2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız sen gidim mi gitmemeyeyim mi diye düşünürken orda doğuracan

Evet doktorum döndü sonunda açlık şekerin de iyi çıkmış dedi. Kanın düşük çıkmış ilaç kullanıyor musun dedi e kadın sen kullanma dedin ya. Neyse doğuma kadar kullan dedi sağlık ocağının verdiklerini. Vegaferon vermişti.

Biz daha dün deldirdik 2,5 yaşında hiç sıkıntı olmadı. İlk delinince ağlar gibi oldu sonra aynaya bakınca mutlu oldu Eczaneden ismi fucicort gibi birşey olan antibiyotik krem aldık. Sabah akşam sürüyoruz

Demir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi

Maşallah barekAllah. Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Sabah aç karnına al demişti drum bana bir saat de kalsiyum yeme peynir süt yoğurt falan hatta c vitamini emilini daha iyi artırıyor suya birkaç damla limon sıkıp öyle içiyorum.
Olabilir kasıkta oluyor ama daha ok vajinada hissediyorum
dün benimde öyle oldu ilk defa değişik bir şekilde çarşıda idim elimde torba çanta ne varsa yere fırlattım korktum bi an birde sıcaktı. Yaz bizi zorlamasa inşallah

Tok olmalısın, süt ve süt türevi ürünlerle tüketmemen lazım eş zamanli almamalı, ve de cay. 1,5-2 saat geçmiş olmalı. Yoksa demirin emilimini engeller, idrarla ilacı vücudundan atarsın boş yere. Kuru kayısı tüketmek de sekerin yoksa eğer demire destek sağlar. İlacı doktoruna sorman lazım, depolar bosaldiusa sabah akşam verir, sınırdaysa günde 1 kez gibi

Oyyy maasallah yesinler bunu yaa, benimki bi türlü şöyle yüzünü göstermedü hep totosunu dönüyor bize, insallah hep boyle devam eder

Benim kızım da 2.5 yaşında kulağını deldirmedim kıyamadım büyüdüğünde kendi isterse deldirsin kararı kendisine bıraktık benim kulağımı da küçükken deldirmisler bir zararı yoktur

Maddi olarak asla birşey diyemem kuzum ya gerçekten herşey ateş pahası
Valla öyle. Bizim git gel 3bin tl olacak belki daha fazla. E bir de orada harcama olacak. Yani bilmiyorum ne yapacağız
Maşallah barekAllah. Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Oyyy maasallah yesinler bunu yaa, benimki bi türlü şöyle yüzünü göstermedü hep totosunu dönüyor bize, insallah hep boyle devam eder
Doğunca totosunu ısır inşallah hepimizin böyle sağlıkla devam eder

Bende cok tereddut ettim o yonden ama rahatsiz olmadi tam tersi kulaginin uzerine yattiginda gayet guzel uyurdu diklemeye gelmiyor zaten kulak arkasina sorun olmaz

Normalde sabah aç içilir limonlu su veya c vitamini iceren herangi biseyle canim ama bulanti yaparsa yemekten 2 saat sonra ayni sekilde iciyosun ve arkasina bisey yeme sut urunu et urunu olarak

Normalde sabah aç içilir limonlu su veya c vitamini iceren herangi biseyle canim ama bulanti yaparsa yemekten 2 saat sonra ayni sekilde iciyosun ve arkasina bisey yeme sut urunu et urunu olarak
Kız ben bugün akşam 4 te et yedim 6 gibi tok içtim. 10 da süt içtim. Ay ben bu yapma dediklerini hep yaptım ama

Kız ben bugün akşam 4 te et yedim 6 gibi tok içtim. 10 da süt içtim. Ay ben bu yapma dediklerini hep yaptım ama
E olur emilimi icin c vitaminli biseyle kullanmak daha iyi oluyor kabizliginda bi tık önüne geciyor

Benim doktorum da aç karnına şekerin yoksa portakal suyuyla birlikte alabilirsin demişti emilimi artar ama bazı kişilerde mide bulantısı kusma ishal kabızlık gibi yan etkiler olabiliyor o zaman tok karnına süt ve süt ürünlerinden, çay, kahveden 2 saat sonra alabilirsin demişti ben gece uyumaya yakın aldım benim ferritin çok düşmüştü şimdi ferritin çok yükselmiş hatta demir hapını bıraktım çünkü demir, demir bağlama referans aralığını geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…