- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Gece birden ansizin giriyo ya cıldırıyorum resmenBu haftalarda gebeden gebey3le değişmekle beraber aksatmadan önemli
Kramp da çok sinir bsey, kitliyor insanı resmen. Doktor verdi ise düzenli kullan cnm.
5bucuk 6 aylikti kizimin deldirdigimde kendileri zaten paslanmaz ilacli kupe ile deliyolar akli ermediginden zaten ne elini kulagina goturuyo nede agrisi falan oluyo enfeksiyonda hic kapmadi sukur.. alisik oldugundan akli erdigindede hic oynamadi kulagiyla ve kupesiyleGünaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..
Allah magnezyum hapını kesfedenden razı olsun, ne diyelimGece birden ansizin giriyo ya cıldırıyorum resmen
Amiin inşallah bakalım sureç nasıl ilerleyecek hakkımızda hayırlısı olsumHadi gozun aydin sevindim adina insallah normal dogum olursan engel olmaz hakkinda hayirlisi olsun .. mesajlardan yazmaktan okumaktan gulmekten bende pek yoruldum bugun dinlenmek sart oldu
Hemsire öyle soyledi ben de bilemiyorum ransiyonum düsük cıkınca kanın düşmüştür dedi. Cuma gunu kontrol randevum var soracagım doktoruma bakalımAynıymışız, ben de pazartesi leri yeni haftaya geçiyorum.. 28+2 olduk hayırlısıyla
Bizim ki bakmıyor vitamin değerlerine, geçen yıla kadar bakıyorlardı kaldrımışlar. Her asm de farklı sanırım..
Tansiyon la kan değerinin düşüşü bağlantılı mı ki, benim hep tansiyonum 9-5- 9-6 civarı çıkar kan değerlerim de normaldi hep..
Bu konudan ben de müzdaripim hala hastane çıkışı bulamadım isteğim gibi. Tam tarif ettiğin gibi bişey arıyorum ben deAma yok.. Ya çok süslü ya da çok günlük nette baktıklarım bide mağazaları gezeceğim bakalım..
Yatağı beşikle beraber almıştık üstüne ayrı şilte koyduğumuz için çok irdelemeden öyle aldıydık oğlumda..
Yine onu kullanali hafifledi gidiklar gibi oluyoAllah magnezyum hapını kesfedenden razı olsun, ne diyelim
Oo bakican tabi canim. Ben de hepsine bakiyorum. Haziran anneleri dogurmaya basladi. Her dogumda heyecanlaniyorum sanki arkadasim doguruyormus gibi. Herkes saglikla kavussun bebegine. AmiiiiinnnnBende arada girip temmuz ve haziran topiğini okuyorum, ilerde bizi neler bekliyor diye bakıyorum
Benim kizim 2020 10 Agustos dogumlu. Damir de Agustosta dogurur diye planlamistim.Temmuz da olsa doğum Agustos annesi grubundaniz
Ay evet ya dökülmeye başladılar onlar darısı bize artık, bakalım bizden kimler ağustosu görmeden doğuracakOo bakican tabi canim. Ben de hepsine bakiyorum. Haziran anneleri dogurmaya basladi. Her dogumda heyecanlaniyorum sanki arkadasim doguruyormus gibi. Herkes saglikla kavussun bebegine. Amiiiiinnnn
Himm benimde hani bir kramp giriyor gibi ama vajinama. Normal dedi bilemedim bende bukadar kramp normal miBen de multivitamin aliyorum zaten, önceki gebelikte de magnezyum başlatmıştı doktorum. Tıp camiası işte bazen farklılaşma oluyor
Kramp rahimde kasilmaya neden oluyor. Aşırı kramp yaşayan gebelerde erken dogum riski oluşturabilir. Benim önceki gebeligimde yaşadığım bir kamptan 1 kez hastanelik oldum. Kasığımda ağrı yaptı ama öyle çok ağrı değil. Gün boyu da gecmedi. Doktora dedim gel bakalım bsey yoktur ama içimiz rahat etsin dedi. Gittiğimde rahimde kasılma vardı. Acilde serum bagladilar ve fitil verdiler. Normalden fazla kramp yaşanıyorsa şayet tetikleyici olabiliyor, kesin kasılma yaratır diye bir şey yok.
Güzele benziyor acitmasa yokmus. Bizim torpulerin bebek versiyonu şarjlıO neymiş öyle?
Benim de durumum size benziyor benim şekerim yüksek çıkmadı doktor normal dedi suyum sınırda sadece bebeğin kafası ve bel çevresi büyük diyet yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama çok acikiyorumCanım şeker yüklemesi yaptırdım açlık ve ilk saat yüksek çıktı bebek de önde gidiyor şimdilik herşey yolunda gidiyor çok şükür Rabbimebebek 29 haftalık ama görünüş 31 haftalık suyum sınırda 1 cm fazla dedi şekerine diyetine dikkat edersen problem yok dedi canım
Benim kizim 2020 10 Agustos dogumlu. Damir de Agustosta dogurur diye planlamistim.Sonradan fark ettim bir iki haftayla Temmuza sarkacak gibi.
Bende kasigimda ağrı yapıyor, vajende değil. Herkesin farklıdır belkiHimm benimde hani bir kramp giriyor gibi ama vajinama. Normal dedi bilemedim bende bukadar kramp normal mi
Bende öyleGece birden ansizin giriyo ya cıldırıyorum resmen
Ben sürekli soda ve muz tuketiyorum bende kemik agrisi cok baskin oluyor kalca kemikleriben başından beri ocean extramag kullanıyorum, doktorum vermişti. magnezyumun tüm türleri varmış. haftada 2-3 kramp giriyor yine de . kramp girmesinin sebebini anlamadım sürekli aynı yöne uyumaktan mı oluyor acaba yada yatak sert diye mi. tatilde o kadar hareketime, yüzmeme rağmen hiç kramp girmedi. yatak yumuşaktı birde soda çok içtim
34 haftalik olunca 8 aylik oluyor bebisim anladimTam 7 ayini doldurmussun sen 8 ayindan gün aliyosun ama 8 olmuyor iste 7 ay 1 hafta sonra 7bucuk derken 34 haftanda tam 8 aylik oluyosun
Güzele benziyor acitmasa yokmus. Bizim torpulerin bebek versiyonu şarjlı
Kızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir
Maşallah cnm tontik yanaklarını yerim ben onun çok tatlıKızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
Eneeemmm surata bakkkKızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?