2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar magnorm kullaniyordum artik etki etmiyor bana magnimore plus alacaktim karşi komşumun kizi eczaci bunda mg sitrat yok kramplara etki etmez abla dedi ocean extramag ömerdi hepsi varmiş ve helalmiş aklinizda bulunsun doktorumda alabilirsin dedi

Arkadasim bu sene 34bte yapri doğum, eve postaladilar hemen valla. Gayet bebek gelişmiş, emme fonksiyonu da vardı 34. Haftada. 40 karı görse anne karnında daha da gelisse daha iyi tabi ama 34 benim için de doktorum için de yeterli su an

Riske atmaya sonra vicdanımizla başbakan kalmaya hiç değmez. Ben de yorulunca bırakıyorum. Ultrason yok ki göremiyoruz evde. Bilmediğim bir noktada salıyorum.

Zaman hicbirimize gecmiyor ya. Her sabah takvime bakiyorum sanki farkli bir sonuc cikabilecekmis gibi, 1 gun 10 gune esit olabilirmis gibi. 37. Haftamin dolmasina 53 gun var.
En önde giden haftamız kaç

Anaaamm heyecan yaptımm hazır olalım ayyy 30a dayanan tam teşekküllü beklesin

Kızlar ya dünden beri tam ishal gibi olmasada günde 1 kere çok afedersiniz baya yumuşak ishal gibi tuvalete çıkıyorum, normalde hep kabızdım ama 2 g0ndür böyle oldum, normaldir heralde demi

Günaydın Her pazartesi hafta dönüyoruz 28+0'dan selamlar
Aynıymışız, ben de pazartesi leri yeni haftaya geçiyorum.. 28+2 olduk hayırlısıyla
Günaydınlar

Aile hekimligi vitamin de bakıyor mu? D, b gibi?
Bizim ki bakmıyor vitamin değerlerine, geçen yıla kadar bakıyorlardı kaldrımışlar. Her asm de farklı sanırım..
Tansiyon la kan değerinin düşüşü bağlantılı mı ki, benim hep tansiyonum 9-5- 9-6 civarı çıkar kan değerlerim de normaldi hep..
Bu konudan ben de müzdaripim hala hastane çıkışı bulamadım isteğim gibi. Tam tarif ettiğin gibi bişey arıyorum ben de Ama yok.. Ya çok süslü ya da çok günlük nette baktıklarım bide mağazaları gezeceğim bakalım..
Yatağı beşikle beraber almıştık üstüne ayrı şilte koyduğumuz için çok irdelemeden öyle aldıydık oğlumda..

Kızlar ya dünden beri tam ishal gibi olmasada günde 1 kere çok afedersiniz baya yumuşak ishal gibi tuvalete çıkıyorum, normalde hep kabızdım ama 2 g0ndür böyle oldum, normaldir heralde demi
Normaldir sanki ya rahatsız edici veya su kaybı yaşatacak derecede olmadığı sürece.

Günaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..

Ben düşünmüyorum valla cnm büyüyünce kendi isterse deldirsin bağaneee modundayım

Dün attım sipariş ettiğimi artık yeter dedim et gitsin . Doğunca ilk başka kıyafetler vercem sonra değişip onla fotolar çekeriz

Eklentiler

• IMG_20220524_230327.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20220524_230255.webp
    21 KB · Görüntüleme: 41
Ben evde doğmuşum. Doğar doğmaz ebe kulaklarımı delip ip takmış. Şu an delikler çok alakasız yerlerde. Sanki anne sütünden daha temel ihtiyaç.
Kızımın kulaklarını 2 yaşında deldirdim. Ne ağladı ne hissetti. Uyurken de problem olmadı. Aynada bakıp bakıp seviyordu kulaklarını.

Ben bu sene yaptırdım 7 yaşına gircez. Çok acıdı ve altın küpe dehşet alerji yaptı çok kötü şişti iltihap oldu kulakları birini mecbur çıkardım ve geri takamadk kapandı birine gümüş küpe taktım o alerji yapmadı ağrısız deliyorlar mi acaba onu deldirmem gerek.

Benim de öyle demişler ve dediğin gibi biri çok alakasız yerde acıyor o kulağım mesela. Zaten minicik kulaklarım

Dün attım sipariş ettiğimi artık yeter dedim et gitsin . Doğunca ilk başka kıyafetler vercem sonra değişip onla fotolar çekeriz
Aa görmüştüm fotoları ama kaçırmışım demek ki uyku sersemi kimin msj dı gece bakınca olmuyo ya alıntı yaptıklaırmıda unutuyorum kalıp gidiyo konu kapanıyor değişiyor benim aklıma gelip de yazana kadar
Çok tatlı çok zarifmiş, tulumda isim yerine harf olmasını seviyorum ben de.. Güle güle kullansınn

Neden altın veya gümüş? Delme küpeleri steril oluyor. Rengi de çok güzeldi. Uzun süre onu çıkarmadım ben kulaklarından. Yanlış mı yaptım bilmiyorun ama iltihap problemimiz olmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…