Yani, doğduğumuzda ne kadarcıktı kulaklarımız. Senin bir de zaten küçükmüş. Düzgün yerini tutturmaları mucize.Benim de öyle demişler ve dediğin gibi biri çok alakasız yerde acıyor o kulağım mesela. Zaten minicik kulaklarım
Benim de babam delmiş 3 aylık o civarlarda diyor annem. Zeytinyağıyla ovmuş ovmuş geçirmiş iğneyi ipiyle kulağımaBen evde doğmuşum. Doğar doğmaz ebe kulaklarımı delip ip takmış. Şu an delikler çok alakasız yerlerde. Sanki anne sütünden daha temel ihtiyaç.
Kızımın kulaklarını 2 yaşında deldirdim. Ne ağladı ne hissetti. Uyurken de problem olmadı. Aynada bakıp bakıp seviyordu kulaklarını.
Ya tüh kötü olmuş, diğeri iyice kapansın yarası iyileşsin tamamen yine delerler ağrısız.. Ya işte benim görümce kızını da geçen aylarda deldirdim 6 yaşında o da baya zor geçti şişti kızardı küpe değiştirdiler falan, elletmiyo giyin soyun hep bi dert oldu.. Hala acıdığını söylüyor.. O yüzden erkenden yaptırayım istiyorum aslında..Ben bu sene yaptırdım 7 yaşına gircez.Çok acıdı ve altın küpe dehşet alerji yaptı çok kötü şişti iltihap oldu kulakları birini mecbur çıkardım ve geri takamadk kapandı birine gümüş küpe taktım o alerji yapmadı ağrısız deliyorlar mi acaba onu deldirmem gerek.
Sanki benimkiler siklasmaya basladi. Iki is yapiyorsam 3 dinlenmeye basladim. Onumuzdeki hafta kontrolde soylicem bakalim.Benm herseye bakio sorun yok. Dinlenince de geciyo o yuzden bisi vermio. Saglikla alalim kucagimiza da bublar gecer
Aa görmüştüm fotoları ama kaçırmışım demek ki uyku sersemi kimin msj dıgece bakınca olmuyo ya alıntı yaptıklaırmıda unutuyorum kalıp gidiyo konu kapanıyor değişiyor benim aklıma gelip de yazana kadar
Teşekkür ederimmÇok tatlı çok zarifmiş, tulumda isim yerine harf olmasını seviyorum ben de.. Güle güle kullansınn
Yok takılan değil ben sonrasında altın taktım onu takınca çok kötü oldu kulağı. Sonra gümüş taktım onda sorun olmadı.Neden altın veya gümüş? Delme küpeleri steril oluyor. Rengi de çok güzeldi. Uzun süre onu çıkarmadım ben kulaklarından. Yanlış mı yaptım bilmiyorun ama iltihap problemimiz olmadı hiç.
SormaYani, doğduğumuzda ne kadarcıktı kulaklarımız. Senin bir de zaten küçükmüş. Düzgün yerini tutturmaları mucize.
Erken mi olur bilemedim ama işte kulağın alerji olamasi sorun oluyorYa tüh kötü olmuş, diğeri iyice kapansın yarası iyileşsin tamamen yine delerler ağrısız.. Ya işte benim görümce kızını da geçen aylarda deldirdim 6 yaşında o da baya zor geçti şişti kızardı küpe değiştirdiler falan, elletmiyo giyin soyun hep bi dert oldu.. Hala acıdığını söylüyor.. O yüzden erkenden yaptırayım istiyorum aslında..
ben başından beri ocean extramag kullanıyorum, doktorum vermişti. magnezyumun tüm türleri varmış. haftada 2-3 kramp giriyor yine de . kramp girmesinin sebebini anlamadım sürekli aynı yöne uyumaktan mı oluyor acaba yada yatak sert diye mi. tatilde o kadar hareketime, yüzmeme rağmen hiç kramp girmedi. yatak yumuşaktı birde soda çok içtimGünaydin kizlar magnorm kullaniyordum artik etki etmiyor bana magnimore plus alacaktim karşi komşumun kizi eczaci bunda mg sitrat yok kramplara etki etmez abla dedi ocean extramag ömerdi hepsi varmiş ve helalmiş aklinizda bulunsun doktorumda alabilirsin dedi
Bir arkadasim vardi, riskli gebeydi, yasi da buyuktu, rahminde nerdeyse bebek buyuklugunde bir myom vardi. Tum hamileligini yatarak gecirdi. Miyom oldugu icin hem kilo almamasi hem de yatmasi gerekiyordu. Yatmasina ragmen sadece 3 kilo aldi. Doktorun hedefi 32yi gormekti. 39da dogurdu. Kimin ne zmn doguracagi belli olmaz. Belki en gec sen dogurursun. Ben evrene 37 hafta mesaji gonderiyorum kendim icinArkadasim bu sene 34bte yapri doğum, eve postaladilar hemen valla. Gayet bebek gelişmiş, emme fonksiyonu da vardı 34. Haftada. 40 karı görse anne karnında daha da gelisse daha iyi tabi ama 34 benim için de doktorum için de yeterli su an
Riske atmaya sonra vicdanımizla başbakan kalmaya hiç değmez. Ben de yorulunca bırakıyorum. Ultrason yok ki göremiyoruz evde. Bilmediğim bir noktada salıyorum.
Kızlar ya dünden beri tam ishal gibi olmasada günde 1 kere çok afedersiniz baya yumuşak ishal gibi tuvalete çıkıyorum, normalde hep kabızdım ama 2 g0ndür böyle oldum, normaldir heralde demi
Neden altın veya gümüş? Delme küpeleri steril oluyor. Rengi de çok güzeldi. Uzun süre onu çıkarmadım ben kulaklarından. Yanlış mı yaptım bilmiyorun ama iltihap problemimiz olmadı hiç.
Bir arkadasim vardi, riskli gebeydi, yasi da buyuktu, rahminde nerdeyse bebek buyuklugunde bir myom vardi. Tum hamileligini yatarak gecirdi. Miyom oldugu icin hem kilo almamasi hem de yatmasi gerekiyordu. Yatmasina ragmen sadece 3 kilo aldi. Doktorun hedefi 32yi gormekti. 39da dogurdu. Kimin ne zmn doguracagi belli olmaz. Belki en gec sen dogurursun. Ben evrene 37 hafta mesaji gonderiyorum kendim icin
31. Hafta icinde olan var ama fark ettim daha cok Temmuz annelerinde takiliyolar. Zaten Temmuzda yaparlar da dusununce zaten yarimiz Temmuzda dogum yapacak.En önde giden haftamız kaç
Şanslıymışsın.Benim de babam delmiş 3 aylık o civarlarda diyor annem. Zeytinyağıyla ovmuş ovmuş geçirmiş iğneyi ipiyle kulağımaama sağolsun güzel yerlere yapmış Ay ne güzel aynada kendini mi izliyo kuzucuk kızların takı süs hevesini çok severim kimisi hiç hevesli olmuyo inş sever benimki de.. 2 yaş iyi kaloy geçmiş sizin..
Günde bir kere ishal gibi çıkıyorum cnm, internettede 3 kezden fazlaysa ishaldir diyor, takip edicem bakalım suyuda arttırıyım umarım midemi bozmuşumdur sadeceBol su ic, takip et ishal ağır devam ediyor mu? İshal olmak da normal dogum belirtisi de oluyormuş, daha önce gittim başka.bir perinatolog doğum belirtisi olarak bazi gebelerde ileri ishal belirti olduğunu söyledi ama ben dogum oncesindeki gunlerde 2 gebeligimde de hic yaşamadım ishal, herkeste olacak diye bir şey yok yani, strese de gerek yok, veri sadece.
İshal devam edecek mi sadece takibe al, bol su iç, dikkat et yorulma cnm.
Gümüş suyu elinizin altında olsun, antimikrobiyal. İster kulak deldirmek ister elinizi siz veya ufaklık kessin 2 fiss, hijyenik tertemiz.
Temmuz da da doğursam buralıyım31. Hafta icinde olan var ama fark ettim daha cok Temmuz annelerinde takiliyolar. Zaten Temmuzda yaparlar da dusununce zaten yarimiz Temmuzda dogum yapacak.
Bende arada girip temmuz ve haziran topiğini okuyorum, ilerde bizi neler bekliyor diye bakıyorum31. Hafta icinde olan var ama fark ettim daha cok Temmuz annelerinde takiliyolar. Zaten Temmuzda yaparlar da dusununce zaten yarimiz Temmuzda dogum yapacak.
31. Hafta icinde olan var ama fark ettim daha cok Temmuz annelerinde takiliyolar. Zaten Temmuzda yaparlar da dusununce zaten yarimiz Temmuzda dogum yapacak.
Günde bir kere ishal gibi çıkıyorum cnm, internettede 3 kezden fazlaysa ishaldir diyor, takip edicem bakalım suyuda arttırıyım umarım midemi bozmuşumdur sadece
Evet son zamanlarda magnezyum icmiyordum dün aksam ictim ama fayda etmedi. Bu sabahta ictim aksatmamak lazım sanırımMagnezyum değerine bakıldı mi? Hap kullanıyor musun magnezyum için?
Herkesin varış noktası farklıbenn34 e de razıyım
Benim erken Doğum öykum oldugu icin olabilir, dinlendigin halde agrin varsa progestan al diyor doktorum bana. Ona rağmen artan bir agri varsa hastaneye gitmemi öneriyor. Bir de yürüdün iş yaptın baktın kasiklar sinyal veriyor sızlamayan başladı o an bırak dinlen zorla diyor, bırakıyorum valla
Onu da denedim bu seferde ayagıma kramp giriyorAllah yardımcınız olsun kramp bacağıma girdiğinde ben direkt ayağımı geriyorum karna doğu çekmek ya da bükmek daha kötü yapıyor geçmiyor 3 4 dk süren kramplarım oluyordu ağlıyordum artık acıdan ama bacağınızı uzatıp ayaklarınızı içe doğru esnetirseniz anında kesiliyor bilmiyorum tam tarif edebildim mi ama
Bu haftalarda gebeden gebey3le değişmekle beraber aksatmadan önemliEvet son zamanlarda magnezyum icmiyordum dün aksam ictim ama fayda etmedi. Bu sabahta ictim aksatmamak lazım sanırım
Annem benimkileri 6 aylıkken deldirmis :)Günaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..
Gunden gune yaklasiyoruz iyice sükür 28de bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?