2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5bucuk 6 aylikti kizimin deldirdigimde kendileri zaten paslanmaz ilacli kupe ile deliyolar akli ermediginden zaten ne elini kulagina goturuyo nede agrisi falan oluyo enfeksiyonda hic kapmadi sukur.. alisik oldugundan akli erdigindede hic oynamadi kulagiyla ve kupesiyle

Hadi gozun aydin sevindim adina insallah normal dogum olursan engel olmaz hakkinda hayirlisi olsun .. mesajlardan yazmaktan okumaktan gulmekten bende pek yoruldum bugun dinlenmek sart oldu
Amiin inşallah bakalım sureç nasıl ilerleyecek hakkımızda hayırlısı olsum

Hemsire öyle soyledi ben de bilemiyorum ransiyonum düsük cıkınca kanın düşmüştür dedi. Cuma gunu kontrol randevum var soracagım doktoruma bakalım

Bende arada girip temmuz ve haziran topiğini okuyorum, ilerde bizi neler bekliyor diye bakıyorum
Oo bakican tabi canim. Ben de hepsine bakiyorum. Haziran anneleri dogurmaya basladi. Her dogumda heyecanlaniyorum sanki arkadasim doguruyormus gibi. Herkes saglikla kavussun bebegine. Amiiiiinnnn

Oo bakican tabi canim. Ben de hepsine bakiyorum. Haziran anneleri dogurmaya basladi. Her dogumda heyecanlaniyorum sanki arkadasim doguruyormus gibi. Herkes saglikla kavussun bebegine. Amiiiiinnnn
Ay evet ya dökülmeye başladılar onlar darısı bize artık, bakalım bizden kimler ağustosu görmeden doğuracak

Himm benimde hani bir kramp giriyor gibi ama vajinama. Normal dedi bilemedim bende bukadar kramp normal mi

Benim de durumum size benziyor benim şekerim yüksek çıkmadı doktor normal dedi suyum sınırda sadece bebeğin kafası ve bel çevresi büyük diyet yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama çok acikiyorum inşallah bebek büyük doguramazsin diyip sezeryan demezler tek korkum bu açıkçası

Benim kizim 2020 10 Agustos dogumlu. Damir de Agustosta dogurur diye planlamistim. Sonradan fark ettim bir iki haftayla Temmuza sarkacak gibi.

Supriz sonlu, hep birlikte göreceğiz ayni zamana olur belki de :))

Himm benimde hani bir kramp giriyor gibi ama vajinama. Normal dedi bilemedim bende bukadar kramp normal mi
Bende kasigimda ağrı yapıyor, vajende değil. Herkesin farklıdır belki

Ben sürekli soda ve muz tuketiyorum bende kemik agrisi cok baskin oluyor kalca kemikleri

Kızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtik Ya nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.

Eklentiler

• 16534790222984604840222740102238.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 104
Maşallah cnm tontük

Maşallah cnm tontik yanaklarını yerim ben onun çok tatlı

Eneeemmm surata bakkk maşallah canm herşeyin yolunda olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…