2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde dikişin var kasılmalarım oluyor.progestoron kullanıyorum ozellikle dün çok oldu Pazartesi doktora gidecem bakalım ne dicek

Aaa çok geçmiş olsun. bende bakteri çıktı dün idrar tahlilimde ama nedense doktorum sorduğu h bir şikayetim yoktu bende. Çok su içiyorum herhalde o yüzden. Suyu bol iç canım valla kötü oluyor ağrılar. hayırlısı ile zamanında sağlıkla Bi doğursaydık. Beni de ilki perişan etti valla. Doktordan gelemiyorum

Çok geçmiş olsun cnm

Ilk alinan cok yuksek degildi sonradan ilerlemis belliki dedi yine aldi onda fazla dedi hic bakmadimda anlamiyorum zaten saol canim .. bol su icemedigimden bu hale geldim galiba

Su icsen de olabiliyor ne yazık ki, doktorum önlem amaçlı haftada 1 gün vsjinal fitil verdi bana enfeksiyon olmayayım diye, onu kullaniyorum

Amin aminnnnn inşallah valla doktor parmaklarını erdiğini görünce o da rahatladı. Emme refleksleri gelişmiş artık falan dedi. Benim de içim rahatladı öyle diyince.
Yaa ne güzel bizim de en son dr kontrolünde ağzını açıp kapatıyordu bak annesi nasıl suyunu içiyor diye gösterdi.. videoya da almış habire onu izliyorumnevde açıp açıp çok tatlı
Evet tırsar insan benim de aklımdan çıkmaz şimdi artık iyi oldu.. Iyi bi keremle iyileşmiş hemem, sanki erken delidirnce 2-3 yaşa kadar, alerji durumu da daha az oluyo vücut çabuk adapte oluyor belki de..
Aa taze bilgi oldu teşekkürler Ay ne güzel bir haftaya tamamen iyileşir delikler geçer gider inşgüle güle kullansın cici cici küpelerini.. Bu yaşlar en rahatı gibi, aklıma 2-3 aralığı da yatkın gelmeye başladı..
Demir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi
Benim kan demir değerlerim normaldi günde 1 tane verdi.. Kahvaltıdan en az yarım saat önce al dedi Dr ya da yedikten uzak bir vakitte bi kaç saat sonra falan gibi heralde o da.. Ben kahvaltı öncesi alıyorum direk..
Benim kızım da 2.5 yaşında kulağını deldirmedim kıyamadım büyüdüğünde kendi isterse deldirsin kararı kendisine bıraktık benim kulağımı da küçükken deldirmisler bir zararı yoktur
Anladım büyüyünce kendi isteğine göre artık.. Benim de öyle küçükken delinmiş sorun olmadı.. Teşekkürler
Bende cok tereddut ettim o yonden ama rahatsiz olmadi tam tersi kulaginin uzerine yattiginda gayet guzel uyurdu diklemeye gelmiyor zaten kulak arkasina sorun olmaz
İyi sıkıntı olmamış teşekkürler bilgilendirme için
Çok geçmiş olsun, idrar yolları enfeksiyonu sancısı da berbat olur.. ilerlemiş demekki benim de olmuştu başlarda ama ağrı sızı olmamıştı.. 5-6 yıl önce yaşamıştım da belirti vermeden ilerlemiş o zaman, sancı dan hareket edemediğim hatırlıyorum felaketti.. İnş tamamen geçmiş olsun biran önce..

Günaydın ben de şu sıra tuvalet ihtiyacından çok mide yanmalarıyla uyanıyorum devamlı .. Artık belirli şeylerde değil ne yesem tetikliyor.. Gaviscon alalı 2 hafta oldu yarıya inmiş halde şurup..

Arkadaslar uzandigim yerde basim dolaniyordu bugun bugunde başımda bir agirlik var dolanmiyor ama hissettiriyor

Günaydin kizlarr ayyy ankaraya sıcak iyi çöktü ev 45 derece sanirim şuan vantilatörü cikaracagim birazdan bu gidişle bi yemek koydum ocaga totom cikti hemen yoruluyorum ay ben

Şükür randevuda aldik 8 hazirana verildi randevu dua edin insallah iyi gecer hersey doktora sorucam doguma ne kadar var hocam diye bakalim ne diyecek oglumuzun ismide degisti buarada biz MUHAMMMED emir koyacaktik ama gorumcem babasının ismini koymamizi istedi sizde emir istiyorsuniz mahir emir koyun dedi galiba oglumun ismi mahir emir olacak onlarinda gonlu kalmasin eşim dedi ama ben MUHAMMED emir olmasini isterdim cunku o isme niyetlenmistik esimle kesin o ismi koyacaktik ama olmadi iste neyse hayirlisi olsun

Benimde dikişin var kasılmalarım oluyor.progestoron kullanıyorum ozellikle dün çok oldu Pazartesi doktora gidecem bakalım ne dicek
Bende de dikiş var bebekte özellikle orayı tekmeleyip durdu canım acıdı dün baya korkuluydu.tek progestanmı kullanıyırsn ben progestan fitil proluton depot adalat

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon çok kötü kızımda o kadar sık oluyordum ki anlatamam benimde tansiyonumu yükseltiyordu inşallah biran önce iylesirsin

Su icsen de olabiliyor ne yazık ki, doktorum önlem amaçlı haftada 1 gün vsjinal fitil verdi bana enfeksiyon olmayayım diye, onu kullaniyorum
Bende 20 günde bir fitil kullanıyorum tedbir amaçlı olarak kizimda çok fazla idrar yolu enfeksiyonu oluyordum bu bebekte çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsinler minnoslar

Valla şimdiden tatlı hareketleri. Doğduklarımda nasıl olacaklar kim bilir. çok heyecanlıyım 30. Haftaya girdiğimden beri kalbim pır pır. Zaman su oldu sanki ya.
Arkadaslar uzandigim yerde basim dolaniyordu bugun bugunde başımda bir agirlik var dolanmiyor ama hissettiriyor
Tansiyonunu baktır canım mutlaka. Bende öyle olunca tanıyorum düşmüş oluyor. Randevu bulabilmene çok sevindim. İsim olarakta neden kendi istediğinizi koymuyorsunuz ki? Yani bilmiyorum sonuçta sizin çocuğunuz başkalarını karıştırmayın derim. Bunlar belki size ufak gelir ama ileride daha çok karışırlar. Ama şu da var bana kalırsa Muhammed ismi de bir birey için çok ağır bir isim. İnşallah içinize sinen bir isim olur.
Günaydin kizlarr ayyy ankaraya sıcak iyi çöktü ev 45 derece sanirim şuan vantilatörü cikaracagim birazdan bu gidişle bi yemek koydum ocaga totom cikti hemen yoruluyorum ay ben
Ay burarası hala soğuk. Kışlıkları ile duruyoruz biz ya. Akşam soba yakıyoruz. Ben inanmıyorum bu dedikleriniz gerçek mi? Ben ne zaman yazı göreceğim cıbıldanacağım

Ayy 30 larda olmak çok heyecanlıdır. ben de şimdiden geriliyorum 30 lu haftalar için.. bide 33+2 de doğum yapmıştım öncekini o tarihe odaklı beynim bi atlatsam stres ve korkum yarıya inecek heyecanla devam edeceğim sadece inşçantam da hazır değil, hastane çıkışı almadım bide yıkama ütü işleri duruyor haftaya hepsine el atacağım o hafta biter inş, geç kaldım biraz..

Geçmiş olsun canım

Heyecanlı evet ama valla ben çok zor geçiyorum hamileliği hiç tadına varamadım. aa baya erken olmuş ama hepsi aynı olacak diye bir kural yok ki. İnşallah bu bebişim zamanında sağlıkla gelir benim de hazır değil hala. Bu hafta sonu yıkayıp ütüleyip hurçlara koyacağım. Aslında geç değil ama senin Bi önceki durumundan dolayı bavulu erken kapatman senim adına iyi olur tabi.

Bende de dikiş var bebekte özellikle orayı tekmeleyip durdu canım acıdı dün baya korkuluydu.tek progestanmı kullanıyırsn ben progestan fitil proluton depot adalat
En başından beri iki kez progesteron ağız yoluyla.dun bende baya baskı hissettim sanki dikişim acıyor gibiydi. Bu aralar kendimi rahatsız hissediyorum. Hafif kasıklarımda ağrı oluyor kasılmalarım oluyor düzensiz. Az yesem bile karnım taş gibi beni çok rahatsız ediyor su içmeye korkar oldum.pazartesi kontrolüm var 1 ay üzerine gidecem ne dicek çok merak ediyorum.

Kızlar merhaba doktor randevum vardı şeker yüklemesi yaptirdim. Kızım 26 haftalık ama 1 kilo olmuş. Sizce kilosu fazla mi. Bide 75 gr şeker yüklemesi sonuçlarim sizce nasil çıkmış açlık sekerim yuksek cikmis sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…