Arkadasim bu sene 34bte yapri doğum, eve postaladilar hemen valla. Gayet bebek gelişmiş, emme fonksiyonu da vardı 34. Haftada. 40 karı görse anne karnında daha da gelisse daha iyi tabi ama 34 benim için de doktorum için de yeterli su anYa bana da 34- 35 yeter ki. Tepki topluyorum boyle bahsedince. Insanlar 40i gormek istiyor sasiriyorum. Ablam 36. Haftasinda yapti her sey normaldi, eve ciktilar hemen yegenimle. Ben de sık sık icimden geciriyorum 36da yapsam ama bir sorun olmasa eve cikabilsek tabi. Valla ben de o an birakiyorum. Risk almaya degmez. Zaten bir corba yapayim derkenkopuyor belim, cok da is yapmama gerek kalmiyor. 3 kere mola veriyorumdur arada
En önde giden haftamız kaçZaman hicbirimize gecmiyor ya. Her sabah takvime bakiyorum sanki farkli bir sonuc cikabilecekmis gibi, 1 gun 10 gune esit olabilirmis gibi.37. Haftamin dolmasina 53 gun var.
Anaaamm heyecan yaptımm hazır olalım ayyy 30a dayanan tam teşekküllü beklesinArkadasim bu sene 34bte yapri doğum, eve postaladilar hemen valla. Gayet bebek gelişmiş, emme fonksiyonu da vardı 34. Haftada. 40 karı görse anne karnında daha da gelisse daha iyi tabi ama 34 benim için de doktorum için de yeterli su an
Riske atmaya sonra vicdanımizla başbakan kalmaya hiç değmez. Ben de yorulunca bırakıyorum. Ultrason yok ki göremiyoruz evde. Bilmediğim bir noktada salıyorum.
Sağlıkla zamanında gelsin minnoslar :)Anaaamm heyecan yaptımm hazır olalım ayyy 30a dayanan tam teşekküllü beklesin
Aynıymışız, ben de pazartesi leri yeni haftaya geçiyorum.. 28+2 olduk hayırlısıylaGünaydın Her pazartesi hafta dönüyoruz 28+0'dan selamlar
Bizim ki bakmıyor vitamin değerlerine, geçen yıla kadar bakıyorlardı kaldrımışlar. Her asm de farklı sanırım..Günaydınlar
Aile hekimligi vitamin de bakıyor mu? D, b gibi?
Tansiyon la kan değerinin düşüşü bağlantılı mı ki, benim hep tansiyonum 9-5- 9-6 civarı çıkar kan değerlerim de normaldi hep..Bugun kam sekerimi ölcmeye basladım makineyle aclık 101 cıktı 2. Saati ölç dedi diyetisyenim. 2. Saat 66 cıktı cok düşük değil mi makinede mi bir sorun var acaba, bu sabah da ac karnına tansıyon ölçtürdüm 9 6 cıktı düşük dedi hemsire kanın düşmüştür dedi. Kan düşünce tansiyon da mı düşüyor? Günde bir demir ilacımı kullanıyorum bu arada kan cok düşük cıkarsa ilaç dozu mu yükseltiliyor
Bu konudan ben de müzdaripim hala hastane çıkışı bulamadım isteğim gibi. Tam tarif ettiğin gibi bişey arıyorum ben deHastane çıkışı seçemedim resmen kaç siteye baktım istediğim ya çok pahalı ya stok yok ya yok öyle bir modelSade bişe ama çok sade değil arıyorummmm bulamıyorum. Beşik içine de yatak alcam siz nerden aldınız ben de ikeanin ahşap beşiği var onun içine alcam
Normaldir sanki ya rahatsız edici veya su kaybı yaşatacak derecede olmadığı sürece.Kızlar ya dünden beri tam ishal gibi olmasada günde 1 kere çok afedersiniz baya yumuşak ishal gibi tuvalete çıkıyorum, normalde hep kabızdım ama 2 g0ndür böyle oldum, normaldir heralde demi
O neymiş öyle?Himm tamam bende bakayım. Elektrikli törpü gördüm 300tl civarı pahalıydı pahalı olmasa onu alırdım
Kızım çok hareketli allahtan ama bilemedim genede cnmNormaldir sanki ya rahatsız edici veya su kaybı yaşatacak derecede olmadığı sürece.
Ben düşünmüyorum valla cnm büyüyünce kendi isterse deldirsin bağaneee modundayımGünaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..
Dün attımAynıymışız, ben de pazartesi leri yeni haftaya geçiyorum.. 28+2 olduk hayırlısıyla
Bizim ki bakmıyor vitamin değerlerine, geçen yıla kadar bakıyorlardı kaldrımışlar. Her asm de farklı sanırım..
Tansiyon la kan değerinin düşüşü bağlantılı mı ki, benim hep tansiyonum 9-5- 9-6 civarı çıkar kan değerlerim de normaldi hep..
Bu konudan ben de müzdaripim hala hastane çıkışı bulamadım isteğim gibi. Tam tarif ettiğin gibi bişey arıyorum ben deAma yok.. Ya çok süslü ya da çok günlük nette baktıklarım bide mağazaları gezeceğim bakalım..
Yatağı beşikle beraber almıştık üstüne ayrı şilte koyduğumuz için çok irdelemeden öyle aldıydık oğlumda..
Oh maşallahKızım çok hareketli allahtan ama bilemedim genede cnm
Ben evde doğmuşum. Doğar doğmaz ebe kulaklarımı delip ip takmış. Şu an delikler çok alakasız yerlerde. Sanki anne sütünden daha temel ihtiyaç.Günaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..
Ben bu sene yaptırdım 7 yaşına gircez.Günaydın herkese
Benim de öyle demişler ve dediğin gibi biri çok alakasız yerde acıyor o kulağım mesela. Zaten minicik kulaklarımBen evde doğmuşum. Doğar doğmaz ebe kulaklarımı delip ip takmış. Şu an delikler çok alakasız yerlerde. Sanki anne sütünden daha temel ihtiyaç.
Kızımın kulaklarını 2 yaşında deldirdim. Ne ağladı ne hissetti. Uyurken de problem olmadı. Aynada bakıp bakıp seviyordu kulaklarını.
Aa görmüştüm fotoları ama kaçırmışım demek ki uyku sersemi kimin msj dıDün attımsipariş ettiğimi artık yeter dedim et gitsin . Doğunca ilk başka kıyafetler vercem sonra değişip onla fotolar çekeriz
Neden altın veya gümüş? Delme küpeleri steril oluyor. Rengi de çok güzeldi. Uzun süre onu çıkarmadım ben kulaklarından. Yanlış mı yaptım bilmiyorun ama iltihap problemimiz olmadı hiç.Ben bu sene yaptırdım 7 yaşına gircez.Çok acıdı ve altın küpe dehşet alerji yaptı çok kötü şişti iltihap oldu kulakları birini mecbur çıkardım ve geri takamadk kapandı birine gümüş küpe taktım o alerji yapmadı ağrısız deliyorlar mi acaba onu deldirmem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?