Gecmis olsun cnm, yalancı kasılmalar elbette olacak ama yığılma, sertleşme toplanma ne.kadar sürüyor? Doktorunla paylaştın miİyi akşamlar arkadaşlar benim bugün ağrısız kasılmalarım oldu adalatta kullanıyorum ama özellikle sağ tarafta toplanıyor sertleşiyor bebek hareket ettikçe daha çok oluyor sizlerde de oluyormu yalancı sancımı bunlar 28 hafta ya girdik yeni
Maşallah barekAllah. Ne güzelAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Sabah aç karnına al demişti drum bana bir saat de kalsiyum yeme peynir süt yoğurt falan hatta c vitamini emilini daha iyi artırıyor suya birkaç damla limon sıkıp öyle içiyorum.
dün benimde öyle oldu ilk defa değişik bir şekilde çarşıda idim elimde torba çanta ne varsa yere fırlattım korktum bi an birde sıcaktı. Yaz bizi zorlamasa inşallah
Tok olmalısın, süt ve süt türevi ürünlerle tüketmemen lazım eş zamanli almamalı, ve de cay. 1,5-2 saat geçmiş olmalı. Yoksa demirin emilimini engeller, idrarla ilacı vücudundan atarsın boş yere. Kuru kayısı tüketmek de sekerin yoksa eğer demire destek sağlar. İlacı doktoruna sorman lazım, depolar bosaldiusa sabah akşam verir, sınırdaysa günde 1 kez gibi
Ben sabah aç karnına günde 1 defa alıyorum
Normalde sabah aç içilir limonlu su veya c vitamini iceren herangi biseyle canim ama bulanti yaparsa yemekten 2 saat sonra ayni sekilde iciyosun ve arkasina bisey yeme sut urunu et urunu olarak
Hepinize teşekkür ederimmmBenim doktorum da aç karnına şekerin yoksa portakal suyuyla birlikte alabilirsin demişti emilimi artar ama bazı kişilerde mide bulantısı kusma ishal kabızlık gibi yan etkiler olabiliyor o zaman tok karnına süt ve süt ürünlerinden, çay, kahveden 2 saat sonra alabilirsin demişti ben gece uyumaya yakın aldım benim ferritin çok düşmüştü şimdi ferritin çok yükselmiş hatta demir hapını bıraktım çünkü demir, demir bağlama referans aralığını geçmiş
Hamileliğin başından beri ishalım ben ya. Hiç kabız olmadım.E olur emilimi icin c vitaminli biseyle kullanmak daha iyi oluyor kabizliginda bi tık önüne geciyor
Merhaba ben neredeyse 21. Haftadan bu yana yaşıyorum bu durumu. Ama doktorum ağrı ile birlikte olması gerekiyor ve süresi aralıkları önemli dedi. O yüzden rahatım biraz daha.İyi akşamlar arkadaşlar benim bugün ağrısız kasılmalarım oldu adalatta kullanıyorum ama özellikle sağ tarafta toplanıyor sertleşiyor bebek hareket ettikçe daha çok oluyor sizlerde de oluyormu yalancı sancımı bunlar 28 hafta ya girdik yeni
Valla bende öyleyim bacım. Uykumda var ama uyuyamıyorumTükanı ben açayım böyle de erken uyanıyorum bu ne arkadaşçise uyan ve uyuyama.
Günaydın
Bende de aşılamamın 11.günde yani bugün böyle bişey oldu neden oluyormus öğrenebildiniz mi? Dün akşam da olmuştu akıntı olduğunu düşünüyorum ama anlamadım mavi ne alakaKizlar bisey dicem ama size sacma gelebilir benimde basima ilk kez geliyo cunku bu bi akinti degil eminim cunku akinti olsa belli olur beyaz akintim var normalde ama onunla ayni yerde degil detay veriyorum cunku bahsedecegim cok sacma .. beyaz akinti yetmez gibi birde bu mavi renkte murekkep damlatilmis gibi ayri bi yerde leke var bu nedir anlam veremedim bi turlu bildigin mavi leke
Kolay gelsin. Ben de çok yoruldum dinlenmek istiyorum ama en azindan ben evden calisiyorum. :/ 10 Temmuz son gunum. 1.5 ay var.Günaydın kızlar sürünerek işe gidiyorum geneşu 32. Hafta bir gelse ya, 32 den sonra 37 ye kadar evden çalışcam biraz dinlenirim çocuk öncesi hem
Mrb ağrım yoktu ama çok sık oldu çok korktum adalat ta fazla içemiyorum alerji yapıyor şişiyor ağzım burnum,siz kullanıyormusunuz bi ilaç bende 22.haftadan beri içiyorum sancı içinHamileliğin başından beri ishalım ben ya. Hiç kabız olmadım.doktora demir ilanından mı dedim salgın var dedi. Yav 7 aydır bu salgın bende mi??
Merhaba ben neredeyse 21. Haftadan bu yana yaşıyorum bu durumu. Ama doktorum ağrı ile birlikte olması gerekiyor ve süresi aralıkları önemli dedi. O yüzden rahatım biraz daha.
Valla bende öyleyim bacım. Uykumda var ama uyuyamıyorum
Gerci ofise gitsem daha az yorulurdum. Molada yemekte hep surayi da supureyim, corba da yapayim, tuvaleti de domestoslayayim, eh camasirlar da sabahtan kurusun diye diye oturmamis oluyorum.Kolay gelsin. Ben de çok yoruldum dinlenmek istiyorum ama en azindan ben evden calisiyorum. :/ 10 Temmuz son gunum. 1.5 ay var.
Valla inan hiç bir ilaç vermedi doktorum. Bazen doğuracak gibi ağrım oluyordu. Neyden kaynaklı bilmiyorum. Kaç defa acile gittim bunun için ama sonuç olarak bi çaresi olmadı. Doktorum her seferinde her şeyin normal olduğunu bazı gebeler de bu gibi durumlara rastlanıldığını falan söyledi.Mrb ağrım yoktu ama çok sık oldu çok korktum adalat ta fazla içemiyorum alerji yapıyor şişiyor ağzım burnum,siz kullanıyormusunuz bi ilaç bende 22.haftadan beri içiyorum sancı için
Günaydınlarssss
Ağrılardan ve tuvalete gitmekten uyuyamadığım yeni mutteşem bir gün dahabunlara ek olarak kızımın beni uyandırana kadar hareket edip ben uyandıktan sonra kendisinin uyuması da dahil...
Ben de 32.haftayi bekliyorum, hem riskli haftaları geçmiş olacağız stresimi azalmış olacak inşallahGünaydın kızlar sürünerek işe gidiyorum geneşu 32. Hafta bir gelse ya, 32 den sonra 37 ye kadar evden çalışcam biraz dinlenirim çocuk öncesi hem
Gerci ofise gitsem daha az yorulurdum. Molada yemekte hep surayi da supureyim, corba da yapayim, tuvaleti de domestoslayayim, eh camasirlar da sabahtan kurusun diye diye oturmamis oluyorum.
Ogrenemedim henuz ama arada yine oluyor deterjan ve terlemeye bagliyorum artik cunku akinti ile gelen bi mavilik degilBende de aşılamamın 11.günde yani bugün böyle bişey oldu neden oluyormus öğrenebildiniz mi? Dün akşam da olmuştu akıntı olduğunu düşünüyorum ama anlamadım mavi ne alaka
Kolay gelsin. Ben de çok yoruldum dinlenmek istiyorum ama en azindan ben evden calisiyorum. :/ 10 Temmuz son gunum. 1.5 ay var.
Ay yok valla beni 32 den sonra kimse yerimden kaldıramazGerci ofise gitsem daha az yorulurdum. Molada yemekte hep surayi da supureyim, corba da yapayim, tuvaleti de domestoslayayim, eh camasirlar da sabahtan kurusun diye diye oturmamis oluyorum.
Aynen valla o uyuyana kadar uyuyamıyorum gece. Zaten ağrılardan zor uyuyorum. Tam dalıyorum Bi şeyler tepikliyorYa sıpaları aynen öyle, gece de uyumaya çalışırken kıpır kıpır. Umarım dogunca böyle olmazlar
Ben de 32.haftayi bekliyorum, hem riskli haftaları geçmiş olacağız stresimi azalmış olacak inşallah.
Pandemi ile evden de çalışmaya başladık, kadın için hep zor. Bir oglen evi süper diğer gün yemek yap diğer gün ütü yap akşama kalmasın. İşte olsam tam 1 saat arkadaşlarla muhabbet edip yemek yerdim. Evde olunca oturamıyorum kesinlikle. Tek faydasi alsam yolda gecmiyor zaman istanbul trafigindeKadına hayat daha zor her koşulda.
Ya sıpaları aynen öyle, gece de uyumaya çalışırken kıpır kıpır. Umarım dogunca böyle olmazlar
Ben de 32.haftayi bekliyorum, hem riskli haftaları geçmiş olacağız stresimi azalmış olacak inşallah
Aynen cnm en güzel kısmı riskli haftaları geçmek olucak ciddenYa sıpaları aynen öyle, gece de uyumaya çalışırken kıpır kıpır. Umarım dogunca böyle olmazlar
Ben de 32.haftayi bekliyorum, hem riskli haftaları geçmiş olacağız stresimi azalmış olacak inşallah.
Pandemi ile evden de çalışmaya başladık, kadın için hep zor. Bir oglen evi süper diğer gün yemek yap diğer gün ütü yap akşama kalmasın. İşte olsam tam 1 saat arkadaşlarla muhabbet edip yemek yerdim. Evde olunca oturamıyorum kesinlikle. Tek faydasi alsam yolda gecmiyor zaman istanbul trafigindeKadına hayat daha zor her koşulda.
Kizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?