- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kız sen gidim mi gitmemeyeyim mi diye düşünürken orda doğuracanTeşekkür ederimYa evet yanaklar tontik
Teşekkür ederizçok şükür valla aklıma çok takılıyordu bu şeker muhabbeti yüzünden.
Yemek serbest
Çok sağol canım inan benimde içim rahatladı. Doktorum 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama sonra eğer şekerin düzensizleşirse gel falan dedi. O yüzden yolculuğa çıkmadan önce gideceğim tekrardan. Hoş vazgeçme ihtimalim var yolculuktan.
Valla bende çok merak ediyordum. Gördüm maşallah kocaman olmuş.şimdiden diğer ayı merak etmeye başladım bile. 29+1 haftalık canım
Biz daha dün deldirdikGünaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..
Ya valla inan kafam çok karışık yol çok masraflı oluyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz bizde. Nasip artık.Kız sen gidim mi gitmemeyeyim mi diye düşünürken orda doğuracan
Maddi olarak asla birşey diyemem kuzum ya gerçekten herşey ateş pahasıYa valla inan kafam çok karışık yol çok masraflı oluyor. Ne yapacağımızı bilmiyoruz bizde. Nasip artık.
Olabilir kasıkta oluyor ama daha ok vajinada hissediyorumSupriz sonlu, hep birlikte göreceğiz ayni zamana olur belki de :))
Bende kasigimda ağrı yapıyor, vajende değil. Herkesin farklıdır belki
Tırnak makası yerine onu kullanıyorlarmisTörpüye hiç ihtiyaç duymamıştım çocuklar için. Bilemedim.
İnşallah erken doğum risk yoktur canımCanım hiç bilmiyorum bende panik olduğum için sormadım . Suyumda biraz azalma vardı neyden kaynaklı dedi hiç bilmiyorum bu gidişimde soracağım
Maşallah barekAllah. Ne güzelKızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
Sabah aç karnına al demişti drum bana bir saat de kalsiyum yeme peynir süt yoğurt falan hatta c vitamini emilini daha iyi artırıyor suya birkaç damla limon sıkıp öyle içiyorum.Demir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi
dün benimde öyle oldu ilk defa değişik bir şekilde çarşıda idim elimde torba çanta ne varsa yere fırlattım korktum bi an birde sıcaktı. Yaz bizi zorlamasa inşallahOlabilir kasıkta oluyor ama daha ok vajinada hissediyorum
Demir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi
Oyyy maasallah yesinler bunu yaa, benimki bi türlü şöyle yüzünü göstermedü hep totosunu dönüyor bize, insallah hep boyle devam ederKızlar şimdi doktordan çıktım. Önce dahiliye doktoruna göründüm. Baya Bi inceledi beni. Şeker için konuştuk falan çok iyi gittiğini aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Kan verdim idrarda bakteri çıktı. Neyse sonra kendi doktoruma bebekime bakmaya geçtikYa nasıl güzeldi. Doğunca ısıracam. Doktorum kilo, boy, su, karın çevresi hepsinin uyumlu olduğunu söyledi. Hiç bir sorun olmadığını ama şekere dikkat etmeseydim istemediğimiz sonuçların olacağını falan söyledi. Sonra minnoşum 39cm 1298gr olmuş sağlıklıymış bir sorunu yokmuş. Kalpteki parlaklığı da azalmış artık çok şükür. doktora sormam gereken her şeyi yine unuttum canlarım affedin kızım parmaklarını emiyordu cokur cokur naptın bu çocuğa böyle diyor doktor bey amca. Halbusum açta değil ama işte bebekim ektedir.
Benim kızım da 2.5 yaşında kulağını deldirmedim kıyamadım büyüdüğünde kendi isterse deldirsin kararı kendisine bıraktık benim kulağımı da küçükken deldirmisler bir zararı yokturGünaydın herkese
Kız annelerine danışacağım bir konu var benim de.. Kız çocuklarında kulak deldirmeyi ne zaman yaptınız.. Benim kulaklarımı zamanında 3 Ay civarında delip bi ip takmışlar.. Ben de ilk zamanlar olsun istiyorum çabuk iyileşsin çok bilmesin o dönemi diye.. Bi yandan da deldirsem küpeyle yat kalk rahatsız eder ip falan mikrop bişey okur mu diye aklıma geliyor.. Çevremde hep 5-6 yaşına bırakılmış..
Valla öyle. Bizim git gel 3bin tl olacak belki daha fazla. E bir de orada harcama olacak. Yani bilmiyorum ne yapacağızMaddi olarak asla birşey diyemem kuzum ya gerçekten herşey ateş pahası
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımMaşallah barekAllah. Ne güzelAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Doğunca totosunu ısırOyyy maasallah yesinler bunu yaa, benimki bi türlü şöyle yüzünü göstermedü hep totosunu dönüyor bize, insallah hep boyle devam eder
Bende cok tereddut ettim o yonden ama rahatsiz olmadi tam tersi kulaginin uzerine yattiginda gayet guzel uyurdu diklemeye gelmiyor zaten kulak arkasina sorun olmaz:) sorunsuz geçtiyse ne güzel benim düşüncem de erkenden sorunsuz halletmek :)
Ay çok iyiymiş ben de böyle aklı ermeden eliyle falan oynamadan bir an önce iyileşsin istiyorum o yüzden sanki bu aylar hem hızlı iyileşmesi için daha iyi gibi. Bide aklıma o küpeyle yatması takılıyor, ben kendim hiç küçücük de olsa yatamam küpeyle batar hep, yatarken yan yattığında falan rahatsız olma durumu oldu mu küpeden arkası batıp uyandığı falan.. (acı enfeksiyon olarak değil de küpe in rahatsızlığı olarak)
Ben sabah aç karnına günde 1 defa alıyorumDemir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi
Normalde sabah aç içilir limonlu su veya c vitamini iceren herangi biseyle canim ama bulanti yaparsa yemekten 2 saat sonra ayni sekilde iciyosun ve arkasina bisey yeme sut urunu et urunu olarakDemir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi
Kız ben bugün akşam 4 te et yedim 6 gibi tok içtim. 10 da süt içtim. Ay ben bu yapma dediklerini hep yaptım amaNormalde sabah aç içilir limonlu su veya c vitamini iceren herangi biseyle canim ama bulanti yaparsa yemekten 2 saat sonra ayni sekilde iciyosun ve arkasina bisey yeme sut urunu et urunu olarak
E olur emilimi icin c vitaminli biseyle kullanmak daha iyi oluyor kabizliginda bi tık önüne geciyorKız ben bugün akşam 4 te et yedim 6 gibi tok içtim. 10 da süt içtim. Ay ben bu yapma dediklerini hep yaptım ama
Benim doktorum da aç karnına şekerin yoksa portakal suyuyla birlikte alabilirsin demişti emilimi artar ama bazı kişilerde mide bulantısı kusma ishal kabızlık gibi yan etkiler olabiliyor o zaman tok karnına süt ve süt ürünlerinden, çay, kahveden 2 saat sonra alabilirsin demişti ben gece uyumaya yakın aldım benim ferritin çok düşmüştü şimdi ferritin çok yükselmiş hatta demir hapını bıraktım çünkü demir, demir bağlama referans aralığını geçmişDemir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?