- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Ilk alinan cok yuksek degildi sonradan ilerlemis belliki dedi yine aldi onda fazla dedi hic bakmadimda anlamiyorum zaten saol canim .. bol su icemedigimden bu hale geldim galibaGecmis olsun. Değerlerin kaç çıktı ki cnm bu kadar etkiledi seni
Benimde dikişin var kasılmalarım oluyor.progestoron kullanıyorum ozellikle dün çok oldu Pazartesi doktora gidecem bakalım ne dicekİyi akşamlar arkadaşlar benim bugün ağrısız kasılmalarım oldu adalatta kullanıyorum ama özellikle sağ tarafta toplanıyor sertleşiyor bebek hareket ettikçe daha çok oluyor sizlerde de oluyormu yalancı sancımı bunlar 28 hafta ya girdik yeni
Aaa çok geçmiş olsun.Kizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..
Çok geçmiş olsun cnmKizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..
Ilk alinan cok yuksek degildi sonradan ilerlemis belliki dedi yine aldi onda fazla dedi hic bakmadimda anlamiyorum zaten saol canim .. bol su icemedigimden bu hale geldim galiba
Yaa ne güzelAmin aminnnnn inşallahvalla doktor parmaklarını erdiğini görünce o da rahatladı. Emme refleksleri gelişmiş artık falan dedi. Benim de içim rahatladı öyle diyince.
Evet tırsar insan benim de aklımdan çıkmaz şimdi artık iyi oldu.. Iyi bi keremle iyileşmiş hemem, sanki erken delidirnce 2-3 yaşa kadar, alerji durumu da daha az oluyo vücut çabuk adapte oluyor belki de..Rica ederimtabi o küpeleri normalde elle zor çıkarıyorsun ama kızlar yaşayınca ayrı bir tırsmıştım. Yiğenimde 2 yaş sonrası deldirdik o bayağı süslü olduğu için bekleyemedi Onda da biraz şişme falan oldu kremle halletmiştik tekrarlamadı şimdi her bulduğu küpeyi alır takar sorun olmaz.
Aa taze bilgi oldu teşekkürlerBiz daha dün deldirdik2,5 yaşında hiç sıkıntı olmadı. İlk delinince ağlar gibi oldu sonra aynaya bakınca mutlu oldu Eczaneden ismi fucicort gibi birşey olan antibiyotik krem aldık. Sabah akşam sürüyoruz
Benim kan demir değerlerim normaldi günde 1 tane verdi.. Kahvaltıdan en az yarım saat önce al dedi Dr ya da yedikten uzak bir vakitte bi kaç saat sonra falan gibi heralde o da.. Ben kahvaltı öncesi alıyorum direk..Demir hapını nasıl kullanıyoruz günde kaç kez ve yemekten sonra mı önce mi
Anladım büyüyünce kendi isteğine göre artık.. Benim de öyle küçükken delinmiş sorun olmadı.. TeşekkürlerBenim kızım da 2.5 yaşında kulağını deldirmedim kıyamadım büyüdüğünde kendi isterse deldirsin kararı kendisine bıraktık benim kulağımı da küçükken deldirmisler bir zararı yoktur
İyi sıkıntı olmamışBende cok tereddut ettim o yonden ama rahatsiz olmadi tam tersi kulaginin uzerine yattiginda gayet guzel uyurdu diklemeye gelmiyor zaten kulak arkasina sorun olmaz
Çok geçmiş olsun, idrar yolları enfeksiyonu sancısı da berbat olur.. ilerlemiş demekki benim de olmuştu başlarda ama ağrı sızı olmamıştı.. 5-6 yıl önce yaşamıştım da belirti vermeden ilerlemiş o zaman, sancı dan hareket edemediğim hatırlıyorum felaketti.. İnş tamamen geçmiş olsun biran önce..Kizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..
Bende de dikiş var bebekte özellikle orayı tekmeleyip durdu canım acıdı dün baya korkuluydu.tek progestanmı kullanıyırsn ben progestan fitil proluton depot adalatBenimde dikişin var kasılmalarım oluyor.progestoron kullanıyorum ozellikle dün çok oldu Pazartesi doktora gidecem bakalım ne dicek
Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon çok kötü kızımda o kadar sık oluyordum ki anlatamam benimde tansiyonumu yükseltiyordu inşallah biran önce iylesirsinKizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..
Bende 20 günde bir fitil kullanıyorum tedbir amaçlı olarak kizimda çok fazla idrar yolu enfeksiyonu oluyordum bu bebekte çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsinler minnoslarSu icsen de olabiliyor ne yazık ki, doktorum önlem amaçlı haftada 1 gün vsjinal fitil verdi bana enfeksiyon olmayayım diye, onu kullaniyorum
Valla şimdiden tatlı hareketleri. Doğduklarımda nasıl olacaklar kim bilir.Yaa ne güzelbizim de en son dr kontrolünde ağzını açıp kapatıyordu bak annesi nasıl suyunu içiyor diye gösterdi.. videoya da almış habire onu izliyorumnevde açıp açıp çok tatlı
Evet tırsar insan benim de aklımdan çıkmaz şimdi artık iyi oldu.. Iyi bi keremle iyileşmiş hemem, sanki erken delidirnce 2-3 yaşa kadar, alerji durumu da daha az oluyo vücut çabuk adapte oluyor belki de..
Aa taze bilgi oldu teşekkürlerAy ne güzel bir haftaya tamamen iyileşir delikler geçer gider inş güle güle kullansın cici cici küpelerini.. Bu yaşlar en rahatı gibi, aklıma 2-3 aralığı da yatkın gelmeye başladı..
Benim kan demir değerlerim normaldi günde 1 tane verdi.. Kahvaltıdan en az yarım saat önce al dedi Dr ya da yedikten uzak bir vakitte bi kaç saat sonra falan gibi heralde o da.. Ben kahvaltı öncesi alıyorum direk..
Anladım büyüyünce kendi isteğine göre artık.. Benim de öyle küçükken delinmiş sorun olmadı.. Teşekkürler
İyi sıkıntı olmamışteşekkürler bilgilendirme için
Çok geçmiş olsun, idrar yolları enfeksiyonu sancısı da berbat olur.. ilerlemiş demekki benim de olmuştu başlarda ama ağrı sızı olmamıştı.. 5-6 yıl önce yaşamıştım da belirti vermeden ilerlemiş o zaman, sancı dan hareket edemediğim hatırlıyorum felaketti.. İnş tamamen geçmiş olsun biran önce..
Tansiyonunu baktır canım mutlaka. Bende öyle olunca tanıyorum düşmüş oluyor. Randevu bulabilmene çok sevindim. İsim olarakta neden kendi istediğinizi koymuyorsunuz ki? Yani bilmiyorum sonuçta sizin çocuğunuz başkalarını karıştırmayın derim. Bunlar belki size ufak gelir ama ileride daha çok karışırlar. Ama şu da var bana kalırsa Muhammed ismi de bir birey için çok ağır bir isim. İnşallah içinize sinen bir isim olur.Arkadaslar uzandigim yerde basim dolaniyordu bugun bugunde başımda bir agirlik var dolanmiyor ama hissettiriyor
Günaydin kizlarr ayyy ankaraya sıcak iyi çöktü ev 45 derece sanirim şuan vantilatörü cikaracagim birazdan bu gidişle bi yemek koydum ocaga totom cikti hemen yoruluyorum ay ben
Şükür randevuda aldik 8 hazirana verildi randevu dua edin insallah iyi gecer hersey doktora sorucam doguma ne kadar var hocam diye bakalim ne diyecek oglumuzun ismide degisti buarada biz MUHAMMMED emir koyacaktik ama gorumcem babasının ismini koymamizi istedi sizde emir istiyorsuniz mahir emir koyun dedi galiba oglumun ismi mahir emir olacak onlarinda gonlu kalmasin eşim dedi ama ben MUHAMMED emir olmasini isterdim cunku o isme niyetlenmistik esimle kesin o ismi koyacaktik ama olmadi iste neyse hayirlisi olsun
Ayy 30 larda olmak çok heyecanlıdır.Valla şimdiden tatlı hareketleri. Doğduklarımda nasıl olacaklar kim bilir.çok heyecanlıyım 30. Haftaya girdiğimden beri kalbim pır pır. Zaman su oldu sanki ya.
Tansiyonunu baktır canım mutlaka. Bende öyle olunca tanıyorum düşmüş oluyor. Randevu bulabilmene çok sevindim. İsim olarakta neden kendi istediğinizi koymuyorsunuz ki? Yani bilmiyorum sonuçta sizin çocuğunuz başkalarını karıştırmayın derim. Bunlar belki size ufak gelir ama ileride daha çok karışırlar. Ama şu da var bana kalırsa Muhammed ismi de bir birey için çok ağır bir isim. İnşallah içinize sinen bir isim olur.
Ay burarası hala soğuk. Kışlıkları ile duruyoruz biz ya. Akşam soba yakıyoruz. Ben inanmıyorum bu dedikleriniz gerçek mi? Ben ne zaman yazı göreceğim cıbıldanacağım
Geçmiş olsun canımKizlar dun acil gittim agri ve sancidan heralde doguruyorum dedim .. idrarimda enfeksiyon cikmis hemen serum nts falan derken yeni yeni kendime geliyorum ne kotu biseymis bu enfeksiyon .. tansiyon zaten hep dusuk adim atmaya halim yok bu 3. perisan etti beni gormedigim seyleri goruyorum bununla..
Heyecanlı evet ama valla ben çok zor geçiyorum hamileliği hiç tadına varamadım.Ayy 30 larda olmak çok heyecanlıdır.ben de şimdiden geriliyorum 30 lu haftalar için.. bide 33+2 de doğum yapmıştım öncekini o tarihe odaklı beynim bi atlatsam stres ve korkum yarıya inecek heyecanla devam edeceğim sadece inş çantam da hazır değil, hastane çıkışı almadım bide yıkama ütü işleri duruyor haftaya hepsine el atacağım o hafta biter inş, geç kaldım biraz..
En başından beri iki kez progesteron ağız yoluyla.dun bende baya baskı hissettim sanki dikişim acıyor gibiydi. Bu aralar kendimi rahatsız hissediyorum. Hafif kasıklarımda ağrı oluyor kasılmalarım oluyor düzensiz. Az yesem bile karnım taş gibi beni çok rahatsız ediyor su içmeye korkar oldum.pazartesi kontrolüm var 1 ay üzerine gidecem ne dicek çok merak ediyorum.Bende de dikiş var bebekte özellikle orayı tekmeleyip durdu canım acıdı dün baya korkuluydu.tek progestanmı kullanıyırsn ben progestan fitil proluton depot adalat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?