Bak kendi kendime konustukca kuruldum adama.
Ya bana da 34- 35 yeter ki. Tepki topluyorum boyle bahsedince. Insanlar 40i gormek istiyor sasiriyorum. Ablam 36. Haftasinda yapti her sey normaldi, eve ciktilar hemen yegenimle. Ben de sık sık icimden geciriyorum 36da yapsam ama bir sorun olmasa eve cikabilsek tabi. Valla ben de o an birakiyorum. Risk almaya degmez. Zaten bir corba yapayim derkenMagnezyum değerine bakıldı mi? Hap kullanıyor musun magnezyum için?
Herkesin varış noktası farklıbenn34 e de razıyım
Benim erken Doğum öykum oldugu icin olabilir, dinlendigin halde agrin varsa progestan al diyor doktorum bana. Ona rağmen artan bir agri varsa hastaneye gitmemi öneriyor. Bir de yürüdün iş yaptın baktın kasiklar sinyal veriyor sızlamayan başladı o an bırak dinlen zorla diyor, bırakıyorum valla
Ayyy bana da lazimKızlar hastane çantası için listeniz var mı? Ben gereksiz bir şey almak istemiyorum da yanıma. Hani listeniz varsa Bi atıverir misiniz buralarabende var ama bende ki bana saçma geliyor
Bende 2 alayim bariBana bi paket yetmisti doktor 2. Gun pede gecebilirsin demisti. Ama bu sefer 2 paket alcam pedle ugrasmaktan iyi bence depend
Bilmiyorum ki giymek icin üşenebilirim belki3 cok canim evde de ped kullanmayim diosan o ayri tabi
Regenesis max ve ferro sanol kullaniyorum ben vitamin olarak ilaç olarak oksapar iğne tabi bunu sadece pihtilaşma bozuklugu olanlara veriyorlarBayanlar birde doktorunuzun verdiği ilaçlar nedir ve devamlı olarak mı kullanıyorsunuz
Allah yardımcınız olsun kramp bacağıma girdiğinde ben direkt ayağımı geriyorum karna doğu çekmek ya da bükmek daha kötü yapıyor geçmiyor 3 4 dk süren kramplarım oluyordu ağlıyordum artık acıdan ama bacağınızı uzatıp ayaklarınızı içe doğru esnetirseniz anında kesiliyor bilmiyorum tam tarif edebildim mi amaGünaydın sabaha kadar uyuyamadım kramptan. Sürekli bagırdım agladım. Birde 4 -12 calısıyorum eve geliyorum saat 1 uyumaya calısıyorum saat 2 olmus. Sabahın köründe kalkıyorum zombi gibi. Dayanacak gücüm kalmadı calısmakta zorlanıyorum artık.
Benm herseye bakio sorun yok. Dinlenince de geciyo o yuzden bisi vermio. Saglikla alalim kucagimiza da bublar gecerBu agrilar umarim gercekten normaldir. Normal normal, olur olur diye gonderiyor doktor eve kontrolden. Ne rahim agzi olcuyor ne bir progesteron veriyor. Suyumu soruyorum iyi diyor. Bebek nasil diyorum bas asagi. Ben sormazsam.bu genel bilgileri bile alamiyorum agzindan. Dillendirmek istemiyorum ama bu kadar agri sanki bana bir sinyal veriyor gibi geliyor. Ve buna ragmen hicbir onlem almiyormus gibi hissediyorum. Dicem magnezyum fln ne lazim geliyorsa yazsin bana. Bak kendi kendime konustukca kuruldum adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?