Amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişleriAynen rabbim hepimizin yardımcısi olsun. İnsanın aklonda kalıyor hani başka şey değil bebeğin yavrun. İçerde görmüyorsun ne bekliyor seni bilmiyorsun endişeleniyorsun hep. Allah hepimize sağlıklı sorunsuz bir şekilde bebislerimizi kucağımıza almayı nasioetsin
Ahh sen ne tatlısın yiyesim geldi masallah sanaKızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
Canım hiç bilmiyorum bende panik olduğum için sormadım . Suyumda biraz azalma vardı neyden kaynaklı dedi hiç bilmiyorum bu gidişimde soracağımHimm tamam cnaim.
Erkek doğum riski neden var dedi?
Nasıl anlaşılır ki o? Bana birşey demedi merak ettim gidince sorarım bende
Oyy kuzuma maşallahKızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
Dün bende hepsini okuyamadım kızların maşallahı vardıBugün hızınıza yetişemedim valla oku oku bitmedi mesajlarbenim smear sonucum çıkmış çok şükür temizmiş, doktoruö simdilik hpv testine gerek yok dogumdan sonda takip edeceğiz bu durumu dedi, cuma günü randevum var ayrıntılı konuşacagız,
Masallah canımmm ne kadar belirgin yaaa bizim randevu 32. Hafta da vok heyecanlıyım nasıl bi tip oldu diyeKızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
Ayy çok geçmiş olsun inşallah düzelir benim ilki sezeryandi o yüzden buda sezeryan olacak haftaya kontrole gideceğim suyuna tekrar bakacak doktorum ben diyetten açıkmiyorum hatta çok fazla doyuyorum ama hep canım başka şeyler istiyorBenim de durumum size benziyor benim şekerim yüksek çıkmadı doktor normal dedi suyum sınırda sadece bebeğin kafası ve bel çevresi büyük diyet yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama çok acikiyoruminşallah bebek büyük doguramazsin diyip sezeryan demezler tek korkum bu açıkçası
Benim de durumum size benziyor benim şekerim yüksek çıkmadı doktor normal dedi suyum sınırda sadece bebeğin kafası ve bel çevresi büyük diyet yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama çok acikiyoruminşallah bebek büyük doguramazsin diyip sezeryan demezler tek korkum bu açıkçası
Erken durumu evet beni de düşündürüyor bakalım o sıra dr da bi sorarım.. Alerji zor evet ya, 2 yaşa kadar o aralarda olur olmadı en geç..Erken mi olur bilemedim ama işte kulağın alerji olamasi sorun oluyorişkence gibi oluyor çocuğa.
2,5 yaşında hala deldirmedim. Kararı kendisine bıraktıkGünaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..
:) sorunsuz geçtiyse ne güzel benim düşüncem de erkenden sorunsuz halletmek :)Annem benimkileri 6 aylıkken deldirmis :)
Ay çok iyiymiş ben de böyle aklı ermeden eliyle falan oynamadan bir an önce iyileşsin istiyorum o yüzden sanki bu aylar hem hızlı iyileşmesi için daha iyi gibi. Bide aklıma o küpeyle yatması takılıyor, ben kendim hiç küçücük de olsa yatamam küpeyle batar hep, yatarken yan yattığında falan rahatsız olma durumu oldu mu küpeden arkası batıp uyandığı falan.. (acı enfeksiyon olarak değil de küpe in rahatsızlığı olarak)5bucuk 6 aylikti kizimin deldirdigimde kendileri zaten paslanmaz ilacli kupe ile deliyolar akli ermediginden zaten ne elini kulagina goturuyo nede agrisi falan oluyo enfeksiyonda hic kapmadi sukur.. alisik oldugundan akli erdigindede hic oynamadi kulagiyla ve kupesiyle
Ay ne güzel haberler darısı bizlere..Kızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
Teşekkür ederimMaşallah cnm tontük
Maşallah cnm tontik yanaklarını yerim ben onun çok tatlı
Teşekkür ederizEneeemmm surata bakkkmaşallah canm herşeyin yolunda olmasına sevindim
Yemek serbestAhh sen ne tatlısın yiyesim geldi masallah sana
Çok sağol canım inan benimde içim rahatladı. Doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama sonra eğer şekerin düzensizleşirse gel falan dedi. O yüzden yolculuğa çıkmadan önce gideceğim tekrardan. Hoş vazgeçme ihtimalim var yolculuktan.Oyy kuzuma maşallahherşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım sen yolculuktan önce tekrar gidecek misin?
Valla bende çok merak ediyordum. Gördüm maşallah kocaman olmuş.Masallah canımmm ne kadar belirgin yaaa bizim randevu 32. Hafta da vok heyecanlıyım nasıl bi tip oldu diyesen tam kaç haftalıksın
Amin amin inşallah hepimiz her zaman güzel haberler verelim birbirimizeAy ne güzel haberler darısı bizlere..Maşallah ya nasıl da tombik yanak minnoş, ısırmalık dediğin gibi
Ya evet bi arkadaşım da öyle söyledi kararı kendisi versin kolay bir işlem zaten diye2,5 yaşında hala deldirmedim. Kararı kendisine bıraktıkama doktorlar tarafından henüz erken önerme duymadım Abd de 2 yaş aşılarından sonra öneriyorlar bunla ilgili araştırma ve makale okumuştum. İnstagram da takip ettiğim doktor 3 yaş altına önermiyorum diyor. Bide bir defasında 5 yaşından önce kulak memesi şeklinde tamam oturma olmadığı için estetik sorunlar olabileceğini okumuştum. Tabi bunlar benim denk gelip okuduklarım erken deldirip hiç sorun yaşamayanda var. Bide bu çocuklar için olan kipsli küpeler varya normalde elle zor çıkanlar nasıl olduysa yataktan çıktığını söyleyen arkadaşlarım oldu.
AminAmin amin inşallah hepimiz her zaman güzel haberler verelim birbirimizeçocukum iştahlı belli
Amin aminnnnn inşallahAminAy maşallah maşallah iştahlı olsunlar minnoşlar ya cop cop emsinler annelerini bol bol inş
Rica ederimYa evet bi arkadaşım da öyle söyledi kararı kendisi versin kolay bir işlem zaten diyebunları hiç duymamıştım teşekkürler bilgi için bu yönden de bi araştırayım kulak memesi ne zaman oturuyor nasıl olur.. Aa Allah korusun öyle çıkma durumu hiç aklıma gelmemişti bide o klipsliler baya zor açılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?