2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar arkadaşlar benim bugün ağrısız kasılmalarım oldu adalatta kullanıyorum ama özellikle sağ tarafta toplanıyor sertleşiyor bebek hareket ettikçe daha çok oluyor sizlerde de oluyormu yalancı sancımı bunlar 28 hafta ya girdik yeni

Gecmis olsun cnm, yalancı kasılmalar elbette olacak ama yığılma, sertleşme toplanma ne.kadar sürüyor? Doktorunla paylaştın mi

Arka arkaya oldu benek Hareket ettikçe karnım şekilden şekle girdi çok uzun sürmüyor ama sık oldu doktor günde 10 tane kasılma normal dedi bunu söylemedim henüz

Ben sabah aç karnına günde 1 defa alıyorum

Normalde sabah aç içilir limonlu su veya c vitamini iceren herangi biseyle canim ama bulanti yaparsa yemekten 2 saat sonra ayni sekilde iciyosun ve arkasina bisey yeme sut urunu et urunu olarak

Hepinize teşekkür ederimmm

Günaydınlarssss
Ağrılardan ve tuvalete gitmekten uyuyamadığım yeni mutteşem bir gün daha bunlara ek olarak kızımın beni uyandırana kadar hareket edip ben uyandıktan sonra kendisinin uyuması da dahil...

E olur emilimi icin c vitaminli biseyle kullanmak daha iyi oluyor kabizliginda bi tık önüne geciyor
Hamileliğin başından beri ishalım ben ya. Hiç kabız olmadım. doktora demir ilanından mı dedim salgın var dedi. Yav 7 aydır bu salgın bende mi??
Merhaba ben neredeyse 21. Haftadan bu yana yaşıyorum bu durumu. Ama doktorum ağrı ile birlikte olması gerekiyor ve süresi aralıkları önemli dedi. O yüzden rahatım biraz daha.
Tükanı ben açayım böyle de erken uyanıyorum bu ne arkadaş çise uyan ve uyuyama.
Günaydın
Valla bende öyleyim bacım. Uykumda var ama uyuyamıyorum

Bende de aşılamamın 11.günde yani bugün böyle bişey oldu neden oluyormus öğrenebildiniz mi? Dün akşam da olmuştu akıntı olduğunu düşünüyorum ama anlamadım mavi ne alaka

Günaydın kızlar sürünerek işe gidiyorum gene şu 32. Hafta bir gelse ya, 32 den sonra 37 ye kadar evden çalışcam biraz dinlenirim çocuk öncesi hem
Kolay gelsin. Ben de çok yoruldum dinlenmek istiyorum ama en azindan ben evden calisiyorum. :/ 10 Temmuz son gunum. 1.5 ay var.

Mrb ağrım yoktu ama çok sık oldu çok korktum adalat ta fazla içemiyorum alerji yapıyor şişiyor ağzım burnum,siz kullanıyormusunuz bi ilaç bende 22.haftadan beri içiyorum sancı için

Kolay gelsin. Ben de çok yoruldum dinlenmek istiyorum ama en azindan ben evden calisiyorum. :/ 10 Temmuz son gunum. 1.5 ay var.
Gerci ofise gitsem daha az yorulurdum. Molada yemekte hep surayi da supureyim, corba da yapayim, tuvaleti de domestoslayayim, eh camasirlar da sabahtan kurusun diye diye oturmamis oluyorum.

Mrb ağrım yoktu ama çok sık oldu çok korktum adalat ta fazla içemiyorum alerji yapıyor şişiyor ağzım burnum,siz kullanıyormusunuz bi ilaç bende 22.haftadan beri içiyorum sancı için
Valla inan hiç bir ilaç vermedi doktorum. Bazen doğuracak gibi ağrım oluyordu. Neyden kaynaklı bilmiyorum. Kaç defa acile gittim bunun için ama sonuç olarak bi çaresi olmadı. Doktorum her seferinde her şeyin normal olduğunu bazı gebeler de bu gibi durumlara rastlanıldığını falan söyledi. o da bana denk geldi. Sonradan azaldı zaten. Hala ara sıra ağrım oluyor ama alıştım sanırım artık bende bu duruma. Kasılmalar da düzensiz oluyor zaten yani gün 2 en fazla 3 defa toplanıp sertleşiyor ve 30 saniye kadar sürüyor. Bazı günler hiç olmuyor. Ağrı vs olmuyor. Dün soktpruma yine sordum yine normal hiç bir sorun yok dedi.

Günaydınlarssss
Ağrılardan ve tuvalete gitmekten uyuyamadığım yeni mutteşem bir gün daha bunlara ek olarak kızımın beni uyandırana kadar hareket edip ben uyandıktan sonra kendisinin uyuması da dahil...

Ya sıpaları aynen öyle, gece de uyumaya çalışırken kıpır kıpır. Umarım dogunca böyle olmazlar

Günaydın kızlar sürünerek işe gidiyorum gene şu 32. Hafta bir gelse ya, 32 den sonra 37 ye kadar evden çalışcam biraz dinlenirim çocuk öncesi hem
Ben de 32.haftayi bekliyorum, hem riskli haftaları geçmiş olacağız stresimi azalmış olacak inşallah .

Gerci ofise gitsem daha az yorulurdum. Molada yemekte hep surayi da supureyim, corba da yapayim, tuvaleti de domestoslayayim, eh camasirlar da sabahtan kurusun diye diye oturmamis oluyorum.

Pandemi ile evden de çalışmaya başladık, kadın için hep zor. Bir oglen evi süper diğer gün yemek yap diğer gün ütü yap akşama kalmasın. İşte olsam tam 1 saat arkadaşlarla muhabbet edip yemek yerdim. Evde olunca oturamıyorum kesinlikle. Tek faydasi alsam yolda gecmiyor zaman istanbul trafiginde Kadına hayat daha zor her koşulda.

Bende de aşılamamın 11.günde yani bugün böyle bişey oldu neden oluyormus öğrenebildiniz mi? Dün akşam da olmuştu akıntı olduğunu düşünüyorum ama anlamadım mavi ne alaka
Ogrenemedim henuz ama arada yine oluyor deterjan ve terlemeye bagliyorum artik cunku akinti ile gelen bi mavilik degil

Ay yok valla beni 32 den sonra kimse yerimden kaldıramaz eşim sağolsun zaten bişey yaptırmıyor da bana, o zamana kadar bebişin odası eşyaları falanda herşeyi yerleşmiş olur inşallah

Kizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..

Aynen valla o uyuyana kadar uyuyamıyorum gece. Zaten ağrılardan zor uyuyorum. Tam dalıyorum Bi şeyler tepikliyor

Aynen cnm en güzel kısmı riskli haftaları geçmek olucak cidden

Gecmis olsun. Değerlerin kaç çıktı ki cnm bu kadar etkiledi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…