2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim uygulama kramplarla ilgili yazmış göğüsler yeniden büyüme evresine giriyormuşahaha daha nereye büyüyecek acaba. O değil üstte resmim de çıkmış ahahaha hemen düzelttim görseli.

Eklentiler

• IMG_20220525_150113.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 101
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri

Ahh sen ne tatlısın yiyesim geldi masallah sana

Himm tamam cnaim.
Erkek doğum riski neden var dedi?
Nasıl anlaşılır ki o? Bana birşey demedi merak ettim gidince sorarım bende
Canım hiç bilmiyorum bende panik olduğum için sormadım . Suyumda biraz azalma vardı neyden kaynaklı dedi hiç bilmiyorum bu gidişimde soracağım

Oyy kuzuma maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım sen yolculuktan önce tekrar gidecek misin?

Benim mikemmel ötesi şansım var gerçekten dün dahiliye de kan falan verdim ya sistemler bozulmuş yarın belki işlemler yapılabilirmiş ama gelin görün yarın ve cuma günü de doktor yok pazartesiye kaldım şeker raporu hallolsaydı bari öyle gitseydi sistemleri

Dün bende hepsini okuyamadım kızların maşallahı vardı hadi gözün aydın olsun canım

Masallah canımmm ne kadar belirgin yaaa bizim randevu 32. Hafta da vok heyecanlıyım nasıl bi tip oldu diye sen tam kaç haftalıksın

Ayy çok geçmiş olsun inşallah düzelir benim ilki sezeryandi o yüzden buda sezeryan olacak haftaya kontrole gideceğim suyuna tekrar bakacak doktorum ben diyetten açıkmiyorum hatta çok fazla doyuyorum ama hep canım başka şeyler istiyor yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Cnm gebelik diyeti aciktirmiyor ki kahvaltıda 2 dilim ekmek bile veriyor diyetisyen. Kendin mi hazırladın diyetini, diyetisyenden mi aldın?

2,5 yaşında hala deldirmedim. Kararı kendisine bıraktık ama doktorlar tarafından henüz erken önerme duymadım Abd de 2 yaş aşılarından sonra öneriyorlar bunla ilgili araştırma ve makale okumuştum. İnstagram da takip ettiğim doktor 3 yaş altına önermiyorum diyor. Bide bir defasında 5 yaşından önce kulak memesi şeklinde tamam oturma olmadığı için estetik sorunlar olabileceğini okumuştum. Tabi bunlar benim denk gelip okuduklarım erken deldirip hiç sorun yaşamayanda var. Bide bu çocuklar için olan kipsli küpeler varya normalde elle zor çıkanlar nasıl olduysa yataktan çıktığını söyleyen arkadaşlarım oldu.

Annem benimkileri 6 aylıkken deldirmis :)
:) sorunsuz geçtiyse ne güzel benim düşüncem de erkenden sorunsuz halletmek :)
Ay çok iyiymiş ben de böyle aklı ermeden eliyle falan oynamadan bir an önce iyileşsin istiyorum o yüzden sanki bu aylar hem hızlı iyileşmesi için daha iyi gibi. Bide aklıma o küpeyle yatması takılıyor, ben kendim hiç küçücük de olsa yatamam küpeyle batar hep, yatarken yan yattığında falan rahatsız olma durumu oldu mu küpeden arkası batıp uyandığı falan.. (acı enfeksiyon olarak değil de küpe in rahatsızlığı olarak)

Ay ne güzel haberler darısı bizlere.. Maşallah ya nasıl da tombik yanak minnoş, ısırmalık dediğin gibi

Maşallah cnm tontük

Maşallah cnm tontik yanaklarını yerim ben onun çok tatlı
Teşekkür ederim Ya evet yanaklar tontik
Eneeemmm surata bakkk maşallah canm herşeyin yolunda olmasına sevindim
Teşekkür ederiz çok şükür valla aklıma çok takılıyordu bu şeker muhabbeti yüzünden.
Ahh sen ne tatlısın yiyesim geldi masallah sana
Yemek serbest
Oyy kuzuma maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım sen yolculuktan önce tekrar gidecek misin?
Çok sağol canım inan benimde içim rahatladı. Doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama sonra eğer şekerin düzensizleşirse gel falan dedi. O yüzden yolculuğa çıkmadan önce gideceğim tekrardan. Hoş vazgeçme ihtimalim var yolculuktan.
Masallah canımmm ne kadar belirgin yaaa bizim randevu 32. Hafta da vok heyecanlıyım nasıl bi tip oldu diye sen tam kaç haftalıksın
Valla bende çok merak ediyordum. Gördüm maşallah kocaman olmuş. şimdiden diğer ayı merak etmeye başladım bile. 29+1 haftalık canım

Ya evet bi arkadaşım da öyle söyledi kararı kendisi versin kolay bir işlem zaten diye bunları hiç duymamıştım teşekkürler bilgi için bu yönden de bi araştırayım kulak memesi ne zaman oturuyor nasıl olur.. Aa Allah korusun öyle çıkma durumu hiç aklıma gelmemişti bide o klipsliler baya zor açılıyor..

Amin Ay maşallah maşallah iştahlı olsunlar minnoşlar ya cop cop emsinler annelerini bol bol inş
Amin aminnnnn inşallah valla doktor parmaklarını erdiğini görünce o da rahatladı. Emme refleksleri gelişmiş artık falan dedi. Benim de içim rahatladı öyle diyince.

Rica ederim tabi o küpeleri normalde elle zor çıkarıyorsun ama kızlar yaşayınca ayrı bir tırsmıştım. Yiğenimde 2 yaş sonrası deldirdik o bayağı süslü olduğu için bekleyemedi Onda da biraz şişme falan oldu kremle halletmiştik tekrarlamadı şimdi her bulduğu küpeyi alır takar sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…